Follow:
BeYoutiful, Giveaway, Happy thoughts, Words of Wisdom

Finding balance with Susan

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Hey lieverds ik moet er weer even inkomen hoor, om tijd te maken tussen creatief zijn en wandelen door, om een blogpost te typen. De vakantie van manlief is voorbij, dus nog meer tijd voor Me-time, ik geniet er stiekem ook wel weer van. Dit jaar wil ik een nog betere balans gaan vinden tussen goed zorgen voor mezelf en met mijn blog bezig zijn. Ik ga dan ook proberen om er minder tijd in te steken, door wat kortere en bondige blogposts te maken. Lees je weer mee…

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Vanochtend ben ik de dag begonnen met het beluisteren van geleide meditaties. Het doet me goed om meer rust in mijn hoofd te creëren. Ze helpen me om beter te luisteren naar mijn innerlijk, meer tot rust te komen en helpen me in mijn kracht te staan. Ik ben vanochtend vroeg zelfs nog in slaap gevallen bij een meditatie. Ik was vroeg wakker en nog even bij manlief in bed gekropen (we slapen al een heel aantal jaren apart). Nadat hij vertrokken was, plaatste ik diverse edelstenen op en rondom mijn lijf en viel in slaap tijdens een geleide meditatie.

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Louise Hay affirmation I do whatever I need to do to keep my inner world peaceful. My inner peace is essential for my health and well-being

Daarna heb ik ook nog een geleide meditatie gedaan en geluisterd naar een webinar van Asterisa. Vanochtend heb ik mezelf een aantal online workshops cadeau gedaan. Vanmiddag ben ik na een heerlijke douche, lekker creatief gaan zijn. Twee collages die ik maakte naar aanleiding van affirmatie ‘kaarten’ wil ik cadeau doen aan een van mijn volgers. De kaart hierboven lijkt me echt een kaart voor een drukke moeder. Ik vond dat plaatje tussen al dat speelgoed en werd meteen geïnspireerd tot het maken van deze collage. Ik heb ook besloten om de kaart hieronder weg te geven. In het kader van nieuwe vriendschappen, nieuwe liefdes…

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Louise Hay affirmation I bring a joyful playmate into my life, and we have so much fun.

Lijkt het je leuk om een van deze twee collages te winnen (eventueel met een persoonlijke boodschap achterop, nav een kaartje dat ik op gevoel trek), dan laat hieronder weten welke je wilt winnen. Laat ook even weten of je het leuk vind als ik dan een kaart trek met jou in gedachten. Vrijdag maak ik in mijn blogpost de winnaressen bekend.

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Louise Hay affirmation

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Louise Hay affirmation

Ik ben gisteren begonnen met collages maken rondom de Engelstalige affirmaties van mijn Louise Hay, I can do it 2019 kalender. En het smaakt naar meer, ik geniet ervan om er een leuk geheel van te maken. Het helpt me in de flow van creëren te zitten en lekker met affirmaties bezig te zijn. Wie weet ga ik ze ter zijner tijd ook wel verkopen (met een persoonlijke boodschap erbij) als er interesse in is. Daarin ga ik gewoon mijn intuïtie volgen.

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Today I trust that my future is in good hands - Louise Hay affirmation

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Today I trust that my future is in good hands

De andere kaart die ik vandaag maakte, sluit naadloos aan bij een kaart die ik vanochtend trok ‘Safe Travel’. Ik had meteen zoiets dat dit niet over een fysieke reis ging, maar meer over mijn innerlijke reis. En zelfs de reis die ik met mijn blog maak… Ik vertrouw op de Goddelijke leiding en weet dat ik beschermd word. Zo’n collages maken helpen mij ook om in het Nu te zijn.

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Ik laat me verrassen wat het leven voor mij in petto heeft. Zoals ik maandag al schreef kun je door middel van affirmeren je toekomst zelf creëren. Maar het is ook belangrijk om los te laten wat die uitkomst zal gaan zijn. Wie weet ligt er nog wel wat veel mooiers voor je in het verschiet, wat je zelf niet bedenken kan.

