Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Happy Susan blog

Happy Susan blog

Hey lieverds vandaag een blogpost met mijn nieuwe blognaam Happy Susan blog. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen met mijn blog en ga me meer op het innerlijk richten en bloggen over verdieping. En dat doe ik vanaf nu onder mijn eigen naam (de naam 365 days of happy Tante Betsy dresses blijft ook bestaan). En er is niks mooiers voor mij om jullie allemaal op te roepen om heerlijk in je eigen kracht te gaan staan en heerlijk te gaan stralen.

Happy Susan blog

Ik deed dat letterlijk toen ik vrijdag even live ging in het bos, om mijn allernieuwste Tante Betsy jurk, Dress Betsy Daisy Dot Blue, aan jullie te laten zien. Ik had een plek uitgezocht met wel erg veel tegenlicht, maar het was even niet anders. En zoals jullie me inmiddels wel kennen, maak ik er toch wel wat van en is er altijd wel wat met mij te lachen als ik live ga. Ik heb ook nooit een script waar ik me aan hou, ik kwebbel gewoon een eind weg tegen jullie. Voor wandelaars die me zagen praatte ik tegen een boom whahaha. (Klik hier als je die gemist hebt of kijk bij de video’s op mijn Facebook pagina).

Happy Susan blogHappy Susan blog

Ik ben al jaren heerlijk mezelf en heb er lak aan wat anderen van me vinden. Weet je lieverd het heeft geen zin om je druk te maken wat anderen van je zouden kunnen vinden. Iedereen heeft zo zijn eigen mening, gekleurd door haar of zijn ervaringen. En dat mag, gelukkig wonen wij in een vrij land waar dat allemaal mag. Dus wees gewoon heerlijk jezelf lieverd, volg jouw hart, doe waar jij blij van wordt. En straal als nooit tevoren, laat dat innerlijke licht schijnen!

Happy Susan blog

Ik deelde ooit in mijn oude blog op blogger het verhaal van het viooltje in de tuin van de koning. Het gaat over eigen waarde, wellicht kennen jullie het wel; Een koning wandelde zijn tuin in en trof daar verdorrende en wegkwijnende bomen, struiken en bloemen aan. De eik zei dat hij doodging omdat hij niet zo hoog kon worden als de pijnboom. Toen de koning zich naar de pijnboom keerde, bleek die het er helemaal bij te laten hangen omdat hij geen druiven kon dragen zoals de wijnstok. En de wijnstok was aan het doodgaan omdat hij niet kon bloeien als een roos. De koning zag het viooltje bloeien en er zo fris op staan als ooit. Op zijn vraag kreeg hij dit antwoord:

“Ik ging ervan uit dat u mij geplant hebt omdat u viooltjes wilde. Als u een eik had gewild, een wijnstok of een roos, had u die wel geplant. Daarom dacht ik dat ik zo goed als ik kan maar moet zijn wat u zich hebt voorgesteld. Ik kan alleen maar zijn wat ik ben en ik probeer dat zo goed als ik kan te zijn.

Happy Susan blog

Wees dus als het viooltje en straal zoals nooit tevoren. Jij mag in je kracht gaan staan en de vrouw zijn die jij hoort te zijn. Je hoeft je niet minder te voelen als de ander, jij bent hier op deze aarde precies zoals je hoort te zijn. Kijk niet naar de ander die wellicht meer straalt als jij of waarvan je denkt dat ze mooier is als jij bent. Jij mag er zijn, jij bent het waard! Ja jij! Ja echt waar ik heb het ook tegen jou! Stuk voor stuk zijn wij power vrouwen, zoek naar je innerlijke kracht. Ja jij bent krachtig! Weet dat jij de moeite waard bent, weet dat jij jouw licht mag laten stralen!

Happy Susan blog

Kijk vol trots in de spiegel en kijk naar al je pluspunten. Wees niet zo kritisch op je lijf, op je buikje of je buik, kleine borsten of grote borsten en alles ertussenin, volle of platte billen. Dit is wie je nú bent. Hou enorm veel van de vrouw die je nu bent. Niet van de vrouw die je wilt worden of zou willen zijn. Het is zo belangrijk om nú van jezelf te houden.

Happy Susan blog

Wees gewoon heerlijk je spontane zelf, je hoeft je niet kleiner voor te doen als je bent. Hup schouders recht, neus vooruit en heerlijk jezelf gaan zijn. Hou op met vergelijken, wees trots op je medezusters en laten we allen samen in onze kracht gaan staan. Niemand is meer of minder als de ander. Ik ben zelf 1.57m en ik voel me heel groot hoor. Dat is mijn innerlijk licht, dat is mijn ware kracht. Ik ben gewoon lekker wie ik ben en daarom draagt mijn blog nu ook mijn eigen naam. Ik ben enorm trots op mezelf. Straal je lekker met mij mee?

Happy Susan blog

Lots of love from Susan

*Dress Betsy Daisy Dot Blue draag ik in mijn eigen maat, maat L. Deze jurk valt mooi op maat met 47 cm okselwijdte en 42 cm taillewijdte en 102 cm lengte. Ik heb deze jurk ontvangen voor mijn blog.

Ze is nog in bijna alle maten beschikbaar in de webshop van Tante Betsy (klik) of wie weet ook nog in een van de vele Tante Betsy verkooppunten.

Happy Susan blog

PS Heb je mijn blog gemist waar ik vertel over de naamsverandering van mijn blog. Klik dan hier om het alsnog te lezen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd met de nieuwe mooie blognaam ??
  Prachtige foto’s in je mooie nieuwe dress ??
  Groot gelijk om te stralen ?
  Jij doet waarbij jij jijzelf goed voelt…

  Een fijne avond ?

