Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Happy or not

Happy Tante Betsy blog - Happy or not

Hey girls vandaag heb ik een heerlijke relaxte dag gehad die helemaal in het teken staat van goed voor mezelf zorgen. Wat is het fijn om de tijd te hebben om te leren steeds beter voor mezelf te zorgen. Ik kom lichamelijk en geestelijk meer tot rust in de wetenschap dat ik die tijd ook heb. Ik volg beter mijn gevoel en luister naar wat ik nodig heb en daarnaast door dingen te doen waar ik blij van wordt.

Happy Tante Betsy blog - Dress Tweety & Dress Auntie Pixel Rose Black

Ik merk wel dat het niet altijd even makkelijk is en soms maak ik heel bewust nog eens een tweede foto om hier te delen. Omdat ik op de eerste foto helemaal niet zo blij uit mijn ogen kijk. Ik moet er soms echt mijn best voor doen om een beetje vrolijk op de foto te staan. Natuurlijk weet ik wel dat jullie me accepteren zoals ik ben, maar mijn blog heet niet voor niets ‘happy Tante Betsy blog’. En ik vind het belangrijk om een stukje vrolijkheid de wereld in te sturen. Maar dat wil natuurlijk niet altijd zeggen dat ik werkelijk zo happy ben als dat ik op de foto sta.

Happy Tante Betsy blog - Dress Sporty Gardenia Orange & ZOO Adventure boots

Deze week zal geen eenvoudige week worden. Eind deze week heb ik namelijk dé afspraak bij de keuringsarts van het UWV ivm mijn Wia aanvraag. Het is mijn valkuil om als Miss Positive in het leven te staan en er het beste van te maken. Mensen zien vaak alleen die goedverzorgde en welbespraakte vrouw in die vrolijke jurkjes. Maar zien niet dat ik onzichtbare klachten heb van mijn cva. Toch wil ik deze afspraak vol vertrouwen tegemoet gaan en gelukkig gaat manlief ook mee om me te ondersteunen.

Happy Tante Betsy blog - Danefae winter jacket Else

Happy Tante Betsy blog - Dress Sporty Gardenia Orange

Op deze foto die ik nu in de namiddag maak kun je goed zien dat ik toch wel heel moe ben. Normaal zal ik zo’n foto niet snel delen, maar dit is dus wel hoe het is. Vanochtend Energy Intensive gehad bij Tamara Prins van Prinsss. Een intensief 1 op 1 programma waarbij er iedere week een stuk geheeld wordt. En daarnaast is het gewoon genieten van de heerlijk enthousiaste energie van Tamara over de Wet van Aantrekking. Nu ben ik op dat gebied wel al heel wat jaren bezig, maar het is toch mooi om er heel bewust mee aan de slag te gaan. Op de eerste selfie was ik onderweg erheen en hieronder op de terugweg. Met openbaar vervoer is het twee keer een uur reizen dus toch ook best wel intensief, naast de healingsessie.

Happy Tante Betsy blog - Danefae winter jacket Else

Happy Tante Betsy blog - Happy or not

Daarna ben ik thuis nog creatief aan de slag geweest met een klein Dream Board. Deze is nog niet af, maar mijn energie is op. Dus dan laten we het maar voor wat het is. Dadelijk komt manlief thuis en die wilt ook graag wat te eten. Gelukkig heb ik nog eten wat we zaterdag samen gemaakt hebben. Dus hoef ik daar niet veel energie in te steken.

Creative happy Tante Betsy blogger - Dress Sporty Gardenia Orange

Happy Tante Betsy blog - Dress Sporty Gardenia Orange & ZOO Adventure boots

Vandaag koos ik trouwens heel bewust voor Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Orange (deze draag ik in maat M ipv L). Zo’n jurk waar je instant vrolijk van wordt met al die leuke kleuraccenten. Ik heb deze jurk vandaag met roze gecombineerd en met mijn fuchsia roze ZOO Adventure outdoor laarzen. Maar je kunt de jurk natuurlijk ook heel goed combineren met de andere kleuren die in de print voorkomen. Naast rood en roze is oranje ook een van mijn favoriete kleuren.

Tante Betsy SS2019 sneak peek

Ik ben dan ook heel blij dat Tante weer oranje jurkjes in de collectie heeft. En ook straks in de SS2019 zomercollectie komen er een aantal oranje jurkjes yihaaa! Halverwege deze week mag ik jullie eindelijk wat sneak peeks gaan geven.

