Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Enjoying the weekend with Susan

Hey girls het is pinkstermaandag en ik was me aan het bedenken of ik nu vandaag wel of niet een blogpost zou schrijven. Maar ik merk als ik ook maar even online ben dat ik dan alweer hoofdpijn krijg. Dus morgen toch een afspraak maken bij de huisarts om te kijken hoe en wat, ik heb er namelijk al meer dan een week last van. Ik deel daarom mijn outfit van vandaag en van de afgelopen dagen hier op mijn blog.

Vanochtend gingen we ontbijten in Duitsland, bij de Teuterhof in Würselen met Duitse kennissen die we kennen van de Duitse Imbissstube. Het was best een lange zit van 9-12uur maar wel gezellig. Ik draag vandaag Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Blue met een paar Tony Mora laarzen eronder.

Daarna gingen we nog even naar een Luikse markt, maat de leukste kramen waren buiten de markt whahaha. Ik kwam zelfs een paar dames tegen die King Louie fans zijn. Iemand wees me naar een vrolijke jurkjesstand verderop in de straat, dus op de terugweg moest ik daar even langs. Een van de dames bleek me zelfs te herkennen van de jurkjesgroepen of van internet hihi. Geen foto’s gemaakt wel nog boeken gescoord voor een kwartje per stuk (eentje heb ik ergens anders gekocht voor 50 cent). De boeken hierboven kocht ik dus, de Nora Roberts boeken hieronder kosten een stuk duurder.

Ik ben nog altijd op zoek naar het boek ‘De cirkel van zes‘ van een Nora Roberts trilogie. Mocht jij die thuis hebben en gelezen hebben en aan mij willen verkopen dan hoor ik het graag. En natuurlijk snap ik heel goed dat die duurder is dan 25 cent ;). Ik heb de twee andere delen in een winkel gekocht en tsja zonder deel 1 ga ik niet beginnen aan de cirkel-trilogie. Mocht je hem nu compleet hebben en ze alleen per drie verkopen dan laat het me ook weten.

Gisteren zijn we ook naar een aantal rommelmarkten geweest. Daar heb ik weinig gekocht, dochterlief kocht wel twee Keulse potten die zolang bij ons in de tuin staan (de lage potten), totdat ze zelf een huis hebben. Ik vind ze zelf ook gaaf en hoop dat ik er tzt afscheid van kan nemen, want het ziet er toch wel erg leuk uit op mijn rekje ;).

Gisteren droeg ik Tante Betsy Dress Sports Over The Top Green met een paar groene cowboylaarzen die Tante Betsy ooit verkocht. De La Pintura laarzen van Boeties.nl lijken er wel een beetje op. Ik zie wel 19 verschillende kleuren in de Boeties.nl webshop.

Lieverds ik merk dat ik alweer last krijg dus ik ga afsluiten. Ik maakte gisteren wel mijn dreamboard af. Daar ben ik zaterdagmiddag en zondagavond mee aan de slag geweest.

Heerlijk om te doen, zo ontspannend vind ik dat. Dit Dreamboard maakte ik in gedachten wat ik graag met de wereld wil delen. Hoe ik mijn bijdrage kan leveren om de wereld een mooiere plek te maken. Ik zal er binnenkort wat dieper op ingaan.

Zaterdag droeg ik Tante Betsy Dress Zoe Fish Red die manlief voor me kocht bij Tante Betsy verkooppunt Seventy One in Hasselt. Ook met een paar gave cowboylaarzen eronder die Tante ooit verkocht. De jurk is niet meer te koop bij Seventy One, maar wellicht wel nog in een van de vele andere Tante Betsy verkooppunten.

Ik hoop dat je ook lekker hebt mogen genieten van een heerlijk lang weekend. Tot gauw! Dikke knuffels??

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Annelies

  Leuk die Keulse potten ik heb er één die staat op het aanrecht met pollepels er in. Goed dat je morgen naar de dokter gaat. Altijd beter er naar te laten kijken. Beter één keer te veel dan te weinig. Fijne avond nog. Groetjes Annelies

  10 juni 2019 at 19:46
  • Reply D

   Leuk idee, zo’n dreamboard! Ook maar ns doen…
   De blauwe daisy dots staat je super! Als ik daar de wrap in 3xl nog ergens van zie…
   Sterkte met je hoofdpijn – ik las net (ik lees altijd achterstevoren terug in de tijd) dat het spanningshoofdpijn is. Schermpje weg en naar buiten dus! Blijft voor iedereen lastig, die balans.
   Xx D

   15 juni 2019 at 01:40
 • Reply Marscha

  Ahh wat mooi dat dreambord !!! Wat goed dat je toch naar de huisarts gaat, dit vergt gewoon teveel van jouw energie joh en ik kan me voorstellen dat je nu ook wel eens wil weten wat er aan de hand is. Hier geen bijzonder weekend met pinksteren. Ik moest helaas werken. Ik werk op de alarmcentrale van de ANWB dus het was een druk werk weekend maar wel bere gezellig.

  Fijne avond allemaal!

  Groetjes Marscha

  10 juni 2019 at 20:39
 • Reply Heidi

  Wat staat die blauwe Daisy Dot jou mooi??? Heel veel suvces bij de huisarts, zoveel hoofdpijn is akelig. Knuffel

  10 juni 2019 at 20:44
 • Reply Happy Susan blogger

  Hey girls ik weet niet wanneer ik terecht kan, maar ga morgen dus bellen. Ik heb verder geen last van hoofdpijn, alleen als ik online ben dat ik een soort band om mijn hoofd krijg…dus ik weet ook niet hoe het zit. Op het moment dat ik stop heb ik nergens meer last van…het scherm staat ook niet fel en lezen kan ik ook alles nog goed. Dus ik snap het ook niet, maar het duurt nu te lang dus toch maar even laten checken. Of in ieder geval bespreken hoe en wat. Lieverds heb een fijne avond! Dikke knuffels van Susan??

  10 juni 2019 at 21:53
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wat goed dat je je dreambord af hebt, nu heb je iets om voor te gaan. Ik heb dat ook, mijn ‘visionboard’?.
  Nu ik jou zo zie in die Zoë Fish komt die steeds hoger op mijn lijstje te staan… heb jij deze in mt L of M? Ik las ergens dat hij een maat groter valt.
  Hij staat je echt fantastisch, liefs Rebecca

  10 juni 2019 at 22:29
  • Reply Happy Susan blogger

   Ik heb Dress Zoe Fish gewoon in mijn eigen maat. Ze valt exact op maat in de oksel tot okselwijdte en is zelfs in de taille iets krapper, maar de dunnere stof rekt heerlijk mee dus daar merk je niets van. Knuff??

   11 juni 2019 at 07:52
   • Reply Rebecca van Barneveld

    Oke. Dank je ?

    11 juni 2019 at 17:19
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, wat staat het blauwe jurkje je leuk en die blauwe laarzen te gek, maar het jurkje met de vissen vind ik je ook super staan.Dat model jurk moet ik niet aantrekken om de een of andere reden vind ik zon v hals nek helemaal niks bij mijzelf terwijl ik hem bij jou prachtig vindt staan zo zie je maar voor ieder wat wils. Ben zoo benieuwd wat de nieuwe najaarscollectie van Tante straks gaat worden maar straks eerst vakantie vieren daar zijn we zoo aan toe. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  11 juni 2019 at 20:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.