Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Finding the balance between nurturing myself and blogging

Hey girls vandaag ga ik het eens hebben over de balans vinden tussen goed voor mezelf zorgen en bloggen. Zoals jullie allemaal weten blog ik vanuit een passie en blog ik over mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes, dus blog ik ook vooral voor mijn plezier.

Omdat ik geen planner ben en vrij impulsief ben, kan het ook wel eens voorkomen dat ik de balans kwijt ben tussen goed voor mezelf zorgen en bloggen.

Vorig jaar november besloot ik om niet meer iedere dag te bloggen en dit alleen nog maar op doordeweekse dagen te doen. In het begin vond ik het enorm moeilijk, omdat bloggen voor mij ook een uitlaatklep is. Ik kwebbel een eind weg tegen jullie in mijn blogposts en het is ook altijd heel leuk als er terug gekwebbeld wordt…dat er leuke reacties komen.

Dat maakt bloggen net zo leuk, ik weet inmiddels wel tegen wie ik aan het kwebbelen ben want door de tijd heb ik meerdere dames ook ontmoet. En van anderen heb ik wel eens een foto op de Facebook groepen zien langskomen. Dus naast dat er veel werk en tijd in bloggen gaat zitten, is het ook zo gezellig om heerlijk tegen jullie te kwebbelen.

Dat ik in het weekend niet meer blog, wil natuurlijk niet zeggen dat ik in het weekend niet met mijn blog bezig ben. Ik probeer dat wel niet te zijn, maar vaak maak ik dan toch wel een foto van mijn OOTD (Outfit Of The Day).

Gisteren kwamen we zelfs tijdens een spontaan uitje een Tante Betsy verkooppunt tegen. En ja dan wil de blogger in mij toch toch even naar binnen, maak ik een praatje met de eigenaresse en maak ik ook meteen wat foto’s. Niks leukers om jullie te vertellen over zo’n leuke bijzondere winkel.

Gisteren koos ik voor mijn zwarte cactus jurk, die hing nog op het kledingrek om nog een tweede keer gedragen te worden voordat ie de was in gaat. En zo loop je over een Amerikaanse Classic car meeting in Nederweert, tegen een kraam op waar dezelfde cactus jurk hangt. En wow hoe leuk Tante Betsy verkooppunt B-Beth bleek daar te zijn in hun pas geopende winkelpand, ze hadden openingsweekend. Ik viel met mijn neus in de boter, oh nee vlaai ;). Zo leuk om dit Tante Betsy verkooppunt ook te leren kennen en even rond te snuffelen in deze winkel met een heerlijke retro touch.

Daarom wil ik jullie vooral ook stimuleren om eens naar mijn Tante Betsy shops lijst te kijken. Wie weet heb je ook wel zo’n leuke winkel in je omgeving, waarvan je het bestaan niet kende. Óf heb je binnenkort een leuk uitje in de planning en is er daar een leuk verkooppunt waar je heerlijk kunt gaan snuffelen, kunt gaan passen en kopen en daarmee een kleine ondernemer steunen.

Over anderhalve week hebben manlief en ik ook een heerlijk lang weekend in de planning staan. We gaan naar Heerenveen en gaan naar het openingsweekend van SoMuch. Normaal zou ik echt niet zo snel zo ver weg gaan, maar door de jaren heen hebben wij een bijzondere band met Binnie en haar gezin opgebouwd.

We maken graag voor hun een uitzondering en maken er een lang weekend weg van. Binnie en haar team van SoMuch gaan er een heerlijk feestweekend van maken, met gave winacties en wie weet nog meer leuks! En op vrijdag 28 september ben ik dus ook aanwezig, en wie weet ga ik jou daar ook zien en maken we er samen een leuk feestje van! De foto’s hieronder is van mijn verjaardagsverrassings bezoek aan het oude pand.

Nou girls die balans vinden dat is dus iedere keer opnieuw een uitdaging. Ik zit nu in een park in Kerkrade heerlijk mijn blog te schrijven op mijn iPhone. Ik kom net bij mijn therapie vandaan en het leek me heerlijk om even relaxed in de schaduw onder een boom mijn blogpost te typen. Dus heerlijk genieten van buiten zijn én bloggen.

En terwijl ik nu met mijn voeten naast de houten ligstoel ga zitten om af te sluiten, zie ik dat mijn Eva Clumpy’s in de kleur Float perfect passen bij de kleur van de blaadjes van de boom.

