Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Hey lieverds wow wat was het een feestje op de Tante Betsy fandag. Wat heb ik met volle teugen genoten om de prachtigste combinaties te zien. Lieve vrouwen te ontmoeten die mij allemaal kennen van mijn blog. Het blijft en is een bijzondere gewaarwording. Zo ook voor sidekick en vriendinnetje Jacqueline die voor het eerst naar zo’n meeting ging. Wat was het leuk lieverds en omdat ik niet kan wachten om dit pas maandag te posten post ik dit vandaag. Ik hoop her en der wat foto’s te vinden waar ik op sta om dit een leuk geheel te maken ;). Lees je weer gezellig mee…

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Lieverds ik voel me zo dankbaar voor alle knuffels, alle lieve woorden. Ik kreeg cadeautjes van dames waar ik van sommigen de naam niet meer weet of wie het alweer was. Wellicht komt dat op een later moment, want ik was al een paar keer flink over mijn grenzen gegaan. Iedereen kent me natuurlijk en sommigen wilden nog even wat tegen me zeggen of me wat vragen. Maar de koek was letterlijk op en ik moest echt op zo’n moment even nee zeggen.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Wat me enorm goed heeft gedaan zijn de knuffels die ik her en der kreeg. Gewoon even een dikke knuffel van dames die ik al langer ken via de groepen, doordat ik al jaren blog en we elkaar al vaker gezien hebben. Die knuffels hebben me op de been gehouden, die knuffels gaven me weer energie op de momenten dat ik helemaal op was.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Tijdens het feest heb ik ook ergens in de gang rustig op een bankje gezeten bij de wc’s in de buurt. En gewoon heerlijk even met een stel meiden in een groepje kletsen over Snag Tights panty’s en over laarzen (La Pintura laarzen, de oudjes van Tante Betsy en over de Lynn Clumpy’s). Zo leuk van die momenten waardoor ik weer even wat kon bijtanken van alle drukte.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan - Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer Red

Ik had tijdens het eten een gesprek met een beheerder van een van de jurkjesgroepen over ‘gratis’ jurkjes, wat me achteraf teveel energie heeft gekost. Ik bedacht me later dat ik helemaal vergeten ben in mijn overprikkeldheid en vermoeidheid te vertellen dat ik blog vanuit een passie. En ja dat we eigenlijk allemaal vanuit een passie voor de liefde voor Tante Betsy doen wat we doen. En ja sommigen krijgen daar wel eens een jurkje voor of mogen een jurkje weggeven. En dat dat vaak niet in verhouding staat met al dat werk wat we verrichten. Maar het is onze missie om te helpen om deze wereld een betere plek te maken. Stuk voor stuk zijn we allemaal bezig elk op onze eigen manier om de wereld een stukje mooier te maken, of stiekem een heleboel.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Wij bloggers, beheerders van de diverse jurkjesgroepen maar ook alle andere dames die ieder op hun eigen manier helpen om de liefde van Tante Betsy te verspreiden. We steken onze familieleden aan, moeders op school, collega’s en ga maar zo door. Allemaal stuk voor stuk verspreiden we onze liefde voor dit geweldige merk. We brengen kleur in onze levens en in dat van anderen. Allemaal op onze eigen manier en hoe mooi is dat als dan zo’n hele bende vrouwen dan samenkomt en de energie heerlijk door de lucht stuitert.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

En zo mooi dat Tante Betsy dan voor een stel fans zo’n geweldig feestje heeft gegeven als dankjewel voor ons. Wat enorm lief al die moeite die ze erin hebben gestoken. Er stond voor de hal een leuke photobooth caravan waar in enkele minuten tijd de gekste foto’s van je werden gemaakt met allerlei attributen. We kregen een kopje koffie of thee met wat lekkers. Na het shoppen dronk ik gewoon heerlijk mijn eigen meegebrachte thee en een broodje. En maakte ik iemand anders blij met mijn bonnetje.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Na het shoppen konden we een kom heerlijke soep eten met lekkere broodjes bij de Kookplaats. En toen was het tijd voor de Dancing Queens en was er een Abba coverband en gelegenheid voor een dansje en een drankje. Dankjewel lieve Tante en lief Tante Betsy team voor deze super geweldige dag.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Wat was het een heerlijk feestje en wat was het een bad van liefde waar je in terecht kwam. Doordat de outletprijzen een stuk hoger lagen als twee jaar geleden was er ook geen graaimentaliteit. En hebben we genoeg laten hangen voor de dames die naar de Tante Betsy outletdag zouden gaan.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with SusanFeeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

