Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats

Giving and receiving with Susan

Hey girls vandaag gaat deze blogpost over geven en ontvangen. Ik vind het belangrijk om te zorgen dat geven en ontvangen in balans blijft. Daarom ga ik weer eens wat weggeven. Ook heb ik gisteren via Marktplaats wat weggegeven en dat is ook zo leuk om te doen. Ook heb ik weer wat items te koop, want loslaten is ook een thema waar ik mee bezig ben. Wie weet wel wat voor jou…

Ik ben niet zo van de opruim afdeling, ik ben meer van de verzamel afdeling. Ik zie namelijk overal mogelijkheden in. De spreuk, dat creatieve mensen geen rommel hebben liggen, maar overal ideeën hebben liggen past perfect bij mij whahaha. Ik zal ook nooit iets weggooien waarvan ik weet dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Ik hou nu eenmaal van recyclen en zie ik er niets in dan is er altijd wel iemand anders die er mogelijkheden in ziet.

Zo gaf ik gisteren een heel aantal elpees gratis weg. Ik had er geen emotionele band mee, want we hebben ze ook van iemand gekregen die ze wilde weggooien. Oh dat kan niet hè…dus eerst proberen om ze te verkopen. Ik heb dan ook de bakelieten elpee’s en bijzondere singles verkocht. Deze laatste lichting elpee’s werden niet opgehaald door een opkoper. En ik besloot ze uiteindelijk gratis weg te geven, middels een gratis ophalen advertentie. Ik vroeg om een motivatie en ik kreeg twee reacties. De eerste vroeg of het nog te koop was (huh?) en de tweede gaf een heerlijke enthousiaste reactie en liet ook weten wanneer ze het kon komen ophalen. En weet je wat lief is, ze stond voor de deur met drie Tony’s Chocolonely repen. Ik had er wel al van gehoord, maar nog nooit geproefd of gegeten. Jammie! Heel dankbaar voor zo’n mooie ruil.

Beetje bij beetje ben ik wel wat items los aan het laten die ik niet meer gebruik. Vandaag heb ik wat edelstenen kettingen op mijn Marktplaats account gezet. Jullie herkennen met inmiddels ook wel aan mijn vrolijke kettingen. Vaak met een classic mini cooper als hanger en met vrolijk gekleurde kralen met edelstenen kralen ertussen. De kettingen die ik nu te koop heb gezet heb ik zelfgemaakt, maar nooit gedragen. Ik maakte ze net voor de tijd dat ik Tante Betsy leerde kennen. Ze zijn gewoon niet meer mijn stijl. Wie weet kan ik er weer iemand anders blij mee maken.

Ook ga ik twee voor mij heel bijzondere Tante Betsy jurkjes te koop zetten. Ik had niet gedacht dat ik deze ooit zou verkopen. Ze hebben namelijk allebei voor mij een emotionele waarde. Dress Holiday is de allereerste jurk die ik ooit van Tante Betsy kreeg. Ik vroeg destijds of ik een winactie mocht doen op mijn 365 dagen creatief blog en dat mocht. Maarreh deze Tante Betsy verslaafde verzamelde al haar moed en vroeg ook om een jurkje van de nieuwe SS2015 zomercollectie. Dat werd Dress Holiday! Ik vroeg haar in maat XL omdat ik van de oudere collecties maat L had. De jurkjes vóór SS2015 vielen wat ruimer.

Waarom doe ik haar en mijn andere voor mij heel bijzondere Tante Betsy jurk dan toch weg? Inmiddels heb ik deze jurkjes in mijn eigen maat, maat L, kunnen kopen. Door de tijd heen kom je erachter dat mijn figuur beter tot haar recht komt in een aangesloten jurk. En omdat deze jurken in maat XL zijn en daardoor niet aangesloten zijn waren ze me wat te lang.

Dankzij twee of eigenlijk drie lieve jurkenzusjes zijn deze twee jurken op mijn pad gekomen. Rebecca las mijn oproep voor Dress Holiday in maat L en benaderde me. De jurk was haar te ruim geworden. En de populaire Dress Betsy Black werd verkocht door Jacqueline en ik had een lootje gevraagd. Er waren twee lieverds die ook voor me mee loten (ongevraagd) waaronder Carol, ze bleek ook nog eens gewonnen te hebben via online naamloten. Zo lieff!

Daarom zijn deze twee jurken in maat XL te koop tegen een vaste prijs van €50 (ik heb de aankoopprijs van de beide jurken opgeteld en vraag voor beide dezelfde prijs). Je kunt mee loten op mijn Marktplaats account, graag alleen meeloten voor jezelf. Je kunt reageren tot woensdag 12 uur, in de namiddag maak ik de winnaressen bekend via een bericht op Marktplaats aan de winnares. Ik zal dan ook de naam van de winnares vermelden in de advertentie. Ik hou van een snelle afhandeling. Let op de jurken vallen ruim in de taille 46 cm!

