Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Happy new Tante Betsy blog year

Wow girls wat was 2018 een heftig jaar vol veranderingen en wow wat staat er een prachtig jaar voor ons in het verschiet. Ik hoop dat jullie gezellig met me blijven mee wandelen. Wie weet kom je hier alleen om lekker mee te genieten van mijn Tante Betsy outfits en posts daarover met maatadvies of ander gezellig gekwebbel. Of loop je mee op mijn pad van bewustwording, een weg die ik heel bewust ben ingeslagen met mijn happy Tante Betsy blog. Wie weet helpt het je inzichten in jezelf te krijgen. En op deze manier kunnen we samen gaan groeien, samen de wereld mooier maken. Dat doen we natuurlijk allemaal al door heerlijk onszelf te zijn en heerlijk te stralen in onze Tante Betsy jurkjes. Alles is goed, alles mag. Lees je weer gezellig mee in mijn allereerste blogpost van het nieuwe jaar?

Go with the Flow

Wow ik heb het aangedurfd om mijn weg te volgen die zich opeens voor me openbaarde. Wat ging het ineens in een enorme stroomversnelling. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat de val die ik maakte met mijn fiets eind mei 2018, een enorme verandering teweeg heeft gebracht. Ik durf mee te gaan in de Flow waar het leven me brengt. Ik durf voluit te zeggen wie ik ben en waar ik enorm blij van wordt. Ik durf me op mijn happy Tante Betsy blog nog meer open te stellen en mijn pad van bewustwording met jullie te delen. Samen met mijn jurkjeszusjes die weg te bewandelen en te genieten van jullie innerlijke groei.

Silver lining

Ik vind het altijd belangrijk om inzicht te krijgen waarom me iets overkomt. Om te kijken wat het universum me wil zeggen. Wat ik te leren heb als er hard aan de handrem getrokken wordt. Door die val werd ik terug gegooid in mijn reïntegratie proces en uiteindelijk kwam mijn vaste baan op losse schroeven te staan en loopt nu de Wia-aanvraag. Door jarenlange ervaring weet ik dat veranderingen altijd voor ons hoogste goed zijn. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat dit mijn pad is. En dat alles wat ik meegemaakt heb in mijn leven me hier heeft gebracht. Ik ben dankbaar dat ik nu tot rust mag komen en meer tijd heb om te helen en in mijn kracht mag gaan staan.

What do you desire?

Ik geef mijn aandacht steeds meer aan wat ik graag wil in dit leven. Waar word ik blij van, waar word ik gelukkig van, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? En natuurlijk zijn dat Tante Betsy jurkjes. Keer op keer is het een feestje om in zo’n vrolijke jurk door het leven te gaan. Ik ben echt enorm dankbaar dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is. Heerlijk mezelf kunnen zijn door kleurrijk door het leven te gaan. Maar er is zoveel meer. Materiële zaken zijn bijzaken. Vandaar dat ik meer verdieping heb aangebracht in mijn happy Tante Betsy blog. Ik heb iets te delen met jullie, ik heb zoveel innerlijke wijsheid. Die geef ik nu de ruimte om via mijn blog te delen.

Making a dreamboard

Door een dreamboard te maken kan ik mijn wensen, mijn dromen en mijn verlangens duidelijk neer zetten. Ik ontdekte dat ik meer ruimte nodig had en heb die genomen. Ik ben op zoek gegaan naar een groot stuk karton en ben urenlang heerlijk creatief geweest. Eerst met teksten en pagina’s uitscheuren uit de Flow en Happinez. En daarna een basis te creëren met mooie achtergronden. En toen waren de teksten aan de beurt. Ik heb heerlijk gepuzzeld en ik ben lekker losgegaan. Er valt enorm veel te ontdekken. Dit dreamboard richt zich vooral op mijn pad van bewustwording en mijn kwaliteiten, mijn wensen en mijn staat van zijn.

Lots of love

Ik ga binnenkort aan de slag met een dreamboard met mijn wensen, doelen en verlangens op het gebied van de liefde, gezondheid en ook huisvesting. Daar ga ik letterlijk nog meer ruimte voor innemen en heb dan ook een groot canvas gekocht bij de Action. Ik heb zelfs ook nog andere spulletjes gekocht om er een echt 3D dreamboard van te maken. Ik verheug me er nu al op!

