Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Spirituality, Tante Betsy, Words of Wisdom

Focus on what you want and remain positive

Focus on what you want and remain positive

Hey girls vandaag op 18-10-‘18 deel ik weer een Words of Wisdom blogpost. Jullie weten allemaal wel dat ik een miss positive ben. En zo’n heerlijke enthousiaste stuiterbal kan zijn, die jullie inspireert en motiveert.

Focus on what you want and remain positiveFocus on what you want and remain positive

Maar ook bij mij slaan wel eens de twijfels toe. Ook ik heb wel eens negatieve gedachten die door mijn hoofd spoken. Soms nemen ze de overhand en ga ik piekeren en vind ik het moeilijk om een situatie positief te benaderen.

Gelukkig kan ik dit vaak weer ombuigen en me daardoor niet laten leiden. Ergens vind ik dan weer hoop en vertrouwen. Zeg ik affirmaties op, trek ik een engelen orakel kaart. Voel ik me gesteund en pak ik mezelf bij elkaar.

Focus on what you want and remain positive

Focus on what you want and remain positive - Angel Answer oracle cards

Ik heb gemerkt dat positief in het leven staan het beste voor me werkt. Dit vergroot je geluksgevoel en brengt nog meer moois naar je toe. Alles waar je aandacht aan geeft groeit.

Daarom is het belangrijk om je te focussen op wat je wél wilt en niet op wat je niet wilt. Niet altijd even makkelijk hoor. Ik weet vrij goed wat ik niet wil en kan daarin ook steeds beter mijn grenzen aangeven. Maar ik heb nog wat te leren op het gebied van wat ik wel wil en me daar steeds meer op te richten. Soms nemen oude patronen, negatieve gedachten me wel eens mee op sleeptouw de verkeerde kant op.
Ik ga er de komende tijd actief mee aan de slag om me meer te focussen op wat ik wél wil. Vaak zijn dat allemaal immateriële zaken, waar je echt blij van wordt.

Focus on what you want and remain positive

Focus on what you want and remain positive - Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red

Als ik in mezelf (of hardop) affirmaties op zeg zoals I’m joyful – I’m happy. Dan voel ik me meteen vrolijk worden en blij worden. Mijn hart maakt dan een vreugdevol sprongetje. Het voelt goed om positieve woorden te gebruiken. Mijn blog heet niet voor niets happy Tante Betsy blog ;).

Als ik me innerlijk onrustig voel, dan helpen affirmaties als I’m relaxed – I am at ease – I am peaceful – I am balanced. Ik voel dan een rust over me heen komen.

Het helpt ook enorm om heerlijk de natuur in te gaan. In de natuur vind je rust, vind je een hoop positieve energie. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat in de nabijheid van ons huis een bos is. Het doet me zo goed om heerlijk te wandelen en te genieten van al dat moois wat de natuur te bieden heeft.

Ook een gevoel van dankbaar zijn en stil staan waar je dankbaar voor bent, helpt je om situaties om te buigen. Bekijk iedere dag als een kadootje en geniet van het leven en al het moois wat het te bieden heeft.

Focus on what you want and remain positive - Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red

Vandaag kreeg ik zelfs een echt kadootje van Femke van Urban Hippies. Een mooie tagstone met een woord, voor steun, voor inspiratie. Femke vond dat echt wel iets voor mij. En ja ik ben gek op stenen (ik draag ook altijd edelstenen sieraden) en ik haal kracht uit positieve woorden.
Ze stuurde me twee tagstones met het woord ‘play’ en ‘breathe’ erop.
Mooi hoe toepasselijk ze zijn, ik mag wel wat speelser worden en regelmatig dat innerlijke kind loslaten en genieten. En breathe is ook loslaten, de controle loslaten het leven inademen, positiviteit inademen…

Focus on what you want and remain positive - Urban Hippies tagstone kadootjeFocus on what you want and remain positive - Urban Hippies tagstone kadootje

Bij iedere bestelling die je in de Urban Hippies webshop doet t/m zondag 21 oktober, ontvang je zo’n tagstone bij je bestelling als kadootje. Heerlijk op gevoel doet ze die bij je bestelling. Wie weet wil je ook wel zo’n gave leren roosjes armband, die ik bijna dagelijks draag.

