Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Get inspired with Susan

Hey girls nu ik een nieuwe weg ben ingeslagen met mijn blog, merk ik dat dit toch nog wat vragen oproept. Er zijn dames die denken dat er een tweede blog komt. Anderen denken dat ik niet meer blog over Tante Betsy. En ik merk dat ik ook nog even zoekende ben. Want ik hou toch al een tijdje rekening met dames die moeite hebben met engelenkaarten enzo vanuit hun geloofsovertuiging. Eigenlijk is er helemaal niet zo veel veranderd hoor en zullen er nog steeds Tante Betsy outfit foto’s voorbij komen. En zal ik ook nog maatadvies geven bij nieuwe jurkjes. Alleen ben ik bezig om wat meer diepgang in mijn blogposts te brengen.

Get inspired with Susan - Dress Bibi Pixel Rose Gold & Pamela Mann Curvy Super Stretch panty Cerise & Clumpy’s Lien Miel

Ik ben nu eenmaal iemand die graag mensen inspireert en motiveert en vind het vooral belangrijk om jullie heerlijk te motiveren jezelf te zijn. Daarnaast wil ik graag levenslessen delen, vertellen over de kracht van positief denken, vertellen over de wet van aantrekking en nog zoveel meer. Maar ik merk dat ik mezelf ook nog een beetje inhoudt, omdat ik niet iedereen heel hard wil weg jagen met mijn engelenkaartjes. Ik ben nog op zoek naar een zekere balans en dat doe ik ook in real life.

Get inspired with Susan - Dress Bibi Pixel Rose Gold & Sporty Jacket Gold & Pamela Mann Curvy Super Stretch panty Cerise & Clumpy’s Lien Miel

Ik moet soms zoveel van mezelf, maar dat komt ook dat ik enorm achter lig met allerlei dingen in huis sinds dat ik mijn burn-out gekregen heb. Jullie zien op foto’s alleen een stukje van het huis. Maar echte foto’s van de huiskamer met alles wat er staat en rondhangt durf ik niet te delen. Ik ben al een paar dagen bezig in mijn hoofd om spullen op Marktplaats te zetten, er moet nodig flink opgeruimd worden. Maar soms komt het er gewoon niet van en laat ik de boel de boel.

Get inspired with Susan - Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue & Pamela Mann Curvy Super Stretch panty Cerise & Tony Mora boots

Zoals gisteren ben ik na mijn gesprek bij de praktijkondersteuner GGZ van de huisarts, eerst een pakketje gaan weg brengen (ik had iets verkocht op marktplaats). Ik koos bewust een andere route om zo in ieder geval van de natuur te kunnen genieten voor het geval het me niet lukte om tijd te maken om te gaan wandelen. Thuis gekomen ben ik lekker creatief gaan zijn. Ik gun me daar vaak de tijd niet voor. Maar ‘s morgens trok ik een engelenkaartje Expressie. En deze keer besloot ik gewoon heerlijk creatief te gaan zijn, vooral ook omdat het me energie oplevert. Ik heb heerlijk gestipt op porselein in het zonnetje op ons terras. Deze hebben we sinds deze winter met kunststof wanden afgesloten, dus het is er heerlijk warm als de zon erop schijnt.

Get inspired with Susan

Get inspired with Susan

Ja girls in deze blogpost post ik toch meer engelenkaarten, want zij zijn mijn inspiratie. Ze inspireren me en motiveren me, troosten me en helpen me. Ik ben zo dankbaar dat ze eind jaren 90 -begin 2000 in mijn leven gekomen zijn. Ik heb er altijd enorm veel steun bij gevonden en ondervind dat nog dagelijks. Ik trek niet altijd dagelijks een kaartje, er gaan soms tijden voorbij dat ik dat niet doe. Maar tegenwoordig probeer ik ze steeds meer in mijn leven uit te nodigen. En vaak trek ik ook meer dan een kaartje, ik blijf schudden totdat er geen kaarten meer blijven steken ;).

Get inspired with Susan

Daarnaast volg ik op Facebook ook andere lieverds die mooie boodschappen delen. Zoals Daniëlle die iedere maandag een weekvideo plaatst en iedere dag een dagkaart. Vaak zijn die boodschappen heel toepasselijk. Dat komt omdat je er dan mee resoneert, zo’n pagina komt niet voor niets op je pad. Ik heb inmiddels ook haar boek ‘Een engel aan mijn bed’ en heb dit zelfs ín mijn bed liggen om er even bij te nemen.

