Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy shops

Happiness in a dress with Susan

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Hey lieverds vandaag is het weer tijd om een blogpost te schrijven. Ja ik doe dat vaak op de dag zelf en laat de woorden uit mijn vingers vloeien. Maar waar ga ik het vandaag over hebben? Eigenlijk had ik vanochtend mijn Happy Tante Betsy shops list willen bijwerken, maar ik ben wat gaan opruimen op het terras. Daarna ben ik samen met sidekick en dinnetje Jacqueline naar de opening geweest van dé TopVintage winkel, die bij ons ‘om de hoek ligt’. Weet je lieverds lees gezellig mee en laat je verrassen waar ik het vandaag over ga hebben.

Happiness in a dress with Susan - Tante Betsy Dress Sports Over The Top Green

Niet dat ik nu al weet waarover te bloggen hoor, dus ik laat dit blog al typend ontstaan. Terwijl ik op een boomstam in het bos zit, genietend van de natuur. Ik heb net even flink doorgewandeld al affirmaties opzeggend. Ik heb al wandelend Engelstalige affirmaties herhaald over gewichtsverlies. Ik wil graag 10 kg afvallen en deze positieve krachtige zinnen helpen me daarmee. Ik wil me weer blij voelen als ik in de spiegel kijk. Ik wil moeiteloos en met gratie en genot gezond afvallen.

Happiness in a dress with Susan - Tante Betsy Dress Sports Over The Top Green

Happiness in a dress with Susan - Tante Betsy Dress Missy Checks Black & Blue

Nadat Jacqueline en ik de opening van de TopVintage winkel hebben bezocht, hebben we afgesproken maandag samen te gaan wandelen. Dit willen we als het even kan wekelijks gaan doen. We genieten allebei enorm van ons contact. Er is toch niks leukers als gewoon heerlijk jezelf kunnen zijn bij elkaar. Nu ben ik altijd wel mezelf hoor, maar niet hoeven op te letten hoe je iets zegt is zo fijn. Iemand die je gewoon heerlijk accepteert en respecteert om wie je bent. Ook al zijn we best wel anders, toch hebben we ook veel overeenkomsten. Het is gewoon heerlijk genieten in elkaars gezelschap.

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Weet je wat ook zo leuk is, vanochtend heb ik zomaar iets gemanifesteerd. Ik schreef woensdag al in mijn blogpost dat de energie heel hoog is en dat je zorgvuldig mag zijn met wat je denkt, zegt en voelt. Terwijl ik vanmorgen vroeg bij het aankleden tussen mijn Urban Hippies armbandjes keek, had ik zoiets dat het leuk zou zijn als ik een gele had. En jaaa die lag zomaar op mij te wachten in de TopVintage winkel (naast de hangplant op de foto). En ik heb me dan ook zelf verwend met dit leuke armbandje. Ik draag de Urban Hippies Primrose bracelets dagelijks. En ik zie nu ik in de webshop kijk van Urban Hippies, dat het maar goed is dat ik deze gekocht heb. Want er staan alleen nog maar oranje, paarse en een aqua blauwe kleur in de webshop (klik). Wow wat een leuke manifestatie is dit!

In de TopVintage webshop zie ik roze, rode en gele.

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

En ik heb zelfs door mijn enthousiasme jurkenzusje Marie-Jeanne en haar dochter aangestoken. Ze kochten beiden een Urban Hippies Primrose armband. Zo leuk ik herkende Marie-Jeanne die er samen met haar dochter was, omdat ik haar wel eens in Kerkrade tegenkwam als ik op de fiets naar mijn werk fietste. Nu ik niet meer op de sociale werkplaats werk en Wia heb, gebeurd dat niet meer zo snel. En dan is het leuk dat het zo mag zijn dat je elkaar toch weer eens tegen komt. De ‘shoppende’ foto van ons is van TopVintage (waar je nu ook online 10% korting hebt op bijvoorbeeld de Tante Betsy collectie ivm het openingsweekend).

