Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Words of Wisdom

Follow the wisdom of your heart with Susan

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga Blue

Hey lieverds vandaag weer een blogpost, een blog over durven kwetsbaar te zijn en leven vanuit je hart. Ik deel persoonlijke verhalen, maar ook wijsheden die ik door de jaren heen heb mogen leren. En gewoon ook door heerlijk mezelf te zijn en volledig voluit te leven vanuit de liefde in mijn hart. Ik hoop dat ik je mag inspireren en motiveren om hetzelfde te doen. Om van binnen te luisteren waar jij blij van wordt en daar naar te handelen.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Zaterdag hadden we een crematie en heb ik de lieve man waar we afscheid van namen nog beter leren kennen. Zo mooi om te horen dat deze man gewoon heerlijk vanuit zijn hart leefde. Er zijn voor de ander, altijd klaar staan met een luisterend oor en een gezellig praatje. Iemand die al heel vroeg in zijn leven wist wat zuiverheid was, geloven in jezelf en volop leven. Die ging voor de vrouw op wie hij op slag verliefd werd en gewoon in zijn hart wist dat zij de ware voor hem was. In de relatie samen elkaar ook de vrijheid gaven om heerlijk zichzelf te kunnen zijn en blijven. Zo mooi om de liefde die deze man voor iedereen en voor zichzelf had uitstraalde.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Nadat zijn vrouw over hun liefde voor elkaar vertelde kwam het lied ‘When a man loves a woman’. Aangegrepen door de tekst en het lied leunde ik tegen manlief aan, maar ik kreeg er geen troost. Hij bleef stokstijf zitten met zijn armen over elkaar en in feite met een gesloten hart. Ik heb hem daar gisteren nog naar gevraagd en zijn antwoord was dat hij het wel had willen doen, maar dat ik dan niet meer tegen zijn schouder kon leunen. Ik vertelde dat ik toenadering zocht en me in de kou voelde staan. Dat het eigenlijk weergeeft hoe hij leeft, bang om pijn gedaan te worden. Maar dat hij zichzelf alleen maar meer pijn deed door zijn hart op slot te houden. Dat hij gewoon zijn hart moest volgen en luisteren naar zijn ingeving om die arm om me heen te slaan.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Ja lieverds ik vind het belangrijk om dit met jullie te delen. Want ook jij zult vast een en ander meegemaakt hebben in je leven, waardoor je wellicht bang bent om weer pijn gedaan te worden. Anderen hebben je wellicht diep gekwetst. Maar als jij niet voluit gaat leven, dan houdt je alleen je eigen ontwikkeling tegen, houdt je jezelf in feite op slot. Durf vol vertrouwen te leven lieverd, onthou de lessen die je door tegenslagen hebt mogen leren. Maar herinner ook alle liefde die je hebt mogen ontvangen. Ga leven vanuit je hart, open je hart en wees heerlijk jezelf. Hou met volle teugen van jezelf en omarm al het moois in het leven.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Lieverd deze crisis tijd leert ons nader tot elkaar te komen. Maar ook om je hart, je gevoel en je ingevingen te volgen. Om naar binnen te gaan en ook te doen waar je blij van wordt. Er zullen relaties over de kop gaan en ook heel wat bedrijven. Je bent wellicht al werkeloos geworden of zweeft ertussenin. Maar lieverd weet dat jij onnoemelijk sterk bent en dat jij ook hier sterker uit komt. Jij hebt vast eerder tegenslagen en teleurstellingen in je leven meegemaakt. Maar als je terug kijkt weet je ook dat je er altijd weer bovenop bent gekomen. Dat je ervan geleerd hebt, dat je er wijzer van geworden bent. Heb vertrouwen dat er iets beters op je pad komt lieverd.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Volg je intuïtie en je ingevingen en onderneem stappen. Let op de tekens en signalen die je krijgt, de herhaalde ideeën die je ontvangt, weet dat je geleid wordt. Vertrouw op de wijsheid van je hart. En als je het allemaal even niet weet vraag dan om hulp. Ga bidden, ga mediteren en stel je open om hulp te ontvangen. Die hulp komt er door die herhaalde ingevingen of wie weet krijg je ook echt hulp van een aardse engel. Een lief behulpzaam iemand die op je pad komt en hulp biedt of een luisterend oor of wijze woorden. Vraag om duidelijke tekens en signalen en sta dan open om hulp te ontvangen.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Visionboard Dreamboard Affirmations Law of Attraction