En ja ook ik heb een stel jurkjes gevonden die ik nog niet in mijn kast had. Ja echt waar lieverds ook ik heb niet alle jurkjes van Tante Betsy in mijn kast hangen. Ik heb bewust gekozen voor het andere model van een print, omdat ik stiekem toch liever een drie kwart mouw draag ipv een lange mouw. Ik heb me heel bewust alleen maar gericht op vrolijke kleurtjes en printjes als ik door de rekken keek. Omdat als ik voor de kast sta om een Outfit Of The Day te kiezen, ik keer op keer voor de meest vrolijke jurkjes kies.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Er zit een jurkje bij van wat ik scoorde die geen vrolijke print heeft, een sample jurkje in maat M in model Victoria. Dat komt omdat dit een print is waarvan manlief een one of a kind Tante Betsy hemd van heeft, ook een sample. En ik het leuk vind om ook een keer met manlief te twinnen. Vanochtend trok hij meteen zijn groene hemd uit de kast, hihi de boodschap was duidelijk :D.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Matchen doen we wel, zo leuk dat hij gisteren ook spontaan koos voor zijn rode Tante Betsy hemd om te matchen met mij. Zo dankbaar voor manlief, die stille teruggetrokken man, die ons met alle liefde naar deze geweldige dag heeft gebracht en ons ook weer veilig terug bracht.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Daankewel leeve Jacqueline wat voel ik me rijk met zo’n lieve vriendin. We kennen ons pas een jaar en het is alsof we ons al jaren kennen. We hebben vaak aan een woord of een blik genoeg. Wat was en is het fijn om dit samen te mogen delen. Daankewel leeve dat je met jouw heerlijk relaxte energie me rust gaf.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

En dankjewel lieve jurkenzusjes voor de bakken vol liefde die ik om me heen voelde. Dankjewel nogmaals voor alle lieve dikke knuffels die me op de been hielden. En ook voor alle lieve woorden over hoe ik nu blog en hoe ik jullie mag inspireren en een steuntje in de rug mag geven. Dikke knuffels voor jullie ook als je er niet bij was en er in gedachten bij was lieverds.

Feeling so grateful for Tante Betsy Fan Day with Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

34 Comments

 • Reply Hannelore

  Susan….wat ben je toch een mooi mens. Van binnen en buiten…
  Heb je een knuffel gegeven en genoot op de achtergrond van jouw genieten. Enne…heerlijk zo n man. Hij doet t toch weer wel … Xxx

  9 november 2019 at 19:39
 • Reply Carol

  Lieve Susan het was een feestje gisteren echt genoten. Ik heb je niet gesproken wel geknuffeld en het als jij moet ik af en toe me afzonderen. Te veel prikkels maar dat kon daar goed. Zo veel lieve leuke dames gesproken. Je aankopen zijn prachtig het tante betsy team is top en ook op deze dagen was niets te veel. Mooi blog weer dank vpor eat jij doet knuffel

  9 november 2019 at 19:41
 • Reply Annelies

  Het was leuk jou te ontmoeten Susan. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoveel dames met jurkjes zag. Ik heb erg genoten maar vandaag erg rustig aan moeten doen om te herstellen. En jij schrijft nog eens een blog vandaag. Respect voor jou. Rust lekker uit verder dit weekend dan doe ik dat ook? Fijn weekend Susan.

  9 november 2019 at 19:48
 • Reply Binnie

  Ha toppie lieverd. Fijn dat ik je hebt genoten gister. Je hubbie is een topper dat hij jullie er naar toe heeft gebracht. En super leuk je mooie jurkjes. Dikke knuffels en pas goed op jezelf.????

