Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Go within with Susan

Happy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Hey lieverds gisteren had ik nog geen enkel idee of ik vandaag wel geïnspireerd zou zijn tot het schrijven van een blogpost. Ik zat niet lekker in mijn vel en had ook zoiets het is lang weekend en ik wil genieten van quality time met manlief. Zoals jullie kunnen zien ben ik geïnspireerd en wie weet inspireer ik jou op mijn beurt weer met deze blogpost. Lees je gezellig mee.

Happy Susan blog - Go within with Susan

Happy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Ik ga heel eerlijk vertellen dat vandaag moeizaam begon, manlief en ik zaten niet op dezelfde golflengte en die quality time samen was ver te zoeken. Weet je lieverds iedereen is gewend om een bepaalde routine te hebben en als je dan samen vrij hebt, kan het zijn dat dingen toch niet zo lopen als je graag zou willen. Ik bemerkte dat mij dingen irriteerden en bij manlief was dit ook het geval. In plaats van nader tot elkaar te komen, dreven we op dat moment uit elkaar en koos manlief ervoor om de discussie niet aan te gaan en weg te lopen.

Happy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Nadat hij naar beneden was gegaan om creatief te zijn, besloot ik om lekker onder de douche te stappen en zo in ieder geval toch aan mijn eigen routine te beginnen. Omdat ik bemerkte dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat, trok ik daarna kaarten van het Dagelijkse leiding van je Engelen set. De kaart ‘Onschuld’ kwam als eerste naar boven en past perfect bij mijn stemming en bij de situatie. Ik zei de tekst “Ik geef mijn gevoelens van zwaarte zodat de Engelen en God me verlichting kunnen schenken”. “Ik geef elke vorm van schuld, boosheid of afkeuring die mijn liefhebbende blik verhult aan de Engelen. Ik geniet voortdurend van vrede in mijn hart”.

Happy Susan blog - Go within with Susan

Happy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Weet je lieverds dat vind ik zo mooi aan mijn kaarten dat ze me kracht geven. Mij helpen om ook de andere kant van het verhaal te zien en me helpen met vergeven, mezelf én de ander. Het is fijn als je uit die kronkels van je gedachten kunt stappen en er met een heldere blik naar kunt kijken. Er met een afstandje naar kunt kijken in plaats van door te gaan met je negatieve gedachten. De kaart erna was de kaart ‘Grond jezelf’. Ik besefte dat ik de laatste dagen geen geleide meditaties meer geluisterd had en niet meer gewerkt had aan mijn gronding. Mijn telefoon had ik niet meteen bij de hand, maar de grondingsoefening zit wel in mijn hoofd. Dus mezelf meteen heel goed verbonden met de aarde, mijn gronding geactiveerd. Daarna heb ik een hele grote witte roos om me heen gevisualiseerd. De witte roos staat voor universele liefde en er is toch niks mooiers als jezelf te omhullen met onvoorwaardelijke liefde. We kunnen dit allemaal heel goed gebruiken en op deze manier kun je dat aan jezelf geven.

Happy Susan blog - Go within with Susan - Visualiseer een witte roos voor universele liefdeHappy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Daarna heb ik mijn hart gevuld met een grote stralende zon en die door mijn hele lijf en aura laten stralen. Heerlijk het zonnetje van binnenuit naar buiten laten stralen. En ik moest daarbij ook aan de lieve woorden van Nathalie denken, beheerder van de Tante Betsy liefde en retro jurkjes groep, die me deze week op de groep in het zonnetje heeft gezet.

Happy Susan blog - Go within with Susan

Happy Susan blog - Go within with SusanHappy Susan blog - Go within with Susan

De laatste kaart sluit daar dan ook weer mooi op aan ‘Richt je op dienstbaarheid’. Door deze blog met jullie te delen kan ik weer helpen om het zonnetje in jou te laten stralen. Jou te laten weten dat je er ieder moment van de dag voor kunt kiezen om positieve krachtige gedachten te denken. Dat je jezelf kunt omhullen met onvoorwaardelijke universele liefde. En ik hoop dat deze blogpost jou inspireert om heerlijk in je eigen kracht te gaan staan.

Happy Susan blog - Go within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black

Lots of love from Susan

PS Zoals jullie kunnen zien zijn manlief en ik vanochtend heerlijk gaan wandelen. Daarna zijn we ook nog in Duitsland wat gaan eten. Ik heb het ongemakkelijke gevoel ook weer lekker kunnen loslaten ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Annelies

  Ik ben weer begonnen met mediteren. Vroeger deed ik dat vaker vooral bij de yoga. Door lichamelijke klachten moest ik stoppen met yoga waardoor ik ook niet meer aan meditatie deed. Nu doe ik elke avond een geleide meditatie. En ik slaap weer een stuk beter. Ik vind het heel erg fijn. Fijn dat je het ongemakkelijke gevoel heb kunnen loslaten. Jullie waren natuurlijk allebei uit je gewone ritme door de extra vrije dag dan krijg je dat. Geniet van jullie avond. Liefs Annelies

