Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Enjoying our love with Susan

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan

Hey girls gisteren waren manlief en ik alweer 12 jaar getrouwd. Op zulke dagen ben ik zo blij dat ik niet meer iedere dag blog en geniet ik ook echt van mijn ‘vrije’ dag. Manlief had vrij genomen van zijn werk en ik ben ook bewust zoveel mogelijk offline geweest. Het doet goed om gewoon heerlijk van elkaar te genieten en op onze manier ons huwelijk te vieren.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan

We gingen tegen de middag heerlijk in het bos bij het stuwmeer in Kerkrade wandelen. Het was gisteren best fris, toch koos ik voor een SS2019 zomerjurkje uit mijn kast. Ik wilde op onze speciale dag toch een nieuw jurkje aan doen. En omdat manlief koos voor zijn zwarte ‘one of a kind’ Tante Betsy hemd, koos ik voor Dress Pepper Butterfly n Roses Black. Ik vind het leuk om dan ook bewust te matchen met elkaar. Okay op de foto die ik met de timer maakte (ik zette mijn telefoon veilig op de wortels van een boom) zie je onze matchende outfit niet ;).

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - D’r Klinge Hap

Maar later toen we gingen lunchen bij ‘D’r Klinge Hap’ in Kerkrade, heb ik wel even gevraagd of ze een foto van ons wilden maken. We doen dit soort dingen niet vaak dat we ergens samen gaan lunchen, maar we hebben heerlijk genoten van een lekkere lunch. Manlief ging voor de Hot Chicken en ik ging voor een bruin broodje met geitenkaas, walnoten en honing (jammie).

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - D’r Klinge HapHappy Susan blog - Enjoying our love with Susan - D’r Klinge Hap

Omdat het gisteren toch best frisjes was deed ik heerlijk mijn warm gebreide Tante Betsy vest Cardigan Rose Black aan. Wat ben ik blij met deze vesten, ik vind de heerlijk om te dragen en de wol kriebelt niet. Ik had echt niet verwacht zo blij te zijn met deze wollen vesten.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Na de lunch gingen we Glowgolf doen, ik won een heel aantal maanden geleden een cadeaubon tijdens kienen op het werk. En gisteren was het moment om dat te gaan doen. Ik ben normaal niet van dit soort activiteiten en heb ook totaal geen winnaars mentaliteit. Toch vond ik het stiekem wel leuk als ik de bal wel een keer binnen twee slagen in the ‘hole’ had.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Glowgolf

Zoekplaatje??

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Glowgolf

Mijn Tante Betsy jurkje lichtte ook heerlijk op en het deed me even weer terug denken aan de tijd dat ik vroeger wel eens naar de disco ging. Natuurlijk won manlief, maar stiekem vond ik het toch wel leuk om een keer te doen.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Het was een heerlijke ontspannen dag voor ons beiden, die we hebben afgesloten met heerlijk eten in onze favoriete Imbisstube in Duitsland. Okay ik bestelde wat heerlijks, manlief eet nooit veel en die had niet echt honger na de lunch. Ik kan altijd eten whahaha. Geen foto’s van gemaakt, maar we hebben echt een paar uurtjes genoten samen met andere stamgasten en heerlijk gelachen.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Beschermengelen tarotkaarten

Ik had in de ochtend trouwens kaartjes getrokken met ons beiden in gedachten. En wow wat kregen we een mooie kaarten. Velen die me al langer volgen hebben wellicht wel een tijd geleden gelezen, dat we een zware tijd achter de rug hebben. En dat ik heel bewust opnieuw gekozen heb voor ons huwelijk (klik).

Happy Susan blog - New moon new beginnings

Wow als ik nu even tussen mijn oude blogposts kijk wanneer dat alweer was, is het exact twee maanden geleden geweest. Ik heb nog geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze om opnieuw te kiezen voor mijn man. Ik merk dat het loslaat ritueel dat ik destijds deed, me echt heeft geholpen om oud zeer los te laten. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de nieuwe start die we samen in vertrouwen mogen maken. Zo mooi ook dat die boodschappen ook in de kaarten terug kwamen.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Lieverds geniet van jullie weekend, vandaag zette ik trouwens nog eens de bloemetjes buiten in dezelfde jurk. Dat gebeurt niet vaak dat ik die twee dagen achter elkaar aan doe, maar vandaag had ik er behoefte aan.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Deze keer met een paarse Pamela Mann panty legging erbij (die ik kreeg van Binnie van SoMuch). En vandaag deed ik mijn fuchsia roze ZOO Adventure outdoor laarzen erbij aan, want ik wilde nog heerlijk het bos in. Als vest koos ik voor Sporty Jacket Gold van de wintercollectie.