Giving and receiving, sharing in abundance

Ik vind het belangrijk om geven en ontvangen in balans te houden. Om te delen vanuit overvloed.

Ik draag dagelijks de prachtige jurkjes van Tante Betsy en geniet er enorm van. Zoveel mooie jurkjes die mijn weelderige figuur mogen omhullen. En ik vind het leuk om door middel van een winactie jullie Tante Betsy girls blij te maken. Ik heb een enorme collectie aan prachtige jurkjes en soms is het tijd om afscheid van kasthangers te nemen. Voor de kerst heb ik 8 jurkjes, 3 rokjes en een vest op mijn Marktplaats account geplaatst. En door middel van loting tegen een vaste prijs heb ik bijna alles verkocht. Een jurkje kreeg een bijzondere bestemming, daar vertel ik binnenkort wel meer over. Met de opbrengst van de rokjes, een jurkje en een klein gedeelte van mijn andere jurkjes ga ik drie dames blij maken met een Tante Betsy kadobon twv. €50

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Wat leuk dat jullie zo heerlijk enthousiast hebben meegedaan aan de winactie die ik op kerstavond deelde. Ik maakte eerst de twee winnaressen bekend van de winactie ism Boeties.nl, maar er zat dus ook een winactie in mijn Do you know it’s Christmas time blogpost. Ik kan jullie nu al verklappen dat twee dames hebben gewonnen die hier regelmatig een reactie achterlaten op mijn blogposts. En een dame die voor het eerst reageerde, ja ik doe niet aan vriendjes politiek. Ik scroll gewoon door alle reacties en kies al scrollend met mijn ogen dicht een winnares. Ik ben wel streng en bij mij win je dan ook alleen als je zelf wat moeite gedaan hebt en een leuke reactie achter hebt gelaten ipv ‘ik wil graag mee doen met de winactie’.

Daniëlle jij bent zo slim geweest om drie kansen te wagen en hebt gewonnen met je reactie op Instagram. Jij reageert hier regelmatig en jou kennende wist ik dat je vast op mijn blog een meer uitgebreide reactie achterliet. Wat ook zo was na even zoeken in mijn mail. Je hebt zo te lezen geen wensen meer voor deze collectie en gaat vast je gewonnen kadobon bewaren voor de SS2019 collectie.

Botsy jij reageert hier zo te zien voor het eerst, maar natuurlijk mag jij ook mee doen. Jij hebt gewonnen met jouw reactie op mijn Facebook pagina. Zo te lezen ga jij nog heerlijk een jurkje uit deze AW2018 wintercollectie scoren. Als je nog maatadvies tips nodig hebt, kun je alle links vinden in mijn Black Friday post.

In de zoekbalk kun je ook altijd Black Friday typen of een naam van een jurk.

Monique jij loopt al een hele tijd mee op mijn pad en ik had al op jouw reactie een berichtje/antwoord achtergelaten ;). Natuurlijk valt het altijd op dat er veel meer reacties komen op een winactie als op een gewone blogpost. Zeker geniet ik enorm van jullie lieve leuke enthousiaste reacties en ik ben dan ook altijd enorm dankbaar daarvoor. Daarnaast mogen er ook stille lezers zijn die veelal alleen gezellig meelezen. Alles is goed en daarmee ga ik ook afsluiten.

Gefeliciteerd dames met jullie gewonnen prijs! Daniëlle en Monique ik ga jullie mailen zodra ik morgen de bonnen gekocht heb. Ik wacht wel nog even af of de andere winnares zich hieronder meldt, anders geef ik de prijs door aan iemand anders.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

39 Comments

 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd dames! En Susan jou wens ik een heel mooi pad door 2019. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid over de WIA aanvraag. Liefs!

  2 januari 2019 at 19:43
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  De beste wensen voor 2019 Susan!! En gefeliciteerd voor de winnaressen 🎉

  2 januari 2019 at 19:44
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Gefeliciteerd Danielle, Botst en Monique.

