Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Feeling blue

Feeling blue

Hey girls vandaag maar een korte blogpost want ik zit niet lekker in mijn vel.
Vandaag wilde de blogpost over de ZOO Adventure laarzen maar niet uit mijn vingers stromen. Ik had al een gedeelte getypt, maar heb gewoon allerlei dingen aan mijn hoofd en merk dat ik niet lekker in mijn vel zit.

Eigenlijk had ik vandaag lekker het bos in willen gaan. Ik deed daarom ook mijn ZOO Adventure outdoor laarzen aan, om na de fysio (voor mijn arm) het bos in te gaan.
Maar ik ben niet vooruit te branden en er spookt vanalles door mijn hoofd.

Feeling Blue

Foto (AW2017) toen ik pas mijn ZOO Adventure laarzen had?

Ik merk dat ik niet tot rust kom en ik voel die burn-out weer om de hoek komen. Vraag me eigenlijk ook wel af of ik daar wel al van hersteld ben. Ik ben snel uit mijn huisje en kom tot niks.

Feeling blue

Het weer werkt natuurlijk ook niet mee, licht aan doen overdag helpt wel. Een vrolijke outfit helpt vaak ook goed, maar vanwege de fysio mijn mouwloze jurk aan gedaan en daarover heen mijn Lotte Denim vest van Tante Betsy (oudere collectie). En geen hele vrolijke outfit met veel kleurtjes ;).

Feeling blue

Ik denk dat ik weer even voor mezelf flink aan de bel moet trekken en me de rust moet nemen. Op zich gaat het wel goed op mijn werkplek, maar er hangen toch ook weer onzekere tijden op mijn werk boven mijn hoofd. En als ik dus toch niet volledig beter wordt ook een Wia uitkering.

Ondertussen heb ik toch weer heel wat getypt en ga ik nu afsluiten. Geen heppie de peppie berichtje, maar ook dat hoort erbij. Je kunt natuurlijk niet altijd een Miss Positive zijn.

Feeling Blue

Deze kaartjes trok Tamara Prins vorige week voor me

Soms is dat ook wel gevaarlijk merk ik (Miss Positive zijn), want ik heb de insteek dat alle veranderingen voor mijn beste goed zijn. Maar daarbij ga ik wel voorbij aan het feit dat ik wel last heb van onzekerheid. Of ik ga voorbij aan verdriet, want alles komt toch goed schatje…

Het is een zegen om positief in het leven te staan en ik heb er ook wel vertrouwen in dat alles weer goed komt. Maar voor nu heb ik er dus wel last van ;). En dat mag ook :). Ik hoop dat ik jullie nu niet mee sleep in mijn gevoel, dus probeer de blogpost op te leuken met vrolijke foto’s en ook twee foto’s van mijn outfit van vandaag. Ik kijk maar omhoog ipv lachend in de camera van mijn iPhone ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply chucky1012

  Och jeetje toch…
  Neem rust waar nodig is.
  Echt balen van je baan dat dit zo onzeker is….
  Ik hoop het allerbeste voor jou…
  Je gezondheid is het aller belangrijkste…

  Sterkte en een fijne avond ?

  30 oktober 2018 at 19:34
 • Reply Natasja

  Sterkte, ik hoop dat je snel weer beter in je vel zit xxx

  30 oktober 2018 at 19:37
 • Reply EstherK

  Dikke knuffel Susan! Naar dat je je zo voelt, maar wel goed dat je het serieus neemt en aan de bel trekt. Doe het even rustig aan.

  30 oktober 2018 at 19:38
 • Reply Jacqueline Harbers

  Lieverd, wat rot voor je, dat je een minder fijne periode hebt! En soms is het ook zo lastig te achterhalen, waar het nou precies vandaan komt. Ben je toch te snel weer aan het werk gegaan mbt je burnout? Is het misschien een kleine nasleep van je ongeluk? Is het de rigoreuze omslag van het weer, of toch de “volle maan periode”?

  Ik hoop voor je, dat je je snel weer fijner gaat voelen, alhoewel je helemaal gelijk hebt, dat het minder-in-je-vel-voelen ook mag en bij het leven hoort.

  Dikke knuffel, zorg goed voor jezelf ?