Tante Betsy SS2019 sneak peekTante Betsy SS2019 sneak peek

Oh ja girls let op als je nog wat uit de sale wilt gaan scoren, dat je daar niet te lang meer mee wacht. De sale items worden namelijk verwijderd uit de shop, op het moment dat de SS2019 bij Tante Betsy in de webshop online gaat. Je kon het al lezen op de Facebook pagina van Tante Betsy, waar ze het gave SS2019 sneak peek filmpje deelde. Ik deelde wel vorige week al een kleine sneak peek, toen ik het filmpje mocht delen (klik).

Tante Betsy SS2019 sneak peek

Lots of love from Susan

*Mijn OOTD (outfit of the day) Dress Sporty Gardenia Orange & ZOO Adventure outdoor laarzen heb ik ontvangen voor mijn blog. De Danefae winterjas Else kocht ik zelf, alsook Cardigan Rose Black.

**In mijn Black Friday post vind je links naar blogposts/reviews met items van deze AW2018 collectie mét maatadvies. Een fijn naslagwerk als je nog iets uit de sale wilt scoren.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Nielke

  Hi meid, wat heerlijk dat je de kerstboom nog hebt staan, die zou ik ook het liefste het hele jaar houden (maar dat wil mijn vriend niet). Zo gezellig altijd. Goed dat je zo goed voor jezelf zorgt en met jezelf bezig bent, dat heb je gewoon even nodig. Op naar een mooie zonnige en zorgeloze toekomst. Dikke zoen!

  14 januari 2019 at 19:35
 • Reply Corine

  Susan, doe lekker rustig aan en geniet van alles om je heen, sterkte en succes, bij je gesprek, knuffels Corine

  14 januari 2019 at 19:36
 • Reply Dagmar

  Mooi om te lezen hoe get met je gaat, lieve Susan. En je hoeft echt niet alleen maar blije foto’s te delen – alvast veel succes deze week bij het UWV en hoop vooral dat de arts jou als persoon ziet!! In zjjn geheel! Lieve groet van Dagmar

  14 januari 2019 at 19:40
 • Reply Alexandra

  Ja, het valt niet altijd mee om vrolijk te zijn als je je niet zo voelt, maar dat mag er toch ook zijn. Heel goed dat je goed voor jezelf zorgt en de rust pakt als je merkt dat je energie opraakt. Ik wens je alvast heel veel succes voor je gesprek van as vrijdag.

  14 januari 2019 at 19:42
 • Reply chucky1012

  Prachtig geschreven en zo goed uitgelegd ??
  Dit is zo herkenbaar…
  Mensen die alsmaar denken daar is de leuke dame weer in de vrolijk gekleurde
  outfits zal altijd happy zijn…
  Het tegengestelde is waar want er is ook een hele andere kant die zich soms ook hulpeloos voelt en heel moe is….
  Het leven is soms zo zwaar n daarom moeten we ook genieten en de boel eens de boel te kunnen laten of er op uit gaan…
  Zo fijn dat jou man met je mee zal gaan van de week…

  Heel veel liefs en sterkte ?

  14 januari 2019 at 19:42
 • Reply Natasja

  Dat wordt inderdaad een spannende week voor je, alvast veel succes voor het gesprek! ♥

  14 januari 2019 at 19:43
 • Reply Heidi

  Fijn om te lezen dat je zo tot rust komt. Spannend deze week. En fijn dat je niet alleen hoeft. ?

  14 januari 2019 at 19:44
 • Reply Carol

  Lieve Susan dapper wat je deelt mooi. Fijn ook dat je goed voor jezelf zorgt. Net als hij gek ip oranje dus laat de collectie maar komen. Ik wens je veel liefde geluk en wijsheid met het WIA traject. Liefs knuffel van mij xxx

  14 januari 2019 at 19:45
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Heel herkenbaar op het moment. Ik wil je dan ook een dikke knuffel geven. En je heel veel succes wensen met de wia

  14 januari 2019 at 19:51
 • Reply Daniëlle

  Hey Susan!
  Succes deze week! Rustig aan doen en toi toi toi!