En oh voordat ik het vergeet, ik ga een Tante Betsy kadobon twv. €50 verloten onder de reacties op deze blogpost, hier op mijn Happy Susan blog. Ik zou het leuk vinden om te horen wat je tot nu toe vind van mijn nieuw ingeslagen weg. Okay vandaag toch niet echt een blogpost met diepgang, maar wel geïnspireerd door getrokken engelen/elfen orakel kaarten. Ik ga deze winactie ook niet echt promoten, dus alleen voor actieve meelezers ;). Ik had de vorige keer beloofd toen ik Tante Betsy jurkjes verkocht dat ik van een percentage van de opbrengst een winactie zou doen, dus bij deze!

Lots of love from Susan

LET OP!!! Dames die een tijd geleden via mijn blogactie een waardebon van ZOO Adventure kregen (klik). Dit is de laatste week dat je deze kunt verzilveren! Ze hebben nooit sale op de ZOO Adventure outdoor laarzen, ze hebben namelijk een doorlopende collectie. En zo’n mooie korting van €50 is exceptioneel!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

44 Comments

 • Reply Melanie

  Lieve suus ik vind je nieuwe blogs heerlijk. Juist de diepgang en de beleving achter alle spullen maakt het voor mij heel waardevol. Luisteren naar mijn intuïtie en de natuur om me heen heb ik echt moeten leren en jouw blogs helpen me om dat makkelijker te doen. ?

  25 maart 2019 at 19:39
  • Reply Fhathima

   Hoi Susan! Wat heerlijk is dat soms he om even flink op te ruimen en los te laten. Dat geeft zoveel ruimte. En dat zeg ik als verzamelaar, Hihi. De uitspraak over creatieve mensen hoor ik hier in huis ook heel vaak.
   Ik geniet nog elke keer van je blogs, sinds je een nieuwe weg bent ingeslagen. Ik vind de afwisseling heel leuk, dan lekker kwebbel post, dan diepgang, dan een heerlijke jurkjes live sessie. ( blijf je die wel doen?).
   Ik denk dat het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt!

   25 maart 2019 at 20:51
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan

  Wat een heerlijke blog weer van jouw. Ik zie veel van mijn zelf in jouw. En vindt het dan ook heerlijk om jouw blogs te lezen. Ik vind het spirituele heel mooi en heb daar zelf ook erg veel mee. Ik ben ook van mening dat er meer tussen hemel en aarde is. En dat wij allemaal op aarde zijn gezet met een bedoeling. Verder vind ik de blogs over de jurkjes ook erg fijn. Ik wil je toch even zeggen dat ik je een.powervrouw vindt. ???❤❤❤

  25 maart 2019 at 19:40
 • Reply chucky1012

  Wat een mooie post…..
  Geweldig en zo lief dat jij gratis zoveel moois had weggeven.
  Heerlijk zijn die chocoladerepen.
  Wat aardig van diegene die elpees wilde….
  Leuk en zo aardig dat jij een waardebon gaat weggeven….
  Ik doe heel graag mee want ik vindt jij een zeer goede weg bent ingeslagen hier op jouw blog en met de nieuwe mooie titel….
  Het is geweldig om te zien wat er mogelijk is met bloggen en dat jij voor jouzelf gekozen hebt.
  Zeer interessante posts en schitterende foto’s.
  Wauw….
  Zulk soort kettingen maakte ik jaren geleden…..

  Een hele fijne avond Xoxo

  25 maart 2019 at 19:40
  • Reply Jobke

   Hoi Susan, ook weer eens een reactie van mij. Ik lees je blogs altijd maar heb zelf niks met het spirituele en de engelenkaarten. Wel vind ik je enorm inspirerend doordat je je eigen pad/je hart volgt en doet waar jij gelukkig van wordt. Ook ben je voor mij een voorbeeld hoe je je eigen lijf en rondingen omarmt. Daar heb ik zelf nog weleens moeite mee. Ik blijf je dus gewoon volgen maar hoop wel dat je ook over Tante Betsy blijft bloggen. Voor mij blijf je toch number 1 Tante Betsy girl! ❤

   Veel liefs, Jobke

   25 maart 2019 at 21:30
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik vind de weg die je bent ingegaan leuk en erg interessant . Zo leer ik ook nog wat van je. Ik ben ook al een poos aan het opruimen dat geeft mij rust en ruimte. Ik wens jou een fijne avond. Liefs Annelies

  25 maart 2019 at 19:44
 • Reply Marianne Asselman

  Een leuke gezellige blog en ik vind het heel wijs dat je je eigen weg bent ingeslagen en je eigen pad volgt. Mooi hoor. Vind je ook niet dat geven echt het allerleukste is wat er bestaat. Het plezier wat je er anderen mee doet en daardoor krijg je uiteraard zelf ook een feel good gevoel. Mooie laarzen heb je te koop, de zwarte TB vind ik superleuk, helaas niet mijn maat. Succes verder en kijk uit naar de volgende blog.
  Marianne ❤️?❤️??

