Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy, Words of Wisdom

Go with the Flow

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Hey girls vandaag weer eens een blogpost met diepgang. Wow wat doe die najaarszon me goed en zoals ik al gisteren schreef doet de natuur me ook enorm goed. Ik kies ervoor om me goed te voelen en ik kies er voor om goed voor mezelf te zorgen. Wat is het fijn om bewust te zijn van wat je zelf kunt doen om je beter te voelen.

Happy Tante Betsy dresses

Vanochtend fysio in mouwloze Tante Betsy jurk met Sporty Jacket Gardenia Red

Mensen die op je pad komen vragen wel eens “wat is jouw doel”. Dat vragen ze bij therapie, maar ook bij carrière of schoolkeuze. Of mensen die heel carrière gericht en doelgericht zijn.
Mijn doel in mijn leven is om gelukkig te zijn, ik ben nooit bezig geweest met lijstjes en doelen stellen. Ik heb ook absoluut geen competitiedrang of winners-instinct. Allemaal helemaal niet mee bezig.

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Ik handel vanuit gevoel, ik leef vanuit mijn hart en me goed voelen en gelukkig zijn is voor mij het belangrijkste. Nu is gelukkig zijn en je gelukkig voelen helemaal niet zo vanzelfsprekend. Je wordt niet gelukkiger van het hebben van een heleboel spullen. En je wordt ook niet altijd gelukkiger als je een relatie hebt of een baan hebt of een goede gezondheid hebt. Natuurlijk kan dat alles wel bijdragen aan je geluksgevoel. Maar een ander kan je niet gelukkig maken. Dat is iets dat jezelf moet doen. Geluk zoek je in jezelf en niet bij de ander.

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

De relatie met jezelf is de allerbelangrijkste! Als jij in je kracht staat. Als jij handelt vanuit je hart met oprechte intenties. Als jij eerlijk naar jezelf durft te kijken en je niet door je beperkende gedachten laat leiden. Als je luistert naar je intuïtie en vandaar uit handelt, dan kom je al een heel eind.

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Dingen in je leven kunnen veranderen, er komen situaties op je pad die je een andere kant opsturen. Die je laten leren, die je laten groeien. Soms kan onverwacht je leven op zijn kop staan. Dan is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, te voelen wat je nodig hebt, je rustmomenten te nemen en te luisteren naar je innerlijke leiding.
En als je voelt en intuïtief weet dat dit gewoon een enorm groeimoment is, om mee te gaan met de flow.

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper Black & Cardigan Rose Green

Lekker wandelen met dochterlief; Dress Betsy Happy Camper Black & Cardigan Rose Green

Ik ga op dit moment door een enorm transformatieproces en het is alsof ik in een achtbaan gestapt ben. Ik ben oude beperkende gedachtepatronen los aan het laten, ik ben oude pijn aan het loslaten. Ik neem rust, ik ga de natuur in en luister naar mijn intuïtie. Ik neem de tijd om te kijken naar waar ík blij van word, wat ík wil en wat ík nodig heb.

So happy with ZOO Adventure outdoor boots

So happy with ZOO Adventure outdoor boots & Pamela Mann Curvy Super-stretch tights black

In het kader van geefmaand november en mijn loslaat proces, geef ik vandaag twee sets kaarten weg. Open kaart en Open kaart II van de KRO uitzending De Wandeling. Ik heb er nooit wat mee gedaan, maar wellicht ken jij het Kro-Ncrv programma en kun je er iets mee. Geef aan op welke set je een kans wilt maken.

Happy Tante Betsy blog - Go with the FlowHappy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Vorige week starte geefmaand november en deden diverse dames mee voor het ‘Helen met de Engelen’ kaartenset en ‘Het Elfen orakel’ set. Ik trok ouderwets lootjes: Marjolein ik mag jou blij maken met het engelen kaartenset en Thea jij ontvangt de Elfen kaartenset. Het was me niet helemaal duidelijk of je wel of niet mee deed Thea, maar ik trok je naam ;).