Het is tijd om naar huis te fietsen en onderweg te genieten van het zonnetje. En straks ga ik nog wat schermfoto’s maken van mijn live passessie op Facebook. Ondanks het warme weer ging ik toch live om de Tante Betsy jassen aan jullie te showen en ook de vesten en de sjaals. De vesten staan online!

Ik kwebbelde weer een eind weg en vertelde ook waarom de tweede levering van de Tante Betsy collectie vertraagd is. Ik volg zelf zelden of nooit het nieuws, maar India blijkt getroffen te zijn door ernstige overstromingen, waardoor alles vertraagd is. Ik zag dat verkooppunt Pinka dit ook al had gedeeld op haar Facebook pagina. Het brengt ons ongeduld wel even in perspectief.

Zo girls nu ga ik er echt vandoor, als ik thuis kom ga ik nog alles online zetten, foto’s tussen de tekst plaatsen. Links plaatsen en nog meer van dat soort dingen. Waardoor het toch snel twee uur kost voordat zo’n gezellige kwebbelblogpost van mij online kan gaan. Daarnaast heb ik ook nog regelmatig contact met sponsors, Tante Betsy girls en nog zoveel meer. Maar ik geniet er ook enorm van en verheug me ook altijd op jullie reacties. Of zoals vrijdag dat ik vijf dames blij maak met een gewonnen Tante Betsy kadobon twv €50, heerlijk toch dat ik met de helft van de opbrengst van mijn Marktplaats items jullie weer kan verrassen. Had ik al gezegd dat ik er vandoor ga ;). Dikke dankjewel knuffels voor jullie, dankzij jullie is bloggen als een warme deken!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijne post!
  Heel begrijpelijk dat je in het weekend wel bezig bent met je blog achter de schermen…
  Bloggen is veel werk.
  Ook toevallig van het uitje dat je gisteren had met je man.
  Zal je net zien dat je toevallig een shop ziet die TB items verkoopt.
  Leuke foto’s.
  Fijn dat je vandaag live op fb was.

  Fijne avond 😘

  17 september 2018 at 19:39
 • Reply Heidi

  Net nog even je filmpje gekeken, want vanmiddag moest ik op BHV oefening. Prachtige jassen en vesten😍

  17 september 2018 at 19:42
 • Reply Hennie Rijnders

  Het is ook iedere avond weer leuk om je blog te lezen. Lekker geklets, leuke nieuwtjes en zeer zinvolle informatie. Het komt om half acht altijd online doordeweeks. Het zit in mijn ritme. Zelfs als ik werk denk ik er rond half acht aan. Fijne avond met je mannetje. Knuff Hennie

  17 september 2018 at 19:45
 • Reply Tineke

  Super weer het live pas filmpje. Net teruggekeken! Ik heb m’n oog laten vallen op de lichtblauwe winterjas. Kan niet wachten tot het kouder wordt ;).

  17 september 2018 at 19:48
 • Reply Jelka

  Hee, volgens mij waren we zaterdag jurkenzusjes! 😄
  Je merkt het wel aan de kwaliteit van je blogs hoor, dat je er zo veel mee bezig bent. Je doet het super! 😘

  17 september 2018 at 19:55
 • Reply Alexandra

  Wat hebben wij dan een mazzel dat we hier wonen en niet daar waar het overstroomt of waar er orkanen zijn. Weer iets om dankbaar voor te zijn.
  Wat een mooie foto met die wijnrode bladeren. Mooi dat je daar oog voor hebt.
  Ook ik vind het iedere dag een uitdaging om dingen te doen die op mijn ‘lijstje’ staan en daarnaast ook in de gaten te houden dat ik tijd voor mezelf neem. Elke keer weer die balans vinden…

  17 september 2018 at 19:57
 • Reply Wilma

  Weer een leuk kwebbelblog van jou zoals je dat zelf noemt! Even een genietmomentje om het te lezen. Wij als lezers beseffen niet altijd dat het zoveel tijd en energie kost. Maar je maakt er ook elke dag weer een feestje van! Super dat je het zo trouw doet.
  Wat zijn de jassen leuk en wat staan ze je goed! Jij bent in ieder geval klaar voor de winter! Met een mooie sjaal erbij natuurlijk. Geniet van je avond knuf!