Finding balance with Susan - Happy Susan blog - Danefae softshell jacket Dutch Green & ZOO Adventure outdoor boots

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Natasja Vink

  Ohhhh de hoera collage zou vrijdag wel heel toepasselijk zijn op mn verjaardag 😊.
  Maar een getrokken kaartje zou ook mooi zijn. Na een heftig (burn out) jaar, ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen. En ook bij mij helpen de meditaties daar bij.
  Wat zie je er altijd geweldig uit in je prachtige jurken!
  Lieve groet Natasja

  8 januari 2020 at 19:56
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieve Natasja. De Tante Betsy jurkjes helpen me ook enorm om positief en vrolijk door de dag te gaan. Ik wens je alvast een hele mooie verjaardag💃💕🥳😃😘

   8 januari 2020 at 19:59
  • Reply Petra

   Sinds een tijd aan de meditatie.
   Voel me er heel fijn bij.
   Ik zou al heel blij zijn met een kaartje trekken met Nederlandse tekst achterop.
   Wat een mooie site en leuk Tante Betsy jurkje!

   8 januari 2020 at 21:14
  • Reply Mima

   Wat gaaf ma! Ik waag graag een kansje voor de kaart nieuwe vriendschappen en een nieuwe liefde zijn ook welkom! Een persoonlijk kaartje is heel bijzonder! Spannend!💃😘😘

   8 januari 2020 at 21:45
 • Reply Happy Susan blogger

  Oh ja lieverds ik kan natuurlijk ook nog Nederlandstalige affirmatie kaarten trekken met jou in gedachten, en die achterop schrijven 😉😃😘

  8 januari 2020 at 19:57
 • Reply Corine

  Prachtig blog Susan, mooie collages kun je maken. Die van hoera, vier het leven is heel toepasselijk voor mij, want dat probeer ik nu ook, na er bijna niet meer geweest tezijn. Kost je jaren om er uit te komen en sinds deze winter voor het eerst ook bijna elke dag een Tante Betsy jurk, in plaats van een broek in de winter, dus zelfs nu shinen, en niet alleen in de zomer. Knuffels Corine

  8 januari 2020 at 20:29
 • Reply Willeke van Schagen

  Hoi Susan, goed bezig zo met meditaties en collages. Ik doe niet mee aan de aktie hoor, maar wilde wel even een reaktie geven. En je ziet er weer stralend uit, wat een prachtige kleur en print😍

  8 januari 2020 at 20:42
 • Reply Annette

  Wat doe je het goed Susan!
  ik ben zelf creatief en heb me voorgenomen meer voor mezelf creatief en mindful bezig te gaan. Er zit een heleboel wat verwerkt moet worden… In het afgelopen jaar ben ik in vriendschappen erg gekwetst, en ik merk dat ik me nu niet meer zo erg openstel omdat ik me zelf wil beschermen, maar het voelt achter die bwchermende muur wel erg alleen.
  Ik zou een mooie affirmatie erg fijn vinden, en dan maak ik er zelf een intuitief werkstuk bij. De kaart is ook mooi natuurlijk, maar met een affirmatie die jij voor mij kiest ben ik ook al blij!

  8 januari 2020 at 21:35
 • Reply Leonie

  Wat leuk om te lezen. En wat een leuk idee die collages! Ik ga voor de collage met het plaatje met Jan Jans en de kinderen. Ik lees deze strips al jaren en word er zo vrolijk van. Net als van TB en jouw blogs. Een tekst achterop vind ik ook mooi……Duimen maar

  8 januari 2020 at 22:31
 • Reply Marscha

  Ahhh wat ontzettend lief Susan dat je twee collages weg geeft.

  Ik heb geen voorkeur ik vind ze beiden heel erg mooi! Ik gun het ieder ander, maar gun het mezelf ook wel om er een te mogen krijgen.

  Een boodschap nav een kaartje is de kers op de taart🙏🏼.

  Ik geniet zo van jouw positiviteit en creativiteit! Het is enorm inspirerend en komt zo liefdevol over. Dank hiervoor.

  Liefs Marscha😘😘

  9 januari 2020 at 16:54
 • Reply Simona

  Ik wil graag ontspannender leven en me niet meer druk maken wat anderen van mij vinden en denken. Als men mij niet zo neemt zoals ik ben. Jammer dan. Ik ben tevreden met mijzelf. Een boodschap op een kaartje zou zo mooi zijn.

  9 januari 2020 at 20:29
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.