Follow:
Happy thoughts, Messages of love from Susan, Spirituality, Words of Wisdom

Follow your life purpose with Susan

Follow your life purpose with Susan - Happy Susan blog

Hey lieverds ik voel me weer geïnspireerd tot het schrijven van een blogpost. Ik trok kaarten over mijn levensdoel en het was natuurlijk geen verrassing dat daar de kaart Spirituele leraar uit kwam. Ik mag al jaren een voorbeeld voor anderen zijn, met mijn inspirerende en motiverende blogposts. Ik geniet ervan om mijn wijsheid te delen, je op je weg te helpen. Jou te helpen in je kracht te staan, je te leren je eigen beste dinnetje te zijn, je te leren lief voor jezelf te zijn. En dit alles doe ik al jaren door zelf een voorbeeld te zijn.

Can you be your true self - Happy Susan blog

Ik vind het leuk om jullie te inspireren en motiveren. Daar ben ik goed in en ik realiseer me nu opeens dat dit ook ooit uit een test kwam qua werk. Dit is gewoon iets wat ik van nature doe en ben. En dat blijf ik ook doen, misschien wel wat anders als je van me gewend bent, omdat ik nu vaker kaarten wil gaan delen. Zij helpen mij al jaren op mijn weg, geven mij inspiratie en motivatie. Ik haal mijn kracht uit een diep vertrouwen in het Universum, in God en de engelen.

I am a beacon of inspiration - The Hermit - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

I am a beacon of inspiration

Ik kreeg vorige week de vraag of ik gelovig ben…Ja! maar ik ga niet naar de kerk. Ik praat dagelijks met God en de engelen, ik vraag om hulp en ik vraag om leiding. Ik heb een diep vertrouwen in het Universum. Maar zeer zeker ook in mezelf, ik weet dat ik een onderdeel ben van het universum en ik weet dat ik een doel heb. Ik heb een roeping, een diep weten dat ik een taak uit te voeren heb in dit leven. En ja dat is dus spiritueel leraar zijn.

Find your life purpose with Susan - Happy Susan blog

Ik volg vol vertrouwen mijn weg, mijn pad van bewustwording. En mijn pad heeft me nu in Bocholtz gebracht, inmiddels gescheiden en alleenstaand. Gelukkig weet je van te voren niet waar je pad je heen leidt. Toch weet ik dat alles voor mijn hoogste goed is en dat dit mijn weg is die ik te gaan heb. Ik heb weer heel veel mogen leren in mijn huwelijk met Arno. Het leven is een grote leerschool en ik ben nog lang niet uitgeleerd. Nu mag ik me nog meer richten op de weg naar binnen. Ik kom hier heerlijk tot rust en krijg de tijd om aan mezelf te werken. En daarmee kan ik weer anderen gaan helpen.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog

 Follow your life purpose with Susan - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

De kaarten laten me ook zien dat ik mag gaan samenwerken en op zoek mag gaan naar balans. Bij een bepaalde tarotkaart denk ik meteen aan samenwerken met dochterlief. Om samen heerlijk creatief te gaan zijn. Maar wie weet welke leuke andere samenwerkingen nog op mijn pad komen. Ik laat me verrassen door het leven en volg mijn intuïtie, mijn gevoel en mijn hart.

 Follow your life purpose with Susan - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

You mean the world to me - Happy Susan blogYou mean the world to me - Happy Susan blog

Ik omarm de veranderingen die op mijn pad komen. Ik weet dat ik geleid wordt en geholpen wordt door het Universum. Ik voel me dan ook veilig om veranderingen in mijn leven door te voeren. En soms zijn dat best wel grote veranderingen zoals scheiden en verhuizen naar een andere gemeente. Ik hoop dat je gezellig met me mee blijft wandelen. Dat ik je mag blijven inspireren en motiveren.

Embracing change with Susan - Happy Susan blog

 Follow your life purpose with Susan - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

I am surrounded by trustworthy and honest people

En dat ik je mag helpen om de ‘angst’ voor tarotkaarten weg te halen, want kijk toch eens wat voor een mooie afbeeldingen het zijn. En ja er zit ook een kaart bij die niet zo positief lijkt, zoals de kaart hierboven. Een van de betekenissen is diefstal en mensen met een verborgen agenda. Nou dan transformeer ik dat weer met krachtige affirmaties. Ik draai het om en maak er een positieve boodschap van. Ja lieverds het is belangrijk om uit iedere situatie in je leven je leerles te kunnen zien. Wat heeft het je gebracht en wat heb je ervan mogen leren. Je komt er altijd wijzer en krachtiger uit. Dus omarm de veranderingen op je pad en blijf vertrouwen dat alles voor je hoogste goed is.

 Follow your life purpose with Susan - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

Investing in yourself with Susan - Happy Susan blog

Weet jij trouwens al wat jouw levensdoel is? Wat doe jij van nature, waar ben jij goed in en waar kun jij de wereld mee helpen? En dat hoeven geen grote dingen te zijn hoor lieverd. Je kunt al gewoon door jouw creaties die jij de wereld in brengt mensen inspireren. Of wie weet ben je wel een luisterend oor voor de ander. Of ben je goed in complimentjes geven waardoor je anderen blij maakt en hun zelfvertrouwen op vijzelt. Weet dat gewoon door jezelf te zijn en te doen waar je goed in bent, je een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn. Ga heerlijk stralen lieverd en werk aan je levensdoel.

 Follow your life purpose with Susan - Angel Tarot cards Radleigh Valentine - Happy Susan blog

Create happiness and joy with Susan - Happy Susan blog

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Annelies

  Zo mooi hoe jij je weg bewandeld. Een inspiratie voor andere mensen. Fijn weekend Susan.

  22 januari 2021 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat lief Annelies dankjewel, ik geniet er in ieder geval en voel me gezegend dat ik een spiritueel leraar mag zijn. Jij ook een fijn weekend! Dikke knuffels😃😘

   22 januari 2021 at 21:46

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.