  17 september 2018 at 19:59
 • Reply Saskia P

  Weer een fijne blogpost, Susan.
  Je zorgt goed voor jezelf…maar ook meteen je volgers. Fijne avond!

  17 september 2018 at 20:08
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, ik kan me voorstellen dat het voor jou vaak zoeken is naar balans! Maar ja, je bent ook zo’n heerlijk energiek meisje en de dingen waarover je blogt (Tante Betsy, Clumpy’s, Danafae, cowboylaarzen, maar ook je innerlijke reis ondersteund door de engelen en het universum) zijn nou eenmaal diepe passies! Daar raak je ook niet over uitgekletst. Er is altijd iets nieuws, aanvullends, een les die het waard is te delen en waarmee je ons een super groot plezier doet. Maar zoals je zelf vaak zegt, zorg OOK goed voor jezelf. Als jij niet overeind blijft en goed in je vel zit, kun je ook niet voor anderen zorgen. En dat is een waarheid als een koe!

  Heb vanmiddag ontzettend genoten van je pas-sessie, weliswaar terug gekeken, maar sodeju wat staan de jassen en vesten je mooi (en de shawls uiteraard)!

  Ga lekker genieten van je avond, dank je wel voor je vrolijkheid en enthousiasme en heel graag tot morgen!

  Dikke knuffels 😘

  17 september 2018 at 20:11
 • Reply EstherK

  Oh, heb ik je gewoon gemist gisteren! Had ik dat geweten. 😄 Heerlijke winkel hè met een ontzettende leuke eigenaresse!

  17 september 2018 at 20:11
 • Reply Sylvia W

  Underestimate never…hihi ondanks dat je in de weekenden de keuze hebt gemaakt geen blog te plaatsen, is ‘t echt wel a day job, die naar mijn idee alleen maar mogelijk is met jou passie! Want ik kan me zo goed voorstellen wat een tijd ervoor je in gaat zitten, ik denk dat de werkelijkheid is dat je bijna niet meer uit staat want buiten je blog om weten we je natuurlijk ook altijd te vinden (taggen) met allerlei hulp vragen en adviezen de pb-tjes etc etc , echt hoor petje af! En altijd enthousiast, behulpzaam niets is veel. Wat staan de jassen, sjaals en vesten je super, dank voor het filmpje. Ik wens je een fijne avond & goede nachtrust xx

  17 september 2018 at 20:22
 • Reply Ina Sloot

  Wat een heerlijke kwebbelblog weer! Je had ook wel een heel mooi plekke gevonden zo onder de boom in die houten stoel! En geweldig zoals de blaadjes van de bomen dan zelfs matchen 😉
  Kan me voorstellen dat het heel lastig is om een balans te vinden; zeker als het bloggen tegelijkertijd ook energie oplevert!
  Als je lichaam iets aangeeft van bv moeheid dan weet je in ieder geval dat het tijd is om rustig aan te doen. 😊
  Ik ben van plan om volgende week vrijdag naar Heerenveen te rijden. Best spannend….
  incognito gaat niet lukken; draag alleen nog maar Betsy’s 😆
  Maar het lijkt me leuk om je in het echie te ontmoeten en wie weet ook nog andere zusjes. En Binnie natuurlijk! Leuk haar winkel te zien! Fijne avond nog!
  Grtjs

  17 september 2018 at 20:24
 • Reply Corine

  Het is altijd heerlijk om je blog te lezen en ervan te genieten. Kijk er naar uit!! Echt waar. Vandaag ook weer leuk kwebbel filmpje, ook zo leuk om te zien!!ik kan wrl snappen dat je je grenzen beetje moet bewaken, er gaat zoveel werk in zitten. Knuffels Corine

  17 september 2018 at 20:35
 • Reply Monique

  Leuk filmpje vandaag weer!
  In een winkel Tante Betsy’s willen gaan passen is niet altijd even succesvol..
  Laatst zat de ene shop dicht op koopavond en bij de andere vroeg ik naar de kabouters en campers en toen begon de verkoopster half te lachen en zei dat ze daar geen publiek voor hadden…nou ja!
  Dus bestel ik voortaan maar bij een webshop..
  Fijne avond!

