Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Feeling so excited with Susan

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple - Clumpy’s Lynn Colvert - Snag Tights Watermelon

Hey lieverds vandaag is daar dan dé blogpost waar weer veel Tante Betsy fans naar uitkijken. Vandaag ga ik weer een heel aantal jurkenzusjes blij maken. Wat is dit toch leuk om te doen en mijn hart gaat er letterlijk van zingen. Heb je een beetje kunnen slapen, ik ben alweer vanaf half vijf wakker ;). Poink poink poink…

De Tante Betsy fandag in 2017

Weet je lieverds ik gun het natuurlijk enorm veel meiden om naar die super leuke te gekke fantastische Tante Betsy Fandag te komen. Het gaat een waar feestje worden, die Tante van ons weet wel hoe ze feestjes viert. Ik hoop samen met de diverse jurkjes Facebook groepen en blogger Natasja veel dames blij te maken. In totaal zijn er zo’n 160 dames zijn die we blij kunnen maken (=inclusief introducees). Én zullen er in totaal zo’n 300 mensen aanwezig zijn.

Being high sensitive

Wat ik wel ook lees dat er toch een heel aantal dames zijn die net zoals ik last hebben van overprikkeling. Oftewel door hun ziektebeeld of doordat ze hoogsensitief zijn. En die enorm hopen dat ze bij deze Fandag aanwezig kunnen zijn. Omdat deze rustiger zal zijn als de Tante Betsy Outlet op zaterdag 9 november. Die zaterdag is voor iedereen vrij toegankelijk, check het evenement op de Facebook pagina van Tante Betsy.

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy Outlet dag

Deze week ben ik ook enorm overprikkeld en ik zat gisteren met een vrijwel lege batterij alvast een begin te maken aan dit blog. Eigenlijk wilde ik het bos in omdat me dat zo goed doet. Een boek lezen in mijn zitzak op het terras doet gelukkig ook goed om lekker tot rust te komen. Alleen merk ik dat ik me moeilijker kan concentreren door het slaaptekort. Gelukkig heb ik mezelf bij elkaar kunnen pakken en ben ik later heerlijk het bos ingewandeld. Op een bankje in de zon heb ik zitten te loten. Ik had besloten om het me makkelijk te maken en te scrollen tussen de reacties op de winactie.

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy Dress Lola Stars Blue

Ik ben een dik half uur bezig geweest met 15 namen te vinden. De lijst van de winnaressen van de ‘Tante Betsy Happiness in a dress Facebook groep’ was al bekend. Enkele van de dames waar mijn vinger bleef staan waren al uitgeloot ;). Dus dan weer opnieuw scrollen en ook de genodigden lijst van Tante Betsy checken. Zo kunnen we samen een boel dames blij maken. Inmiddels heb ik ook al lijsten van de andere groepen gezien en ook daar zitten een heel aantal winnaressen bij die hier ook gereageerd hebben. Dus lieverd er is nog altijd een kans dat je verrast wordt!

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy Dress Lola Stars Blue

Wat wel heel grappig is dat ik een vijftal dames heb uitgeloot, die allemaal op het moment van hun reactie nog een date zochten. Dus wie weet woon je wel in de buurt en mag je mee als introducee. Doe je best met een leuke reactie als je bij een van de dames in de buurt woont. Sietske woont in Steenwijk en zou het leuk vinden om er samen heen te gaan en zoekt nog een jurkenzusje. Monique uit Veghel heeft niemand in de omgeving die ze zo gek krijgt. Er is vast wel een Tante Betsy fan die er graag samen heen wilt. Annette uit Ede zoekt ook nog een date, ze gaat met het Ov. Maar hoe leuk zou het zijn als jij haar kunt ophalen. Sandra uit Zundert zoekt een Tante Betsy fan uit omgeving Breda om er samen heen te gaan. Esther uit Kampen zoekt ook nog een jurkenzusje. Gefeliciteerd lieverds ik hoop dat jullie een leuke jurkenzusjes date vinden.

