Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Funny pics with Susan

Hey girls vandaag toch maar een blogpost ipv een live sessie. Alhoewel ik helemaal niet weet waarover te bloggen ;). Wie weet komt het al kwebbelend tegen jullie wel tot iets. Ik heb vandaag een relaxte dag en heb heerlijk in de tuin genoten van Me-time. En ja hoor opeens kreeg ik inspiratie en maakte een paar gekke foto’s genieten jullie mee?

Ik realiseer me opeens dat het dit weekend Pinkpop is in onze ‘achtertuin’ (op 3,3 km afstand). We kwamen er gisteren langsrijden. En terwijl ik erop google zie ik dat er noodweer aan komt. Tsja dat heb je dus als je geen nieuws volgt dan weet je soms van niks. Het ziet er nu in ieder geval nog niet naar uit en ik hoop van harte dat het gaat meevallen voor al die festivalgangers…schreef ik om een uur of vier…er is geen noodweer geweest (update om 19.19uur vlak voor deze post online gaat).

Wie weet zijn er wel jurkenzusjes die naar Pinkpop gaan. Ik wens jullie in ieder geval heel veel plezier. Eigenlijk zouden er Tante Betsy promotieteams moeten zijn, die festivals enzo bezoeken in heerlijke kleurrijke jurken en outfits. Zie je het al voor je zo’n heel stel vrouwen heerlijk in roze Tante Betsy outfits met bijpassende cowboylaarzen op Pinkpop.

Of in de Fuchsia roze ZOO Adventure laarzen. Die komen met zo’n weer wel heel goed van pas…van die waterdichte laarzen. Whahaha ik heb even plezier gehad met gekke foto’s maken. Viel me in dat ik ooit eens een roze Pinkpop regencape heb gevonden. Dus hup even zoeken waar ik dat ding verstopt had en mijn laarzen aan en gek staan doen in de tuin. Bezorg ik jullie ook nog wat entertainment in een blogpost ipv een Live Facebook sessie zoals afgelopen maandag en woensdag.

Vandaag koos ik ook zoals jullie kunnen zien voor Dress Lola Hearts Tree Red met leuke roze bomen met vrolijke bloemetjes. Love it! Ik deed er even een paar Art Amsterdam clogs bij aan, voor de gehele outfit foto.

En hier nog een actie foto, speciaal voor jullie genomen. Want soms vind ik dat mijn haar te plat zit en dan gooi ik even mijn haren naar voren en weer naar achteren als de timer loopt. Deze keer dus opgelet dat ik dit pas deed als de 10 seconden bijna om waren. Ik lijk wel heel even Tina Turner whahaha. De voor én na foto kon je boven in de blogpost al bewonderen…vandaag niet echt veel verschil hihihi.

Ik heb zo’n beetje de hele ochtend en middag op slippers of blote voeten gelopen. Nou ja veelal gezeten… Het is heerlijk relaxen in mijn grote ptt post zitzak die ik eens scoorde voor €15 in de kringloop. Lekker gebladerd door oude Happinez magazines voor mijn Dreamboard to be. De regen lijkt trouwens mee te vallen, het is inmiddels 17 uur en zie niks aan ‘rode’ buien meer langskomen op de buienradar.

Lieverds heb een fijn weekend wat je ook gaat doen, ik verheug me in ieder geval op een heerlijk lang weekend met manlief. Of je nu heerlijk lui relaxed in je tuin of balkon, naar een festival gaat of een rommelmarkt (zoals wij aanstaande zondag…die rommelmarkt dan hè 😉). Wat je ook doet of niet doet, geniet en wees heerlijk jezelf!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Ria

  Doe maar meer van die gekke foto’s, love it!

  7 juni 2019 at 19:37
 • Reply Caro

  Hahaha, wat een lol kan je hebben hè?. Ik lig ook regelmatig in een deuk tijdens het maken van mijn foto’s! Durf de maffe varianten (nog) niet te delen maar wie weet… Hopelijk kan je een beetje mooi meegenieten van PP19 in je achtertuin?

  7 juni 2019 at 19:38
 • Reply Heidi

  Prachtige roze wolk ben je zo. Die regencape, geweldig. Ik zie ons al gaan. Op onze Zoo laarzen. Tante Betsy komt naar je toe op het festival. Ik bem beelddenker. Ik zie nu 1 roze wolk met allemaal gekleurde beentjes t festivalterrein opkomen???

  7 juni 2019 at 19:40
 • Reply Annelies

  Haha leuk mens. Geniet van jullie weekend samen. Heerlijk een lang weekend dit keer. Wij gaan als het een beetje mooi weer is fietsen. En de kinderen en kleinkinderen komen ook gezellig. Liefs Annelies

  7 juni 2019 at 20:15
 • Reply Marscha de Haan

  Maak me gek gooi je haar los! Je gekke bui werkt aanstekelijk! Ik heb dat zo nodig op dit moment! Positiviteit en blijheid.

  Gisteren na jaren jou volgen dan toch eindelijk mijn eerste tante Betsy jurkje gekocht yeahhh ben er helemaal blij mee. De Lola dress! Ik weet de naam niet maar ik riep aan tafel toen we een toetje aten….alle lof voor almhof? dan weet je vast welke ik bedoel!

  Ik wordt er heel erg blij van dus dit is beslist niet mijn laatste jurkje?.

  Dankjewel voor je fijne blogs lieve Susan! Pas ook goed op jezelf maar dat doe je gelukkig wel..

  ??

  7 juni 2019 at 21:02
 • Reply Angela

  Ik vertegenwoordig tante al op een aantal festivals. Zowel tijdens mijn werk aldaar achter de bar als tijdens mijn vrije uurtjes 🙂 niet met cowboy laarzen maar met sneakers, Allstars (festival gympen hè 🙂 )

  7 juni 2019 at 21:33
 • Reply Sylvia W

  Haha Heerlijk en wat woon jij er dichtbij! Lopen naar de camping (C) is verder! de afgelopen paar jaar ben ik naar Pinkpop geweest, vorig jaar met vriendin 3 dagen in Retro tent op de camping, nu hebben wij samen 1 mazzeltje: wat we ook buiten plannen, we hebben altijd mooi weer! Ik kan zo genieten van ‘t mensen kijken, spontane gesprekken met vreemde en ongelooflijk maar vorig jaar kwam ik jurkenzusje Merel tegen in de meute en wij waren zo enthousiast naar elkaar dat erna mensen vroegen of ik een celeberty ofzo was haha nou dat leverde uiteraard het leuke Tante Betsy uitleg gesprek op! Jaaa heerlijk doe eens vrolijk gek af en toe, levert zoveel lol met jezelf op. Hele fijne dagen samen met je mannetje xx

  8 juni 2019 at 11:20
 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds dankjewel voor jullie reacties. Het is er niet van gekomen om er van het weekend op te reageren. Maar weet dat ik ze met veel plezier gelezen heb. Ik probeer vanochtend even wat langer online te zijn (nu al anderhalf uur) zodat ik beter kan beschrijven waar ik last van heb als ik online ben. Ga nu echt wel offline, maar weet dat het enorm gewaardeerd wordt. Dikke dankjewel knuffels voor jullie??

  11 juni 2019 at 08:36
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.