Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Facebook Live and more

Happy Tante Betsy blog - Facebook Live and more

Hey girls vandaag ga ik er maar een korte blogpost van maken (oops toch niet gelukt ;)). Gevalletje weinig energie. Ik ben wel gisterenmiddag gezellig een uurtje live geweest op mijn Facebook pagina. Wie weet vind je het leuk om ‘even’ te kijken (klik). Je kunt ook naar de eerste 7 minuten kijken waar ik iets vertel over mijn outfit; Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange & Cardigan Rose Gold met Pamela Mann curvy super stretch panty (Cerise) en Sendra laarzen van Boeties.nl.

 Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange met Pamela Mann curvy super stretch panty en Sendra laarzen van Boeties.nl

Gisteren engelenkaartjes en affirmatie kaartjes getrokken voor dames die gezellig live mee keken. En om een kaartje vroegen, opeens kreeg ik van meerdere dames een aanvraag. Maar gelukkig kon ik nog terugscrollen ;).

Happy Tante Betsy blog - Facebook Live and more

Happy Tante Betsy blog - Facebook Live and more

Ik heb mezelf nog niet terug gekeken, maar ik weet wel dat het enorm wennen was om mezelf in spiegelbeeld te zien. Normaal doe je een arm omhoog en zie je die ook aan die kant omhoog gaan. Dat was gisteren allemaal andersom (ik had het scherm gespiegeld zodat jullie de kaarten konden meelezen). En vooral voor een blondine die normaal al last heeft van welke kant rechts of links is, erg ongemakkelijk. Maar volgens mij was het toch wel leuk om naar te kijken en heb ik toch een aantal dames heel blij gemaakt met een toepasselijke boodschap. Zo mooi hoe dat werkt.

 Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange & Cardigan Rose Gold met Pamela Mann curvy super stretch panty en ZOO Adventure outdoor laarzen

Daarna wel echt even naar buiten gegaan om even in de natuur te zijn. Na een uurtje kletsen was ik op. Even lekker afschakelen en genieten van de buitenlucht. Ik heb wel nog gezellig met Binnie van SoMuch Fashion aan de telefoon staan te kwebbelen. Ik had thuis al een kaartje voor haar getrokken voordat ik ging wandelen. En zo mooi om te horen dat die kaarten ook weer enorm toepasselijk waren.

Happy Tante Betsy blog - Facebook Live and more

Nou girls ik ga er weer vandoor, ik heb vandaag Dress Sporty Gardenia Red gecombineerd met kobaltblauw. Volgens mij de eerste keer met blauw gecombineerd. Normaal combineer ik deze met rood, fuchsia roze of grasgroen. Dat is het fijne van die kleurrijke printjes van Tante Betsy dat allerlei combinaties mogelijk zijn.

Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Red

Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Red & Tante Betsy Cardigan Rose

De blauwe Sendra laarzen deed ik alleen aan voor de foto ipv een paar crocs/clogs sloffen ;). Die gaan binnenkort in de verkoop (je kunt dan weer mee loten) met nog meer laarzen en ook jurkjes. Maar eerst ander spul opruimen en op mijn marktplaats account zetten. Heb een fijn weekend en zoals jullie kunnen lezen is het toch weer een lange blogpost geworden whahaha. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

PS Wil je weten welke maat ik draag, kijk dan naar mijn blogposts met maatadvies.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Annelies van der Valk

  Was erg leuk gisteren. Fijn weekend Susan.

  1 februari 2019 at 19:35
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, ik heb gisteravond in alle rust je live-sessie terug gekeken. Had je nog een berichtje willen sturen, maar er kwam weer van alles tussendoor ?… ik heb genoten en het was een heerlijke echte “Susan”-sessie! Volgende keer hoop ik, dat ik eens live kan meekijken en dan ga ik je zeker vragen een kaartje voor me te trekken ☺️… engelen-antwoorden ?… ik kan wel een paar “bevestigingen”/“leidraadjes” gebruiken momenteel ?

  Je Gardenia is prachtig met blauw en je hebt helemaal gelijk hoor! Door de vele kleurtjes die Tante vaak gebruikt in haar stoffen, zijn de items zo waanzinnig leuk en divers te combineren.

  Dikke knuffel lieverd, hopelijk hebben we snel weer eens tijd wat bij te kletsen ?

  1 februari 2019 at 19:44
 • Reply Hennie

  Fijn weekend Suzan.
  Liefs Hennie?

  1 februari 2019 at 19:45
 • Reply Natasja

  De Gardenia is prachtig met kobaltblauw, heel verrassend! Fijn weekend, geniet er van ♥

  1 februari 2019 at 19:47
 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat je gisteren live was op fb..
  Ik ga het dit weekend terugkijken….
  Mooie foto’s ?
  Prachtige outfits.

  Een fijne avond en mooi weekend ?

  1 februari 2019 at 20:15
 • Reply Bouke

  Ik vond het weer heerlijk om terug te kijken.

  Fijn ook om te lezen dat de WIA is afgegeven… rust en ruimte om dátgene te gaan doen wat goed voelt voor jou, je pad bewandelen zoals bedoeld. Liefs!

  1 februari 2019 at 20:35
 • Reply Annette

  Wat een gezellige post Susan! EN je kobalt,is echt mooi bij de rode Gardenia! IK draag vandaag ook kobalt, maar dan bij de Sports green. Zo is de kleding elke keer een klein beetje anders, leuk toch! geniet maar lekker van je weekend!

  1 februari 2019 at 20:47
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, ondanks dat het gele jurkje me helemaal niet leuk lijkt staat hij jou toch geweldig mooi vooral bij het gele vest. Gevalletje bestellen of niet? Toch nog even snuffelen in de sale bij Tante. Fijn weekend. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  2 februari 2019 at 04:02
 • Reply Ger da

  Hai lieve Susan,
  Ik kom je even een knuffel geven, gewoon, omdat jij bent wie je bent❤?. Hoop vanavond tijd te maken om naar je filmpje te gaan kijken. Loop een beetje achter ?
  Geniet van de zondag!

  3 februari 2019 at 10:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.