Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Sneak Peek, Spirituality, Tante Betsy

Happiness in a Tante Betsy dress

Happy Tante Betsy blog - Happiness in a Tante Betsy dress

Hey girls het is al weer een paar weken geleden dat ik een nieuwe weg ben ingeslagen met mijn happy Tante Betsy blog. Ik probeer nu meer afwisseling en diepgang te brengen in mijn blogposts. Natuurlijk blijf ik ook gezellig kwebbelen over Tante Betsy jurkjes en bijpassende items. Ik deelde al een paar sneak peeks van de SS2019 collectie mét maatadvies. Daarnaast kies ik ook bewust om mijn pad van bewustwording met jullie te delen.

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook

Wellicht hebben jullie gezien dat ik dinsdag een Live sessie op mijn Facebook pagina had. Tijdens die Live sessie heb ik engelen (en eenhoorns en elfen) kaartjes getrokken voor de dames die daar behoefte aan hadden. Zoals altijd kun je met mij ook lachen, deze keer omdat ik het scherm wilde spiegelen. En dat dan de andere kant van de huiskamer te zien is…whahaha wat was dat even lachen. En voor mij schrikken, maar dan denkt de blondine in me…och ja Susan dat was wel logisch en had je kunnen verwachten whahaha.

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook

Best wel spannend hoor om zoiets te doen. Ik doe het wel al sinds 2000 voor mezelf. Ik vind steun in het trekken van een orakelkaart. Dat doe ik heus niet iedere dag, okay tegenwoordig wel…omdat ik er echt serieus mee aan de slag wil…kwestie van de kaarten leren kennen. Ik heb voorheen soms ook weken of maanden geen kaarten getrokken. Maar ik kan wel zeggen dat ze me enorm helpen op mijn pad van bewustwording. Voor mij hebben ze niks te maken met de toekomst te voorspellen, maar meer als leiding en steun.

Tante Betsy Dress Mila Parkeet & Long Hoodie Blue & Tony Mora boots

Tante Betsy Dress Mila Parkeet & Long Hoodie Blue met thermo legging & Tony Mora boots

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook

En hoe mooi is het dan dat ik mijn gevoel volg en gewoon online ga en mijn wijsheid en boodschappen met jullie mag delen. Ik wil dit ook vaker gaan doen, vaker live gaan en mijn Tante Betsy outfit met jullie delen en daarna kaartjes trekken of wat anders vertellen. Zo kunnen de dames die er niets mee hebben het eerste gedeelte volgen en daarna bijvoorbeeld afhaken. Ik ga wel gewoon op mijn gevoel af en live wanneer het zo voelt. Maar wie weet wordt het zomaar ook een terugkerend item. Jullie gaan het vanzelf zien.

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook

En ik hoop binnenkort ook gezellig Live te gaan en de Spring Summer 2019 collectie jurkjes met jullie te delen, middels een live passessie met sidekick Jacqueline. Wanneer dat gaat zijn weet ik nog niet, maar zorg dat je meldingen ontvangen aan zet, zodat je niets mist als ik Live ga op mijn Facebook pagina. Als je op dat moment zelf op Facebook bent, zie je zelfs een balkje verschijnen als ik live ga. Dus zet die meldingen aan. Je kunt ook ‘als eerste weergeven’ aanvinken/aanklikken. Zodat je het nieuwste bericht bovenaan in je tijdlijn ziet.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Ik zag op trouwens op Facebook een gedeeld bericht dat je al items van de SS2019 collectie kunt pre orderen. Heel leuk, maar niet altijd even slim want er zijn toch echt een aantal items die groter vallen van deze eerste lichting. Ik vertelde er al over in mijn sneak peeks. Zoals bijvoorbeeld Dress Pepper die vooral in de eerste lichting in een paar prints terug komt. Maar ook eenzelfde zippie model zonder kraagje, Dress Nova, met zakjes. Deze jurkjes vallen een maat groter uit. Ik heb ze nagemeten in de showroom en die informatie vind je niet terug op de pre order site(s). Dat is een kwestie van ervaring en Meten=Weten! Op de foto zie je een foto van mij in Dress Pepper Retro Rounds, die ik nog niet eerder deelde. Alles hangt in maat M in de showroom.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