Ga ook naar buiten lieverd, de natuur biedt ons zoveel. Je kunt heerlijk loslaten, een frisse neus halen en je hoofd lekker leeg maken. De zuivere energie die je ontvangt als je in de natuur bent doet zoveel goed. Het helpt je echt om je beter te voelen en je open te stellen. Te genieten van al dat moois wat de natuur ons geeft. De natuur neemt haar tijd om te groeien en te bloeien. Ze heeft vol vertrouwen haar blaadjes laten vallen in de herfst en vol vertrouwen groeit het op haar eigen tempo. Neem de tijd ook lieverd om zelf te groeien en op te bloeien. Ga naar binnen, wees stil en luister. Alle wijsheid zit in je, je hart wijst je de weg.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga Blue

Wees ook heerlijk creatief, doe dingen waar je blij van wordt. Mij helpt het om me te omringen met vrolijkheid en krachtige positieve teksten. Gisteren na mijn wandeling in het bos, waar ik affirmaties op zeg en God en de engelen bedank voor alle zegeningen in mijn leven. Ben ik heerlijk creatief geweest met een oud kinderboek met prachtige plaatjes. Ik kreeg het idee dat ik daar wat mee moest gaan doen en ik wilde eigenlijk kaarten gaan maken. Maar die mooie oude lijst die ik eens van mijn vader kreeg en roze geverfd heb, die wilde eindelijk eens voluit schitteren. Ik werd gewoon instant vrolijk van al die leuke prenten en teksten. Ik heb er weer een feestje van gemaakt. Ik plaats afbeeldingen en close-ups door deze blogpost heen, zodat ze jou ook op je pad helpen en je heerlijk vrolijk maken.

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga Blue

Lieverd doe waar jij blij van wordt, wees dankbaar voor alle zegeningen die jou omringen. Sta open om liefde te ontvangen van de lieverds om je heen of die nog op je pad gaan komen. Wees ook heel lief voor jezelf, weet dat jij de allerbelangrijkste persoon in je eigen leven bent. Het is een blijk van zelfwaardering als je met heel je hart van jezelf houdt. Wees daarom ook heerlijk jezelf en straal als nooit tevoren. En blijf vertrouwen op de wijsheid van je hart!

Happy Susan blog - Follow the wisdom of your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga Blue

Lots of love from Susan

PS Meer info en maatadvies over de jurk vind je in Life is so much fun with Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Hier moet ik even van slikken en wat tranen wegvegen…..
  Dit is een post dat op mijn lijf geschreven is…..
  Lieverd ik herken bijna alles…
  Ik ga terug in de tijd……
  Vandaag een flinke migraine aanval gehad….
  Over een aantal dagen is het over…

  Sterkte en een fijne avond 💐😘

  20 april 2020 at 19:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja vanochtend voelde het ook weer een beetje zwaar toen ik het schreef, maar ik had toch zoiets dat ik het met jullie wilde delen.
   Als ik maar een enkeling laat beseffen dat het belangrijk is om je oud zeer achter je te laten en vol vertrouwen en met een open hart door het leven te stappen zonder jezelf verder in te houden dan is dat toch al mooi.
   Dikke knuffels voor jou omdat het oude pijn aanraakte, ook dat is goed want dan heel je het weer een stukje💕😃😘

   20 april 2020 at 21:06
 • Reply Willeke van Schagen

  Mooi Susan, Ik word er wel een beetje verdrietig van, ik hoop dat Arno je later alsnog een arm om je heen gegeven heeft. Je collage is in ieder geval prachtig geworden, dat maakt me ook weer blij. Ben ook nog steeds heel blij met de Reading die ik van je mocht ontvangen. Ik wandel weer dagelijks, dat doet me goed , nu mijn gezondheid nog, ben in afwachting voor een darmonderzoek.

