Follow:
Blog, Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Happy Susan blog on Facebook with Susan

Hey girls wellicht heb je al gezien op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina óf in een van de jurkjes Facebook groepen, dat ik een nieuwe Facebook pagina ben gestart. Na enkele weken bedenken of ik dat wel zou doen, heb ik het gisteren gewoon gedaan. Dus twee Facebook pagina’s voor één blog. Ik leg even uit hoe en wat én ik heb ook een leuke actie voor de dames die mijn Happy Susan blog Facebook pagina gaan liken en volgen.

Op de 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina zal ik op de dagen dat ik niet blog outfit foto’s gaan delen. En natuurlijk ook gewoon mijn blogposts delen zoals ik altijd al doe. Ook zal ik daar zo af en toe live gaan en wat vertellen over een jurkje of zo, leuke combinaties laten zien of dergelijke. Dus die Facebook pagina blijft speciaal voor de Tante Betsy fans.

Op de Happy Susan blog Facebook pagina ga ik natuurlijk ook mijn blogposts delen. Maar ook inspirerende filmpjes van anderen of wellicht deel ik wel een dagkaartje met boodschap. Op die Facebook pagina zal ik ook live gaan en daar bijvoorbeeld kaartjes trekken of een inspirerende boodschap delen. Ik doe dat gewoon op een moment als ik de behoefte voel om dat te doen.

Vandaag voelde ik de behoefte om voor het allereerst live te gaan op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ik wilde vertellen waarom ik die pagina heb gemaakt, ik wilde een boodschap doorgeven en had ook een paar live kijkers. Leuk! Wil je de volgende keer een melding ontvangen dat ik live ga, schakel dan ‘Meldingen ontvangen’ aan. Zie hieronder in de afbeelding hoe je dat doet.

Wil je ook de boodschappen van vandaag horen, kijk dan ‘even’ naar mijn filmpje. Ze zijn ook op jou van toepassing als je daar mee resoneert.

Ik kletste weer 44.14 minuten vol en whahaha mijn buste is duidelijk in beeld?. Wow meteen prachtige engelengetallen. En die boodschappen geef ik hier nu ook meteen door, weer super toepasselijk. Dat de engelen helpen om positieve gedachten, affirmaties en visualisaties werkelijkheid te laten worden. Ik trok ook live enkele affirmatie kaarten en indien nodig maakte ik er een krachtige affirmatie van.

Ik snap dat er dames zijn die niks met engelen hebben, maar wellicht ben je wel hoogsensitief. Heb je wat met diepgang, de wet van aantrekking en bewandel je het pad van bewustwording. Ik heb nog zoveel meer te delen en dat kan ik mooi op die Happy Susan blog Facebook pagina doen. Zo staat het los van Tante Betsy en kun jij ook een bewuste keuze maken.

En daar wil ik meteen een leuke winactie aan koppelen, ik vertelde er al over in mijn live filmpje. Ik ga een ketting weggeven gemaakt van Lapis Lazuli kralen. Een ketting die heel mooi zou kunnen staan bij de Wieber jurkjes van Tante Betsy. Maar natuurlijk ook bij andere jurken of outfits.

Ik kan deze ketting bijvoorbeeld ook lekker vrolijk maken met vrolijk gekleurde kralen ertussendoor. Gecombineerd met lichtblauwe kunststoffen kralen of met roze / groene houten kralen.

Wil je een kansje wagen laat dan een reactie achter onder het gedeelde bericht op mijn Happy Susan Blog Facebook pagina. En weet je wat je mag hier onder mijn blogpost ook wel een kansje wagen ;). Laat meteen even weten waar jij blij van wordt (qua kralen en kleuren mbt de Lapis Lazuli ketting). Én vertel wat jij leuk vind qua blogposts over diepgang en innerlijk etc. Wie weet tot ziens op mijn Happy Susan blog Facebook pagina!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Goed van je dat je een aparte pagina bent gestart. Doen waar jij je goed bij voelt en nu is het voor iedereen meteen duidelijk ??