  14 januari 2019 at 19:54
 • Reply Marianne

  Toppie blog en prachtige dream boards heb je gemaakt. Was even toch benieuwd happy or not en moet bekennen, ben er nog steeds niet uit. Hoop dat de happy button het beter doet en de not blijft haperen
  Succes vrijdag bij het UWV, heeft ooit gepresteerd mij een trauma te bezorgen en heftige burn out. Dus heel verstandig mannetje mee

  14 januari 2019 at 19:57
 • Reply Iris

  Prachtige blog, prachtige vrouw!
  Hou je taai voor vrijdag❣

  14 januari 2019 at 20:17
 • Reply Hannelore

  Heel veel succes! Wel fijn dat manlief je zo steunt! Een goed begin is t…
  X

  14 januari 2019 at 20:28
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wil je heel veel kracht en sterkte wensen voor je afspraak met het UWV. Ik ga heel hard voor je duimen lieverd ?

  14 januari 2019 at 20:34
 • Reply Caro

  Ondanks dat het soms echt niet meevalt, blijf je toch de lichtpuntjes zoeken. Zo knap van jou!! Deze week zal pittig zijn. Sterkte met het gesprek en fijn dat Arno met je mee gaat. Succes jullie beidjes, ik ga positieve vibes naar jullie sturen??

  14 januari 2019 at 20:38
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, op tv en op internet moet alles en iedereen maar mooi en knap zijn en ideale maten hebben maar dit is helaas een droom want het leven is in werkelijkheid ook niet altijd even leuk en ideaal . Het leven bestaat uit mooie momenten en die moeten we koesteren. Wat vandaag niet lukt lukt morgen vast beter. Luister goed naar jezelf en vetrouw erop dat het vrijdag goed komt. Dikke knuffel voor jou. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  14 januari 2019 at 20:40
 • Reply Fhathima

  Lieve Susan, ik ws je veel succes met je afspraak deze week! Dat de arts maar mag zien wie jij werkelijk bent en wat je nodig hebt!

  14 januari 2019 at 21:01
 • Reply Annelies van der Valk

  Lieve Susan
  Wat ik jou mee kan geven voor het UWV gesprek wees niet te positief maar vertel waar jij tegen aanloop. Dat is best veel en dat hoef je niet te verbergen achter positiviteit. Ik wens je veel succes. Groetjes Annelies

  14 januari 2019 at 21:04
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, tja perfecte “imperfectie” acceptatie hoe doorbreek je als ‘t niet moet…’t moeten? Er moet veel! Maar deze boog kan toch niet 24/7 op scherp staan? Dus tja van mij mag de foto toch ook de realiteit en werkelijkheid laten zien en ondanks dat jij een foto van jezelf neemt en denkt ahhh die kan niet hoor want hier zie ik er bv heel moe uit! Schat ik de kans nog best groot dat velen van ons dat waarschijnlijk niet eens zien, wij zien nog steeds de vrolijke outfit die vandaag weer heerlijk vrolijk naar binnen spat! Voor jezelf ben je het meest kritisch denk ik.

  Lieverd het zullen pittige dagen worden naar het onbekende wat staat je te wachten vrijdag tijdens ‘t gesprek? Gelukkig gaat je mannetje met je mee en dragen jullie ‘t samen. Ik kan alleen maar hopen dat er na vrijdag deze last van je schouders af mag vallen, rustig aan Knuff uit ‘t Delftse

  14 januari 2019 at 21:26
 • Reply Sandra

  Succes met je gesprek lieverd!

  14 januari 2019 at 21:40
 • Reply Annette

  je hoeft echt niet altijd blij te zijn, dat is niemand…en eigenlijk is het heel goed dat je dit gewoon vertelt.Je zit in een onrustige periode, met toch onzekerheid. Goed dat je je af en toe creatief uit! Ik hoop dat het allemaal voorspoedig loopt met het gesprek. FIjn dat manlief mee gaat… twee horen meer dan een…en mocht het emotioneel worden is het fijn je lief bij je te hebben. Ik stuur je een dikke knuffel, en wens je een goede week, en veel rustmomentjes…

  14 januari 2019 at 21:47
 • Reply Saskia van Horne

  Spannende week weer voor je. Dit vreet ook energie. Ook al staat je koppie niet op vrolijk, zo knap dat je dan doorgaat en er het beste van maakt. Respect.
  Ik kijk ook al uit naar oranje in de nieuwe collectie.

