Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Family time Quality time

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Hey girls vandaag was mijn moeder op bezoek en het was zo gezellig, dat het nu heel kort dag wordt om mijn andere blogpost online te zetten. Ik wilde mijn review plaatsen over de Curvy Super Stretch panty’s van Pamela Mann, maar ik zag dat ik nog wat extra info heb ontvangen en dan plaats ik liever alle info in een blogpost.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Dus ga ik gezellig wat foto’s plaatsen van mijn moeder en mij, ik heb geen andere blogpost klaar. Ik ben niet van de plan afdeling en ben meer van de spontane afdeling en dan kan dit wel eens gebeuren. Geen outfit of the day foto, want het is te laat om foto’s te maken. En mijn moeder is inmiddels naar huis.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Wat was het fijn om gezellig met mijn moeder samen te zijn en een heerlijke middag te hebben. We hebben heel wat gepraat met ons tweetjes. Over kleine dingen in ons leven, maar ook zeer zeker over de grote dingen in ons leven. En op zo’n moment als deze bedenk je wel eens dat het jammer is dat we ons niet zo vaak zien. Het wordt tijd om dat regelmatiger te gaan doen.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality timeHappy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Ik ga gewoon wat foto’s zoeken in mijn telefoon waar we samen op staan en vertel wat over ons. Mijn ouders zijn zo’n 35 jaar getrouwd geweest en inmiddels alweer bijna 20 jaar gescheiden. Gelukkig kunnen ze samen nog goed door een deur en hebben wij er als familie geen last van gehad. Ik ben wel oprecht blij dat mijn ouders gescheiden zijn en ben blij met de situatie zoals die nu is.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality timeHappy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Ik heb altijd een warme band gehad met mijn moeder en hebben altijd veel gedeeld. Ze heeft me ook altijd bijgestaan in de jaren dat ik een alleenstaande moeder was. Vooral nadat ze besloot dat ze zou gaan scheiden van mijn vader.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Ik heb ook met mijn dochter zo’n mooie sterke band. En ook al ben ik niet echt een familie mens die haar familie wekelijks wilt zien. Toch geniet ik enorm van de momenten dat we samen zijn. Alle foto’s die ik deel met mijn Tante Betsy jurkjes aan, zijn natuurlijk van de tijd dat ik met manlief samen ben. Ik ken Tante Betsy pas sinds oktober/november 2014.

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality timeHappy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Nou girls ik ga zoeken in de filmrol van mijn iPhone en er wat foto’s tussen plakken. Manlief zit nu alleen beneden op de bank, terwijl ik naar boven ben gegaan om ongestoord te kunnen typen en een blogpost uit mijn mouw te schudden ;).

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Happy Tante Betsy blog - Family time Quality time

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo fijn dat je moeder op visite was geweest.
  Leuke foto’s.
  Groot gelijk om met je familie tijd door te kunnen brengen.

  Fijne avond ?

  23 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Sylvia W

  Nou ook deze heb je even super gezellig in elkaar gezet! Heerlijk dat wij mogen mee genieten van jou familie foto’s. Fijn dat je ouders toch nog goed met elkaar kunnen. Ik hoop dat ze beiden gelukkig en gezond zijn. Hihi jij bent zelf wel het stralende vrolijke middelpunt op de foto’s! Maar dat zegt niets over de werkelijkheid! Geniet van een mooie avond x

  23 oktober 2018 at 19:50
 • Reply Yvonne

  Wat mooi om te zien dat jij zo’n goede band hebt met je moeder! Ik gelukkig ook! ? ik ga volgend jaar een past dagen naar Rome met haar. Daar heb ik enorm veel zin in!

  23 oktober 2018 at 19:58
 • Reply Tamara

  Heerlijk toch, zo’n dag! Groot gelijk dat je daar lekker van geniet! Een blog klaar hebben is dan het laatste waar je je druk over moet maken… Ik ben wel erg benieuwd naar je blog over de panty’s, heb vandaag een paar aan (ander merk) die me, in tegenstelling tot eerdere keren, tegenvalt in de kwaliteit. Fijne avond en geniet lekker na!

  23 oktober 2018 at 20:00
 • Reply Jacqueline Harbers

  Heerlijk zo’n warme band met je moeder en dochter…. en als het “goed zit” hoef je elkaar niet wekelijks te zien! Dan is het “gewoon goed”…. geniet van jullie momenten samen en maak veel mooie herinneringen ?

  Enne…. ook snel in elkaar geknutselde blogs zijn gezellig ?

  Fijne avond ?

  23 oktober 2018 at 20:04
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat fijn om lekker met je moeder te kletsen. Heerlijke quality time als familie. Moet je heel zuinig op zijn…..is goud waard.
  Fijne avond
  ? Hennie

  23 oktober 2018 at 20:11
 • Reply Marianne

  Zo toppie hoor en gezellig. Fijn dat de familie banden zo goed zijn. Je staat er toppie op. De foto die er voor mij uitspringt is fie in de blauw /groene combinatie. Vreemd genoeg mijn favoriete combinatie, alhoewel ik zelf niet zo iets heb. Raar he
  Dank je wel dat we weer hebben mogen mee genieten. Top

  23 oktober 2018 at 22:28
 • Reply Marianne

  Zo toppie hoor en gezellig. Fijn dat de familie banden zo goed zijn. Je staat er toppie op. De foto die er voor mij uitspringt is die in de blauw /groene combinatie. Vreemd genoeg mijn favoriete combinatie, alhoewel ik zelf niet zo iets heb. Raar he
  Dank je wel dat we weer hebben mogen mee genieten. Top

  23 oktober 2018 at 22:28
 • Reply Jacqueline Aarts

  Heerlijke kwebbelblog, en wat fijn dat je ouders ook na de scheiding goed met elkaar zijn blijven omgaan. Ik had een hele goede band met mijn vader, wij waren 2 handen op 1 buik. Pas na zijn overlijden is de band met mijn moeder sterker geworden en helpt ze mij ook heel veel met de kleine door mij te ontlasten als ik mijn rust nodig heb.

  24 oktober 2018 at 07:44
 • Reply Ger da

  Wat een fijne middag heb jij gisteren gehad, even quality time met mams, dat zal je goed hebben gedaan na de droevige dagen die je ervoor had. Soms is dit ook echt even nodig, super dat jullie een goede band samen hebben. Fijn van genieten, en een snelle blog zoals deze is toch echt niks mis mee hoor. Family time is echt belangrijker ❤❤

  24 oktober 2018 at 13:52
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie mooie en lieve berichtjes. Vandaag ook in relaxstand, heb vannacht een enorm heftige maar prachtige ervaring gehad. Dus niet gaan werken, maar vandaag zorg ik goed voor mezelf. Binnenkort zal ik er wel wat meer over delen. Dikke knuffels??

  24 oktober 2018 at 14:36
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.