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy fan dag winnaressen

Ook zo leuk dat er een aantal dames bij zitten die ik al heb leren kennen op andere jurkjesmeetingen, zoals de SoMuch Dress Lovers meeting. Aanstaande zondag 27 oktober ga ik trouwens naar de Outletdag van de Tante Betsy verkooppunten SoMuch Fashion, Diezijner en Solvejg. Lijkt het je wat om naar een kleinschalig evenement te komen net buiten Utrecht. Reageer dan op het evenement van hun Facebook pagina’s (hierboven staan de links) dat je ‘gaat’. Er is maar plek voor 80-100 vrouwen. Er is een entree prijs van €5 waar je een kop koffie/thee en gebak voor krijgt. En volgens mij ook een lootje waar je leuke prijzen mee kan winnen. Het belooft weer een leuke gezellige bijeenkomst te worden, met leuke outlet prijzen van dames- en ook kinderkleding. Wie weet zie ik je daar!

Outletdag van de Tante Betsy verkooppunten SoMuch Fashion, Diezijner en Solvejg

Nou lieverds wie oh wie heeft er verder nog gewonnen? Ik mocht een vijftiental dames uitnodigen. Máár met introducee zijn dat dus 30 dames die ik blij mag maken. Wat geeft dat een goed gevoel, ook al ken ik sommigen niet van naam en bij anderen heb ik meteen beeld, zo leuk! Wat gaat het een leuk feestje worden bij die lieve Tante Betsy.

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy fan dag winnaressen

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy fan dag winnaressen

Peet je bent erbij samen met Tamara ~ Alexsandra samen met Sjieuwke ~ Patricia samen met Annelieke gok ik zo ~ Mascha samen met Mascha ~ En verder Jacinta B samen met Hennie R ~ Jelma v O met Ina v S. ~ Leanne B met Elly B. ~ Jessica S met Geeske. ~ Alexandra McL met Frederike H. ~ Sandra Spr met Ineke.

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy fan dag winnaressen

Wat mooi ook om te lezen dat er dames schrijven, hoe ik met mijn blogs heb mogen helpen met hun zelfbeeld. Ja lieverds ik schrijf graag blogposts met diepgang en ik vind het heerlijk om anderen te inspireren en motiveren. En ik kan dat het beste doen door lekker mezelf te zijn en walk the talk. Door mezelf te omarmen, van mezelf te houden en te laten zien dat ook jij het waard bent. Nu huppelen er een heel aantal dames steeds meer zelfverzekerd door het leven. En dat allemaal door de jurkjes/outfits van Tante Betsy. Wow wat ben ik trots om een onderdeel te mogen zijn van het Happiness in a Dress gevoel. Yihaa voor alle powervrouwen! Ja ik heb het ook over jou!

Feeling so excited with Susan - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple - Clumpy’s Lynn Colvert - Snag Tights Watermelon

Lieverds tot ziens op de Tante Betsy fandag in Arnhem op 8 november als je hier een uitnodiging wint (je krijgt na het weekend een uitnodiging van het Tante Betsy team) of ergens anders. Óf tot ziens op een volgende meeting. Ik hoop zondag weer een stel enthousiaste jurkenzusjes te ontmoeten in Utrecht. Wie weet tot snel!

Tante Betsy Fan en outletdag

Lots of love from Susan

PS Ik zou het wel erg appreciëren als de winnaressen zich dit weekend hieronder melden. Anders ga ik gewoon nog eens opnieuw loten, er zitten namelijk enkele dames bij die voor het eerst hier reageerden. #beneenbeetjestrengmaargunhetiedereen

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

53 Comments

 • Reply chucky1012

  Allen hartelijk gefeliciteerd en veel plezier op die speciale dag….
  Veel plezier a.s. zondag ??

  Een fijn weekend ?

  25 oktober 2019 at 19:37
  • Reply Inge Pitlo

   Hoi susan, kan je je ook ergens aanmelden voor zondag als je geen Facebook hebt ? Gefeliciteerd voor alle dames die een kaartje hebben gewonnen! Mocht Annette nog niemand hebben dan zou ik haar kunnen ophalen in ede en daarna weer thuisbrengen uiteraard. Groetjes Inge

   25 oktober 2019 at 20:10
   • Reply Happy Susan blogger

    Hoi Inge ja hoor vast wel neem even contact op met een van de verkooppunten SoMuch, Diezijner of Solvejg. Hun websites met contactgegevens kun je vinden in het menu onder ‘Happy Tante Betsy Shops list’. https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/happy-tante-betsy-shops-list/
    Ik zal je dit ook even op de mail zetten ;). Tot zondag! ????