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Ik heb zelf ook al mooie geef en ontvangmomenten mee gemaakt, daar blog ik een andere keer over. Ik vertelde gisteren wel in mijn live on Facebook video, wat meer over geefmaand november. Hoe mooi geven vanuit je hart kan zijn en dat het ook mooi is om te ontvangen. Oh zucht zie net de post…ik heb twee hartjesslingers met beterschapskaart van Merula ontvangen…hoe lieff??. Dankjewel lieverd?het ontroert me. Ik ga er een mooi plekje voor zoeken

Happy Tante Betsy blog - Go with the Flow

Hey girls vergeet niet om mee te doen aan de gave winactie in samenwerking met FashionBootZ. En kijk ook eens op mijn Marktplaats account als je iets met spirituele boeken hebt. Ik doe er al jaren niets meer mee, wie weet wordt jij er blij van. De gratis boeken worden morgen al opgehaald ;).

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Lots of love from Susan

*Alle items die ik aan heb, heb ik ontvangen voor mijn blog.

* de getrokken kaarten zijn van kaartensets van Esther en Jerry Hicks (Law of Attraction/Wet van aantrekking en Money and the law of attraction).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply chucky1012

  Deze winactie sla ik over.
  Daar ben ik het helemaal mee eens ?
  Dit is zo een goede post.
  Doen wat je gelukkig maakt…
  Buiten genieten van al die verschillende kleuren in de natuur, wandelen, kletsen met iemand of even alleen zijn…
  Spullen kunnen iemand niet gelukkig maken…
  Daarom had ik afgelopen jaar ook veel weggegeven…
  Anderen blij maken is zo fijn.
  Wat een heerlijke dag was het vandaag met de zon.
  Het leek wel zomer.
  Jij had een mooie outfit aan vandaag.

  Een fijne avond ?

  6 november 2018 at 19:41
 • Reply Jelka

  Pfff, ik zou echt goed naar jou moeten luisteren eigenlijk. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk, maar wat is het lastig soms om je geluk te vinden in niet-ideale situaties. Ik heb op het moment echt de balen van dingen, met name m’n werk. En ik ben erg aan het proberen dat positief te draaien. Maar er zijn zo veel elementen waar ik geen grip op heb, dat ik daar erg veel moeite mee heb. Ik zit ontzettend in m’n hoofd, en moet eigenlijk proberen daar uitvte komen en het geluk zien/opzoeken. Vandaag ondanks het mooie weer véél te weinig buiten geweest, daar ga ik morgen eerst maar verandering in brengen. Het bos in is altijd een goed idee!
  Ik doe niet mee met je winactie, maar dank voor je blog. ?

  6 november 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Heel veel sterkte lieverd, nee als dingen niet lekker lopen op je werk dan kun je daar niet altijd iets aan doen hè. Waar je wel grip op hebt zijn je gedachten erover. Positieve affirmaties opzeggen kan heel goed helpen, ik geniet van mijn werk, ik heb een fijne baan, ik word goed betaald voor het werk dat ik doe, ik word omringd door liefdevolle mensen. Gedachten beïnvloeden je gevoelens, daarom kunnen affirmaties goed helpen. Je beïnvloed daar je gevoelens. Zeg maar eens ‘ik ben blij’, ‘ik ben vrolijk’, ‘ik ben gelukkig’. Je voelt je meteen een stuk blijer. Succes lieverd en geniet heerlijk van de buitenlucht als je naar buiten gaat. Dochterlief appte ook pas aan het eind van de middag, even anderhalf uur gewandeld. Heeft me goed gedaan, maar als ze niet had geappt was ik er ook niet uit geweest ;). Dikke knuffels?? ik ga nu lekker netflixen met manlief?

   6 november 2018 at 20:07
 • Reply Merula

  Fijn dat je er blij mee bent!? Hoop dat je er een leuk plekje voor vindt!
  Goed om te lezen dat je voor jezelf kiest!
  Ook leuk om je kaarten mee te lezen, ik kende dat helemaal niet , maar vind het erg leuk om met je mee te kijken!

  Dikke knuffel?

  6 november 2018 at 20:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja zo blij mee het ontroerde me echt en wat zijn ze mooi. Ik ga ze op mijn slaapkamer ophangen. Eentje aan het bed en eentje aan de muur, zodat ik er heerlijk van kan genieten. Dikke dankjewel knuffels??.
   Ps in mijn blogpost https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/november-the-month-of-giving deel ik ook een link om online kaartjes te trekken bij orakels.net
   Daar geven ze de echte beschrijving van veel kaartjes, bij andere online kaarten sites schrijven ze een eigen beschrijving.