  20 april 2020 at 20:22
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd dat is nergens voor nodig hoor en gisteren heeft hij me volop kusjes gegeven nadat ik er ‘s morgens over gepraat had. Dit zijn van die leermomenten en het kan er alleen maar beter van worden.
   Goed bezig lieverd en fijn om te horen dat je zo blij met de reading bent. Vertrouw maar op jouw weg en zorg goed voor jezelf. Dikke knuffels😘😘

   20 april 2020 at 21:04
 • Reply Natasja

  Dankjewel lieve Susan, ik ben diep geraakt door je mooie woorden, hier kan ik echt iets mee ❤❤

  20 april 2020 at 21:43
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat mooi om te horen lieverd. Geniet maar van het proces. Dikke knuffels😘😘

   22 april 2020 at 09:05
 • Reply Diena

  ❤💋

  20 april 2020 at 22:51
 • Reply Anja

  Mooi geschreven, je hebt hetzelfde levensmotto als mij.Haal alles uit het leven, doe wat jij doet als het goed voelt, en vergeet vooral niet te genieten van al het moois en de mensen om je heen.😘

  21 april 2020 at 00:14
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja heerlijk motto hè en ja is ook wel een leerproces geweest hoor. Dat is er niet vanzelf gekomen, daar heb ik wel wat oud zeer voor mogen oplossen en diepe lagen mogen aanboren. Maar het voelt zo goed om heerlijk blij en positief door het leven te huppelen, gewoon heerlijk mijn ware zelf te zijn. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   22 april 2020 at 09:09
 • Reply Bouke

  Mooi lieverd! Een dag met een gouden randje- in je kracht. Ook kwetsbaar blijf je liefdevol. Dikke zoen voor jou

  21 april 2020 at 03:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat lieff💕😍 ik heb hem heerlijk laten binnenkomen dankjewel lieverd for being you. Dikke knuffels😘😘

   22 april 2020 at 09:10
 • Reply Corinne

  Lieve Susan!
  Wat heb je dit weer mooi geschreven!
  Ik weet dat ik blij moet zijn dat ik werk heb maar voel me er al zo lang niet gelukkig meer.
  Heb al vaak aan de engelen gevraagd mij te helpen met het zoeken naar wat anders maar ik denk dat ik de signalen mis😢
  Ook het naar buiten gaan vind ik moeilijk, juist omdat ik nu zo mezelf ben met mijn jurkjes en kleurtjes waar ik zo blij van word.
  Fijn om te lezen dat er gelijk gestemden zijn en vind je creatieve creaties erg mooi geworden!
  Maak er met je man weer een super dag van!
  Dikke knuffel, Corinne 💋😘

  21 april 2020 at 11:36
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd voor je berichtje. Je mag er echt op vertrouwen dat ze achter de schermen voor je bezig zijn lieverd. Als je om hulp vraagt aan de engelen, vertrouw er dan ook op dat ze je op alle manieren willen én zullen helpen. Vraag om duidelijke tekens die je makkelijk kunt begrijpen. Maar werk ook zeker aan je vertrouwen dat alles naar je toe komt op het juiste moment.
   Het is zeker ook slim om aan de slag te gaan met affirmeren, krachtige positieve zinnen te zeggen op het gebied van werk.
   “Ik haal voldoening uit mijn werk en doe het met veel plezier”.
   “Ik geniet van mijn werk en wordt er goed voor beloond”.
   Dit zijn al een paar mooie voorbeelden om mee aan de slag te gaan.
   Heb je behoefte aan een engelenkaart reading op het gebied van jouw levensdoel, over jouw weg van bewustwording, lees dan eens even mijn posts ‘Messages of Love from Susan’. https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/category/messages-of-love-from-susan/
   Wie weet kan ik je erbij behulpzaam zijn. Dikke knuffels😘😘

   22 april 2020 at 09:19

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.