    26 oktober 2019 at 07:20
    • Reply Mina

     Alle dames die een kaartje hebben gewonnen van harte gefeliciteerd! Ga er heerlijk van genieten met en van elkaar!??

     27 oktober 2019 at 10:44
  • Reply Hetty Happinez

   Hallo Allemaal , Gefeliciteerd ! Geniet van deze heerlijke dag ! Ik kan Sandra uit Zundert op 8 november ophalen en thuis brengen. Mag Karin dan naar binnen ipv ik ?? Ik gun haar deze vandaag zo ?

   26 oktober 2019 at 19:23
 • Reply Carol

  Voor de dame uit kampen die gewonnen heeft volgens mij wil Mijkje uit kampen ook heel graag. Misschien een idee. Alle dames gefeliciteerd. Verder lieve Susan wat een leuk blog weer en wat een werk hebben jullie hieraan. Liefs dikke knuffel

  25 oktober 2019 at 19:38
  • Reply Esther Scholten

   Deze dame uit Kanpen heeft gehoord dat Mijlje al is geloot bij She wears retro en met haar man gaat… dus ik ben nog op zoek ?

   25 oktober 2019 at 19:46
   • Reply Carol

    Hoi Esther ja van die groep ben ik geen lid maar fijn dat ze ingeloot is succes met het vinden van iemand die mee wil maar dat komt vast goed.

    25 oktober 2019 at 19:52
 • Reply Frederike

  Jaaaaaa! Hoe tof! Echt onwijs veel zin in!

  25 oktober 2019 at 19:40
  • Reply Patricia Lourens

   Gefeliciteerd dames! Helaas voor mij ik ben er vast een andere keer bij ?

   25 oktober 2019 at 20:58
 • Reply Ina Sloot

  Gefeliciteerd allemaal! Wat een heerlijk vooruitzicht deze dag! Susan wat een mooie jurk en vrolijke (laatste) foto! Heerlijk even naar het bos. Fijne (rustige) avond! Grtjs Ina

  25 oktober 2019 at 19:42
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd voor alle winnaressen! Leuk om jullie allemaal te gaan zien de 8e ??… Mijkje heeft inmiddels zelf een kaartje gewonnen op de FB-groep “She wears Retro”, maar Esther vind vast een andere leuke jurkenzus om mee te nemen!

  Fijne avond lieverd, het was een hele “bevalling”, maar met elkaar hebben we het toch tot een mooi resultaat gebracht èn heel veel meiden blij mogen maken!

  25 oktober 2019 at 19:44
 • Reply Ria

  Proficiat dames die hier geloot zijn! Zie ik Peet nog eens en Patricia wil ik ook wel eens ontmoeten!

  Ook ik ben door jou verslaafd geraakt aan TB hoor… maar het is je vergeven hahaha.
  Ben ook hoogsensitief dus snap je wel, niet altijd makkelijk he lieverd…
  Graag tot de 8ste , groetjes, Ria

  25 oktober 2019 at 19:47
  • Reply Caro

   Gefeliciteerd meiden!!! Een heerlijke dag 8 november?? Goed gedaan Susan! Het was een flinke klus?. Pas je goed op jezelf?

   25 oktober 2019 at 21:19
 • Reply Barbara

  Veel plezier dames! Het gaat vast fantastisch worden. Helaas ben ik niet uitgeloot, maar ik ga vast via jullie verhalen meegenieten.

  25 oktober 2019 at 19:50
 • Reply Peet

  Ha lieve vrolijke Susan,

  Wat maakt je weer een meiden blij ? en jihaaa ik mag samen met Tamara heen, wat geweldig, ben ik echt zo blij mee ❤
  Nu kan ik mijn nagels weer met rust laten hihi. Wat heb je trouwens een gezellige kast buiten te staan zeg. Ik duim dat je vannacht beter slaapt, je wordt er zo moe van dat tekort, dikke dank je knoevel en de andere meiden ook van ❤te, gezellig veel bekenden weer zien ?