  25 maart 2019 at 19:45
 • Reply Jelka

  O, wat leuk. Een stiekeme winactie! ??
  Ik ben eerlijk gezegd wisselend enthousiast over je nieuwe weg. Ik heb zelf niks met engelen en orakelen e.d. Dus daar lees ik meestal een beetje vluchtig doorheen. Maar sommige andere diepgaandere stukken vind ik weer wel interessant. Over aantrekkingskracht, geloven in jezelf en je eigen pad vinden, daar lees ik graag over mee. En ik blijf ook enthousiast over je tante betsy gerelateerde artikelen natuurlijk! Maar het belangrijkste is dat jij blij wordt van wat je doet. Ik kan zelf wel filteren, en haal er uit waar ik wat mee/aan heb. Dus ga lekker door met doen wat voor jou goed voelt! En dan doe ik lekker mee met deze fantastische winactie, want daar wordt ik zéker heel erg blij van!!! ??

  25 maart 2019 at 19:48
 • Reply Mieke Jansen

  Leuk Susan! Je bent goed bezig. Loslaten, hoe heerlijk is dat eigenlijk! Ben ik ook aan het doen, beetje bij beetje. Want ik ben ook een verzamelaar, net als jij.
  Veel liefs,
  Mieke (Jansen)

  25 maart 2019 at 19:49
 • Reply Cora Thomar

  Zo leuk om je blog te lezen, word er erg vrilijk van? Ook de vlogs zijn gezellig, kan niet wachten tot de volgende? Ik zou ook graag een leuke tante betsy kopen en met de waardebon zou het dan toch nog lukken ? Zal heel hard duimen ???

  25 maart 2019 at 19:51
 • Reply Anneke Sietsma

  Hai Susan,
  Ik lees je positieve blogs graag. De ene keer is t heel herkenbaar, de andere keer moet ik er heerlijk om lachen en weer een andere keer maakt t me stil.
  Je passessie met Jac, daar keek ik naar uit, zo heerlijk eerlijk. Dit blijf je toch wel doen ?
  Warme groet,
  Anneke

  25 maart 2019 at 19:56
 • Reply Ina Sloot

  Hoi Susan, ik vind het zo ontzettend moedig van je dat je een nieuwe weg in durft te slaan. Dat je jouw hart blijft volgen en dus een andere weg in durft te slaan. Vaak lopen we door op een gebaande weg. Vind het echt onwijs moedig. En ja niet iedereen zal het leuker vinden, maar anderen ook juist wel! Maar eigenlijk gaat het daar niet om. Het gaat om wat jij graag wilt voor jezelf. (Oeh…. zeg ik dit nu eigenlijk ook gewoon tegen mezelf ?). Ik ben nog zoekende voor mezelf. Lees nog steeds graag je blogs!!
  ? fijne avond enne, ik ga nog even via Mp reageren ? lieve Grtjs

  25 maart 2019 at 20:00
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Hey lieve Susan,

  Ik vind jouw blog interessant en leuk om te lezen. Bovendien vind ik vooral de afwisseling wel leuk, de outfits, kwebbel en dan weer de diepgang. Ik haal er elke keer wel weer iets uit wat ik op juist dat moment nodig had… heel bijzonder.
  Ik kijk ook echt elke keer uit naar je volgende blog.
  Liefs, Rebecca ?

  25 maart 2019 at 20:02
 • Reply Cindy

  Hoi Susan,
  Ik zie dat je blij wordt van je nieuwe weg. Wat erin zit moet er op een gegeven moment uit. Ik zelf heb niet echt wat met engelen enzo, maar daarom is het ook jouw weg. Ik hoop wel dat je shoplist blijft bestaan, die gebruik ik echt heel veel.
  Ik blijf je gewoon lekker volgen.
  Natuurlijk duim ik ff voor die fijne bon.

  25 maart 2019 at 20:03
 • Reply Alexandra

  Wat is het toch een mooie jurk die Dress Holiday. Mijn tweede Tante Betsy die ik in de uitverkoop nog op de kop kon tikken en wat ben ik daar nog steeds blij mee! Die gaat mijn kast niet verlaten. Ik lees nog steeds al je blogs maar merk dat ik er soms vluchtiger doorheen lees. Als het over Tante Betsy gaat ben ik van de partij, want dat was de reden dat ik destijds je blog ben gaan volgen. Als je het hebt over Engelen en geloof dan haak ik toch af. Ik heb daar gewoon niets mee. Ik geloof wel dat er meer is tussen Hemel en Aarde maar ga daar op mijn eigen manier mee om. Maar het is jouw blog en jij mag daarvan maken wat jij wilt. Ik vind het goed dat je daarin je eigen gevoel volgt. En vind ik het interessant dan lees ik verder, zo niet, dan lees ik een volgende keer je blog wat uitgebreider. Ik vind het nog steeds gezellig om bij je blog op bezoek te gaan.