  30 oktober 2018 at 19:38
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ach lieverd, ik stuur je een dikke knuffel. Pas goed op jezelf. Dat je deze signalen voelt zegt eigenlijk al genoeg. ???

  30 oktober 2018 at 19:40
 • Reply Heidi

  Ach lieffie. Wat een wijsheid, idd je gaat voorbij aan je gevoel als je die gevoelens negeert. Maar soms is dat even makkelijker. Soms komt er teveel tegelijk op je af. Dan is even wegdrukken makkelijker. En nu is het moment gekomen om ze er te laten zijn. Zorg goed voor jezelf lieverd. Kalm aan ?

  30 oktober 2018 at 19:41
 • Reply Caro

  Och jeetje. Ook blauw is een kleur die er mag zijn. Feeling blue is allowed girl. Het zijn ook plots sombere dagen dus dat je gevoel hierin meeschakeld is niet zo gek. Geef het maar ruimte, dat heb je gewoon even nodig. Sterkte?

  30 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Mina

  Rot dat je je zo voelt. Het is een duidelijk signaal dus neem goed je rust veel de natuur in. Goed eten en drinken, op tijd naar bed en uit bed. En indien nodig meld je jezelf ziek goed voor jezelf zorgen staat nu voorop! Hele dikke knuffel.

  30 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Alexandra

  Wat naar dat je niet lekker in je vel zit. Deze donkere dagen doen er ook geen goed aan. Goed dat je eraan toegeeft, ook dit hoort erbij. Hopelijk is het snel weer over. Sterkte.

  30 oktober 2018 at 20:08
 • Reply Renate van der Mooren

  Lieve Susan, een off-day hoort er ook bij en soms blijft het er ook niet bij één of twee…Dat is geen zwakte, maar iets wat gewoon heel menselijk is. We kunnen niet altijd op de toppen zitten en soms hebben we juist zelf bemoediging nodig ipv dat we die kunnen geven aan anderen. Daarom zijn wij er nu voor jou; met een luisterend oor en een berichtje waardoor je je hopelijk weer gesterkt voelt.
  Ik hoop dat een paar dagen rust nemen je goed doet.
  Ik wil graag afsluiten met een paar woorden uit het prachtige lied ‘Vandaag’ van Kinga Bán:
  ‘Dit is vandaag. Het is alles wat je hebt; morgen komt later en gisteren is alweer weg. Dit is vandaag, met zijn vreugde en zijn pijn. Je hoeft maar één ding te doen, dat is: er zijn!’

  30 oktober 2018 at 20:21
 • Reply Carolien Schepers

  Dikke knuffel ook verdriet en onzekerheid mag er zijn ..

  30 oktober 2018 at 20:23
 • Reply Mirna

  Sterkte! Ik hoop dat je je snel weer wat lekkerder in je vel voelt… Iedereen heeft daar denk ik wel eens last van .. je kan niet altijd in de hoera stand staan …

  Dikke knuffel!

  30 oktober 2018 at 20:31
 • Reply Maria Louisa

  ???

  30 oktober 2018 at 20:46
 • Reply Neeltje

  Sterkte, veel knuffels ?

  30 oktober 2018 at 21:31
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan ook blauw in kleuren past bij jou, vandaag een mooie outfit en gister ook, wat kleurt je mooie sjaal mooi bij je blauwe Dots jas (zie je ik pis mezelf d’r ook even makkelijk vanaf want ik weet best het merk van jou jas! Maar ‘t moet gewoon kunnen!) Yes je bent meestal de stralende positieve lieverd maar ook jij sjouwt jou ballast mee, en dat niet al jou dagen gevuld met vrolijke bloemen zijn dat is realistisch, je bent gewoon net als ons een heerlijk vrouwmens, en ja het komt echt wel weer goed als jij maar niet zo streng bent voor jezelf….en dat laatste is altijd makkelijker gezegd door een ander of tegen een ander tot jezelf ermee moet dealen. Lieverd ik wens je rust en een modus terug van aan jezelf denken, hopelijk vind je mogelijkheden om te kunnen ontspannen. Mooie avond x

  30 oktober 2018 at 21:59
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Pff lieverds dankjewel er komen tranen los van jullie lieve berichtjes. Ja ik ben soms te streng voor mezelf en moet teveel van mezelf. Ik ga onderzoeken waar ik blij van wordt en wat ik nodig heb. En dat is op dit moment rust. Dikke knuffels van mij??