En ik zal jullie verklappen dat het enorm gave jasje, Jacket Bouquet, ook een maat groter valt. Op de foto draag ik hem in de kleur Amazon. En onder dat jasje draag ik Dress Pepper Solid Purple (ik neem aan dat die zo heet ;)). Ik heb niet alle items nagemeten, dat was niet te doen in het tijdsbestek dat ik had. Het is echt een enorme collectie en ik had pas de eerste lichting op de foto gezet en een aantal jurkjes ook nagemeten en gepast. Van de tweede lichting en de High Summer collectie heb ik geen jurkjes kunnen passen of opmeten.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Nou lieverds nog allemaal even geduld hebben en ga vooral ook live shoppen in de vele Tante Betsy verkooppunten. Dan kun je zelf ervaren hoe de items staan en bij jou vallen. Ik ga volgende week mijn best doen om de lijst te updaten. Heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

* Dress Mila Parkeet heb ik ontvangen voor mijn blog. De hoodie kocht ik bij SoMuch Fashion. De Tony Mora laarzen kocht ik eens tweedehands, maar waren wel afkomstig van Boeties.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo fijn dat jij je hier goed bij voelt ??
  Het is heel indrukwekkend en zeer interessant….
  Had ik het dus toch goed gezien dat het inderdaad de andere kant van de woonkamer is….
  Mooi….
  De maten zijn zo handig opgemeten dat je nooit een kledingmaat te klein shopt maar precies goed voor jou.
  Ik sta te trappelen als de SS19 binnendruppelt bij de verkooppunten….

  Een fijne avond en prachtig weekend ?

  25 januari 2019 at 19:41
 • Reply Ria

  Oooh nee ik zie teveel moois ? De dress pepper met een leuk printje, de dress pepper solid purple, de effen rokjes met sportieve streep, de vestjes…. ooo jee….

  25 januari 2019 at 19:41
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Ik kan haast niet wachten alleen ik zal langer moeten wachten gezien ik 4 februari geopereerd wordt en ik 8 weken niks kan en mag doen??. Maar ga wel genieten van de jurken zusjes die het laten zien wat ze gekocht hebben

  25 januari 2019 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Heel veel beterschap alvast lieverd! Oops 8 weken lang niks kunnen en mogen doen is niet makkelijk. Online shoppen zou dan ook zomaar eens verleidelijk kunnen zijn.
   Je hebt dan wel straks de tijd om uitgebreid te kijken naar foto’s van jurkjeszusjes en naar passessie filmpjes. Zo kom je vanzelf tot een weloverwogen keuze mocht je toch echt iets online willen scoren. Heel veel succes en beterschap! Dikke knuffels??

   26 januari 2019 at 07:54
 • Reply Hennie

  Er zit een ritje Arnhem in de planning zodra het binnen komr. Ik ben zo benieuwd. Een heel fijn weekend Suzan met je man. Liefs Hennie?

  25 januari 2019 at 19:44
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, soms vraag ik me af hoe dat toch kan en nou koop ik al heel wat jaartjes de jurken bij Tante en de modellen blijven vaak het zelfde ( met rits, de Lola of de jurk met de ronde hals al die namen kan ik niet onthouden) je zou zeggen de modellen zijn ieder jaar het zelfde maar toch vallen de maten iedere keer anders en ik maar denken dat ik dikker geworden ben maar dan valt een jurkje opeens een maat kleiner. Soms snap ik er helemaal niks van. Het zou toch fijn zijn dat als je weet welke maat je hebt en als je weet welk model je goed staat dat je dan in 1 keer klaar bent. Misschien weet jij het antwoord hierop? Alvast fijn weekend en bedankt weer voor je leuke blog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  25 januari 2019 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd die modellen zijn toch sinds enige seizoenen hetzelfde, die jij benoemt. Dress Lola valt al diverse seizoenen hetzelfde en ook het Bibi model (die met ronde hals).
   Dress Carmen valt al enkele seizoenen smaller bij de heupen, dat model valt zo.
   De doorknoopjurkjes Betsy zijn ook al enkele seizoenen smaller bij de buste, maar de taille klopt wel. En ik heb die gewoon nog altijd in maat L.
   Doorknoopjurkje Button Down valt al een paar seizoenen ruimer.