  25 maart 2019 at 20:05
 • Reply Anne Filden

  Lieve Susan,

  Ik blijf lekker jouw blogs lezen hoor. Ook nu met de diepgang. Zoals je weet gaat het in mijn bovenkamer ook nog niet zoals het zou moeten. Nog weinig rust daar bovenin maar wordt aan gewerkt. Jouw blogs zijn af en toe mijn rustmomente en leer ik ook om anders naar dingen te kijken. Door het geheel flink aangekomen en pas ik niet in mijn jurkjes. Had natuurlijk weer de lat hoog gelegd om toch weer snel in die maat te passen. Van de week besloten, i.v.m. shopuitje naar Binnie, dat ik 1 jurkje mocht kopen waar ik happy van wordt. Mijn omvang is voor mij heel moeilijk, maar als ik niet van mijzelf leer te houden, ook in het hier en nu, dan wordt het heel moeilijk om mijn doel te bereiken, nl. afvallen. Hoe fijn is het dan, als ik nog een mooi jurkje bij Tante zelf kan kopen d.m.v. een mooie bijdrage van een cadeaubon voor nog wat meer positieve energie en nog wat extra happiness in a dress? Hier thuis ook aan het opruimen/weggeven. Meer om rust in mijn hoofd te krijgen en ik in de toekomst graag wil verhuizen. Ik waag dus heel graag een kansje voor de mooie cadeaubon. Wat leuk dat jij je wensjurkjes in je eigen maat hebt gevonden en hoe lief ook dat anderen voor jou hebben meegeloot. Dubbele happiness in a dress. Hele fijne avond en tot de volgende “diepgang” blog. ?

  25 maart 2019 at 20:05
 • Reply Bouke

  Lieve Susan,
  Ik vind je blogs met diepgang heerlijk om te lezen, je bent altijd al een puur, liefdevol mens in je uitingen- maar nu je jezelf toestaat je écht vrij te voelen in wat je schrijft voelt het nog echter, nog lichter en nog liefdevoller. Het voelt alsof ik je al heel lang ken. Hier thuis weten ze snel dat ik een blog van je lees- “zit je zo te lachen mama”, hahaha. Als ik je bon win, dan ga ik er iemand anders blij mee maken ?
  Lieve groetjes, Bouke

  25 maart 2019 at 20:10
 • Reply Silke

  Hi Susan, ik ben een stille mee-lezer van je blog. Via Facebook geef ik je blogs vaak een hartje <3 ik vind je blog nu een super combinatie hebben. Tante Betsy samen met diepgang. Sinds ik een lichamelijke beperking heb, ben ik zelf ook meer bezig met spiritualiteit, bewustwording en mindfulness. Ik heb zelf geen eigen kaarten deck, maar vind het wel altijd leuk als iemand die er veel ervaring mee heeft, een kaartje voor mij trekt. Zelf werk ik veel met edelstenen. Ik ben dan ook Virtual Assistent bij een edelstenen webshop. Onderwerpen over de kracht van de natuur vind ik altijd onwijs interessant. Misschien dat je daar ook eens een blog over kan/wil maken. Uiteraard loot ik heel graag mee voor de cadeaubon, want wie wil dat nou niet? Ik heb nog geen jurkjes van de nieuwe collectie, maar ben verliefd geworden op de betsy daisy dot toen ik deze bij jou zag. En gelukkig is deze in XS te verkrijgen bij Tante zelf. Veel liefs en iedereen succes die meedoet met de win actie :D!

  25 maart 2019 at 20:11
 • Reply Jeanet

  Hoi Susan, ik vind het mooi om te lezen hoe je steeds dichter bij de kern van jezelf komt. Ga zo door, zou ik zeggen. Ik blijf je volgen! Groetjes Jeanet

  25 maart 2019 at 20:11
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, ik vind je blog nog steeds erg leuk en moet je eerlijk zeggen dat ik weinig verschil zie met je oude blog alleen iets meer diepgang met het spirituele maar ik hou ervan en voor mij is het normaal vandaar dat ik het misschien heel gewoon vindt. Als je steeds hetzelfde verteld is er toch ook niets aan. Ik vind het een hele taak om mensen steeds weer te boeien met een verhaal, ga er maar aan staan. Maar ik zie ook overal iets moois in hoor alleen heb ik wel zoiets ligt het langer dan 3 jaar in de kast dan ga ik er waarschijnlijk toch niets meer mee doen en dan moet het weg. Soms geeft dat dan ook weer rust en ruimte in mijn hoofd. En in een tijd waar we heel veel moeten is dat toch wel fijn. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  25 maart 2019 at 20:14
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Hoi lieve Susan,
  Volg je hart daar wordt je het gelukkigst van?
  Je nieuwe weg inslaan met je blog voelt goed voor jou toch?
  Ikzelf heb niets met de kaartjes maar lees en volg je blog wel,gewoon omdat ik je een tof mens vind om wie je bent❤
  Lieve groet,Ellen