  Ik ben heel erg benieuwd naar je dreamboard Sudan. Fijne avond nog
  Liefs,
  Eveline

  2 januari 2019 at 19:46
 • Reply Daphne

  Gefeliciteerd met jullie mooie prijs dames! 😊

  2 januari 2019 at 19:46
 • Reply Heidi

  Suoer gefeliciteerd winnaressen!!! En een heel mooi nieuw jaar gewenst

  2 januari 2019 at 19:47
 • Reply eveline.jansen@live.nl

  Susan moest dat zijn natuurlijk 🙈

  2 januari 2019 at 19:47
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Hey Susan,

  Allereerst een geweldig, gelukkig en bovenal gezond nieuwjaar gewenst! Ik wens je echt toe dat je nog meer je eigen weg mag vinden en hier rust over krijgt. En ik blijf lekker meelezen wat je met ons wil delen.

  Gefeliciteerd dames met jullie gewonnen cadeaubon😘

  Lieve groetjes,

  Rebecca

  2 januari 2019 at 19:52
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi Susan, allereerst alle goeds voor jouw en je gezin gewenst voor 2019. Ook gefeliciteerd voor de winnaressen, hoop jullie jurkjes te zien op 1 van de fb groepen. Ben benieuwd naar de keuzes. En Susan, de rust doet je goed, je lijkt wat relaxter, dat maak ik op uit je schrijven. Dat vind ik fijn voor. Als de kleine volgende week weer naar school is, spreken we wat af 😘

  2 januari 2019 at 19:57
 • Reply Fhathima

  Leuk Susan dat je zoveel veranderingen hebt kunnen doorvoeren! Ik geniet mee van het nieuwe pad dat je hebt ingeslagen! 2019 gaat vast een goed jaar worden!
  Dames gefeliciteerd met jullie bonnen!

  2 januari 2019 at 19:58
 • Reply chucky1012

  Allen een happy new year…
  Alle goeds en heel veel moois in dit nieuwe jaar…
  Zo mooi dat jij deze speciale boards had gemaak.
  Goed dat je nog een grote gaat maken in 3D 👌🏼
  Prachtige foto’s.
  Fijn dat jij meer kracht hebt en geniet van meer vrije tijd maar ook om zoveel moois te doen…
  Het leven bestaat niet alleen uit bloggen…
  Nogmaals ik respecteer dat jij zoveel tijd steekt en schrijft over de vrolijk gekleurde fashionitems van TB. maar ook over de prachtige boots etc…
  Van harte gefeliciteerd prijswinnaars.
  Nogmaals hartelijk dank….

  Een fijne avond 😘

  2 januari 2019 at 19:59
 • Reply Marianne Asselman

  Ontzettend leuk en iedereen de allerbeste wensen.. Ook de winnaressen van Harte Gefeliciteerd, jullie 2019 kan al niet meer stuk. Heel benieuwd wat jullie voor moois gaan scoren bij TB. Veel plezier met uitzoeken. Susan bedankt voor een wervelend jaar op je blog met voor jouw veel ups en downs. In ieder geval een prachtig 2019 toegewenst, met daarin veel harmonie voor je zelf. Succes met het bewandelen van je pad. Ook ik ben van mening dat je pad reeds voor je is uitgestippeld.
  Nu ik stop hier met mijn commentaar en reactie. ❤️💖⛔🤗🤗🤗

  2 januari 2019 at 20:02
 • Reply Marjon

  De beste wensen voor jou Susan! Ik hoop dat 2019 je veel goeds, rust en creativiteit zal brengen!
  En winnaressen gefeliciteerd! Dat is nog eens een leuk begin van t nieuwe jaar! Jullie gaan er vast iets heel moois voor uit kiezen!
  Lieve groet
  Marjon

  2 januari 2019 at 20:03
 • Reply Marianne Asselman

  Hier weer mijn telefoon die zichzelf zo lekker bezig houd. Het is voor jou en niet jouw. Jouw jaar moet super zijn voor jou

  2 januari 2019 at 20:04
 • Reply Joyce

  Gefeliciteerd winnaars!!!
  😘
  Grts Joyce uit België

  2 januari 2019 at 20:04
 • Reply Marlou de Bruin

  Iedereen gefeliciteerd! Mooi begin van het nieuwe jaar 🎇🎆

  2 januari 2019 at 20:06
 • Reply Doortje

  Gefeliciteerd winnaressen!
  Ik ga je volgen op je nieuwe pad. Heb je een blogpost waarin je de kaarten en de engelen uitlegt? Het is een onbekende hoek voor mij en ik vind het leuk te weten hoe het allemaal werkt. Doe je dat kaartenleggen al lang? Is het een talent of gave van jou of komt het vanuit de kaarten zelf? Hoe interpreteer je de kaarten? Leuk om van je te leren!
  XD