   6 november 2018 at 20:13
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd…. blij dat het zonnetje je veel goeds doet! Die vitamientjes van de zonnestralen werken echt mee aan het geluksgevoel… in de winter kruip ik dan ook weleens onder de zonnebank, gewoon omdat mijn geest en lichaam dan toch even dat licht en de warmte nodig heeft…. blijf idd maar heel dichtbij jezelf, jouw hartje heeft altijd het beste met je voor!

  Zet hem op lieverd, maak er een fijne avond van ???

  6 november 2018 at 21:00
 • Reply Ger da

  Alweer zo’n fijne blog, eigenlijk heb ik niet eens zelf een kaarten set nodig. Jou wijsheden op een regelmatige tijd zijn ook heel inspirerend en ogen openend. Maar toch blijven de kaarten ook in mijn achterhoofd hoor,wil ze alleen graag zien,aanvoelen, ipv bestellen. Dus voor nu blijf ik fijn met jou getrokken kaarten meelezen, en die van mij die komen er nog wel, dat weet ik zeker.
  En nu ga ik eerst jou live filmpje van gisteren bekijken, ook weer helemaal vergeten. ?
  Dikke knuffel ?

  6 november 2018 at 21:19
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, zoals ik al eerder las soms heb je niet eens een kaartenset nodig maar zo hypersensitief ik ben hoe moeilijk het soms is. Soms trek ik me een hoop dingen aan waarvan een ander zich totaal niet van bewust is. Zo zou ik graag de relatie banden in mijn familie verbeterd willen zijn iedereen heeft het steeds drukker en steeds minder tijd voor elkaar. Soms heb ik echt het idee waarom zou ik er nog tijd in stoppen maar ja misschien denken de anderen dat ook wel. Soms zijn bepaalde zaken zo complex je zou graag willen dat dingen soms anders lopen. Mijn man is daarin heel erg nuchter die zou zeggen kan je er iets aan doen ? Zo ja doe het zo nee laat het los. Trouwens ik vroeg me af kan je niet eens een leuke aktie voor ons regelen zodat we korting krijgen op bepaalde items bij Tante. Er staan nog zoveel leuke dingen op mijn wensenlijstje maar met een korting zou dat echt leuker shoppen zijn. Wie weet? Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  7 november 2018 at 01:44
 • Reply Thea

  Lieve Susan, ik zie dat ik het setje Elfenkaartjes heb gewonnen! Wauw, ik ben daar super blij mee!Het komt echt op een goed moment…Sinds kort gebruik ik kaartjes voor “mijn” tieners bij tieneryoga, de tieners staan er heel erg open voor. Dit nieuwe setje zal ik daar zeker ook voor gaan gebruiken. Verder sta ik zelf open voor alles wat de natuur ons biedt, en ergens weet ik dat er natuurwezentjes zijn, die ons helpen.Ja, ik deed niet overduidelijk mee, maar stiekum hoopte ik er wel op! Dankjewel hoor, je bent een schat.
  Ik vind het mooi jouw ontwikkeling mee te mogen maken/lezen. Het hoort ook bij onze leeftijd, deze transformatie. Zo mooi om ouder, wijzer en intuïtiever te worden. Ik wens je daarbij dat je je pad mag blijven volgen met heel je hart. Liefs van Thea!

  7 november 2018 at 08:59
 • Reply Maria Louisa

  ❤️ ik wens je heel veel geluk op je pad Susan. Neem vooral de tijd die je nidig hebt om je eigen weg te vinden.

  7 november 2018 at 10:59
 • Reply Merel

  Wat een heerlijke blog Susan! Alsof sommige stukjes voor mij persoonlijk geschreven zijn… bedankt! ?

  7 november 2018 at 20:05
 • Reply Barbara de Bock

  Lieve Susan.
  Wat een prachtige post was deze blog.
  Fijn en goed te lezen dat je bij jezelf een transformatie meemaakt, ik wens je daarin heel veel succes en sterkte toe
  Het maakt je krachtiger.

  Ik ben op het moment te druk om uitgebreid je berichten lezen en reacties te geven.
  Maar je blogs inspireren mij! Lees ze met liefde!

  Ik ben mezelf aan even het herpakken na jaren van veel verdriet terug opkrabbelen en nu veel drukte vanwege onze zoon, wat ook de nodige zorgen met zich mee brengt.

  9 november 2018 at 00:02
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.