  25 maart 2019 at 20:16
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi leeve,
  Wat goed dat je weer aan het opruimen bent, lucht zo op. En die chocolade heb ik ook onlangs gekregen toen ik iets weggaf, mjam mjam ?. Ook ik ben afgelopen weekend mijn kast ingedoken en heb vanmiddag al 4 pakjes weggebracht, zo fijn dat iemand anders blij wordt van mijn kasthangers. En je nieuwe ingeslagen weg: ik ben super trots op je dat je je hart bent gevolgd. Ik lees dat echt terug tussen de regels door. Ik vind al he blogs leuk, je schrijft gewoon prettig, dus ga vooral zo door. Ook vind ik de afwisseling leuk, de ene x in het bos, de andere x over een jurkje en dan weer over kaarten. Ga vooral zo door ??

  25 maart 2019 at 20:18
 • Reply Anita

  Lieve Susan,
  Ik was heel bang dat je blog te zweverig voor mij zou worden. Maar moet zeggen dat het me erg mee valt en nog steeds met veel plezier je blogs lees. Goed dat je dicht bij jezelf blijft ?
  Ik doe graag mee met de win actie. Heb nog wat dingen uit de 2e lichting op het oog dus zou leuk zijn.

  25 maart 2019 at 20:25
 • Reply Andrea Taken

  Ik vind je nieuwe blog lekker gevarieerd! Ik hou er wel van!

  25 maart 2019 at 20:36
 • Reply Ria

  Hoi Susan, vroeger piepte ik tegen 19.30u even op fb om je blog te lezen… nu is er geen regelmaat in en omdat ik ook minder online ben mis ik het vaker… Heb zelfs je filmpje met pasadvies nog niet bekeken ? Ondertussen had ik mijn aankopen al gedaan… morgen ben ik vroeger thuis, toch eens opzoeken… Ondanks het feit dat ik een cursus reiki enzo gevolgd heb vroeger ben ik iets te realistisch vrees ik voor dat engelengedoe… Ben soms wel zelf een engeltje (heel af en toe), is ook belangrijk he ? en weer een winactie… wie wil daar niet aan meedoen, er is teveel moois op komst van tante! Dus waag ook mijn kans! Liefst de passessie op een zaterdag zodat ik kan meekijken ☺ tot dan!

  25 maart 2019 at 20:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ik blog alweer een hele tijd op maandag – woensdag en vrijdag. De keren dat ik live op Facebook gaan, weet ik nooit van te voren.
   Zo’n live pas sessie met Jacqueline zal toch meestal echt wel doordeweeks zijn als manlief werken is en Jacqueline haar zoontje op school is ;).
   Gelukkig kun je die altijd achteraf kijken. Er zijn genoeg dames die die zelfs nog eens kijken als het sale tijd is of me later pas vinden. Zo nu lekker offline, nog even netflixen. Maar wilde er heel even op reageren dat er dus wel een regelmaat in zit ???

   25 maart 2019 at 21:26
 • Reply Merel

  Hoi hoi,

  Heerlijk weer je blog… altijd gezellig om met je mee te lezen, alsof je gezellig met een vriendin op de bank zit?

  Fijn he, het los laten van spullen?!! Dat geeft rust…

  Die mooie jurk, zwart, klein retro bloemetje en kraagje, naam weet ik niet…. hij staat je fantastisch… hoop hem zelf ook ooit te kunnen bemachtigen?

  Veel liefs uit Duitsland, onze neue heimat, van merel?

  25 maart 2019 at 20:50
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan,
  Heerlijk! Hup lekker bakkie koffie ☕️ erbij & genieten van wat jij tegen ons weg kletst. EEG fijn om mee tw krijgen dat de “rust” over jou terug aan het keren is ??. Ik heb het al eeder gezegd maar dit kan je alleen maar als je ‘t met je ❤️ doet. Heerlijk dat je geen afscheid hebt hoeven nemen van deze 2 Ohh zo bijzondere jurkjes ?? de zwarte heb ik zelf echt al een hele tijd heel hoog op mijn wenslijst in het rood staan ?❤️? ik ben een gever en kan ook echt niet zomaar spullen weg gooien. Ik probeer het altijd 1st om mij heen en lukt dat niet dan breng ik het bij de “buurvrouw” een kledingbank van 2 hele leuke Delfste dames die beiden zo op gekrabbeld zijn uit hun verleden en dit nu voor andere doen. Ook ik heb genoten dat het toch gelukt is samen met Jacqueline de live passessie te doen, wat een gezelligheid ? en fijne informatie krijgen we erbij! Hihi de chocolade schijnt erg lekker te zijn, lief dat jou gebaar zo gewaardeerd werd dat je deze als verassing terug mocht ontvangen. Succes met de fijne flow erin houden en ik wens je een mooie avond knuff ?