  9 november 2019 at 19:48
 • Reply Maria Louisa

  Het was weer leuk je te zien susan, ook al heb ik je maar kort even gesproken. Je hebt een schat van een man dat die je zo lief naar de tante betsy events toe rijd en stilletjes afwacht in een hoekje tot t klaar is.
  Ik heb ook een superdag gehad, Alisa en haar tram hebben echt alles uit de kast getrokken om er een topdag van te maken.

  9 november 2019 at 19:49
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan

  Wat ben je inderdaad een SUPER mooi mens. En wat ben ik blij dat ik jouw heb mogen leren kennen. Ik heb erg veel aan jouw energie wat je mee brengt. En ieder van ons met liefde in je hart sluit. Iedereen is uniek in zijn eigen soort. Maar jij bent SUPER uniek. En wat heb je weer een mooie stapel met mooie TB jurkjes gescoord. En aan Arne heb je een vent uit duizende. Jullie zijn een pracht stel samen. En last but not least . Wat een heerlijke blog weer. ?????❤❤❤❤ ps dank je wel voor de uitnodiging dit had ik voor geen goud willen missen. Volgende keer maar een hotel afboeken met alle jurken zusjes??

  9 november 2019 at 19:50
  • Reply Alexandra

   Het was zeker een geweldige dag. Door een langdurige heenreis die niet soepel verliep vroeg Ik me af of het wel de moeite waard zou zijn. Dat was het zeker. Wat een gezelligheid en warme sfeer. En zoveel moois voor mooie prijzen. En zelfs nog soep en broodjes na het shoppen. Ik heb enorm genoten en geniet nog steeds na. Het Tante Betsy team heeft zeker haar best gedaan. Ik heb ook mooie gesprekken gevoerd aan de eettafel met dames die ik nog niet kende. Voelde goed. En was leuk om jou weer even te zien Susan. Ik kijk terug op een fantastische middag en avond.

   11 november 2019 at 20:21
 • Reply Corine

  Lieve Susan, het was prachtig gisteren, heel blij dat ik je even kon knuffelen! Ik heb een tijd tussendoor bij de kookplaats gezeten om even bij te komen. Maar wat was het een heerlijke dag, volop genoten en het lieve Tante team heeft het super georganiseerd, zit nog heerlijk na te genieten. Knuffels Corine

  9 november 2019 at 19:51
 • Reply Mina

  Wat een heerlijk feest geweest! Super geregeld!Super dat je zo hebt genoten en ook mooie aankopen hebt gedaan! Ook hulde voor je manlief!En nu lieve Susan goed voor jezelf zorgen lekker de natuur in en heerlijk met manlief netflixen en chillen! Dikke knuff.???

  9 november 2019 at 20:01
 • Reply Caro

  Hej Susan! Fijn dag je er was. We hebben geknuffeld maar het was zo druk. We praten op een ander moment wel weer rustig bij. Wat heb je leuke jurkjes gevonden!! Enne ‘gratis jurkjes’ bestaan niet hè! Daar wordt hard voor gewerkt??

  9 november 2019 at 20:11
 • Reply Hennie

  Het was erg fijn om je weer te knuffelen, de fandag was een feest , ik heb ook enorm genoten.
  Lieve groetjes, Hennie

  9 november 2019 at 20:24
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieverd,
  Je was gisteren weer heerlijk je stuiterende zelf. Arno was heerlijk rustig, een super combi. En wat heb ik genoten, dankzij jou. Fijn om te lezen dat je mij niet druk vond, want ik vond dat wel van mezelf ?. En even een pas op de plaats en in ruststand ?

  9 november 2019 at 20:28
 • Reply Sandra B.

  Ach lieve Susan, je hoeft je toch niet te verantwoorden. Je doet zoveel voor het merk Tante Betsy. Het was echt een geweldige dag. Wat een gezelligheid en alles was ook zo goed geregeld. Morgen maar even een rustig dagje inplannen.

  9 november 2019 at 20:33
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,

  Het was super gisteren!! Zo leuk om je weer te zien en zo lief dat je me gelijk een knuffel kwam geven toen ik aankwam ?? Ik voelde me meteen welkom en thuis!