  30 oktober 2018 at 22:09
  • Reply Ina Sloot

   ?

   30 oktober 2018 at 22:16
 • Reply Ina Sloot

  Lieve lieve Susan, het zou niet goed zijn als jij niet jezelf mag zijn in je eigen blog. Ik vind het juist goed van je dat je eerlijk zegt hie jij je voelt.
  En dat het vandaag (en andere dagen) een k-dag is, vind ik alleen maar heel vervelens voor jou!!
  Het enige wat je moet is goed voor jezelf zorgen. Dus internet uit en op de bank onderuit. Dan maar even niks uit je handen laten komen. Dat komt weer!
  Klinkt allemaal zo makkelijk maar ik weet hoe moeilijk het is dus wil het hier niet mee bagatelliseren.
  Pas goed op jezelf lieve Susan! Heel veel sterkte ?❤️

  30 oktober 2018 at 22:15
 • Reply Ger da

  Ah lieve Susan, over het algemeen zal jij altijd miss positief blijven,maar de boog kan niet altijd gespannen zijn zeggen ze dan hè. Ook jij bent een mens, en op een gegeven moment is genoeg genoeg. Alsjeblieft, neem de tijd, en laat je maar lekker gaan, huilen kan zo’n opgelucht gevoel geven.
  Wij gaan nergens heen, dus doe alleen de dingen die goed voelen, de rest komt later.
  Voor nu een hele dikke ?❤

  30 oktober 2018 at 22:33
 • Reply Janny

  Lieverd, álles mag er zijn en jij bent niet jouw gedachtes he. Dus tuurlijk kun je mindere dagen hebben lieve schat. En blauw staat je ook prachtig. Dikke knuff.
  Janny

  30 oktober 2018 at 23:39
 • Reply Petra van Schijndel

  Lieve Susan, ik hoop dat er snel duidelijkheid voor je komt op je werk. Ik kan het heel goed begrijpen dat niet weten waar je aan toe bent averechts werkt nu je je toch al in wankel evenwicht bevond. Veel liefs en een warme knuffel. ?

  30 oktober 2018 at 23:46
 • Reply Marianne

  Denk om jezelf, pas op je grenzen. Overgang van tijd en weer. Vandaag ook niet mijn beste dag en dippie gevoel.. Voor jou sterkte en hoop dat het allemaal weer positiever wordt. ♥️???❤️?

  31 oktober 2018 at 06:07
 • Reply Paola

  Wat mij helpt is kakdagen kakdagen laten zijn… daar is echt niks mis me en het helpt… alles eruit en dan kun je weer verder… en nope.. Jr kunt niet altijd positief zijn… geef jezelf de ruimte om ongegeneerd even alles kak te vinden???

  31 oktober 2018 at 07:58
 • Reply Wilma

  Lieve Susan, dit mag hoor, even niet zo positief zijn. Neem de rust en de tijd om hier weer uit te komen. Je lichaam geeft dit aan en luister er maar naar. Zorg goed voor jezelf en sta jezelf die rust toe en zoek op waar je vrolijk van wordt. Dikke knuf!

  31 oktober 2018 at 08:58
 • Reply Annette

  Zeker mogen er ook mindere dagen zijn… Vaak is niet eens helemaal te achterhalen wasr het vandaan komt, maar het is er… Vervelend is het natuurlijk altijd wel….. Neem je rust lieverd… Ik hoop dat het snel beter gaat zijn voor je!

  31 oktober 2018 at 09:03
 • Reply Merula

  Dikke knuffel!❤️

  31 oktober 2018 at 16:25
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Susan, ik vind het alleen maar goed van je dat je ook je mindere momenten deelt. Het zijn ook niet altijd happy days. En zeker als je nog te kampen hebt met de naweeën van een burn-out. Pas goed op jezelf. ???

  31 oktober 2018 at 19:53
 • Reply Carol

  Lieve Susan wat naar om te lezen dat je niet lekker in je vel zit. Neem de tijd voor jezelf. Je bent zo lief en mooi en positief. Donkere dagen horen erbij. Heel veel sterkte xxx

  5 november 2018 at 09:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.