Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Feeling so grateful with Susan

Happy Susan blog - Feeling so grateful with Susan - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple - Snag Tights Suffragette

Hey lieverds wow wat is het leuk om erkenning te krijgen voor al het werk dat ik in mijn blog en outfitposts steek. Tante Betsy deelde mijn blog en Facebook pagina link in een post. Én ik zag een enthousiaste reactie van de eigenaresse van TopVintage, op mijn blogpost van woensdag, zo leuk! Nou ja mijn ego vind dat leuk hihi. Ik probeer met mijn blog te denken aan waar jullie blij van worden en voel het meer als een levenstaak. De ene keer deel ik hier een stuk verdieping met wijze woorden en de andere keer stuiter ik gezellig rond door mijn liefde voor de Tante Betsy jurkjes.

Happy Susan blog - Tante Betsy Lala Kitschy Deer Orange - Snag Tights Beachbum - Clumpy’s Lien

Wat heb ik gisteren met volle teugen genoten van mijn Lala Kitschy Deer jurk, die ik kocht in de TopVintage winkel. Als ik naar beneden keek werd ik keer op keer blij van die heerlijke retro hertjes print. Weet je lieverds als jullie in een leuke jurk rondlopen (of een leuk setje), dan maak je daar ook andere mensen blij mee. Ook al krijg je soms wel rare blikken en krijg je geen complimentjes. Weet dat jij de wereld een stuk vrolijker maakt door jezelf te hullen in een mooie vrolijke fleurige outfit.

Happy Susan blog - Raise your vibration

Daarom vind ik het ook zo leuk om te bloggen. Door de jaren heen hebben mijn posts andere dames geholpen met een stuk zelfwaardering en eigenwaarde. Zo mooi om dit voor anderen te mogen betekenen, door gewoon heerlijk mijn ware zelf te zijn. Door mijn stuiterende enthousiasme te delen of door een blog met meer diepgang te delen. Ik heb stille bescheiden dames zien uitgroeien tot zelfverzekerde dames. Dames die eerst heel veilig voor gangbare kleuren en prints gingen. Maar die in de loop der jaren gewoon heerlijk voor kleur en gekke prints durfden te kiezen.

Er is namelijk niks mooiers als gewoon heerlijk jezelf te zijn. Ga dus heerlijk in je kracht staan lieverd. Maak je niet druk over wat anderen zouden kunnen denken. Dat is helemaal niet belangrijk! Het is veel belangrijker dat jij lekker bent wie je bent en daarmee de wereld een stuk mooier maakt. Door je ware zelf te omarmen. Door te luisteren naar je hart, door te kijken waar jij blij van wordt en wat jij kunt bijdragen aan deze wereld.

Je hoeft je niet langer te verstoppen of kleiner te maken. Jij mag er zijn of je nu een maatje XS bent of een 3XL’er of welke maat dan ook. Omarm jezelf lieverd, wees die krachtige vrouw en straal. En ja ook als je hoofd je vanalles wilt wijsmaken, stop die negatieve gedachten van je ego keer op keer. Dat is niet jouw ware zelf, dat zijn stemmetjes van anderen die jou niet hebben gezien als die prachtige vrouw die je in werkelijkheid bent. Die dat kleine meisje in jou niet hebben gewaardeerd. Hup cancel clear en delete die gedachten. Jij bent zoveel sterker als dat! Jij kunt jezelf vullen met positieve gedachten, met krachtige gedachten en gewoon helemaal in je kracht gaan staan. Probeer het maar eens uit.

Daarom ook dat ik gewoon heerlijk mijn hart blijf volgen en zo’n blogpost op de vroege ochtend schrijf. Ik vind het zo mooi om daar een onderdeel van te mogen zijn. Om te helpen anderen in hun kracht te laten staan. Door gewoon heerlijk mezelf te zijn. Daarnaast ben ik ook aan het leren om steeds beter goed voor mezelf te zorgen. Mijn rust te nemen en daarom ben ik niet zo actief op de diverse jurkjes Facebook groepen die Tante in haar Facebook post vermelde. Zo mooi dat jullie elkaar helpen, want naast mooie outfits delen gebeurd daar zoveel meer.

