Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Facebook Live time with Susan

Happy Susan blog - Facebook Live time with Susan

Hey girls vandaag geen blogpost zoals jullie van me gewend zijn. In plaats daarvan ging ik vanmiddag live op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina en vertelde ik gezellig wat over mijn outfit. Daarna schakelde ik over naar mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Daar vertelde ik wat meer over van jezelf houden, assertiviteit en heerlijk jezelf zijn nav de getrokken elfenkaarten en affirmatiekaarten.

Happy Susan blog - Facebook Live time with Susan

Happy Susan blog - Facebook Live time with Susan

Vandaag heb ik net zoals de afgelopen dagen wat last van mijn hoofd als ik online ben. Vandaar dat ik het op die manier heb gedaan. Ik wilde het hier toch even melden zodat als je geen Facebook hebt, dat je weet hoe en wat.

Happy Susan blog - Facebook Live time with Susan -  Tante Betsy Dress Claudia Moddie Pink

Vandaag droeg ik Tante Betsy Dress Claudia Moddie Pink alhoewel ik haar teruggekomen uit het bos snel heb moeten wassen. Er was namelijk vogelpoep uit de lucht komen vallen flats op mijn jurk?.

Happy Susan blog - Facebook Live time with Susan

Gelukkig had ik water bij me en heb er wat overheen gedaan (zie hierboven). En was ik binnen 7-10 minuten thuis, als een gek de vlek eruit gewassen. En daarna een jurk uit de SS2018 collectie aangedaan, Dress Victoria Stars Pink.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Victoria Stars Pink

Lieverds ik ga er snel weer vandoor. Ik weet niet hoe het woensdag gaat met mijn ogen/hoofd, als het niet goed voelt ga ik wellicht weer live. We gaan het zien. Ik ga deze post niet delen op mijn Facebook pagina…of alleen even een vermelding ervan ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Monique den Boer

    Lieve Susan, balen zeg dat je je even wat minder voelt. Ik heb Daniël niet wat jij hebt maar het lijkt wel ofdat ik door een bulldozer overreden ben zooo moe en overal spierpijn, maar manlief heeft het ook dus er heerst echt weer iets. Het moddy jurkje is echt leuk, het houdt niet op met die leuke jurkjes waarom zijn ze nou allemaal zo leuk. Heel veel beterschap , lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

    4 juni 2019 at 20:09
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.