  2 januari 2019 at 20:20
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Allereerst de beste wensen voor 2019 . En wat heb je alles weer mooi verwoord. Meiden gefeliciteerd🎉🎊🎈. Met jullie bon. Voor mij begint 2019 niet zo goed😭. Wordt eind januari weer geopereerd me neurostimulator is gaan verschuiven waardoor ik veel pijn heb.😭 Wel heb ik vandaag goed nieuws mogen ontvangen dat ik nu arbeidsongeschikt verklaard ben. 😊Toch blijf ik in twee strijd had mijn leven toch anders voorgesteld.🤔 Moet nu heel goed mijn hoofdje gebruiken en morgen dit kenbaar maken bij me psycholoog gezien ik al nachten wakker lig. Gelukkig ga ik 18 januari er even tussenuit met het gezin naar België☺. Gisteren me zoontje zijn verjaardag gevierd. 12 januari groot feest omdat hij het samen met zijn papa viert🎉🎊🎈. Nou heb weer even genoeg vertelt. Susan ben nieuwgierig naar de foto’s van de nieuwe collectie TB2019😊😊

  2 januari 2019 at 20:20
 • Reply Saskia P

  Gefeliciteerd dames, veel plezier met het uitzoeken van een prachtige jurk.
  Susan, het allerbeste voor 2019 en ga vooral zo door. Ik blijf je volgen, ook ik ben bezig met bewustwording. Fijn om een voorbeeld te hebben.

  2 januari 2019 at 20:33
 • Reply Paola

  De beste wensen voor 2019 lieve Susan en hartelijk gefeliciteerd voor de winnaars… Wat me wel een beetje van het hart moet is dat er wordt gezegd dat mensen alleen reageren als er wat te winnen valt… en niet bv op de affirmatie kaarten postjes etc. Ik voel me lichtelijk aangesproken en vind dat persoonlijk niet terecht…ik reageer wanneer ik kan maar reageer niet op dat soort postjes omdat ik daar persoonlijk niets mee heb en niets mee kan. En dat bedoel ik niet lelijk, het past gewoon niet bij me… maar wil niet reageren om het reageren. Dat ik er niets mee heb wil niet zeggen dat het slecht is of raar of wat dan ook, het is alleen niets voor mij persoonlijk..dat wil ik toch graag even gezegd hebben….Ik waardeer het ontzettend dat je dit soort acties doet en er mensen blij mee maakt, dankjewel daarvoor!

  2 januari 2019 at 20:35
  • Reply Paola

   en ik moet gewoon iets minder vaak persoonlijk zeggen…dat ook LOL

   2 januari 2019 at 20:36
   • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

    Hey lieverd had je ook mijn antwoord erop gelezen ;). En natuurlijk hoef je niks met kaarten te hebben. En er zijn ook op outfitposts weiniger reacties als op een winactie hoor. Er kan geen blogpost op tegen een winactie whahaha. Qua reacties dan hè. Ik ben al blij als mensen blij worden van mijn blogposts of het nu een outfit post is of een post met diepgang. Dikke knuffels😘😘

    2 januari 2019 at 23:19
    • Reply paola

     Ja hoor ik had ook je reactie gelezen en het was ook zeker niet voor jou bedoelt maar het voelde ff verkeerd dat het gezegd werd en ja het is logisch dat je daar meer reactie op krijgt maar ik volg je zo ook hoor en ik ben dol op je filmpjes 😘

