Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Go with the flow with Susan

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Hey lieverds vandaag maakte ik er een heerlijke relaxte dag van. Terwijl Black Friday ook echt wel zo’n onrustige dag is waar heel veel mensen items proberen te scoren tegen een leuke korting. Ik heb wél een zwarte Tante Betsy jurk aan, die ik onlangs bestelde bij Tante Betsy. Maar dat is dan ook alles wat maar iets te maken heeft met Black Friday ;).

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer is gewoon een jurk die ik in alle kleuren wilde hebben. Ik vind het zo’n leuke vrolijke print en ik weet dat ik hiervan jarenlang plezier ga hebben. Het is een feestje om naar te kijken, een jurk om instant blij van te worden. Eigenlijk heeft deze jurk een combinatie van prints waar ik van hou. Het heeft en een bloemenprint én een heerlijke gekke print. Een super combinatie heeft die lieve Tante van ons ervan gemaakt.

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Ik bestelde haar ook in het groen en daarmee heb ik nu dus alle kleuren van deze geweldige jurk whahaha. Ja echt een gevalletje smoorverliefd op deze heerlijke Kitschy Deer print van Tante Betsy.

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Collegablogger Caro van Lets talk dresses kwam vanochtend op bezoek samen met vriendin Peggy. Pas bij het weggaan van de dames bedacht ik me dat het wel leuk was geweest om even samen op de foto te gaan. Daarom geen leuke jurkenzusjes foto om te delen ;). Caro die samen met Peggy een paar daagjes in het zuiden was, bezocht woensdag Seventy One te Hasselt. Ze deelde in haar blog en social media een geweldige foto in dezelfde jurk als mijn OOTD (outfit of the day). Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black staat haar ook geweldig! Ik heb by the way toestemming gevraagd om deze foto te mogen delen.

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer - Lets talk dresses

Na het bezoekje van de dames moest ik echt even afschakelen. Ik merk dat ik tegenwoordig veel sneller overprikkeld ben. En omdat het zonnetje inmiddels heerlijk scheen, kon ik lekker in relaxstand en genieten in mijn zitzak op ons terras. Wij hebben oprolbare verandazeilen aan onze overkapping en daardoor is het ook in de winter heerlijk aangenaam vertoeven.

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Dochterlief kwam ook nog even gezellig op bezoek om samen in het bos te gaan wandelen. Heerlijk om af te schakelen in de natuur. En natuurlijk altijd fijn om samen met mijn meisje te genieten en te praten. Ze maakte nog even een paar outfit foto’s van me.

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Lieverds ik hoop dat jullie vandaag ook nog heerlijk hebben kunnen genieten van Me-time. Dat je een momentje voor jezelf hebt gehad. Of lekker de natuur in bent geweest om te ontladen en op te laden. Deze drukke tijd rond de feestdagen kan soms toch wel erg heftig zijn voor de hooggevoelige mensen onder ons. Probeer te zorgen dat je je rust momenten hebt om af te kunnen schakelen en energie op te doen. Wees lief voor jezelf en zorg goed voor jezelf!

Happy Susan blog - Go with the flow with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Annelies

  Ik ben vandaag lekker wezen fietsen naar een kringloopwinkel een dorp verderop. Ik heb een paar prachtige laarzen gescoord voor 6 euro. Die waren nog nieuw. En verder heb ik mij niet gek laten maken door black friday. Ik wens jou een mooi weekend het wordt mooi weer dus ga ik misschien nog wel even lekker fietsen. Liefs Annelies

  29 november 2019 at 20:14
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat een super koopje is dat dan hè lieverd een paar nieuwe laarzen scoren voor €6. Ja ik ben ook heel bewust offline geweest en ook niet op groepen gaan kijken. Met zo’n dagen als Black Friday is het erg onrustig en die energie kon ik niet gebruiken.
   Ook was ik druk met opruimen en nog even boodschappen gaan doen voordat de dames ‘s ochtends op bezoek kwamen. Daarna dus heerlijk in relaxstand ;).
   Fiets ze vandaag lieverd, het zonnetje schijnt heerlijk in het land. We zijn nu ook in de buurt van Utrecht, een uitstapje voor manlief, we gaan mini’s scoren ??. Geniet ze????

   30 november 2019 at 09:42
 • Reply Caro

  Hej lieverd!! Wat was het gezellig vanmorgen? Lekker gekletst en dat afschakelen snap ik helemaal. Het bezoekje aan Top Vintage was ook leuk. Mooie winkel hebben ze daar. Er hing inderdaad geen Tante Betsy maar dat gaf ook niet. Nu zijn we weer in Zwolle en moet ik ook maar gauw het bedje in?. Tot een volgende keer??

  29 november 2019 at 22:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.