  25 maart 2019 at 21:03
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,
  Wat ben je weer goed bezig, afstand nemen van mooie spulletjes is niet altijd makkelijk maar geeft wel heel veel voldoening. Samen met manlief laatst op een rommelmarkt gestaan, dat was dus niet echt mijn ding. Zo moeilijk om ergens een prijskaartje aan te hangen, toen we éénmaal het stand geld er uit hadden verdiend, zijn we de spulletjes weg gaan geven aan mensen bij wie het goed voelde. Veel leuker ook al ben ik verkoopster van beroep, haha ?
  Hoe ik over je andere manier van bloggen denk weet je ondertussen al denk ik. Ik vind het juist fijn de afwisseling en wat meer diepgang, en ook zeer leerzaam, een stukje bewustwording dat het leven ook anders kan. Dus Susan, lekker bloggen wat je hart je ingeeft! ❤

  En o ja, wat super dat je nu twee bijzondere jurkjes in de juiste maat hebt, you GO girl!

  Dikke knuffel ?

  25 maart 2019 at 21:41
  • Reply EstherK

   Hoi Susan,

   Ik lees je blogs ook nog steeds. Alleen zet ik daarna meestal braaf mijn telefoon uit voor een betere nachtrust, dus van reageren komt minder. Ik merk ook aan mijzelf dat de blogs met meer diepgang, wat meer tijd nodig hebben om te bezinken. ? Op een outfit post is sneller gereageerd.

   Niet alles van je spirituele pad is aan mij besteedt, daar ben ik iets te nuchter voor, maar ik vind het wel interessant om te lezen en ik pik er zeker hier en daar wat uit dan ook mee kan nemen in mijn zoektocht. ?

   Ik denk overigens wel te merken dat het je goed doet nu het Happy Susan is geworden. Alsof je een stukje meer vrijheid hebt en wat meer in je flow zit, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. ?

   Kans maken op de Kadobon wil ik natuurlijk altijd, want jeetje wat komen er weer een hoop mooie jurkjes aan. ?

   Liefs,

   Esther

   26 maart 2019 at 09:43
 • Reply Mina

  Lieve Susan, ik blijf je volgen zoals ik al eerder heb gezegd ik leer veel van je en heb nu een Engelenmeditatie op YouTube waar ik heel rustig van word (als er niet ineens één van mijn pubers voor de deur staat hihhihi). Blijf lekker je eigen pad volgen en doe waar jij je goed bij voelt en gewoon lekker rustig verder gaan met opruimen! Graag waag ik graag een kansje! Dikke knuf!

  25 maart 2019 at 22:09
 • Reply Elske

  Toen ik je foto zag op IG, dacht ik bij mezelf dat ik het leuk vond om je in een ouder jurkje te zien. Zeker zo’n leukerd!!
  En ja, ik lees je blogs nog steeds. Het stukje van de kaartjes, enz., lees ik vluchtig door. Past niet zo bij me. Dat geeft niet, want zo heeft ieder z’n ding.
  Maar verder schrijf je vaak mooie, goede en leuke dingen! Complimenten!
  Lieve groet!

  25 maart 2019 at 22:22
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Hee hoi,

  Ik ben ook zo’n stille meelezer en af en toe reaguurder zoals dat dan zo mooi heet. Ik vind het wel leuk dat het inmiddels over meer dan alleen tante betsy jurkjes gaat op je blog. Soms sluit het aan bij mijn beleving, soms kan ik er weinig mee, maar allebei is oké want het is JOUW blog ?
  Groetjes en liefs,
  Daphne

  25 maart 2019 at 22:46
 • Reply Petra van Schijndel

  Lieve Susan,
  Wat fijn dat je de jurken in je eigen maat hebt kunnen vinden. Het blijven pracht exemplaren! Nu gaan er vast ook twee dames reuze blij worden als ze jouw jurkjes over kunnen nemen via Marktplaats. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze beiden heb, maar niet veel draag. Maar voorlopig gaan ze niet weg!
  Je vraagt ook onze mening over je nieuw ingeslagen weg met je blog. Ik lees het liefst toch jurkjes gerelateerd nieuws of verhalen over je man, dochter of vakantie. De passessie daar heb ik heerlijk van genoten. Ik blijf je gewoon volgen hoor. En ik waag een kansje voor de mooie bon. ? Liefs, Petra.