     3 januari 2019 at 08:18
 • Reply monique den boer

  Hoi Susan, wat ontzettend leuk dat ik met nog 2 andere dames gewonnen heb echt superleuk. Maar allereerst wil ik je een heel mooi en vooral gelukkig en gezond 2019 toewensen en dat er van alle mooie plaatjes op je moosboard een heleboel werkelijkheid mogen worden. En natuurlijk hoop ik ook dat bij het plaatsen van mijn bericht een heleboel oogjes open zijn gegaan. Natuurlijk blijf ik jou weer lekker volgen dit jaar hoor ook al zal ik misschien niet iedere dag een reactie kunnen geven ik blijf jouw leuke en gezellige blog trouw volgen welke kant je ook opgaat. Geniet allemaal van een mooi jaar dames en blijf elkaar heerlijk inspireren met onze mooie Tante jurkjes😘lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  2 januari 2019 at 20:38
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Dat meen je niet 😱😱😱 Ben ik een winnares??? Wat ontzettend gaaf. Oepsie, dit was even een eerste explosieve reactie. Nu even een volwassen reactie 😂. Lieve Susan natuurlijk de allerbeste, gezondste, liefste en spiritueelste wensen voor 2019. Wat bewandel jij toch een prachtig pad ❤️ De mood-boards die je gemaakt hebt??? Wauw, wauw! Wat een kunstwerk, ik zou niet weten waar ik zou moeten beginnen, maar nou ben ik met knutsel toestanden allesbehalve creatief (krijg ik plakvingers van 🙈). Maar ik vind het zo gaaf om te zien en dan je 3D bord, lijkt mij super gaaf. Weer even terug naar jouw winactie, ik wil je echt enorm bedanken! Zoals je weet zal het aanschaffen van een nieuwe jurk voor mij niet meer zo vanzelfsprekend zijn als vorig jaar, dus ik ben dubbel zo blij. Ik weet nu zeker dat ik een jurk van de nieuwe collectie kan gaan kopen, nogmaals dank. Ook wil ik Botsy feliciteren met haar gewonnen bon, ook zij kan d’r kast nu verder uit gaan breiden. Super leuk!!! Dikke knuf van mij 😘

  2 januari 2019 at 20:46
 • Reply Maria Louisa

  De beste wensen voor 2019 Susan, ik wens je al het goede ❤️

  2 januari 2019 at 20:49
 • Reply Marieke

  Happy new year. Gefeliciteerd voor de gelukkigen!

  2 januari 2019 at 20:49
 • Reply Botsy

  Whaaaaaaaah! 😄 Wat superleuk dat ik mag winnen! 😁 Dank je wel Susan!!! 😍 Het was niet de eerste keer dat ik reageerde, maar volg je nog niet super lang inderdaad.
  Maar wat een goed begin van het nieuwe jaar zeg! Ik hoopte al zo dat 2019 voor mij beter zou uitpakken dan 2018, ik heb nl een tijd thuis gezeten door burn-out en een best lang reïntegratie-traject moeten doorlopen wat ik nu bijna heb afgerond. Ik herken me dus ook regelmatig in jou verhalen 😉
  Dat ik nu deze bon mag winnen, biedt ook meteen perspectief voor de rest van het jaar. 😊 Een goed begin is het halve werk. 😁
  Nogmaals heel erg bedankt en ik wens jou en alle andere dames die je volgen een heel goed, vrolijk, gezond en voorspoedig 2019!🌟💖🌈🌌🌞🎀🎆💝🚺😘

  2 januari 2019 at 20:52
 • Reply Ilke

  Ohhh, super! Van harte dames. Susam, wat mooi de moodboarden, ik gebruik deze methode ook veel als coach. Supermooie vorm. Ik wordt dan ook helemaal blij van jou droombord, fantastisch! Als je een keer wat prikkelende vragen wilt, daag me vooral uit!
  Greetz en hugs Ilke

  2 januari 2019 at 21:12
 • Reply Cynthia

  Wat een heerlijk gezellige blogpost weer. Altijd even leuk om jouw inzichten te lezen en jouw positiviteit te voelen. En de jurkjes passen zo bij jou. Oh, en de allerbeste wensen nog!! 😘

  2 januari 2019 at 22:02
 • Reply Carola

  Leuk meiden, gefeliciteerd!!!
  Susan, knap dat je een nieuwe weg in durft te slaan. Wellicht minder volgers, maar meer diepgang en eigenheid 😍

  2 januari 2019 at 22:07
 • Reply Neeltje

  Lieve Susan, wat een prachtige aftrap van het nieuwe jaar. Ik wens je heel veel goeds voor 2019 en alle andere vele jaren daarna!