  Ik vind het gewoon fantastisch wat Tante en het team voor ons hebben georganiseerd, toen ik haar daarvoor bedankte kreeg ik van haar ook een dikke knuffel en bedankte zij mij, zo lief!

  En ik weet zeker dat dit te danken is aan jou en die andere dames die zo hard werken aan de blogs en Facebook groepen.

  Dus bedankt lieverd ??

  Marjon

  9 november 2019 at 20:54
 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Prachtig verslag en met mooie foto’s ??????
  Leuk dat jullie zo een fijne en zeer gezellige dag hadden gehad.
  Lekker nagenoeg en goed uitrusten…
  TOP deze er extra post.

  Een heel fijn weekend ?

  9 november 2019 at 21:08
 • Reply Jelma

  Het was in 1 woord: GEWELDIG! Wat heb ik genoten dankzij jou Susan! Het voelde als thuiskomen door alle kleuren van iedereen. Eens een keertje niet de uitzondering in een groep zijn deed me erg goed!En wat ontzettend leuk om je te ontmoeten en een knuffel te kunnen geven/krijgen!
  Wat een organisatie en hoe goed verzorgd alles! Het dansfeestje heb ik overgeslagen: dat was teveel van het goede zeg maar?.
  Nu heerlijk aan het bijkomen en steeds even kijken en voelen aan alle stofjes…het voelt voor mij als de dag na Sinterklaas ?

  9 november 2019 at 21:18
 • Reply Marjolein

  Wat een fijn verhaal …. het was ook helemaal geweldig! En jij vat het mooi samen. Vrijdag alleen even ‘hoi’ gezegd in het voorbij gaan geef ik je nu nog even een virtuele knuffel! ? Maak er verder nog een relaxed weekend van! ❤️

  9 november 2019 at 21:34
 • Reply Petra

  Hey lieverd,

  Wat fijn dat je zo genoten hebt. Achteraf Heb ik wel een beetje spijt dat ik niet gegaan ben maar ik wist diep in mij dat ik er geen energie voor had op dit moment. Had wel graag even willen knuffelen met je.
  Daarom ben ik minder actief/online/aanwezig.
  Vandaag extra rond gekeken om te genieten van al die blije dames met mooie spulletjes! Hopen dat tante over 2 jaar weer iets organiseert dan ben ik weer van de partij!!!!
  Voor jou nu even de knop om en rustig aan doen.

  XxxX

  9 november 2019 at 21:38
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijn dat we elkaar even geknuffeld en gesproken hebben. Het was top! ?

  9 november 2019 at 22:17
 • Reply Wilma Rommelse

  wat een feestje een extra blog, maar bovenal te lezen dat je genoten hebt. Lieverd pas je wel op om je eigen grenzen te bewaken. Je bent een mooi liefdevol mens en je krijgt wel honderd kusje van mijn mini voor de hartjes en vogeltjes en alles moois van piepschuim (heb er nog een paar kunnen uitdelen).

  dikke knuf xxxx

  9 november 2019 at 22:43
 • Reply Willeke van Schagen

  Ook ik heb een fantastisch mooie dag gehad en mocht zelfs met je op de foto. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik zoveel vrouwen met tante Betsy jurkjes bijelkaar zag en wat werd ik er ontzéttend blij van allemaal. Ook mijn schoonzus genoot ervan, ze is goed geslaagd voor haar eerste tante Betsy’s, en stiekem hoop ik dat ze daarmee ook een stuk zelfliefde heeft gekregen want dat verdient ze toch zó. Susan, wat fijn dat ik je heb kunnen knuffelen en dat ik je heb ontmoet. Wat een lieverd is het die man van jou, hij zat mooi op het bankje buiten met zijn mobiel toen we in de rij stonden om naar binnen te gaan, ik herkende hem meteen. Wees er maar zuinig op hoor. En de jurken staan je geweldig, wouw, dat oranje vest bij die jurk, echt mooi! Susan ik vind je een mooi mens van binnen en van buiten en ik ben dankbaar dat ik deze dag mocht beleven met zoveel lieve vrouwen in stuk voor stuk geweldig mooie jurkjes. En dankbaar dat je zoveel energie in je blogs steekt, ook al heb je die energie niet altijd beschikbaar, gelukkig hielden wij je gistr met z’n allen op de been met al onze knuffels. Heel veel liefs, Willeke

