Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Good vibes only with Susan

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III - Urban Hippies Daily Bag

Hey lieverds daar ben ik weer met een blogpost. Ik zit weer heerlijk in het bos als Pink Panther, helemaal in het fuchsia roze whahaha. En soms denk ik wel wat zouden de mensen denken…maar aan de andere kant interesseert het me dat ook helemaal niet ;). Ik had vandaag behoefte aan roze. Nou ja niet bewust hoor, deze jurk trok mijn aandacht. En terwijl ik door het bos wandelde voelde ik dat ik behoefte heb aan heel veel liefdevolle energie.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III

In het bos zijn doet me zo goed. Ik heb de afgelopen dagen het verschil gemerkt en merkte dat door een stad rijden me enorm uitput. De rust, de helende energie van de natuur doet zo goed om op te laden. Kijk van zo’n uitzicht wat ik nu hier in het bos heb wordt je toch al meteen vrolijk.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan

Het is belangrijk om steeds beter in staat te zijn om te voelen wat je nodig hebt. En ja ik verlang naar rust in mijn hoofd, liefde in mijn hart. Daarom wellicht ook dat ik vandaag roze aan heb gedaan. Ik hou ervan en ik word blij als ik naar beneden kijk. Okay normaliter zou ik sneller voor een bloemetjes print kiezen, daar word ik nog blijer van als van een grafische print. Toch is en blijft dit een fantastisch Tante Betsy jurkje, Dress Sporty Loco Pink.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III

Het is ook wel confronterend hoor om er achter te komen dat sommige dingen je uitputten en je niet meer blij maken. Vooral om dit naar de ander toe duidelijk te maken, terwijl je er zelf nog maar net achter aan het komen bent. Daarom is het heel belangrijk om aandachtig te luisteren naar wat je lichaam je aangeeft. Om op te merken waar je wel blij van wordt. Vertrouw op die boodschappen van je lijf lieverd. En richt je aandacht vooral op het goede op het positieve.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III

En lieverds natuurlijk jank ik me ook soms suf en is mijn leven niet altijd even rooskleurig. Wat misschien wel zo mag lijken omdat ik hier altijd positief schrijf. Ik was gisteren enorm gefrustreerd omdat mijn man voor een weg door een stad had gekozen. En keer op keer niet een afslag richting de natuur maakte. Ik was de uitputting nabij en werd er enorm verdrietig van. Ja ook ik ben aan het leren om beter voor mezelf op te komen en niet altijd maar te doen wat de ander leuk vind.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III

Maar het is voor mij enorm belangrijk om keer op keer te proberen mijn aandacht op het positieve te richten. Want dat is waar ik meer van wil. Vandaar dat ik altijd mijn uiterste best doe mijn leven op een positieve manier te beschrijven. Ook al is het soms een valkuil, want mensen zien alleen die positief ingestelde vrolijk geklede dame die er van buiten uit heel gezond uit ziet.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III - Urban Hippies Daily Bag

Toch is dat voor mij de enige weg, de weg van positiviteit. De weg van eerlijkheid en van puurheid. Dit is wie ik ben, dit is mijn ware zelf. Zo kan ik in mijn kracht staan en doen wat ik hier heb te doen én daarnaast goed voor mezelf zorgen. Vrijdag vertelde ik er ook al in mijn blogpost over. Lieverd hopelijk kun je wat met mijn blogposts, steek je er wat van op, raakt het je omdat je er zelf ook mee aan de slag bent. Ik maak ze in ieder geval met heel veel liefde wetende dat er altijd wel iemand zal zijn die er iets mee kan.

Happy Susan blog - Good vibes only with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Loco Pink - Snag Tights Pink Lemonade - Roze Asics Gel Lyte III - Urban Hippies Daily Bag

Lots of love from Susan

PS Op de twee tuin foto’s kun je wellicht het verschil zien van 9 uur ‘s morgens…blij en fris. En de foto in de zitzak om 4 uur in de namiddag met de batterij helemaal leeg (die is vandaag al een paar keer leeg geweest, die heb ik in de natuur of al lezend wat bijgetankt…maar vol raakt die niet snel).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige outfit zo in het roze ?
  Het kleur jou goed ??
  Vervelend van de batterij.

  Een fijne avond ?

  16 september 2019 at 19:36
 • Reply Monique

  Ik vind het echt heel knap dat je zo positief en vrolijk ingesteld bent. Daar kan ik best nog wat van leren 😉 Maar ik vind ook dat je best tegen jezelf mag zeggen dat dat andere er ook wel mag zijn. Moe zijn, verdrietig zijn. Zonder dalen geen pieken, toch? En als je veel voelt dan werkt dat soms positief, soms negatief.

  16 september 2019 at 20:00
 • Reply Annelies

  Een vriendin van mij vertelde mij dat als je echt wilt uitrusten moet je echt even helemaal plat gaan liggen op bed. Dit heeft zij bij de revalidatie geleerd. En echt het helpt als je een uurtje op bed gaat liggen. Misschien een tip voor jou. En roze ik hou er van?

  16 september 2019 at 20:04
 • Reply Corine

  Lieve Susan, ik geniet weer van je blog, weet zo goed hoe jeje voelt, ik probeer tegenwoordig iedere dag een uur door het bos te lopen, heerlijk vind ik het. De ene dag gaat het veel gemakkelijker dan de andere, maar voel me beter zo, knuffels Corine

  16 september 2019 at 20:07
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, lijkt me heerlijk als je dicht bij een bos woont om daar te ontspannen. Hier in de Randstad moet je best even rijden voor een bos, gelukkig ben ik gezegend met een hele grote boomrijke achtertuin en na een dagje snoeien en vegen is Mn hoofd weer leeg alleen Mn lichaam doet 3 dagen pijn van de fibromyalgie en lipoedeem maar ik heb het er soms voor over. Van schilderen wordt ik ook heel blij. Bedankt weer voor je mooie blog Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  16 september 2019 at 22:14
 • Reply Mina

  Lieverd tuurlijk ben je niet altijd 100 happy Susan, dat lukt ook niemand. Volgende x tegen manlief zeggen geen ritten door de stad. Dit duidelijk van te voren afstemmen met elkaar. Heerlijk dat je zo kan opladen in de natuur. Je outfit is weer prachtig i luv roze! Ga deze ook een paar x flink wandelen met mijn hondje langs het water lopen heerlijk en volgende week hoop ik met mijn hondje naar Scheveningen te gaan. Hou van de zee dat is ook een oplaadpunt van mij. Dikke kus en knuffel van mij.

  17 september 2019 at 08:00
 • Reply Rebelle

  Er is niets mooier dan de natuur in te gaan en de stilte te horen.
  Liefs Rebelle

  17 september 2019 at 17:31
 • Reply Rebecca

  He lieve Susan,

  Wat geniet ik toch altijd van jouw positieve instelling! Dat probeer ik ook over te brengen op (vooral) mijn kinderen☺️

  En echt ‘life is better in pink ?’

  Liefs Rebecca

  17 september 2019 at 18:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.