Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

Full moon time – Letting go time

Full moon time - Letting go time

Hey girls de volle maan tijd is de uitstekende tijd om los te laten. Daarom verkoop ik een aantal Tante Betsy hoodies en Vera Jackets op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account .

Van de helft van de opbrengst van álle items die op mijn marktplaats account te koop staat (of komen te staan), koop ik Tante Betsy kadobonnen en komt er weer een nieuwe winactie. Alle items worden maandagavond verloot onder de reacties op het item wat je van me wilt kopen (ik hanteer vaste prijzen).

Tante Betsy Long Hoodie Black

Vandaag niet echt een kwebbelblogpost, ik heb wel vanochtend nog bij iedereen die op mijn Tante Betsy verhaal gereageerd had een reactie achtergelaten. Dus wil je nog wat lezen dan kun je dat daar doen whahaha. Doe je trouwens al aan mijn gave winactie mee…scroll dan door!

Tante Betsy hoodie

Ik heb nu meerdere Zwarte Hoodie vesten, ik kocht bij Tante Betsy Long Hoodie Black met de Gardenia print in de muts. Dus het oudje uit 2012 mag weg en de Hoodie Fit Black met Fuchsia roze rits mag ook weg. Allebei maat L (de afmetingen zal ik later toevoegen in Marktplaats, ook de advertenties zelf ga ik pas om half acht toevoegen).

Tante Betsy hoodie

Vera Jacket Black (maat XL), ik weet even niet uit welke collectie die komt. Deze heb ik maar een paar keer aangehad (afkomstig van de Tante Betsy fandag). Ik ga mezelf het Sporty Jacket Gardenia Black kopen. Ik heb ook nog een groene Vera Jacket (maat L) die ik ook op Marktplaats ga zetten.

Tante Betsy Vera Jacket

Deze leuke Tante Betsy jurk Tika Mist staat nog steeds te koop, wellicht helpt een recente foto je over de streep. Het is een geweldig leuke jurk.

Tante Betsy jurk Dress Tika Mist

Mijn Hoodie Fit Red was het eigenlijk net niet voor mij, ik wist stiekem al dat er een hele gave rode hoodie ging aankomen. Deze is me ook te lang, ik heb hem twee keer aangehad dus als nieuw. Maat L, maar volgens mij valt deze ook wat ruimer, ik zal straks alle afmetingen erbij vermelden.

Tante Betsy hoodie Fit Red

Deze Who´s that girl jurk is leuk, maar niet meer mijn ding. Staat ook al sinds de vorige keer te koop, heb je interesse stuur me een bericht. Bij meerdere reacties verloot ik deze ook maandagavond. Maat XL valt als L.

Who's that girl jurk

Deze Happy Rainy Days jas gaat ook de verkoop in, ik ben zelf groot fan van de jassen van Danefae waar ik op mijn andere blog al vaker over geschreven heb. Dit is maat XL als ik het goed heb.

Happy Rainy Days jas

Ik heb ook nog een heel aantal Nora Roberts boeken verkopen die ik reeds gelezen heb, alleen moet ik nog even denken over een prijs.

Nora Roberts boeken

Nora Roberts boeken

En ik heb ook nog boeken van Katie Fforde, Santa Montefiore, Maeve Binchy en Robyn Carr die ik allemaal gelezen heb en die weg mogen. Time to declutter! Er gaat de komende tijd nog veel meer volgen…het wordt echt tijd om afscheid te nemen van een heel aantal spullen. Ik heb nog een kast vol kleding (mijn geldboom), allemaal kleding die ik niet meer draag…ook nog schoenen. Tijd om los te laten!

Katie Fforde / Santa Montefiore / Maeve Binchy en Robyn Carr

Oh ja girls vergeet niet mee te doen aan de lopende winactie;  Happy Tante Betsy blog giveaway.  Reageren kan t/m zondag. Je maakt kans op een Tante Betsy jurk naar keuze van de eerste lichting. Lees wel even goed de voorwaarden!

Happy Tante Betsy blog giveaway

En voordat ik het vergeet Anita van het Tante Betsy team attendeerde me erop, als je een Tante Betsy kadobon bij me hebt gewonnen en je wilt die inwisselen op een Tante Betsy jurk/item, dan kun je níet met Afterpay betalen. Dat gaat niet samen en daardoor wordt de kadobon ongeldig, dus reken het restant gewoon af.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls nog even geduld, nu mijn blogpost online staat (was een race tegen de klok), ga ik zodadelijk alle items op marktplaats zetten. Hoor graag ook van jullie of er eventueel interesse is in de boeken, of ik die per stuk erop zal zetten of met meerdere tegelijk. De trilogieën verkoop ik natuurlijk wel samen. Ik ben weg…effe deze post ook delen op instagram en dan ga ik lekker naast mijn mannetje op de bank zitten en items op marktplaats zetten…zoeff! Dikke knuffels!

  24 augustus 2018 at 19:36
 • Reply chucky1012

  Leuke vrolijke post zo vlak voor het weekend ?
  Mooie foto’s!