  9 november 2019 at 23:00
 • Reply Esther

  Wat een fijn verslag dit. Helaas is het me vandaag door omstandigheden niet gelukt te gaan en had zo gehoopt te zoeken naar een paddestoelen of camperjurk. Maar dankzij jou ervaar ik er toch iets van nu. Ik hoop je ooit eens live te mogen ontmoeten, want je bent zo’n prachtig mens. Iedereem zou bij de eerste Tante Betsy-jurk een kaartje moeten ontvangen met jouw blogadres erop! Geniet lekker na van alles ( en ik blijf hopen dat ik mijn wensjurkjes ooit nog tegenkom).??

  9 november 2019 at 23:09
 • Reply Annette Elias

  Wat een mooie post lieverd! En wat een eer om samen met jou op de foto te gaan en mooi in je blogpost voorbij te komen. En je zegt een waar woord… bloggen doe je alleen uit oprechte passie. Anders zou je dit nooit lang vol kunnen houden… Fijn dat je zo genoten hebt! Dat heb ik ook! Intens! Vooral van de mooie sfeer die er was, en alle kleurrijke dames! Nu lekker bijkomen en nagenieten!

  9 november 2019 at 23:29
 • Reply Happy Susan blogger

  Wat is het heerlijk om al jullie lieve reacties te lezen. Ik zou het liefst op iedereen willen reageren, maar ik moet goed voor mezelf zorgen en doe het dus maar niet.
  Normaal zou ik geen blogpost hebben geschreven na zo’n enerverende dag, gisteren was ik echt total loss en merk dat ik nu ook nog steeds moe ben. Ik ben gisteren zelfs nog een keer extra onder de douche en in bad gegaan om alles van me af te kunnen wassen.
  Maar het hield me ‘s morgens bezig met het wakker worden en bloggen werkt voor mij ook een beetje zoals een dagboek dus heb ik het van me afgeschreven. Manlief was toen nog aan het slapen, daarna heerlijk relaxed met een film op Netflix. Manlief wilde daarna iets ondernemen maar ik had er gewoonweg geen energie voor. Ik had het geluk dat hij een pakketje verwachte dus ben ik thuis gebleven en na ontvangst van het pakket in bad gegaan. Daarna enorm de behoefte om te gaan wandelen en zijn we met ons tweeën heerlijk om het stuwmeer gaan wandelen. We zijn ook nog gaan uiteten, ik had het geluk dat ik een plekje met mijn rug naar alle drukte achter me had. Dus geen last van de overprikkeling…verder een relaxte avond gehad. Gelukkig vannacht ook weer goed geslapen…nou ja meer uren geslapen ;). En wellicht straks nog even samen weg, manlief ligt nog te slapen…we slapen al jaren apart omdat ik anders zou wakker liggen van zijn gesnurk ;). Lieverds heb een fijne dag en neem ook je rust. Ik doe het verder ook rustig aan en moet nog steeds bijtanken. Dikke dankjewel knuffels??

  10 november 2019 at 08:14
 • Reply Ria

  Het was een topdag! Moet inderdaad vermoeiend zijn als iedereen je kent en je voor iedereen een woordje klaar moet hebben… zorg goed voor jezelf ???

  10 november 2019 at 10:42
 • Reply Esther Scholten

  Hee Susan,
  Zo leuk om je even in het echt te zien !
  Ik heb zo genoten vrijdag ❤️. Fijn dat ke man je bracht. Momenten om te koesteren. Liefde is niet altijd simpel.. en absoluut een werkwoord. Heel mooi dat jullie nog samen zijn en dat je je richt op alle positieve dingen
  Ik vind dat heel mooi aan jou. Als je je richt op de positieve kant ookal zijn de omstandigheden lang niet altijd positief .. ga je meer positieve dingen zien. Wat aandacht geef groeit ! Jij hebt aandacht en liefde voor iedereen en dat veroorzaakt groei en bloei. Jij ziet mensen !!! Dat zag ik deze dag ook. De energie die je hebt deel je uit.
  Bedankt dat ik er bij mocht zijn❤️
  Rust maar goed uit zodat je energie weer gast stromen en je uit mag delen.

