Follow:
Giveaway, Happy thoughts, Messages of love from Susan

Happy Susan blog giveaway

Happy Susan blog giveawayHey lieverds vandaag wil ik een leuke winactie delen. Het heeft niks met jurkjes te maken maar wel met de manier waarop je in het leven staat. Ik schrijf vaker over de kracht van je gedachten en over het opzeggen van affirmaties. En daar heeft mijn winactie dan ook mee te maken. Lees je mee hoe je kunt mee doen.

Happy Susan blog - affirmaties - I make things happenHappy Susan blog - Affirmatie kalender

Als je mijn blogpost ‘Let’s make things happen with Susan‘ hebt gelezen, heb je vast gezien dat ik mijn twee weekkalenders omtoverde tot affirmatie kalenders. Zo kan ik iedere dag als ik in de keuken mijn ontbijt sta te maken deze affirmaties opzeggen. De kalender hierboven doet niet mee dat is mijn eigen kalender ;).

Happy Susan blog - affirmaties en dreamboardHappy Susan blog - affirmaties en dreamboard

Ik heb ook nog op diverse andere plekken in huis affirmaties hangen op diverse dreamboards. Ik toverde zelfs een wereldbol om tot dreamboard vol met leuke afbeeldingen en affirmaties. Zo ben ik omringd door positiviteit en mijn creaties, dingen waar ik vrolijk van word.

Happy Susan blog - affirmaties en dreamboardHappy Susan blog - affirmaties en dreamboard

Affirmaties helpen mij om in mijn kracht te staan en mijn energie hoog te houden. Ik wil jullie daar ook mee helpen, vandaar deze winactie ook al is die een beetje laat aan het einde van de maand januari. Onlangs heb ik bij de Plus hier in de buurt nog een paar van die weekomslag kalenders kunnen scoren. Ik heb op gevoel bij elkaar passende Engelstalige affirmaties uitgezocht en er een mooi geheel van gemaakt.

Happy Susan blog giveaway - affirmatie kalenderHappy Susan blog - affirmaties

Wil je meedoen aan de winactie laat dan onder dit bericht een reactie achter en deel daarin een affirmatie die jou helpt om in je kracht te staan. Omdat ik graag meer volgers zou krijgen op mijn Happy Susan blog Facebook pagina, maak je een extra winkans als je me daar ook gaat volgen. Geef een like aan het winactie bericht en deel ook daar je reactie. Tip kopieer je reactie voordat je hem hier post, dan kun je hem daar ook plakken. Laat ook nog even weten welke kalender je aanspreekt.

Happy Susan blog giveaway - affirmatie kalenderHappy Susan blog giveaway - affirmatie kalender

Dinsdag 02-02-2021 maak ik de winnaressen/winnaars bekend. Ik ga even kijken in welke vorm ik dat ga doen. Het kan zijn dat ik dit middels een Live Facebook sessie op mijn Happy Susan blog Facebook pagina doe. Maar wie weet rolt er nog wel een blogpost uit. Ik probeer tegenwoordig weer vaker te bloggen, op dit moment is dit een keer per week en is dit puur op intuïtie. In de tussentijd zorg ik uitstekend voor mijn lichaam en mijn geest.

Happy Susan blog giveaway - affirmatie kalender

Happy Susan blog - affirmaties en dreamboard

Happy Susan blog giveaway - affirmatie kalender

UPDATE: Ook deze kalender doet mee!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Mina

  Gaaf ja ik doe heel graag mee! De eerste kalender heeft mijn voorkeur!
  Mijn affirmatie is “van mezelf houden heeft als voordeel dat ik me goed voel! Mijn liefde kent geen grenzen! ❤️💗💃😘

  29 januari 2021 at 10:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat leuk dat je mee doet lieverd.
   De allereerste kalender die je in deze blogpost ziet is mijn eigen kalender lieverd. Of bedoel je toch de linkse op de foto waar de twee kalenders opstaan. Ik hoor het graag💕😃😘

   29 januari 2021 at 11:17
   • Reply Happy Susan blogger

    Ik heb het maar meteen aangepast in mijn bericht hierboven 😜😃😘

    29 januari 2021 at 11:22
    • Reply Jolanda portier

     Ik doe graag mee. Met de linker van de 2. Ik zeg vaak tegen mezelf je bent het waard en ik ben krachtig!

     30 januari 2021 at 16:31
     • Happy Susan blogger

      Wat goed van jezelf lieverd en dankjewel voor het delen van je affirmatie.
      ‘Ik ben het waard’ is ook een hele krachtige affirmatie.