Focus on what you want and remain positive - Urban Hippies tagstone kadootje bij je bestellingFocus on what you want and remain positive - Urban Hippies tagstone kadootje bij je bestelling

Of kun je nog een Urban Hippies heuptasje scoren, zo handig voor in het bos, als je de hond gaat uitlaten, of naar een concert gaat of op je werk. Ze zijn maar klein, maar mijn iPhone 8 past erin en een zakdoekje en mijn sleutels. Ze zijn bijna op en dan komen in de loop van 2019 pas weer nieuwe. En er is natuurlijk nog allerlei ander leuks in de webshop te koop.

Focus on what you want and remain positive - Urban Hippies Primrose braceletFocus on what you want and remain positive - tagstone kadootje

Vandaag draag ik trouwens Dress Auntie Little Dot Red voor het eerst. Gaaf met die mooie pixel rose strijkprint op de jurk. Ik schreef al eens een stukje over de jurk in de blogpost ‘Tante Betsy happiness in a red dress’.

Ook heb ik voor het allereerst een Pamela Mann panty aan die speciaal voor grote maten is. Curvy Super Stretch tights heten ze. De kleur rood is meer oranje rood. Maar wow ik ben razend enthousiast over deze panty, die een brede band heeft en je heerlijk hoog kunt op trekken. Binnenkort een review, maar ik vind het nu al een aanrader.

Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red met Cardigan Rose Red - ZOO Adventure laarzen Fuchsia Intens en Curvy Super Stretch panty van Pamela Mann

Oh oops deze words of wisdom blogpost begint stiekem een promotieblok te lijken. Vanochtend had ik zoveel in mijn hoofd om te vertellen, maar moest ik op tijd op mijn werk zijn. Vanmiddag overheersten wat negatieve gedachten die ik gelukkig weer heb kunnen loslaten. En nu zit ik in het bos op een boomstam mijn blogpost te schrijven.

Focus on what you want and remain positive - Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red met Cardigan Rose Red

Met mijn nieuwe fuchsia roze ZOO Adventure laarzen aan en mijn Tante Betsy vest, Cardigan Rose Red. Ik ben zo blij met de ZOO Adventure outdoor laarzen. Zo fijn om een paar vrolijke wandel laarzen onder mijn Tante Betsy jurkjes te kunnen dragen.

Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red met Cardigan Rose Red - ZOO Adventure laarzen Fuchsia Intens

Het wollen Tante Betsy vest heb ik ook voor het eerst aan. Wat fijn dat deze niet kriebelt. Ik ben niet allergisch voor wol, maar kan niet tegen het gekriebel van andere wol soorten. Met deze vesten heb je er geen last van, dus heerlijk genieten.

Koop ze wel een maat kleiner! Ik heb deze nu in twee maten kleiner, omdat Tante dat mooier bij me vond staan en omdat ik ze toch vooral open draag. Maar wil je er lekker in wegduiken kun je beter voor één maat kleiner gaan, want ze vallen groot. Ik vertelde er al eens over in blogpost: Tante Betsy Autumn Winter time.

Focus on what you want and remain positive - Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red met Cardigan Rose Red - ZOO Adventure laarzenFocus on what you want and remain positive - Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red met Cardigan Rose Red - ZOO Adventure laarzen

Zo girls ik ga weer een einde aan mijn blogpost breien. Ik merk dat ik total loss ben. Vanochtend gewerkt ipv vrijdagochtend en dat is toch iets teveel van het goede. Ik denk dat ik morgen maar een korte blogpost maak en probeer goed uit te slapen.

Lots of love from Susan

* De items die ik vandaag aan heb, heb ik allemaal ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Zo blij wordt ik van deze positieve post.
  Ik ben het helemaal met jouw eens…..
  Prachtige outfit.
  Mooie accesoires.
  Fijn zo een steen.

  Een mooie avond ?

  18 oktober 2018 at 19:37
 • Reply Neeltje

  Wauw wat zie je er goed uit! Wandelen is inderdaad super, werkt voor mij ook erg goed. En wat lief van Famke om je een inspiratiesteen te sturen. Ze zijn erg leuk.

  18 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Petra van Schijndel

  Alle items staan je prachtig. En goed om de lengte van je blog morgen aan te passen aan je energie niveau. Liefs ❤️

  18 oktober 2018 at 19:55
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat ben je mooi, je straalt echt in het Aambos. Ik ben nu al benieuwd naar de review van de panty’s. Heb je daar ook zelf een legging van gemaakt? Anyway, zorg goed voor jezelf door morgen lekker uit te slapen, want als je niet goed zorgt voor jezelf kun je ook niet gied voor anderen zorgen ?. Ja, ik heb hem onthouden en vandaag er zelfs over op de therapie verteld ?