Get inspired with SusanGet inspired with Susan

En ik word ook altijd enorm blij van Radleigh Valentine zijn video’s. Wat een heerlijke enthousiaste giechelende persoonlijkheid, I love it! Hij heeft ook diverse kaartensets gemaakt die prachtige liefdevolle boodschappen bevatten. En heeft ook een aantal boeken geschreven die ik alledrie in mijn bezit heb. De meeste van zijn uitgaven heb ik in het Engels, maar ik heb ook een van zijn kaartensets in het Nederlands. Oh nee zelfs twee sets…die heb ik speciaal voor jullie gekocht. Om live mee op Facebook te gaan…wie weet doe ik dat volgende week weer een keer. Morgen komt er trouwens een live pas sessie!

Get inspired with Susan

Get inspired with Susan

Mijn allereerste engelen orakelkaarten set kocht ik in een spirituele winkel in Miami, in de tijd dat mijn toenmalige vriend daar woonde. Omdat ik jarenlang dagelijks Engels heb gesproken heb ik ook de meeste van mijn kaartensets in het Engels. De engelen kaartensets van Doreen Virtue vind ik ook mooier in het Engels. Ze hebben namelijk een gouden zijkant en hebben voor mij daardoor een mooiere energie. Jammergenoeg heeft zij een ander pad gekozen, het christelijke pad, en heeft daardoor al haar engelenkaarten enzo afgezworen. Ik vind zelf dat dit heel goed samen gaat en snap dit daarom niet zo goed.

Get inspired with Susan

Voor mij is God liefde en compassie en de energie van de engelen is voor mij heel puur. Net zoals de boodschappen van de engelen, dat is pure liefdevolle energie. Ik ben zelf katholiek, niet praktiserend hoor. Ik ben nu eenmaal geen kerkganger. Ik ga wel dolgraag een kerk binnen om me te verbinden met God, met Maria en de engelen. Maar ik doe dit ook net zo goed thuis in bed, op de bank of in het bos. Ik praat met God en de engelen en vraag hun om hulp. Ik bedank hun ook voor alles wat op mijn pad komt en ben dankbaar dat ze me begeleiden, me ondersteunen, me inspireren, me motiveren en me helen.

Get inspired with Susan

Get inspired with Susan

Ik op mijn beurt geef dit met liefde weer door, dat is mijn levensdoel. Ik snap nu waarom bloggen op mijn pad gekomen is. Het is een prachtige manier om te delen, mijn liefde te delen voor alles dat mij inspireert en motiveert. En dat is iedere keer weer iets anders. En dit alles doe ik nu onder mijn eigen naam, Happy Susan blog. Mooi als je me blijft volgen als dit met je resoneert en je er blij van wordt.

Happy Susan blog - Get inspired with Susan

En wie weet kom je alleen voor de outfit foto’s, dat mag natuurlijk ook, alles is goed lieverds. Wie weet zie ik je morgen wel tijdens de live pas sessie op mijn Facebook pagina die ik samen met sidekick Jacqueline ga doen (je kunt die natuurlijk ook op een later moment bekijken). Deze blijft wel de naam ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ dragen, die naam mag ik van Facebook niet veranderen. Mijn blog zal ook onder die naam te vinden blijven…dus zo heel veel veranderd er niet ;).

Happy Susan blog - Get inspired with Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Bouke

  Ik vind je blogs mét diepgang en je kwebbelblogs beiden heerlijk om te lezen. Wat jammer dat het voor sommigen niet samen kan gaan en men er “iets” van vindt. Er zijn zoveel geloven en overtuigingen, allemaal gaan ze in essentie over liefde en verdraagzaamheid. Zou zo logisch zijn als dat dan ook nageleefd werd.

  Ik hoop dat er veel licht, liefde en overvloed in je leven (blijft/gaat) komen. Ik vind iedere blog een cadeautje! Veel liefs

  20 maart 2019 at 19:50
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd. Ja ik vind dat zelf ook dat er meer vanuit liefde en compassie uitgegaan mag worden, zonder al die regels wat er allemaal niet en wel mag. In mijn ogen is God niet iemand die je straft, hij houdt van ons allemaal, ongeacht van wie we houden. Als je eerlijk en oprecht in het leven staat en vanuit liefde, mededogen en compassie handeld kan het alleen maar goed zijn. Ik blijf gewoon mijn hart volgen en volg mijn gevoel en dit blijf ik met liefde hier delen op mijn blog. Dikke knuffels??