  25 oktober 2019 at 19:51
 • Reply Hannelore

  Yeah mijn zusje heeft gewonnen bij swr en neemt mij mee…kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Zondag zou ik in principe ook gaan maar lig nu ziek in bed… hopelijk snel beter! Wat een organisatie op zich deze loting.. Chapeau dames!

  25 oktober 2019 at 19:52
 • Reply Annette

  Yheaaaa jippie, ik mag ik mag ik mag….zooooo happy de peppie!! Super leuk dat ik mag gaan! Bedankt, geweldig blij mee. Nu mag ik een introducee meenemen, hoe leuk is dat? Zoals Suzan alvertelde zoek ik nog een jurkenzusje die met mij mee wil. Ik kom uit Ede en reis altijd met het ov, geen rijbewijs. Ben jij ook tante fan, wil je andere ontmoeten en woon je ook nog eens in de buurt? Reageer dan even naar mij, via hier of op de fb pagina van @365 days of happy tante Betsy dresses. Maak ik met jou kennis op 8 November? Gezellig ik kijk er naar uit! Annette Wien

  25 oktober 2019 at 19:54
  • Reply Inge Pitlo

   Hoi anette! Ik woon niet in de buurt maar rij wel langs ede als ik naar Arnhem rij;-). En autorijden doe ik graaaaaaag!!en ja ik ben ook een vette fan! Ik heb geen Facebook maar reageer hier maar wie weet heb je al een date?! Groetjes Inge ps: ede ken ik wel hoor ben er zelfs getrouwd!!

   25 oktober 2019 at 20:20
  • Reply Ilse

   Beste Annette,
   Ik woon in Bemmel dus wellicht dat ik met je samen zou kunnen gaan? Ik kan je evt wel ophalen of je bij een station oppikken. Mocht je het willen, moet ik wel nog ff oppas regelen.
   Groetjes Ilse

   25 oktober 2019 at 20:23
  • Reply Linda

   Vanuit Ede kun je zo met me meerijden Annette. Ik ruim de achterbak leeg, kunnen we iig al onze aankopen kwijt! ?

   25 oktober 2019 at 20:53
 • Reply Sandra Spruyt

  Ooooooooh joepie!!!!!!!! Ik heb zomaar gewonnen!!!!!! Wat een fantastisch nieuws. Ik ga meteen Ineke vragen of ze mee kan!

  25 oktober 2019 at 19:55
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Stuiter stuiter wat leuk heb er zin in. En wat weet je de spanning op te bouwen. Ikke ben blij????. Alle andere dames die zijn geloot gefeliciteerd

  25 oktober 2019 at 19:57
 • Reply Corine

  Lieve Susan, ik jou en de andere dames 8 november zien op de fandag, zo mega veel zin in, moet van te voren goed rusten, anders stort ik na een uur in, maar vast net zo als de vorige keer met al die positieve energie, word ik helemaal happy, grote knuffels en tot gauw, groetjes Corine

  25 oktober 2019 at 20:04
 • Reply Jacinta

  Joepie!!!!!!!!! Gaaf. Heel blij mee ????? Dankjewel. Echt zin om je te zien ?

  25 oktober 2019 at 20:04
 • Reply Catalijne schoenmakers

  Sandra uit Zundert je kan meerijden met ons ik kom uit Breda en ga ook met iemand die uit hooge Zwaluwe komt ? stuur me maar een berichtje als je mee wil

  25 oktober 2019 at 20:18
  • Reply Sandra S

   Wat lief! Ik zal vanmiddag even contact opnemen via Facebook met je. Misschien kan ik er nog iemand bij zoeken dan kunnen we met zijn 4 gaan

   26 oktober 2019 at 09:34
 • Reply Ilse

  Gefeliciteerd dames!! Mocht iemand mij mee willen nemen als date… ?. Ik woon in Bemmel dicht bij Arnhem dus kan er zelf heen, maar kan evt ook iemand ophalen als het niet te ver weg is. Ik ben heel gezellig ?.