  Fijn weekend ?

  24 augustus 2018 at 19:37
 • Reply Merel

  Wat staat die gardenia je mooi????

  24 augustus 2018 at 19:38
 • Reply Ina sloot

  Pff, jij bent goed bezig met loslaten!! Fijn weekend!! ?

  24 augustus 2018 at 19:39
 • Reply Jelka

  zoef,zoef,tuuterdetuut! lekker druk ben je vandaag! geniet van je weekend!

  24 augustus 2018 at 19:47
 • Reply Tamara

  Wauw, wat een berg, Susan! Heerlijk ruimte creëren. Fijn weekend!

  24 augustus 2018 at 19:47
 • Reply Hennie Rijnders

  mooie outfit vandaag……prachtig. Een heel fijn weekend met je mannetje en tot maandag.
  knuffel Hennie

  24 augustus 2018 at 19:49
 • Reply Jacqueline Harbers

  Die Gardenia Black staat je echt zo mooi en superstoer van je om de spulletjes war je minder blij van wordt los te laten!

  Heb een mooi weekend lieverd en tot maandag ?

  24 augustus 2018 at 20:13
 • Reply Tamara

  Wat ontzettend goed van jou dat heb zóveel hebt kunnen loslaten!! Echt knap, ik heb ook wat opgeruimd, vind het ook wel knap van mezelf haha….
  Stukje bij beetje komt het goed! Dikke knuffel ❤️❤️❤️

  24 augustus 2018 at 21:04
 • Reply petra van schijndel

  Goed om opruiming te houden, ruimte maken in je huis en in je hoofd . Ik moet er ook eens aan gaan beginnen. En alleen de spullen houden die een 8 of hoger scoren. Maar ik vind het zo lastig!
  Fijn weekend!

  24 augustus 2018 at 21:16
 • Reply Miranda Buter

  Heerlijk om op te ruimen en dingen weg te doen die je niet gebruikt! Ruimte in je huis, geeft ook ruimte in je hoofd!
  Helaas zijn de hoodies mij te groot, anders had ik het wel geweten 🙂
  Fijn weekend!
  Miranda

  24 augustus 2018 at 21:30
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Ik opende de MP app eerder dan ik je blog las en toen ik de melding zag van je advertenties dacht ik al dat je weer een leuke actie op touw aan het zetten was! Top dat je vaste prijzen hanteert en loot, zo heeft iedereen voor een leuk bedrag een kans op één van je items! ?

  24 augustus 2018 at 22:11
 • Reply Alexandra

  Goed bezig met opruimen. Ik zie dat Internet op vakantie niet altijd goed werkt. Mijn reactie op het blog van donderdag kan ik niet meer terugvinden. En ik vond het nog wel zo’n mooi en openhartig verhaal. Helaas. Binnenkort weer thuis dan kan ik je blog beter lezen en daarop reageren. Fijn weekend.

  25 augustus 2018 at 12:15
 • Reply EstherK

  De bibliotheek is echt een aanrader als je graag leest. ? Scheelt heel veel ruimte aan nog te lezen en gelezen boeken . Tenminste als je net als ik elk boek maar 1x leest. Of de e-reader, maar dat vind ik toch echt anders lezen dan een echt boek. De gardenia black staat je overigens prachtig!

  26 augustus 2018 at 07:12
 • Reply Annette Elias

  Wat ontzettend gaaf die zwarte gardeniajurk met die knalroze panty of legging. IK houd er van! Goed van je dat je aan het “ruimen” bent.. moeilijk maar ook goed.. het geeft ruimte en rust… en daarmee plek voor nieuwe dingen, zowel in je huis als in je hoofd. En een leeg plekje hier en daar is ook best wel fijn eigenlijk! En zo lief van jou dat je van je opruimsessie weer deelt. Je bent zo’n schat! Nou, veel succes met je opruimmissie! Zet hem op hoor! ?

  26 augustus 2018 at 08:51
 • Reply Petra van Vliet

  Wat ben je goed bezig met loslaten!
  Gelukkig heb je nog prachtige jurkjes en lekkere hoodies om aan te trekken.
  Die gardenia vind ik voor mezelf te druk, maar wat ataat die jou mooi zeg!
  Liefs <3

  26 augustus 2018 at 09:13
 • Reply Nancy Helder

  Afgelopen januari leerde ik Tante Betsy kennen. Vorig jaar was in veel opzichten heftig en dat moest ik allemaal even verwerken. Kortom ik kwam tijdelijk thuis te zitten. Dan ga je googlen, facebooken en….. kom je Tante Betsy tegen. Die jurkjes hadden de vrolijkheid die ik op dat moment niet in mezelf kon vinden…. En je zou nu, 7 maanden later eens in mijn kast moeten kijken…. een verslaving is geboren. De pixel heb ik al gekocht. Ik zou heel graag het blauwe rokje en bloesje uit de business collectie willen winnen. Of zo’n mooie hoodie…..

  26 augustus 2018 at 21:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.