  17 april 2019 at 19:49
 • Reply Windy

  Slim en leuk die 2 pagina’s. Gescheiden en toch bij elkaar als ik het goed begrepen heb.

  Nog dankjewel voor de kaartjes! Leuk dat ze hier ook staan. Heb er een screenshot van gemaakt, zodat ik t nog eens terug kan lezen.

  Ik zou al die kleuren kraaltjes gebruiken. Zo’n vrolijke combi. Doe zelf vooral graag mee vanwege de lapis lazulli die erin verwerkt zijn. Ben gek op mineraalstenen 🙂

  Succes met beide pagina’s!

  Liefs,
  Windy

  17 april 2019 at 19:55
  • Reply Elly

   Oh wat leuk, ik zou graag in aanmerking willen komen.
   Voor deze mooie ketting, moet nu naar mijn schilderclubje, wens jou Susan en al je volgers een mooie zonnige dag.

   18 april 2019 at 09:19
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, wat een hoop werk ga je weer verzetten ik moet het eens allemaal uit gaan zoeken hoe het werkt. Blij wordt ik van Tante Betsy maar ook blij en dankbaar dat mijn man en kinderen weer allemaal thuis zijn aan het einde van de dag. Het andere is allemaal materialisme en vervangbaar. Fijne avond , lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  17 april 2019 at 20:12
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat goed van je knopen doorhakken en aan je zelf denken. Ik ga je op beide pagina’s volgen. En wat zie je er stralend uit?

  17 april 2019 at 22:14
 • Reply Annette Elias

  Het is een goed idee geweest om het zo te delen, zo blijft het voor jezelf overzichtelijk en kun je op beide pagina’s volledig jezelf zijn. Ik vond het leuk dat ik net binnenviel tijdens je fblive! Natuurlijk volg ik je op beide pagina’s!
  De ketting is prachtig. Lapis Lazuli is een prachtige en krachtige steen. Mooi voor de keel, het uitspreken etc. met roze prachtig, maar ook met groen en/of aquablauw!

  17 april 2019 at 23:15
 • Reply Jolanda

  Hey wat leuk.
  Ik ga je zeker like en natuurlijk volgen. Xxx

  18 april 2019 at 00:41
 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat jij een nieuwe fb. pagina had aangemaakt en dat jij daar meteen live op was.
  Je hebt alles heel goed en zeer duidelijk uitgelegd hoe T.B. fans de meldingen op jou blog als eerste kunnen laten weergeven.
  Leuke winactie die ik oversla.
  Prachtige kralen….
  Vroeger had ik kettingen van dit soort prachtige kralen gemaakt.
  Zo leuk om in deze post weer oude foto’s van je terug te zien.

  Een hele fijne dag Xoxo

  18 april 2019 at 06:27
 • Reply Ger da

  Hé lieve Susan,

  Goed dat de dames, en ikzelf, nu kunnen kiezen welke pagina van jou ze willen volgen. Maar hoop vooral voor jou zelf dat je er nu niet extra druk er door voelt. Ik vond en vind de mix helemaal prima, dus voor mij persoonlijk zal er niet zo veel veranderen. Ben zelf bewust nu aan het proberen om minder online te zijn, het gevoel om bang te zijn op Facebook dingen te missen nam weer eens de overhand, en daar word ik niet vrolijk van. Wil graag meer van de mensen om mij heen genieten, dus probeer de tijden om te kijken te beperken.
  Prachtige ketting heb je om te verloten, daar gaat iemand vast van stralen. Ben zelf geen echt sieraden meisje, dus gun die iemand die hem met veel plezier gaat dragen.
  Dikke knuffel ??

  19 april 2019 at 08:53
 • Reply Tiffany Strik

  Goed van je om je eigen pad te bewandelen. Daar ben ik zelf nog flink mee bezig. Ik geniet elke keer van je verhalen. Prachtige ketting. ?Liefs Tiffany

  19 april 2019 at 21:27
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.