   De Zippies waren in het begin toen ze in India geproduceerd werden smaller in de maat en zijn nu ruimer in de maat.

   Natuurlijk begrijp ik volkomen dat je zoiets hebt van waarom is er maatverschil in een collectie.
   Maar echt als je zelf gewoon altijd je jurkjes opmeet (nadat ze gewassen zijn…wel droog ;)) dan is over het algemeen genomen veel in dezelfde taille maat. Ik meet ook altijd de oksel tot oksel maat.
   In maat L is de taille eigenlijk altijd 41-42 cm en de oksel tot oksel wijdte 47 cm plat gemeten.
   Dikke knuffels van Susan??

   25 januari 2019 at 20:19
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oooohhh we hebben zin in de zomer en in de nieuwe collectie. Was leuk de laatste x live ?

  25 januari 2019 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja lieverd we gaan er gewoon weer een leuk feestje van maken ;). We moeten nog even wat langer geduld hebben hoorde ik gisterenavond van Tante. Dus het valt niet middenin je verhuizing, ik neem aan dat je dan al in je nieuwe huis woont als het binnen is. Dan moet het nog eerst gedistribueerd worden naar de verkooppunten dus nog een paar weekjes geduld ;). Dikke knoevels??

   26 januari 2019 at 07:58
 • Reply Neeltje

  Mooie look had je vandaag. Dat de kaarten leiding geven en een houvast zijn voor een positieve blik op de wereld/leven is prachtig. Als toekomst voorspelling is het zeker niet mijn ding.

  De jurk rounds met kraag in het groen lijkt me gaaf. Ik kijk er naar uit!

  25 januari 2019 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Het wordt eigenlijk ook nooit als toekomstvoorspelling gebruikt door de meeste kaartenleggers. Het gaat in feite altijd om waar je nu mee bezig bent, wat je nodig hebt om te horen, wat je verder op je pad mag brengen, dat je vertrouwen mag hebben of dat het goed voor je is om meer de natuur in te gaan. Dat je rustig aan moet doen, dat het een moment van bezinning is of dat het net een tijd is om actie te ondernemen en te vertrouwen op een goede afloop. Het gaat dan ook gewoon over de vraagstukken en levenslessen die je op dat moment te leren hebt. De kaarten geven vertrouwen of steun en natuurlijk ook leiding. Wederom om wat er nu speelt, ze helpen je verder op je levenspad. Maar uiteindelijk zul je het zelf moeten doen ;).
   En jaaa gave heldere kleuren is die jurk Retro Rounds in zippe model én Pepper model???

   26 januari 2019 at 08:07
 • Reply Annette Elias

  Wat weer genieten van je mooie foto’sSusan! Er is weer te veel en de keuze zo moeilijk!

  25 januari 2019 at 19:49
 • Reply Marlou de Bruin

  Er zit weer veel te veel tussen. Wacht nu al vol enthousiasme je doorpasfilmpje af?

  25 januari 2019 at 19:50
 • Reply Giny

  Ik vond het altijd maar wat zweverig kaartjes trekken etc. Tot ik 2 weken geleden een massage kreeg voor mn rug. De dame die het gaf zei mag ik je een reiki behandeling aanbieden? Ik wist niet eens wat het was. Maar ze vertelde hoe het werkte en waarom ze dacht dat ik er wat aan zou kunnen hebben. Ik zei doe maar. Tijdens de behandeling kwamen de tranen. Erna kreeg ik een kom thee en vroeg ze me een kaartje te trekken. Ik trok acceptatie, en die kwam zo binnen. (Het overlijden van mn vaders en alles wat daar bij hoorde en gebeurd is) Het verhaaltje wat erbij hoorde heb ik maar half gehoord. Maar de tranen bleven maar stromen. En nog komen ze zomaar. Bij een liedje of in een gesprek. Toch heb ik het gevoel dat ik dit heel hard nodig had. Juist omdat nu de tranen wel komen. Acceptatie is iets wat echt nodig is.