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Happiness in a dress with Susan - TopVintage Retro Boutique Kerkrade

Nou lieverds ik geloof dat ik toch een einde ga breien aan deze blogpost. Oh jaaaa voordat ik het vergeet, ik ga de winnares(sen) bekend maken van mijn winactie. Maandag had ik een verborgen winactie. Je kon kans maken op de Tante Betsy slippers én/óf het Tante Betsy fietshoesje, die ik won tijdens de SoMuch Dress Lovers meeting.

Happiness in a dress with Susan - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple

Vanochtend viel me opeens in dat ik die ook nog bekend moest maken. Met mijn ogen dicht scrollend door de reacties kwam mijn vinger terecht op mijn eigen reactie. Máár erboven las ik de reactie “Ps. het zadelhoesje staat nog op mijn wensenlijstje”. Whahaha heerlijk dat was de reactie van Jacqueline waar ik een half uurtje later mee had afgesproken. Dus die heb ik vanochtend meteen blij gemaakt ;).

Happiness in a dress with SusanHappiness in a dress with Susan

En daarna kwam mijn vinger al op en neer scrollend uit bij de reactie van Corine, die de Tante Betsy slippers heel graag wilde hebben. Wat leuk lieverd die zullen je vast heerlijk van pas komen daar op het mooie Texel. Gefeliciteerd! Stuur je me even een pb’tje.

Happiness in a dress with Susan

Lieverds geniet heerlijk van het weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk verslag van de opening van de TB shop 😉
  Mooie foto’s.
  Ik hoop nog steeds dat er hier in mijn city ooit nog een TB winkels opent…..
  Toffe armbanden van U.H..
  Ik ga eens op de website kijken….
  Wat een goed plan om eens in de week samen te gaan wandelen.

  Geniet van een fijn weekend en tot maandag….. Xoxo

  6 september 2019 at 19:49
 • Reply Deborah Essers

  Wat zal dat een gezelligheid geweest zijn bij TopVintage. Ik kon vandaag niet en morgen ook niet maar ik ga absoluut een andere keer kijken. Het ziet er super uit op de foto’s

  6 september 2019 at 20:00
  • Reply Femke

   Wat leuk dat je de Primrose armbanden bij de nieuwe winkel van TopVintage vond. Het klopt wat je zegt: in de online shop van TopVintage vind je kleuren die ik zelf niet meer op voorraad heb. Super dat ze ze ook meegenomen hebben naar de winkel in Kerkrade. Overigens: er komen deze maand nieuwe kleuren! Oudroze, zeegroen, rood, koraal en blauw. Maar dat is nog ‘inside information’. Liefs van Femke

   6 september 2019 at 21:36
 • Reply Petra van Schijndel

  Gezellig een wekelijkse wandeling in het verschiet! Goed dat jullie dat doen.
  En wat betreft de primrose armbanden van Urban Hippies, ik heb alleen de gele sinds kort. Maar die draag ik vaker dan alle armbanden die ik ooit in mijn leven heb gehad en gedragen. Dus daar komen er wel meer van. Leuk dat top vintage nu een winkel heeft in Kerkrade. Lekker dichtbij tante Betsy passen. Liefs!

  6 september 2019 at 20:59
 • Reply Jacqueline Aarts

  Het was echt een fijne ochtend. Kort, maar dat mocht de pret niet drukken ?

  6 september 2019 at 22:51
 • Reply Annette Elias

  Wat weer een heerlijk ochtendje zo Susan! En ook ik ben fan van deze gave armbanden! Daar kun je er gewoon nooit te veel van hebben! Heb er ook eentje met bijpassende broche… ?
  Ik vind het zo tof dat jij en Jacqueline zo’n klik hebben! Heerlijk is dat! Gewoon genieten van elkaars gezelschap…
  Mijn pakketje van TopVintage is ook net aangekomen… eindelijk iets uit de nieuwe collectie! Ben verliefd!

  7 september 2019 at 18:05
 • Reply Neeltje

  Mooi verslag. Zo jammer dat al die winkels zo ver weg zijn. Of misschien maar beter zo ?

  7 september 2019 at 20:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.