  18 oktober 2018 at 20:09
 • Reply Ria

  Je blog een beetje anders vandaag maar voelt goed. Je ziet er in ieder geval top uit! De steen breathe doet me wat, misschien omdat ik het besluit genomen heb naar mijn lichaam te luisteren en even thuis blijf… moet hartcoherentietraining gaan volgen… breathe dis ! En een TB-jurkje helpt best om je wat beter te voelen ?

  18 oktober 2018 at 20:18
 • Reply Anne Filden

  Ik vind je ketting met de mini zo leuk! Daar heb je niks over geschreven.?

  18 oktober 2018 at 20:24
 • Reply Trees

  Inspirende woorden weer suzan En mooie putfit heb je aan, leuk die ministipjes.

  18 oktober 2018 at 20:37
  • Reply Trees

   OUTFIT ?

   18 oktober 2018 at 20:38
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, dank je wel voor de wijze woorden weer! Vaak weten we allemaal wel hoe het werkt, maar in het dagelijks leven, door allerlei omstandigheden, verdwijnen ze nogal gemakkelijk naar de achtergrond. Een heerlijke reminder dus! Wat staat de Auntie little dots en het prachtige vest je toch geweldig! En ja, sinds kort ben ik ook fan van de ZOO laarzen. Wil er nog een kleurtje “bijscoren” voor deze winter, maar kan nog niet zo goed kiezen welke het moeten worden. Vind de felblauwe ook zo ontzettend mooi….

  Zorg goed voor jezelf, accuutje goed opladen, want total-loss zijn is geen prettig gevoel.

  Fijne avond ?

  18 oktober 2018 at 20:53
 • Reply Maria Louisa

  Mooi dat rood bij jou. Geweldig vest ook. Misschien dat er ooit een blauwe komt bij mij.

  18 oktober 2018 at 21:20
 • Reply Sylvia W

  Het zijn kleine houvastjes die het groots voor je kunnen doen! Dat kan van alles zijn zolang het maar helpt om je bij de negatieve spiraal weg te houden. Momenteel is het dagelijkse door de weekze niet zo fijn, maar ook ik heb kleine strohalmpjes waar ik mij aan vast heb gegrepen en van plan ben aan vast te blijven houden. Of het nu hulpvaardige woorden door een ander ingefluisterd zijn of een mooie ring welke je draagt, waar je naar kijkt en positiviteit uit haalt. Gelukkig is voor mij het weekend nu aangebroken, Time to relax and enjoy the good life! En morgen ga ik een blauwe outfit kiezen en niet omdat ik me blue voel hihi. Fijne avond x

  18 oktober 2018 at 21:21
 • Reply Janny

  Dag lieverd. Ik zeg tegen mijn kinderen ook al sinds ze nog klein waren; probeer te bedenken wat je wél wilt, dan gaat alles veel makkelijker. Maar klopt, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat ben je toch een heerlijk mens dat je dit soort blogs vol gedachten én gecombineerd met prachtige items, ook met ons deelt. Doet mij in ieder geval erg goed. Lekker slapen en een dikke knuffel. Janny

  18 oktober 2018 at 22:22
 • Reply Petra van Vliet

  Lieve Susan, Iedereen heeft wel eens minder positieve gedachten, maar je bent een gezegend mens als je overwegend optimistisch van aard bent, gelukkig ben ik dat ook, en dat heeft me nogal eens gered 🙂
  Mooi dat jij jezelf motiveert op jouw manieren.
  Bij mezelf merk ik dat ik, als ik me iets minder fit of vrolijk voel, het fijn vind om me dan vrolijk te kleden, dan word ik wat vrolijker als ik in de spiegel of een etalageruit kijk.
  Liefs en een knuffel x

  18 oktober 2018 at 22:38
 • Reply Daniëlle

  ❤❤❤

  18 oktober 2018 at 22:49
 • Reply Annette Elias

  Wat een mooie blogpost heb je weer gemaakt. Je gedachten bepalen hoe je naar het leven kijkt, gedachten geven alles kleur… dan kunnen dat maar beter mooie blije kleuren zijn toch?Wat staat je kleding vandaag weer mooi, prachtig al dat rood met een toefje roze…. dat vest is toch wel een wens van mij hoor! Dankjwel weer voor je fijne post, wijze woorden en mooie foto’s, allemaal soulfood ❤️

  18 oktober 2018 at 23:44
 • Reply Marjon

  Hoi Susan, Mooie rode outfit zeg! Staat je prachtig en weer toffe foto’s zo in het bos!

  Alvast een fijn weekend 🙂

  Marjon

  19 oktober 2018 at 09:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.