  14 januari 2019 at 22:42
 • Reply Marjon

  Bedankt voor je blog! Fijn dat je de rust ervaart Pm beter voor jezelf te zorgen.
  En wat spannend dat gesprek eind van de week. Veel succes en wjjsheid toegewenst!
  Lieve groet, Marjon

  14 januari 2019 at 23:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, een late(re) reactie maar absoluut gemeend! Juist door je “mindere foto’s” (heb jij die ??) te delen, laat je je kwetsbare kant zien. Daar is moed voor nodig, maar het maakt ook dat je ons zonder woorden zegt, dat we je “mogen zien/kennen”. En dat is dan juist weer heel bijzonder… want in het tijdperk van social media is veel “schone schijn”. Niks mis mee, want ook ik deel zeker niet alles op mijn tijdlijn of op een jurkjesgroep! Maar het leven is zoveel meer dan social media… ik vind het een echt teken van kracht, dat je ons aan de ene kant “happy” maakt met je onstuibare enthousiasme, maar dat je ons ook voldoende vertrouwt en waardeert om ons mee te nemen op je reis naar innerlijke rust en vrijheid met alle “hobbels” onderweg! Ik wens je ongelofelijk veel succes bij de verzekeringsarts, fijn dat Arno erbij is…

  De oranje Gardenia staat je prachtig! En wat fijn dat de sessies bij Tamara zoveel goeds voor je doen!

  Zet hem op kanjer, trots op jou ?

  15 januari 2019 at 07:19
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor al jullie sterkte wensen en positieve vibes. Donderdagochtend is het gesprek, ja eigenlijk is dat stiekem in het midden van de week realiseer ik me net hihi.
  Alweer wakker vanaf 5.44 uur, gisteren om 5.22 uur, ook al zoiets dat hoort bij de onzichtbare gevolgen van mijn cva, slecht slapen. Ja halverwege de week zal het zeker zwaar worden en ik zal zorgen dat ik dicht bij mezelf blijf. En ook dat ik blijf vertrouwen dat het goed komt en dat dit mijn weg is. Ik hoop vandaag weer wat energie te hebben om op te ruimen en items op marktplaats te zetten. Omdat ik zo vroeg wakker was heb ik ook maar alvast aan de blog van woensdag gewerkt, tenminste ik hoop dat ik die dan mag delen. Weer in slaap vallen met een geleide meditatie lukte niet. Heel veel dikke knuffels voor jullie van Susan???

  15 januari 2019 at 08:24
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,
  Wederom sla je de spijker op z’n kop. Social media is echt zo geen afspiegeling van de werkele wereld, opzich logisch dat we met z’n allen niet negatief op het wereld wijde web eeuwig willen blijven staan. Maar de andere kant is dat er ook genoeg mensen verdrietig van worden die daar niet door heen kunnen prikken, niet alles is rozengeur en maneschijn zoals het op bv Facebook wel lijkt. Des te meer waardeer ik jou blog zo, zo oprecht, eerlijk,open en lief jij bent.
  Ik wens je voor donderdag kracht en moed toe, en hoop dat de wia arts door jou vrolijke verschijning heen prikt.
  Liefs ❤

  15 januari 2019 at 10:20
 • Reply EstherK

  Heel veel succes met de gesprekken deze week! Het blijft moeilijk met onzichtbare klachten, hoop dat je een begripvolle arts treft en voor de rest kun je alleen maar jezelf zijn. Sterkte! ?

  Voor de rest fijn dat de rust je goed doet en het is ook niet erg als je een keer wat minder vrolijk op de foto staat. Mindere dagen horen ook bij het leven, anders zouden de mooie niet meer opvallen.

  15 januari 2019 at 11:44
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Goedemorgen lieverd,
  Heel veel succes bij het UWV, ik ga voor je duimen dat je een fijn persoon treft. Fijn dat je niet alleen gaat, je partner weet tenslotte dat het niet altijd even goed met je gaat, dan dat je doet voorkomen ???

  15 januari 2019 at 11:50
 • Reply Maria Louisa

  Komt vast goed bij het UWV, heb vertrouwen in de weg die je bent opgestuurd.
  Liefs

  15 januari 2019 at 16:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.