  25 maart 2019 at 22:59
 • Reply Johanna

  Wat gaaf! Niet alleen twee prachtige jurkjes in de verkoop, maar dan ook nog eens een keer zo’n geweldige winactie. Ik heb je al een berichtje gestuurd via Marktplaats voor de aardbeienjurk en ben nu heel hard aan het duimen dat ik de gelukkig ben. Dat het de eerste jurk is die jij van Tante Betsy kreeg maakt hem nog eens extra bijzonder. Eigenlijk heb ik die nog liever dan de waardebon, maar natuurlijk zou het ook superleuk zijn om iets uit te kiezen van de nieuwe collectie. Ik ben een beetje verliefd op het Loco rokje en vestje, en ook de maxi jurk van de tweede lichting staat hoog op het verlanglijstje. En wat ik vind van de ‘nieuwe’ Susan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel wat twijfels heb gehad. Maar ik lees je blog nog steeds met even veel plezier. Jij straalt gewoon zo veel positiviteit uit dat het altijd leuk is om iets van jou te lezen. En ik geniet ook enorm van jouw live sessies, of het nu over jurkjes gaat of over spirituele zaken. Dus gewoon lekker doen waar jij je het beste bij voelt, dan is het altijd goed. En ik blijf je volgen. Veel liefs, Johanna

  25 maart 2019 at 23:23
 • Reply Miranda B

  Hoi Susan,
  Wat fijn om te lezen dat je leert om beter voor jezelf te zorgen! Want als je niet goed voor jezelf zorgt, kan je ook niet goed voor een ander zorgen..
  Daarbij heb jij een weg ingeslagen die bij jou past. Het is niet de weg die bij mij past, maar dat geeft niet..
  ik lees de stukjes over de tante Betsy jurkjes graag. Stukjes die niet bij mij passen, sla in over.
  Wat super ook dat je aan t los laten bent. Of nu gaat om spullen, gedachten of negatieve ervaringen: als we er geen energie van krijgen, is het beter om het achter je te laten! Dus super goed bezig!
  En wat leuk dat je nu toch ook weer een winactie hebt!!! Ik doe graag mee!
  En blijf gewoon je tante Betsy nieuws trouw volgen!

  26 maart 2019 at 00:04
 • Reply Deborah Essers

  Hoi Susan,
  Wat ik van jouw blog vind is eigenlijk veel minder belangrijk dan wat jij er zelf van vindt, toch?! 😉 Ik heb zelf weinig met spiritualiteit en engelen dus dat stukje trekt mij niet aan maar dan kies ik er gewoon voor om je blog af en toe over te slaan. Jij moet doen waar jij blij van wordt en dan is de keuze aan mij wat ik ermee wil. En soms vind ik zo’n ‘zweverig’ blog wel handig want we zijn nog steeds met de hele familie onze voeten aan het smeren. Hoewel ik af en toe vermoed dat manlief spijbelt…
  Doe lekker waar jij je goed bij voelt en dan is dat ook weer een mooi voorbeeld voor anderen! 🙂

  26 maart 2019 at 08:35
 • Reply Wilma Rommelse

  Happy Susan, laat los <3
  Je gaat eindelijk je wensen/dromen in vrijheid stellen en volgen. Moedig van je en respect hoe mooi jij altijd je blog schrijft. Voor mij blijf je een bekende TB draagster. Degene die me naast mijn zus geholpen heeft om een verslaving te ontwikkelen en door kleur steeds beter het leven aan kan ;-*
  Volg je hart, want dat klopt! En moedig dat je altijd zo open bent.
  Kijk uit naar je volgende blog 😀

  26 maart 2019 at 08:39
 • Reply Btjaaktje

  Susan voor mij ben jij de uberbetsy! Toen ik nog aan het herstellen was van een operatie, na de verwijdering van mijn nier. Ging ik op zoek naar comfortabele jurkjes. Ik had inmiddels al van het merk Tante Betsy gehoord en via google kwam ik al snel bij jouw filmpjes op YouTube en later ontdekte ik dat je ook op Facebook zat. Jij bent degene die mij zo enthousiast heeft gemaakt over dit merk! Als ik een filmpje op de bank kijk en mijn man herkent jou stem, doet hij een imitatie van jou: ‘ik ben een XL’er die zich in een L perst. Hij kijkt en luistert ook vaak mee. Hij is ook blij dat ik deze jurkjes ben gaan dragen :).