  17 september 2018 at 21:01
 • Reply Merula Ten Hove

  Wat staat de blauwe combi je ook gaaf zeg!! En dat plekje onder de boom..genieten!
  Kan me voorstellen dat het wel eens moeilijk is om die balans te vinden.. maar toch lukt dat je volgens mij best goed! 😉 Mooi ook dat je vooral dingen blogt die jezelf ook interesseren! Houden zo!
  Lieve groetjes!!

  17 september 2018 at 21:04
 • Reply esther messing

  Hey Susan, wat een gezellige blog heb je er weer van gemaakt. En wat heb ik genoten van je live video vanmiddag. Nu nog meer verliefd geworden op die mooie jassen en dan vooral de blauwe. Wat een plaatje en wat stonden ze je goed. Zorg goed voor jezelf en zoek die balans op. Ik weet dat je dat kunt;-) hoewel het ook erg lastig is natuurlijk. Liefs Esther

  17 september 2018 at 21:32
 • Reply Petra van Vliet

  Lastig om een balans te vinden, dat kan ik me wel voorstellen, vooral als je het (zoals jij) heel erg leuk vindt! En wij ook, wij lezen heel graag wat jij te kwebbelen hebt 🙂
  Oja! Dat weekend in Heerenveen, ik weet helaas nog niet of ik wel kan, maar het lijkt me superleuk om daar heen te gaan!

  Liefs!

  17 september 2018 at 21:44
 • Reply Neeltje

  Oh, ik vind het echt jammer dat ik niet naar heerenveen kan komen. Heb een 3 daagse cursus. Snik.

  17 september 2018 at 23:14
 • Reply Caro

  Dank je voor je gezellige kletspraatje, heerlijk na een drukke dag: ff meidengekwebbel… love it❣️ Je foto’s zijn weer superleuk.

  17 september 2018 at 23:22
 • Reply Tamara

  Prachtig, die blaadjes bij je schoenen!

  18 september 2018 at 00:20
 • Reply Carola

  Weet dat je heel veel mensen blij maakt met wat je doet. Ik reageer niet elke dag maar kijk en lees altijd heel graag! X

  18 september 2018 at 10:15
 • Reply Adrina

  Ik ben blij met je leuke blogposts, ik geniet van je mooie outfits en van je positiviteit (mag ik daar een beetje van hebben). Dankzij je winkellijst heb ik Het zwaailicht gevonden, hier niet zo heel ver vandaan, want woon je in Zeeland, zit je toch wel in een uithoek, maar wel een mooie provincie, dus ik ga hier niet weg. Mijn verzameling jurkjes breidt ook verder uit. Dus dankjewel Susan!!

  18 september 2018 at 11:55
 • Reply Tanja Ausma

  Wat een leuke blog weer! Zo veel vreugde en vrolijkheid en toch ook de eerlijkheid van kwetsbaarheid. Dat vind ik ook schoonheid. Het adres in Nederweert heb ik bewaard, als vintage en retro liefhebber ga ik hier zeker eens naar toe mocht ik in de buurt komen. Door jou blogs en info kwam ik er ook achter dat So Much in Heerenveen zit, best dichtbij. Daar wil ik zeker binnenkort eens naar toe omdat ik de kleding dan eerst kan passen. Bedankt voor je mooie blogs en succes!

  18 september 2018 at 14:32
 • Reply Joanne

  Oh schat je mag úren tegen me praten. En je Clumpy’s pasten perfect bij de blaadjes, realiseer je dat het fantastisch is dat het je opvalt en dat je het leuk vindt. Geluk zit ook in kleine dingen. ❤️ Joanne

  18 september 2018 at 22:01
 • Reply Tamara

  Wat leuk dat je over de blaadjes schrijft die zo matchen met je schoenen, dat zou mij ook opvallen, kan ik ook echt van genieten.
  Lijkt me een heerlijk voorruitzicht om naar Binnie te gaan, het is een echte lieverd en die vriendschap moet je ook gewoon omarmen, heerlijk toch!
  Ik vind het altijd erg leuk dat jij zó divers schrijft, kan ik mezelf echt in vinden en herkennen, maar ook is het vaak een steuntje in de rug.

  Dikke knoevel veur diech leeveke ❤️😍🌺

  19 september 2018 at 09:41
 • Reply Petra van Schijndel-Jacobusse

  De passessie had ik uiteraard al gezien. De jassen en sjaals staan je prachtig. Nou meid, hou de balans. Liefs 😘

  19 september 2018 at 20:04
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.