  25 oktober 2019 at 20:19
 • Reply Patricia Derksen

  Ohhhhh super zeg dat wordt weer een dagje knuffelen en jij bent ook het haasje S……. en je hebt goed gegokt ik wil heel graag Annelieke meenemen

  25 oktober 2019 at 20:22
 • Reply Deborah essers

  Gefeliciteerd allemaal! Maak er een leuk feestje van. Laten jullie nog wel wat jurkjes hangen voor iedereen die op zaterdag gaat? 😉

  25 oktober 2019 at 20:32
 • Reply Btjaaktje

  Gefeliciteerd dames met het winnen van deze fantastische prijs en dat jullie zijn hare majesteit Tante Betsy in eigen persoon gaan ontmoeten! Wat een ongelooflijk feest gaat dat worden!

  Susan, een dikke knuffel voor jou ?

  25 oktober 2019 at 20:33
  • Reply Jojanneke

   Wat leuk dat jij zondag ook bij de outlet bent, misschien dat we elkaar zondag dan al zien en anders vrijdag 8 november, ik mag samen met mijn zus komen ?

   25 oktober 2019 at 21:12
 • Reply Ina van Splunter

  Yeahhhhh…… wat ontzettend gaaf zeg, dat Jelma de kaartjes gewonnen heeft, hier waren we zo aan toe, vond het zo spannend, wat een mooi einde van de werkweek en gisteren ook nog voor de 2e keer oma geworden van een lief klein jongetje met de naam Ruben

  25 oktober 2019 at 20:40
  • Reply Marjon

   Gaaf voor je Ina, dat je 8 november mag gaan en nog gaver dat je een nieuwe kleinzoon hebt gekregen! Gefeliciteerd en mooie naam, Ruben!!

   26 oktober 2019 at 09:24
   • Reply Ina van Splunter

    dankjewel

    26 oktober 2019 at 12:19
 • Reply Jessica S

  Jaaaaaaaaaaaaaaa, zo leuk, dankjewel dat ik erbij mag zijn ?

  25 oktober 2019 at 20:58
 • Reply Jelma

  YES!!! Helemaal geweldig zeg dat Ina en ik een kaartje krijgen: dankjewel Susan! Helemaal blij!

  25 oktober 2019 at 21:13
 • Reply Annette Elias

  Wat een gezelligheid dames! Ik kijk er naar uit!

  25 oktober 2019 at 21:18
 • Reply Margreet B

  Wat heb je het weer druk gehad Susan, maar ontzettend leuk dat je zoveel dames blij hebt kunnen maken. Gefeliciteerd dames, en tot de 8ste allemaal!

  25 oktober 2019 at 21:52
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd dames! Tot de 8e! Susan, bedankt voor al het werk wat je er in stak en fijn om je weer te ontmoeten die vrijdag. ?

  26 oktober 2019 at 01:00
 • Reply monique den boer

  lieve Susan, allereerst dames die gewonnen hebben van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs, ik hoop ook echt een keer bij dit evenement aanwezig te kunnen zijn maar mijn zoon viert op deze dag zijn verjaardag dus voor mij helaas niet dlit jaar, wij gaan er een dagje uit van maken met het gezin wat natuurlijk ook superleuk is. Ben benieuwd naar alle gave fotos die straks voorbij gaan komen. Alvast een fijn weekend Susan?, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  26 oktober 2019 at 04:56
 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds ik ben nog niet zo lang wakker, zo blij dat ik weer eens goed geslapen heb en op een normale tijd wakker wordt (7.15 ipv 4.30 uur).
  Vandaag proberen tijd te maken om de winnaressen die gereageerd hebben te mailen.
  Reageer gerust nog als je samen op date wilt met een van de andere winnaressen. We wachten even de uitslagen af van de anderen. Na het weekend gaan we samen kijken of we een leuke date kunnen regelen.