  10 november 2019 at 10:50
 • Reply Petra van Vliet

  Lieve Susan, wat heb je het weer goed omschreven! Het was echt een feestje om zoveel lieve vrouwen te ontmoeten, mee te babbelen of knuffelen. Maar ook elkaar helpen zoeken naar de juiste maat of kleur van een wens-item. De sfeer was geweldig, ook ik heb genoten! <3

  10 november 2019 at 10:50
 • Reply Ann DB

  Altijd tof om je weer te zien! Elke keer wel efkes tijd voor een babbelke. Kreeg zelfs een extra knuffel want die van paar uur eerder was je vergeten. Tot de volgende keer!

  10 november 2019 at 11:00
 • Reply Monique

  Leuk je even gesproken te hebben. Geloof dat ik wel op een verkeerd moment kwam, sorry, zag wat laat dat je echt even rust kon gebruiken.
  Ik heb een super fijne dag gehad maar ben er ook nog niet van bijgekomen. Liefs

  10 november 2019 at 18:59
 • Reply Jojanneke

  ?

  10 november 2019 at 19:12
 • Reply Neeltje

  Fijn om je even geknuffeld te hebben ?

  10 november 2019 at 19:24
 • Reply Ilse

  Wat leuk om je verslag te lezen. Ik vind het heel leuk dat je een blog bijhoudt en ons steeds weer de jurkjes showt! Heb Tante Betsy mede ontdekt door jou. En ik kan me heel goed voorstellen dag dat heel veel tijd en energie kost! Je verdient zeker af en toe een jurkje als je t mij vraagt. Ik krijg ook positieve energie van de vrolijke jurkjes dragen en ook van de positiviteit in de FB groep. Je hebt mooie aankopen gedaan. Ik was er za en jullie hadden idd nog genoeg laten hangen ?. Hopelijk inmiddels weer bijgekomen. ?

  11 november 2019 at 22:06
 • Reply Ina van Splunter

  Wat was een geweldig super gaaf evenement, waar ik enorm van genoten heb, wat was het gezellig om zoveel gelijk gestemde jurkenzusjes te ontmoeten, te kletssen en elkaar van advies te voorzien, maar had nog met zoveel anderen willen praten, hopelijk komt er nog eens weer een andere gelegenheid. Ook heb ik een paar wens jurkjes gevonden en leuke vesten en vestjes, toch was het nog wel wat overweldigend voor me, zoveel mensen om me heen in een niet hele grote ruimte, dat waren best veel prikkels en dat merkte ik vooral tijdens het eten, tegen al dat geroezemoes kan ik niet zo goed tegen, daarom waren we ook al van plan om niet s avonds te blijven, terug in de auto hebben Jelma en ik verschillende keren tegen elkaar gezegd dat het zo gezellig was en dat we zulke leuke dingen gevonden hadden, ik wil het Tante Betsy team hartelijk bedanken voor dit gave evenement, het lekkere eten en jij voor het winnen van de kaartjes en wat leuk om te lezen dat jij ook nog goed geslaagd bent

  12 november 2019 at 15:20
 • Reply Peet

  Hoi lieverd,

  Ik wil je even bedanken dat ik een kaartje voor de fandag via jou blog heb gewonnen. Het was fantastisch ❤ ook ontzettend vermoeiend in de drukke chaos, ik ben eruit gevlucht ook. Lekker in de kleedkamer gezeten en buiten en gekletst met veel lieverds. Na 3 dagen bijtanken ben ik er weer gelukkig. Vond het super fijn dat je er was en je knuffel deed goed, nu de focus weer op jezelf en rust creëren ?

  12 november 2019 at 15:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.