  25 januari 2019 at 19:51
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd wat een mooie ervaring is dat geweest en hoe enorm lief dat ze je reiki heeft gegeven én dat je een kaartje mocht trekken na afloop. Deze dame heeft zo te horen heel goed naar haar intuïtie geluisterd naar wat jij op dat moment nodig had.
   Hihi het klinkt misschien allemaal zweverig, mensen die reiki geven of kaarten leggen of contact hebben met overleden dierbaren.
   Maar we krijgen allemaal aan geleerd om heel goed te aarden, om heel stevig met twee voeten op de aarde/grond te staan en eerst te zorgen dat die connectie heel goed is.
   Vandaar uit kun je pas contact maken en een doorgeefluik zijn van helende energie. Daarom is het ook zo belangrijk voor hooggevoelige mensen om de natuur in te gaan, heerlijk wandelen in de natuur is zo belangrijk. Eigenlijk is het allemaal heel aards, overleden dierbaren zijn met hun energie nog om ons heen lieverd. Die kaart acceptatie is heel mooi en het was ook heel mooi dat je alles even lekker kon laten stromen en daarmee je verdriet loslaten. Laat het er maar allemaal zijn lieverd. Ook je verdriet mag er zijn, geef jezelf de tijd om te mogen rouwen, maar kijk vooral ook naar alle mooie dingen die je hebt meegemaakt. Heel veel dikke knuffels voor jou??

   26 januari 2019 at 08:17
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik ga lekker passen bij Tuthola. Vind ik persoonlijk het leukst.
  Fijn weekend Susan.

  25 januari 2019 at 19:53
 • Reply Marianne

  MJacket Bouquet heel gaaf. Blij met je maat advies. Fijn dat je je happy voelt met de kaarten. Lief dat je weer live gaat om alles weer met ons te delen. Hoop dat je toch gauw weer wat beter gaat voelen. Happy weekend en super edankt voor alles
  Marianne

  25 januari 2019 at 19:57
 • Reply Ger da

  Ik heb het al eens eerder gezegd, ik weet echt niet waar ik met mijn hoofd was tijdens de hightea, maar zeker niet bij het opslaan in mijn koppie van al dat moois. Vind de peppers echt zo leuk, die mooie paarse kleur en die eerste die je laat zien. Wat een mooie kleuren.
  Dit worden weer moeilijke keuzes. Ondertussen ben ik te ruime rokjes en jurken aan het verkopen, zal toch voortaan kritischer moeten kijken hoe iets past en mij zelf niet laten verleiden omdat ik het zo mooi/leuk vind. Maar één voordeel, nu heb ik tenminste budget voor sowieso 1 jurkje ?
  Heel fijn weekend Susan ❤

  25 januari 2019 at 20:13
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha je hebt gewoon heerlijk genoten van de contacten met je jurkjeszusjes op de high tea. En er was ook zoveel te zien en te beleven.

   Ik heb destijds helemaal alleen kunnen rondlopen in de showroom zonder afleiding, er was wel iemand aanwezig ;). Maar daardoor dus alle kans gehad om alles binnen te laten komen en overal foto’s van te maken.
   Zo kun je nog eens terug kijken naar alles wat je gezien hebt. Geloof nu maar niet dat ik had kunnen vertellen wat er allemaal komt zonder de foto’s hihi.

   Ik kan je alleen maar een advies geven, meet de goed passende jurkjes en items die je hebt goed op. Neem ook een meetlint mee als je Live gaat shoppen, altijd fijn om even te checken.
   Je gaat op een gegeven moment vanzelf zien of iets op maat valt door naar de taille of de oksel tot okselwijdte te kijken. Voor jou is de heupwijdte natuurlijk ook heel belangrijk. Ik zie inmiddels al vaak meteen of iets op maat valt aan de taille afmeting zonder het te meten. Je krijgt er vanzelf een oog voor ;).
   En ga ook heerlijk passen in een Tante Betsy verkooppunt, maar dat doe je sowieso wel al. Probeer ook eens een maat kleiner of groter uit en kijk goed naar hoe het valt en staat. Probeer ook eens andere modellen uit, ook al hangt het er niet in jouw kleur. Zo kom je vanzelf achter waar jij blij van wordt en wat je goed staat. Succes ermee! Knuff??

