Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Flying high with Susan

Happy Susan blog - Flying high with Susan - Tante Betsy Sporty Gardenia Black

Hey lieverds ik ben vandaag op 22 januari 2020 alweer wakker sinds 4.14 uur. Ik heb een aantal krachtige activaties gedaan en wow zo bijzonder die energie waar ik me mee verbonden heb. Voor velen kan dit zweverig klinken, maar ik ben zo gegrond als ik maar kan zijn. Weet dat als jij heel vroeg wakker bent op dit soort hoge energie dagen dat jij je mag verbinden, zodat jouw lichaam ook op deze hoge trilling kan mee functioneren. Vandaag ga ik de rest van de dag in relaxstand lieverds. Ik ga heerlijk zwemmen en drijven in thermaalbaden samen met dochterlief.

Happy Susan blog - Flying high with Susan - Mother Daughter Love

Zo bijzonder is dat keer op keer hoe dingen samen vallen op deze bijzondere dagen. Ik wil al langere tijd met dochterlief heerlijk gaan relaxen in die thermaalbaden. Het kwam er maar niet van door onze andere afspraken. En nu heb ik zoiets vandaag is gewoon dé perfecte dag om dit te gaan doen. Heerlijk een dagje niks doen en uitrusten en genieten en verkeren in goed gezelschap. Water geeft zuivering, maar geeft daarnaast ook voeding. Het helpt je los te laten, maar je ook te verbinden met je gevoelsleven.

Happy Susan blog - Flying high with Susan - Mother Daughter Love

Ik had vanmorgen vroeg nog een blogpost met diepgang en wijze woorden willen schrijven, maar die vloeien er nu niet uit. Over anderhalf uur komt dochterlief me ophalen ;). Ik ga gewoon heerlijk in relaxstand en goed voor mezelf zorgen en het loslaten. Ik hoop dat je, als je ook sinds vanochtend vroeg wakker bent, ook een heerlijke relaxdag hebt gehad. Zorg goed voor jezelf als je wel hebt moeten werken of afspraken had. En ga vroeg naar bed, zo heb je toch een heel aantal uur geslapen als je weer ‘s nachts wakker wordt ;).

Happy Susan blog - Flying high with Susan - Hoge energie dagenHappy Susan blog - Flying high with Susan - Hoge energie dagen Martha Krul

Probeer op die wakkere momenten naar geleide meditaties te luisteren, innerlijk werk te doen en mee te liften op de hoge energie dagen. Er staat dit jaar zoveel moois te gebeuren, er gaan enorme transformaties plaats vinden. Er komt trouwens ook weer een nieuwe maan aan, daar kun je ook gevoelig voor zijn. Verdiep je in dit soort dingen als je dus ook wakker ligt. Doe dat wel het liefste overdag als je online erover gaat lezen. Volg daarin je gevoel, lees wat met je resoneert. En wie weet val je ‘s nachts ook weer heerlijk in slaap luisterend naar een geleide meditatie. Wees lief voor jezelf!

Happy Susan blog - Flying high with Susan - Tante Betsy Sporty Gardenia Black

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds inmiddels een uurtje thuis. We zijn in totaal 5 uur en 51 minuten in de thermaalbaden geweest. Het was heerlijk relaxed en ook gezellig zo samen met dochterlief zo’n dagje niks doen en wat drijven en zwemmen. Voor herhaling vatbaar!
  Ik ga nu zo in bed kruipen, ik heb me trouwens toch goed aan mijn koolhydraat beperkt eten kunnen houden. Vanochtend een geprakte banaan met geklopt ei erdoorheen gebakken als ontbijt. In de middag daar een broodje met tonijn gegeten (mijn koolhydraten uurtje).
  En thuis rundergehakt rul gebakken met wat groenten erdoor (die manlief al klein gesneden had) en zelf nog wat feta en roomkaas erdoorheen gedaan om ook mijn vetten binnen te krijgen. Nu aan de kruidenthee en water. Heb een fijne avond lieverds😘😘

  PS ik ben nauwelijks online geweest deze dagen dus dan weet je dat😉

  22 januari 2020 at 19:40
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, heerlijk zo’n relax dag met je dochter zo’n dag waar je niets hoeft te doen alleen maar luieren dat doet een mens goed maar aan de Andere kant zal je nu ook best moe zijn. Je hebt het verdiend hoor moet je maar denken. Wees trots op jezelf dat je zo goed bezig bent 😘Ik ben in ieder geval trots op je, dikke knuffel van Monique den Boer uit Dordrecht

  22 januari 2020 at 19:53
 • Reply Corine

  Heerlijk zo’n dagje, ik heb toevallig gisteren heerlijk gezwommen, zo kom ik een beetje bij in de winter. Knuffels Corine

  22 januari 2020 at 22:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.