  Fijn dat ik zoveel winnaressen bekend mocht maken. Enorm dankbaar dat ik daar weer een onderdeel van mocht zijn.
  Twee jaar geleden heb ik samen met Jacqueline H die destijds medebeheerder was van de Tante Betsy Liefde groep zo’n 150-200 namen mogen doorgeven van Tante Betsy fans die we dus zelf geselecteerd hadden.
  Dit loten was leuker en toch iets makkelijker om te doen en ook fijn om het samen met de groepen te kunnen afstemmen, zodat we zoveel mogelijk dames blij kunnen maken.
  Lieverds ik ga er weer vandoor, mails versturen en genieten van het weekend met manlief.
  Wie weet tot zondag in Utrecht bij de Outletdag van de Tante Betsy verkooppunten; SoMuch, Diezijner en Solvejg. Leuk om een aantal van jullie te zien. Dikke knuffels??

  26 oktober 2019 at 07:58
 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd lieve dames! Zo leuk voor jullie! Ik hoop dat ik nog met iemand mee mag als introducee ofzo, wie weet!!

  En Susan, fijn dat je beter hebt geslapen nu, heerlijk voor je!

  Ik ben van plan zondag naar Utrecht te komen! Leuk om daar alle aanwezige dames te ontmoeten!
  Groetjes
  Marjon

  26 oktober 2019 at 09:29
 • Reply Alexandra & Frederike

  Hoera, Super blij met de gewonnen kaartjes! Dank je wel Susan, Frederike & ik gaan er een super leuk weekend van maken!

  26 oktober 2019 at 09:37
 • Reply monique

  Dankjewel Susan wat super leuk!!! 😀 <3 Ik ga met eigen auto vanuit Veghel, maar weet niet hoe lang ik het volhoud. Ik ben ook een gevalletje weinig energie… Susan, jij weet vast wel een leuke date voor mij die iig op de heenweg met me mee kan rijden. Iemand die je het heel erg gunt maar nu buiten de boot is gevallen.

  26 oktober 2019 at 10:22
  • Reply Ilse

   Mocht ik nog een kaartje winnen dan zou ik je evt ook op kunnen komen halen als je dat helpt wat betreft de energie.

   26 oktober 2019 at 18:59
 • Reply Sietske de Jong-van der Hoek

  Ohhhhh wat gaaf. Ik ben zoooo benieuwd ??????.
  (Ben nu paar daagjes weg en volg alles niet zo nu. Vandaar late reactie ?)

  26 oktober 2019 at 10:40
 • Reply Ilse

  Fijn dat het beter met je gaat. Je bent er maar druk mee! Hoop dat ik er nog bij kom voor de 8e. En anders hoop ik dat jullie nog wat laten hangen voor de za ?.

  26 oktober 2019 at 10:45
 • Reply Wilma Kraaijeveld

  Hoi meiden,
  Ik reageer hier ook nog maar even!! Wie weet….ik zo zou graag mee gaan op 8 november en ik begreep dat er nog dames zijn die een introducé zoeken ??…. hier ben ik!!
  Ik woon in Barendrecht, dat is vlakbij Rotterdam. Ik ken eigenlijk helemaal geen jurkenzusjes in real life, dus ik zou graag eens kennismaken in het echt dan alleen op Facebook ?

  26 oktober 2019 at 11:27
 • Reply Inge

  Iedereen die kaartjes gewoon en heeft voor de Tante Betsy gefeliciteerd! Mocht er iemand zijn die nog een gezellige kleurrijke introducé zoekt, dan hou ik me aanbevolen. Mijn naam is Inge en ik woon in Breda.

  26 oktober 2019 at 11:35
 • Reply Jeanet

  Gefeliciteerd, winnaressen! Mocht er nog iemand een introducee zoeken: ik wil graag mee! Ik kan evt. ook rijden, mocht je op de lijn Groningen-Zwolle-Arnhem wonen.

  26 oktober 2019 at 12:21
 • Reply Happy Susan blogger

  Update qua jurkjeszusjes die wonnen en een date zochten;

  Sietske gaat samen met haar collega/jurkenzus Femkelien

  Esther heeft ook een date gevonden met Liz

  Annette heeft nu ook een date met Linda

  26 oktober 2019 at 23:10
 • Reply Kelly

  Hey Susan Heb je vandaag gemist in Utrecht. Ik was daar de enige Belg maar heb mij super geamuseerd .Ik ga 9/11 naar Arnhem en heel veel plezier voor de winnaars op 8/11. lieve groetjes Kelly

  27 oktober 2019 at 20:18
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.