      En yess goed van je dat ook op mijn Facebook pagina mee doet lieverd💪💕😃😘

      30 januari 2021 at 19:59
  • Reply Alexsandra Stegeman-kok

   Lieve susan

   Wat heb je weer een leuke win blogspot gemaakt. Nu dat ik afval probeer ik de affirmatie van me zelf houden te ontdekken. Het is echt een lange weg die ik afleg. Maar op het einde van de rit komt het goed.🥰 hoop nog vaak van je te mogen lezen😘

   29 januari 2021 at 12:03
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel lieverd ik weet even niet zeker of je mee doet. Maar wat goed van jezelf om affirmaties te (gaan) gebruiken om meer van jezelf te houden.
    Ik ben krachtig – ik ben het waard – ik ben tevreden – ik hou van mezelf zouden bijvoorbeeld al een paar goede kunnen zijn.
    Dikke knuffels💕😃😘

    29 januari 2021 at 19:42
    • Reply chucky1012

     Zo leuk maar ik sla dit over en gun het anderen….
     Zo mooi dat dit had gemaakt met prachtige knipsels….

     Een fijne avond en goed weekend Xoxo

     29 januari 2021 at 20:07
     • Happy Susan blogger

      Dankjewel lieverd jij ook een mooi weekend💕😃😘

      29 januari 2021 at 20:48
 • Reply Esther van ingen

  Lieve Susan,
  Ik doe heel graag mee aan deze actie .
  Ik vind beide leuk hoor, het maakt mij niks uit.
  Ik zeg iedere dag tegen mezelf:
  Ik hou van je, je ben goed genoeg.
  Ik ben licht, ik ben liefde
  Ik geniet enorm van al jou vrolijke foto,s , kaarten trekken en positieve babbels.
  Heerlijk blijf er alsjeblieft mee doorgaan.
  Fijne dag lieve Susan !!

  29 januari 2021 at 11:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Yeah wat goed van je lieverd dat zijn al een stel mooie affirmaties.
   En ik blijf hier gewoon mee doorgaan hoor. Ik zal wel het meest actief blijven op mijn beide Facebook pagina’s en ook mijn Instagram account. Daar deel ik dagelijks outfitposts. Op mijn Happy Susan blog Facebook pagina wil ik ook vaker affirmaties met jullie gaan delen. En daarnaast ook regelmatige Live Facebook sessies met wijze woorden, kaartjes of wat me dan ook inspireert. Dikke knuffels💕😃😘

   29 januari 2021 at 19:46
 • Reply Simona kraima

  Wat een lieve spontane win actie Susan. Ik heb net vanmiddag een leuke eigen plek gemaakt voor mijn werk en hobby’s. Daar zou een mooie kalender natuur mooi bij passen en van nut kunnen zijn. De linker is super ❤

  29 januari 2021 at 19:15
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh jaaa dat zou inderdaad super leuk zijn op je nieuwe plek in huis. Leuk dat je mee doet lieverd en ik las ook dat je mijn winactie gaat delen. Dat is helemaal lief🙏🤩dikke dankjewel knuffels💕😃😘

   29 januari 2021 at 19:48
 • Reply Margriet

  Wat een leuke originele actie van je lieverd! “Ik ben dankbaar voor alle positieve connecties die ik heb”, is echt een quote die goed bij me past. Momenteel zijn het voornamelijk online contacten, maar het is zo fijn om positieve / lieve / leuke reacties of berichtjes te krijgen, maar ook dat je het andersom terug kunt doen, dat je er voor een ander kunt en mag zijn. ❤️

  29 januari 2021 at 21:16
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wow dat is een mooie krachtige affirmatie lieverd. Doe je ook mee met de winactie want dat is me nog niet helemaal duidelijk ;). In ieder geval bedankt om deze affirmatie met ons te delen. Dikke knuffels💕😃😘

   29 januari 2021 at 23:54
   • Reply Margriet

    Ja ik wil wel graag meedoen 🙂

    30 januari 2021 at 00:58
 • Reply marga kerkhof

  Wat een mooie actie. Mijn affirmatie is ,ik mag er ook zijn en zorg goed voor mezelf.Vind de linker kalender mooi.

  30 januari 2021 at 17:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat leuk dat je mee doet leeve. Ik zag net ook je reactie onder mijn Facebook post. Dus yeahh dubbele winkans💃💪🤩😃😘

   30 januari 2021 at 19:56
 • Reply Happy Susan blogger

  💕🥳🤩 Hey lieverds de winnaressen heb ik vanochtend bekend gemaakt tijdens de Live Facebook sessie💕🥳🤩 https://fb.watch/3p6RhEnURM/
  Neem je even contact met me op. Ik ga nu weer goed voor mezelf zorgen💃💕😃😘

  2 februari 2021 at 15:32
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.