   21 maart 2019 at 08:19
 • Reply chucky1012

  Het is prachtig hoe jij jouw posts schrijft….
  Zo leerzaam en mooi ??
  Prachtige foto’s plaatsd en zoveel werk eraan spendeert ????
  Heel begrijpelijk dat jij het bij 1 blog houdt. Het is zoveel werk om bij te kunnen houden op de soc.med.k….
  Dit doe jij goed en ga zo door…

  Een fijne avond en hartelijke groeten… ?

  20 maart 2019 at 20:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja die vraag was er wel vanuit het Tante Betsy team om een nieuw blog erbij te maken omtrent mijn spiritualiteit. Maar dat lukt gewoonweg energetisch niet, er gaan al heel veel uren in het maken van één blogpost zitten. En dan heb ik het nog niet over een nieuwe website/blog maken en in de lucht gooien. Ik vind dat het heel goed samen gaat (het innerlijk met het uiterlijk combineren) en ik blijf gewoon doen wat ik doe, maar ik heb daarom wel mijn blognaam aangepast. Geen Happy Tante Betsy blog meer, maar dit is nu Happy Susan blog. Zodat men hopelijk gaat snappen dat het een persoonlijk blog is en dat ik los sta van Tante Betsy. Ik ben gewoon groot fan en enthousiast blogger ;). Dikke knuffels??

   21 maart 2019 at 08:24
 • Reply Willeke

  Lieve Susan, ik lees je blogs sinds kort en heb er geen problemen mee. Ik hou van de Betsy jurkjes én van diepgang. Ik denk dat het een ideale combinatie is. Je kunt het niet iedereen naar t zin maken, misschien gaan er mensen weg maar er komen ook weer hele leuke mensen voor terug.
  Ik blijf je met plezier volgen, ik word er blij van!

  20 maart 2019 at 20:50
  • Reply monique den boer

   Lieve Susan, vanaf vandaag ga ik je naam goed schrijven hoor goed dat je het even aangaf. Wat staat de gele jurk je geweldig zeg evenals het jasje wat je erop draagt. Wat grappig zeg ik vraag de engelen ook altijd om hulp en het gekke is ze hebben me nog nooit in de steek gelaten. Doe waar je je goed bij voelt zou ik zeggen daar gaat het toch uiteindelijk om. Ben benieuwd wat je morgen gaat passen. Fijne avond nog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   20 maart 2019 at 21:02
   • Reply Happy Susan blogger

    Hihi gekkie het ging meer om het taggen?? als je mijn naam met een z schrijft kun je me niet taggen?. Ja zo mooi is dat hè lieverd om de engelen om hulp te vragen en ze uit te nodigen in je leven.
    Ik ben vandaag al vanaf 4.38 uur wakker…gevalletje gevoelig voor de volle maan…maar heb heel wat engelen healing meditaties geluisterd (normaal val ik stiekem wel eens in slaap, maar deze keer lukte dat niet). Maar zo mooi om deze helende meditaties op youtube te beluisteren en de engelen aan te roepen, ik heb ervan genoten. Wie weet zie ik je straks nog live, maar waarschijnlijk werk je en zie je het op een later moment terug. Dikke knuffels??

    21 maart 2019 at 08:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja zo is het inderdaad Willeke waar een deur dicht gaat opent zich vanzelf een nieuwe deur. En heel veel lieverds blijven me toch gewoon volgen vooral omdat ik al langer over persoonlijke zaken en diepgang blog. En de ene keer gaat dat over positief denken en in je kracht staan en de andere keer weer over wat anders. En soms zullen dingen zich ook herhalen, ik hou niet bij waar ik allemaal over geblogd heb en blog vanuit mijn hart hihi. Dikke knuffels??

   21 maart 2019 at 08:32
 • Reply Neeltje

  Oh Susan, je eindeloze positieve mindset is prachtig. Leuk om te lezen waar jouw inspiratie vandaan komt. Voor mij en waarschijnlijk vele ben jij een inspiratiebron. Keep up the good work!

  20 maart 2019 at 22:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd heel lief van je. Ja we worden allemaal geïnspireerd door God en de engelen. De ideeën die in ons hoofd ontspruiten zijn allemaal Goddelijk geleid. Alle composities, alle creaties, alle innovaties, alles wat de mens maakt en bedenkt is ontsprongen in onze geest en die herhaalde gedachten wat we hebben om een positief verschil te maken in de wereld is geleid door God en de engelen. I love it en ik blijf mijn Goddelijke inspiratie uitdragen. Yihaa???. Dikke knuffels??

   21 maart 2019 at 08:43

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.