   26 januari 2019 at 08:28
   • Reply Ger da

    Hay Susan,

    Bedankt voor je uitgebreide reactie, lief ❤
    En idd, aldoende leert men. Ik heb mij zelf nu beloofd, dat als ik ga passen in m’n eentje, meerdere modellen moet gaan passen en dan ook die in een maat kleiner. Vind aansluitend mooier staan. Ben ik met meerdere dames, dan gewoon lekker genieten en wat komt dat komt. Ik weet van mijzelf dat ik in mijn enthousiasme dan ga kopen omdat dat zo gezellig is, maar door de drukte niet altijd de beste keus is. Hoe positief en lief bedoeld ook van de dames. Is een foutje van mij. Dus hoe dan ook, ik kijk er naar uit!
    Geniet van de zondag samen met Arno Susan. ?

    27 januari 2019 at 11:00
 • Reply Maria Louisa

  Geweldig leuk de bomberjasjes, vooral de groene en de rode, maar ik schrok wel enorm van de prijs 119,95. Ik weet dis nog niet if er eentje gaat komen.

  25 januari 2019 at 21:33
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat goed dat je steeds meer voor jezelf kiest. Mooi dat de kaarten je helpen met bewustwording en diepgang. Je bent een mooi mens en wat wordt ik zenuwachtig van de sneak peaks 😀
  Wat is de collectie mooi. Ik kijk graag uit naar jouw passessie, daar heb ik altijd veel houvast aan.
  Tot de volgende keer. Xx

  25 januari 2019 at 22:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat fijn om te horen lieverd, dankjewel.
   Kijk maar eens goed waar jij echt blij van wordt. Ik merk dat ik toch echt heel happy wordt van bloemenprintjes en dierenprintjes en dan wel in vrolijke kleuren. Grafische printjes vind ik vaak toch ook wel mooi, maar ik zal altijd sneller kiezen voor een bloemenprint of vrolijke print. Alhoewel ik toch ook echt wel heel blij wordt van de okergele Pepper, merk ik keer op keer dat effen jurkjes sneller blijven hangen. Behalve die Pepper Gold en Dress Skippy Nicky Velours die ik in het zwart heb hihi.
   We moeten by the way nog een paar weekjes geduld hebben, hoorde ik gisterenavond van Tante ;). En Jacqueline en ik verheugen ons ook op de pas sessie hihi, zo leuk om te doen. Knuff??

   26 januari 2019 at 08:37
 • Reply carol

  het paarse jurkje wat jij nu aanhebt is het enige jurkje uit de collectie die ik heel graag wil kopen. Leuk blog weer lieve susan fijn weekend en jouw getrokken kaartje in je live fb time van de week heeft grote impact waarvoor dank

  25 januari 2019 at 22:45
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan lieverd! Wat mooi dat het een bevestiging was waarmee je op dat moment al bezig was.
   En jaaa ik wil die paarse Pepper ook heel graag, maar stiekem natuurlijk ook al heel wat andere leuke jurkjes gezien die ik dolgraag wil hebben. Nog een paar weekjes geduld. Knuff??

   26 januari 2019 at 08:39
 • Reply Petra van Schijndel

  Oh die mooie jasjes! Ik weet nog niet of het ook bij mij past, maar prachtig zijn ze. ❤️❤️?️❤️❤️

  25 januari 2019 at 22:48
 • Reply Linda van Vegchel - Lijnders

  Wat leuk, bedankt voor het delen. Ik zag ook dat er effen roze, oranje en paarse sportieve korte vesten zijn maar, vraag mij af of er ook bijpassende effen rokken bij zitten. Zag wel dat er een effen paarse sportieve rok is. En in welke kleuren zijn de sportieve jurken met streep. Ook in de kleuren effen roze en oranje?