  11 maart 2019 at 19:39
  • Reply monique den Boer

   Lieve Susan, je hebt helemaal gelijk hoor het heeft me heeeel wat jaartjes gekost om erachter te komen maar uiteindelijk na 48 jaar toch gelukt. Ik vindt het niet meer belangrijk wat anderen van mijn kleding vinden als ik het zelf maar leuk vindt. En dat sommigen mij te overdreven gekleed vinden das dan jammer ik voel me er goed bij en ben blij en trots dat ik me zo mooi mag en kan kleden. Blijf in jezelf geloven en je wordt met de dag sterker? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   11 maart 2019 at 21:15
 • Reply Wilma

  Wat een leuke naam voor je nieuwe blog! En wat schrijf je heerlijk positief! We mogen inderdaad blij zijn met onszelf!
  En wat zie je er mooi uit! Wat een prachtige combinatie met dat roze vest!
  Knuf!

  11 maart 2019 at 19:50
  • Reply Geeske

   Mooi!! Dit had ik echt even nodig vandaag! Gefeliciteerd met je nieuwe blognaam!

   11 maart 2019 at 20:14
   • Reply Geeske

    Oh ik zie dat ik per ongeluk lukraak op iemand geantwoord heb ? Dat was niet de bedoeling!

    11 maart 2019 at 20:17
 • Reply Hennie

  Een mooie nieuwe naam , met een krachtig verhaal. Ik voel het zelf ook wel steeds meer, waar ik vroeger dacht”wat kijken die nou naar mij” denk ik nu steeds vaker
  Schouders naar achter en kijk maar. Heerlijk , die peptalk van je.
  Liefs Hennie

  11 maart 2019 at 19:51
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een prachtige blognaam, helemaal jij! De woorden die je schrijft raken mij, heel diep…maar ik ben begonnen met mijn pad en hoop deze woorden nogeens te lezen en dan zonder dat ze mij op deze manier raken.
  Dat betekent overigens niet dat ik je blog vervelend vind om te lezen hoor! Het is een spiegel en dat is prima!!! Dank je ?

  11 maart 2019 at 19:54
 • Reply Joyce siemons

  Mooie nieuwe naam, past perfect bij jou?

  11 maart 2019 at 19:54
 • Reply Caro

  Mooie nieuwe naam meis. En het verhaal van het viooltje kende ik niet, maar vind het wel erg passend?

  11 maart 2019 at 19:55
  • Reply Carola

   Mooi Wat je doet en wie je bent?

   12 maart 2019 at 08:58
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik vind het een mooie naam voor jou blog. Past helemaal bij jou. Liefs Annelies

  11 maart 2019 at 20:09
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Gefeliciteerd met je mooie blog naam ik blijf je volgen powervrouw. En wat een heerlijke blog weer en heb je live gezien in het bos geweldig en S hebben aan wat andere van je vinden. Vindt dat echt een krachtige eigenschap van jouw. Nou lieverd ik ga je volgen

  11 maart 2019 at 20:16
 • Reply Door

  Hey lieverd!
  Goeie naam!! En weer een lekker positieve blog. Mooi verhaal van het viooltje. De nadruk ligt vaak op hoe je wílt worden, op je doel en daarnaartoe – maar de besfe jij zijn die je kunt zijn, dat is belangrijk.
  ‘Bewijs dat goede mensen bestaan door er zelf 1 te zijn!’ las ik laatst. Dat is voor mij het ultieme levensdoel en dat kun je alleen als je volledig in jezelf gelooft.
  ?D.

  11 maart 2019 at 20:43
 • Reply Corine

  Lieve Susan, prachtig blog weer, heerlijk inspirerend voor mij en ik denk voor nog veel meer dames, ga zo door!! Knuffels Corine

  11 maart 2019 at 20:50
 • Reply Carol

  Lieve Susan wat een prachtige blognaam die past bij een prachtige warme intuïtieve vrouw. Ik ga je beiden blogs volgen knuffel van mij

  11 maart 2019 at 20:55
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, topnaam voor je blog! Helemaal JIJ ?… wat een prachtig verhaal van het viooltje, ik kende het niet, maar het verwoordt precies de essentie van “eigen-liefde”. We moeten toch zelf ons beste vriendinnetje zijn, pas dan zijn we in staat liefde aan anderen te geven. En ook je eigen geluk mag/kun je niet in de handen van iemand anders leggen! Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk. En weet je, als je gelukkig bent met jezelf, straal je zoveel positivisme en happiness uit, dan ben je onweerstaanbaar voor een ieder om je heen!

  Let’s shineeeeeeee ?

  Fijne avond lieverd ?????

  11 maart 2019 at 21:01
 • Reply Annette

  Helemaal goed, alle stukjes lijken voor jou op hun plaats te vallen. Prachtig verhaal,ook van die koning…. We zijn allemaal prachtige viooltjes, die als het vriest misschien even slap gaan hangen maar daarna altijd weer opkrabbelen als de zon weer warmte af gaat geven! WAt heb je een goede, veelzeggende naam gekozen voor je blog. Het beste wat je kunt worden is altijd jezelf!

  11 maart 2019 at 21:04
 • Reply Mina

  Heerlijk positief! Ik blijf je volgen kan nog zoveel van je leren en inderdaad leef voor jezelf het leven is kort dus maak er je eigen feestje van! Liefs

  12 maart 2019 at 10:58
 • Reply Netty

  Be happy Susan en pluk de dag!

  12 maart 2019 at 11:27
 • Reply Marianne Asselman

  Mooie blog, prachtig verhaal over het viooltje en je ziet er spetterend uit in je blauw roze outfit. Staat je geweldig en vind ik superleuk. Dank je wel weer voor de wijze woorden.
  Groetjes en tot horens

  25 maart 2019 at 19:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.