  Dames gefeliciteerd. Shop ze 😉

  2 januari 2019 at 22:29
 • Reply Elske

  En ineens kwam er weer een blogpost voorbij, leuk! Gefeliciteerd voor de winnaressen!
  Fijne week, Susan! Hopelijk nog steeds rustig aan!

  3 januari 2019 at 07:52
 • Reply Mina

  Lieve Susan. Dat 2019 een prachtig kleurrijk jaar mag worden waarin je duidelijkheid krijgt over je Wia en je zo doorgaat in deze nieuwe ingeslagen weg. Volg het met veel interesse herken ook veel dingen en leer ook veel dingen en draag nu veel kleur en printjes (luv it). Toevallig dacht ik er gisteren ook over om een vel papier te gaan nemen en te gaan knippen en plakken! Neem goed je rust ook van je blog je hebt het nodig meis! En aan de winnaressen van harte gefeliciteerd! Heerlijk mee shoppen! Dikke knuff.

  3 januari 2019 at 08:30
 • Reply Saskia

  Volgens mij gaan we allemaal een mooi jaar maken van 2019.
  Voor Susan en alle jurkenfans een kleurrijk maar vooral gezond en gelukkig 2019.
  Winnaressen gefeliciteerd, geniet van jullie prijs. Het is jullie gegund.

  3 januari 2019 at 10:33
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey kleurrijke, lieve, mooie, wijze Susan! Voor jou en Arno en al je geliefden een heel heel gelukkig nieuwjaar! Een jaar vol van (innerlijke) groei, wijsheden, gezondheid en bovenal geluk! Je weet, dat ik je op de voet blijf volgen, onze paadjes lopen wel een beetje synchroon… ieder op haar manier uiteraard, maar we “raken” elkaar in heel veel moois 😍.

  Voor de winnaressen : GEFELICITEERD! Hoop dat jullie nog iets moois weten te kiezen uit de huidige collectie, of de bon bewaren voor de schitterende SS2019, die er weer aankomt! Want oh oh oh…. dat wordt weer een knaller! Ik heb, samen met een groep meiden, een kijkje mogen nemen en ik ben al aan het sparen 😜

  Lieverd, voor jou een enorme dikke knuffel en dank je wel voor wie je bent 💖

  3 januari 2019 at 11:53
 • Reply Karin

  Beste wensen voor 2019 Susan. Blijf zo doorgaan, blijf ik meelezen en jurkjes mee dragen en je boodschappen binnen laten komen. Knuff Karin

  3 januari 2019 at 18:06
 • Reply Alexandra

  Hoi Susan, ik wens jou en je dierbaren en de lezers van je blog een gezond, liefdevol 2019 toe vol mooie momenten om samen van te genieten!

  Gefeliciteerd dames! Wat een leuk begin van het nieuwe jaar, zo’n ‘vrolijke’ uitgave te kunnen doen. Veel plezier met shoppen.

  3 januari 2019 at 18:09
 • Reply Tamara

  Hoi leeveke,

  Ik lees wat rustiger mee momenteel. Vooral de spirituele post trekken mij aan nu alles zo op de kop staat hier. De winacties gaan en laat ik voorbij gaan. De vrolijke jurkjes worden zeker gedragen, krijg de laatste tijd zelfs erg veel complimentjes van wildvreemden, dat ze het een leuk jurkje vinden, zó leuk is dat.
  Gefeliciteerd lieve jurkenzusjes ❤️

  Dikke poene Tamara 🌺

  3 januari 2019 at 23:02
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,
  Je eerste blog van het nieuwe frisse jaar, gelezen, maar om één of andere reden, 🙄 nog geen reactie achter gelaten.

  De beste wensen heb ik jullie al gedaan dus begin direct bij de gelukkige dames, je hebt weer 3 dames héél blij gemaakt, je bent ook zo’n lieverd.
  Gefeliciteerd dames, lekker gaan genieten bij het uitzoeken van een mooi tante item. Is toch altijd net een feestje.

  Ik ga met jou mee je levenspad bewandelen, sta open voor elke positieve input, en hoop dat 2019 voor ons allemaal veel goeds brengt.
  Tot de volgende keer,
  Liefs ❤

  4 januari 2019 at 07:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.