  En je nieuwe weg! Ik vind het een geweldige combinatie en afwisseling Tante Betsy en spiritualiteit. Ik blijf er bij, dat ook als je niets hebt met spiritualiteit dat de positieve boodschappen je toch wel aan kunnen spreken. Door tante Betsy voel ik mij blijer en door affirmaties blijf ik ook positief denken. Wie maar vaak genoeg positieve affirmaties herhaalt, zal de hersenen trainen om positieve gedachten te versterken. En dat klopt echt als een bus! Ik ben op de middelbare school best gepest, en thuis kreeg ik niet erg de emotionele steun die nodig had. Daardoor ben ik lang onzeker geweest, en voelde ik mij niet zo veel waard, ik cijferde mij weg en in sociale situaties voelde ik mij soms opgelaten (soms nog wel hoor). Maar rond een jaar of 28, na de zoveelste foute vriend (die ik zelf uitkoos), kwamen de affirmaties op mijn pad. En ik heb eigenlijk nauwelijks meer negatieve gedachten.

  En die boodschap straal jij ook zo enorm uit met je jurkjes en je positieve boodschappen uit de spiritualiteit.

  Liefs Xx TJ

  26 maart 2019 at 09:13
 • Reply Wendy Fedorus Vels

  Lieve Susan.
  Ik lees altijd met veel plezier jouw blogs en de nieuwe weg die je nu bent ingeslagen is heel erg goed van je en ook deze blogs lezen prettig! En zijn ook erg leuk en fijn om te lezen! Ik reageer niet op elke artikel van je, maar lees wel veel!

  27 maart 2019 at 12:21
 • Reply Corry

  Hoi Susan
  Persoonlijk vind ik je nieuwe vorm van bloggen fijner
  Je bent weer een beetje terug naar je begin tijd
  De ene keer wat meer diepgang, dan wat meer over jurkjes ik weet niet precies hoe ik moet omschrijven maar je staat weer wat steviger met beide benen op de grond
  De laatste tijd en ik kan het mishebben was het voor mijn gevoel vaak te gericht op aansturen om te kopen
  Dus Susan ik ben blij de oude Susan is terug aan het komen

  27 maart 2019 at 18:26
 • Reply Jacqueline Harbers

  Nou ja zeg, dacht ik toch een reactie achter gelaten te hebben ?… soms maar goed, dat mijn hoofd vast zit ?… wat ik vind van je nieuwe manier van bloggen? De enige juiste! TB is een onderdeel van jou en de jurkjes staan je fantastisch, maar er is zoveel meer wat je wilt/moet delen! En ik weet zeker, dat buiten het feit dat het voor jezelf heel fijn is je te uiten, jezelf te helen, je er ook heel veel andere meiden een duwtje mee geeft in de goede richting! Mij “pak” je iedere keer weer met je motivaties en je waarheden en inzichten!

  Enne…. ik ben ontzettend blij dat de Betsy Black uiteindelijk bij jou terecht gekomen is! De L staat je zoveel mooier dan de XL. En nu kun je met je XL een andere dame blij maken… was is het leven toch mooi!

  Een dikke knuffel ?

  27 maart 2019 at 20:18
 • Reply Doortje

  Hoihoi,
  Via je woensdagpost teruggeklikt naar deze. Even lekker bijlezen ?
  Zo herkenbaar wat je schrijft over verzamelen – maar vooral over niets weg willen gooien! Zo zonde, ik kan het echt niet over mijn hart verkrijgen om spullen in een vuilnisbak te gooien. Misschien nig een overblijfsel van vroeger, toen ik best weinig had? Inmiddels komen we om in de spullen – en dat terwijl ik niet materialistisch ben of wil zijn! Mijn ontdekking is de weggeefgroep in mijn regio op fb: watik niet meer gebruik, maakt iemand anders weer blij. Zo fijn!
  Ohja je vroeg wat we vinden van je nieuw ingeslagen weg (ik dwaal af!)
  Ik vind t top! Je allerbeste zelf zijn, dat is toch het mooiste wat er is?
  XxDoor

  27 maart 2019 at 20:44
 • Reply marieke

  hi Susan, ik heb vanavond weer ff de tijd genomen om bij te lezen. Toen je nog dagelijks blogde las ik hem altijd als ik de kids op bed had gelegd, ff een momentje voor mezelf, en dan opruimen e.d Gek, maar nu heb ik die regelmaat nog niet kunnen vinden. Je nieuw ingeslagen weg is prima, jou weg, dus oke. Ik heb zelf weinig met de kaarten die je met ons deelt maar leer zo wel een nieuwe kijk en wereld kennen, niks mis mee! Je kwebbelposts, daar geniet ik het meest van, vooral als je afdwaalt, hihi, gebeurd ons allemaal zelfs op papier dus! top, gewoon alsof je een gesprek met een vriendin leest, heerlijk.
  Vandaag heb je me blij gemaakt met de prachtige zwarte jurk, ben er heel benieuwd naar en laat hem zeker nog eens zien in een OOTD.
  Ga zo door, want leuker dan jezelf kun je niet worden en als je jezelf blijft komen mensen altijd bij je terug, ze weten namelijk precies wat ze aan je hebben. ( wijsheid die ik mijn kinderen probeer me te geven)

  27 maart 2019 at 22:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.