  24 februari 2020 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja inderdaad soms krijg je dan wrijvingen, maar we hebben het weer los kunnen laten en vandaag verder nergens last van en beide creatief geweest. Het is dat we nu even naar pap gaan anders waren we nog steeds allebei lekker creatief bezig ieder op eigen manier…wel allebei met verf ;).
   En goed van je dat je lekker mediteert. Ik heb gisterenavond en vanochtend ook weer een geleide meditatie gedaan. Fijn om de dag mee af te sluiten en de dag weer te starten. Zo kunnen we er weer tegenaan💃💪😃😘

   25 februari 2020 at 12:21
 • Reply Bouke

  Dikke knuffel! Heerlijk zo’n dag die je weer dichtbij jezelf laat komen

  24 februari 2020 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja mooi hè dat schijnbare tegenvallers of misverstanden je heerlijk dicht bij jezelf brengen. Anderen gaan dan eindeloos door, maar wat afstand creëren werkte voor beide beter 😉😃😘

   25 februari 2020 at 12:23
 • Reply Willeke van Schagen

  Hoi Susan, wat knap van je dat je je dag toch nog positief kon voortzetten. Soms is het idd lastig om dingen anders te bekijken, de kaarten helpen je en geven je kracht. En mij inspireert het ook. Mooie woorden van Nathalie over jou, en echt waar. Ik ben heel blij met je, dikke knuffel, Willeke

  24 februari 2020 at 20:16
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃. Ik doe het met liefde, niks mooiers als in liefde delen.
   En ja dicht bij mezelf komen en even afstand nemen werkt het beste. Natuurlijk zou ik soms echt liever hebben dat er meer gepraat zou worden, maar soms werkt dat niet. Ik was ook gewoon niet lekker in mijn vel en emotioneel, maar een heerlijke douche, mijn kaartjes en mijn blog schrijven hebben me geholpen om het weer lekker los te laten en er op een andere manier naar te kijken😉😃😘

   25 februari 2020 at 12:26
 • Reply Jelma

  Wat mooi dat je, ondanks dat je je niet fijn voelde, toch energie aan ons, lezers kon en wilde geven! Dankjewel!
  Je bent voor mij een voorbeeld ‘in sterk in kwetsbaarheid’.

  24 februari 2020 at 23:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi wat lief, ja ik vind het belangrijk om ook de andere kant te laten zien van het verhaal. Dat het niet altijd rozengeur en zonneschijn is, maar dat je wel weer over schijnbare tegenvallers heen kunt stappen en in je kracht kunt gaan staan.
   Vandaag de dag al heerlijk creatief gestart, ieder op zijn eigen manier en toch ook samen. Nu even naar pap toe en die helpen met de auto om te zetten en dan straks weer lekker creatief zijn. Want het is een monnikenwerk waar ik aan begonnen ben😜😂. Jullie gaan het binnenkort zien😉😃😘

   25 februari 2020 at 12:29
 • Reply Corine

  Ik ken dat gevoel wel, eindelijk samen vrij en dan wat je wilt, doet sluit totaal niet op elkaar aan. Uiteindelijk vind je dan samen weer je weg, maar er waren dan toch eerst weer spanningen. Super dat je je zo kan vinden in de engelen kaarten en je zo helpen, het is zo belangrijk om echt innerlijk tot rust te komen. Ik gebruik nu bloemen en ook geur. Grote knuffel

  25 februari 2020 at 03:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat bijzonder lieverd💕😃😍 werken met bloemen en geur via bloemenessences en bachbloesem of gewoon via echte bloemen werkt ook super om weer heerlijk dicht bij jezelf te komen.
   En ja we zijn allemaal op onze eigen manier bezig met onze routines en op vrije dagen wil het wel eens wat moeilijker zijn om dan nader tot elkaar te komen. Maar meestal lukt dat ook weer door compromis en ieder in zijn eigen waarde laten. Vandaag gelukkig beter in mijn vel, het zal ook wel weer met maanstanden enzo te maken hebben. Vanochtend ook wel heel bewust eerst met een geleide meditatie gestart, dat helpt ook om lekker dicht bij mezelf te blijven😉😃😘

   25 februari 2020 at 12:33
 • Reply Tamara

  Hoe herkenbaar allemaal, ik en wij hebben dat ook wel.
  Heerlijk die bloemen, kan ik zo van genieten ook!
  Maakt me blij én geeft ook rust.
  Heb zelf onbewust ook hier echt ‘last’ van de invloeden van de maan en dergelijke alleen heb ik daar de weg nog niet in gevonden. Ben er zeker van dat die ook ‘gewoon’ komt!
  Dikke knuffel voor jou ❤️

  26 februari 2020 at 09:29
 • Reply chucky1012

  Mooie foto’s.
  Fijn dat jij dingen los kan laten..
  Schitterende bloemen?

  Xoxo

  26 februari 2020 at 20:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.