  25 januari 2019 at 22:52
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hoi Linda ik zie alleen maar Dress Pepper, de paarse jurk die ik aan heb, in blauw, groen, paars en zwart. In die kleuren zie ik ook vestje en rokjes. Ook te zien op de foto ;).

   Daarvoor hangen effen lange vesten in een nieuw model (zeker ook als jurk te dragen) in zwart, blauw, rood en roze.
   Daar voor hangen de roze en oranje vestjes met streep en ook Vera jackets in paars en roze.
   Maar niet alle kleuren waren aanwezig van alle items. Er was een beurs omdat moment. Dus het kan zomaar zijn dat er van bepaalde items nog meer kleuren zijn. We gaan het zien als Tante Betsy alles in de webshop heeft hangen.
   Natuurlijk zal het ook eerst te koop zijn bij de diverse Tante Betsy verkooppunten, maar die hebben niet alles te koop. Beetje bij beetje zal vanzelf alles duidelijk worden. Knuff??

   26 januari 2019 at 07:50
 • Reply Marjon

  Hoi Susan, wat zitten er weer mooie items bij!
  Ik wacht rustig jouw passessie af, nu al zin om jou te zien in de jurkjes.
  Ik word vooralsnog niet hebberig, ik heb vorige week nog een paar prachtige dingen in de sale gekocht en heb nog niet eens alles gedragen!
  Dus laat ik dat eerst een doen voor ik iets nieuws koop ?

  Tot snel bij je live passessie!

  Marjon

  26 januari 2019 at 02:08
 • Reply Joyce

  Fijn dat we jou hebben die ons al die info zo leuk doorgeeft.ik ben zo in afwachting van de nieuwe collectie, ik heb dat handvest gezien en ben zwaar verliefd….hahaha

  Grts Joyce uit België

  26 januari 2019 at 07:42
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, zo leuk dat precies nu de vrolijkheid zichtbaar wordt van de SS2019 collectie. Wat is ze leuk, vrolijk & mooi! Ze fleuren nu al in foto’s en filmpjes de “grijze” dagen op! Wat een mooie collectie komt er aan, ondanks dat ik natuurlijk ook de gelukkige was op de high tea en veel live heb mogen bewonderen zijn de ohhhh jahhh en ahhh’s hier echt weer voor genieten. Ik kijk zo uit naar jou pas sessie filmpje samen met Jacqueline, wat een gezelligheid gaat dat weer worden en super fijn dat we dan door jou meten=weten kunnen selecteren hoe het valt qua maten etc. Ook ik heb in de sale nog wat rond kunnen shoppen bij SoMuch, Retroboutique, Ly-Lo en S-ter erg blij met deze lastminute aankopen! Toch nog caravans, pixels en de oh deer die hier rondhuppelen op clumpy’s etc hihi. Ik wens jou een heerlijk weekend samen met je mannetje knuff xx

  26 januari 2019 at 07:59
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk lieverd! Ja ik zag ook in de webshop van Tante jurkjes voor spotprijsjes…de gele Victoria Square Roses voor €29,95.
   En de jurkjes uit de wintercollectie kun je toch vaak het hele jaar door dragen. Hihi wat leuk dat je toch nog leuke printjes hebt kunnen scoren en hoe leuk dat je zoveel verkooppunten hebt gesteund. Goed van je! Geniet ervan! Dikke knuffels??

   26 januari 2019 at 08:44
 • Reply Ellen Jacobs

  Leuk al wat aan te zien. Vond veel in maatje S al leuk maar zie vooral uit naar jouw ( met side kick) presentatie. Ben je trouwens afgevallen? Je oogt anders.
  Veel liefs van de Veluwe
  Ellen Jacobs

  26 januari 2019 at 10:17
 • Reply Tamara

  Oh, wat een vrolijkheid in de nieuwe collectie! Bedankt voor al je maatadviezen.

  26 januari 2019 at 22:30
 • Reply inge

  ik heb zin in de collectie, mn wenslijstje wordt al aardig lang dit keer 🙂

  12 februari 2019 at 12:19
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.