Lieverds kijk niet naar een ander en denk zeker niet dat jij minder waard bent. Omdat je denkt dat die ander mooier is, slanker is of net mooier gevuld is. We zijn allemaal stuk voor stuk precies zoals we moeten zijn. En ja sommigen van ons hebben een extra beschermlaagje gecreëerd om zichzelf te beschermen. Als je door krijgt dat jouw gedachten heel veel van jouw leven en doen bepalen. Dan mag je hopelijk door mijn posts ook gaan ervaren dat je die gedachten kunt ombuigen. Door positieve krachtige gedachten te denken en door die op te zeggen in de vorm van affirmaties kun je jezelf helpen. Zoek maar eens in de zoekbalk onder mijn foto op deze woorden. Die vind je door even naar beneden scrollen op mijn pagina, en dan vind je vanzelf oudere blogposts die erover gaan.

Nu ga ik heerlijk voor mezelf zorgen en straks ga ik deze post vullen met leuke foto’s. Daar ben ik nog wel een paar uurtjes mee zoet, maar ik doe dit met liefde. Want ik weet dat ik door het universum geholpen wordt met mijn taak, met wat ik mag bijdragen aan deze wereld. Er is niks leukers als mezelf zijn en jullie te mogen enthousiasmeren en motiveren. Dikke dankjewel knuffels voor jullie steun, voor jullie liefde en jullie enthousiasme én jullie lieve woorden.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple - Snag Tights Suffragette

Lots of love from Susan

PS Vandaag draag ik de jurk, Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple die manlief voor me kocht bij SoMuch Fashion. Ook de Snag Tights Suffragette zijn afkomstig uit dezelfde winkel.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Geweldig en mooi geschreven.
  Hier ben ik het 100% mee eens….
  Wat maakt het uit hoe men eruit ziet, welke kledingmaat men heeft etc….
  Twijfel niet en go for it…..
  Die stap had ik ook gemaakt.
  Wat een ander zegt en/of denkt laat ik gaan.
  Moet diegene weten als die daar gelukkig mee is.
  Ik ben het met mijzelf en of ik er nu mooi bij loop of in joggingbroek, mooie TB dress of jeans.
  Wordt zo blij van jou vrolijke foto’s in die pretty TB outfits.
  Mooie moodboards.

  Een fijne avond en mooi weekend Xoxo

  13 september 2019 at 19:45
 • Reply Heidi

  Lieverd???

  13 september 2019 at 19:49
  • Reply Mina

   Mooie blog weer! En ik vind het fijn dat dat tante Betsy je ook heeft genoemd want dat verdien je zeker! En mijn wollen vest komt naar mij toe net als de pifjes die ik heb gewonnen. Ik ben deze week zo’n mazzelaar! Maar mijn grootste mazzel is dat mij gezondheid zo goed gaat! Ben ook zo blij met je blogs leer er een hoop van! Ook het dragen van de vrolijke jurkjes helpen mij daarmee! Dikke kus van mij!

   15 september 2019 at 22:44
 • Reply Jolanda

  ? wat ben je toch een mooi mens ?✨??

  13 september 2019 at 20:10
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, zo heerlijk om te lezen en het klopt helemaal hoor wat je schrijft. Er zijn altijd wel mensen die over je kletsen of je nakijken dat is mens eigen volgens mij. Blijf jezelf en blijf in jezelf geloven en dat is niet makkelijk maar je zal zien dat dat steeds beter zal gaan. Trek aan waar jij je lekker in voelt en geniet ?fijn weekend En zorg goed voor jezelf Susan. Lieve groet van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 september 2019 at 21:34
 • Reply Bouke

  Lekker aan de ontbijttafel je blog gelezen. Je bent een voorbeeld voor velen lieverd. Prachtig, krachtig mens? ik hoop jullie snel live te zien- zo’n genietmoment. Vandaag heerlijk de natuur in. Een mooie dag?

  14 september 2019 at 09:09
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat heb je dat weer prachtig beschreven! Het is ook zo waar! Het is fijn als je je ei zo kwijt kunt in je blog. Ik zit nog teveel in een neerwaartse spiraal en heb op het ogenblik moeite met bloggen en soms ook met überpositieve berichtjes. Toch heb ik jouw blog wel gelezen vandaag, soms moet ik mezelf wel eens een schop onder m’n kont geven ?
  Dikke knuf ?❤️

  15 september 2019 at 14:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.