Happy Susan blog - Enjoying our love with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black

Lots of love from Susan

*Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black heb ik ontvangen voor mijn blog en ik draag deze jurk in maat M ipv L. Net zoals Dress Pepper Gold die ik woensdag in mijn blog liet zien.

Happy Susan blog - Feeling energetic with Susan

Tip: In mijn blogpost Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline vind je nog meer foto’s en ook de afmetingen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Rebecca van Barneveld

  Lieve Susan,
  Nog van harte gefeliciteerd en mooi dat je noemt dat je bewust weer voor je man hebt gekozen. Dat vind ik zo mooi en bijzonder om te lezen. Ik geloof ook echt dat het soms een keus met je verstand moet zijn en dat liefde dan weer aanwakkert i.p.v. eerst gevoel snap je me een beetje…?
  In ieder geval wens ik jullie nog heel veel mooie jaren samen.
  Liefs Rebecca

  5 april 2019 at 19:53
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Gefeliciteerd met jullie 12 jarig huwelijk!! Heerlijke blog en mooi om te lezen hoe jullie samen hebben genoten. Veel geluk met elkaar ?. Prachtig plaatje in jullie mooi afgestemde kleding ?
  Liefs Jacqueline

  5 april 2019 at 19:55
  • Reply Alexandra

   Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Wat mooi om te zien dat jullie er een speciale van hebben gemaakt. Ik wens jullie veel mooie en gelukkige jaren samen toe.

   5 april 2019 at 21:22
 • Reply Caro

  Wat leuk! Bijna dezelfde outfit: ik droeg zondag op de boots na, exact dezelfde combi als jij vandaag?. Gefeliciteerd met jullie trouwdag?

  5 april 2019 at 20:42
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd ??
  Zo een leuke en fijne dag hadden jullie.
  Je zag er mooi uit.

  Heb een fijn weekend ?

  5 april 2019 at 20:56
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ah lieverd gefeliciteerd! En hoe fijn, dat je hebt besloten “jullie” nog een kans te geven en daar nog zo ontzettend blij mee te zijn… soms moet je in het leven (bijna) iets/iemand verliezen om in te zien wat iets of iemand voor je betekent. Wij thuis maken er altijd iets grappigs van… ieder jaar op onze trouwdag vragen we elkaar hoe het afgelopen jaar is bevallen en of we het contract nog eens met een jaartje zullen verlengen. Aan de ene kant grappig, aan de andere kant altijd een moment van bezinning en diep naar je gevoel gaan. Want als je verlengt, moet dat wel je “hart-keuze” zijn…

  Ik wens jullie saampjes nog heel veel gelukkige jaren! Enne…. niet te vergeten, je straalt in dit jurkje. Door jou en echt door jou, heb ik deze ook moeten kopen… en wat ben ik er nog steeds blij mee!

  Fijn weekend lieverd ?

  5 april 2019 at 21:05
 • Reply Ger da

  Van ❤e gefeliciteerd met jullie 12 jarig huwelijks jubileum! Fijn dat jullie er een leuke dag van hebben gemaakt. En jullie zagen er beiden in tante toppie uit. Gaaf ook die foto van jou, je straalt licht uit.

  Geniet van het weekend samen, het ☀️ gaat zijn best doen en wij doen de rest!
  Dikke knuffel ??

  5 april 2019 at 21:22
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan (Hubby)
  Allereerst gefeliciteerd met jullie 12 jarige trouwdag. Wat hebben jullie heerlijk genoten. Het is van jullie af te lezen. En wat een heerlijke gedachten dat het loslaten een goed gevoel geeft. Ga zo door het siert je enorm POWER WOMAN?. En wat een heerlijke positieve blog weer. En geniet lekker van elkaar. Fijn weekend ?❤❤

  5 april 2019 at 21:39
 • Reply Sylvia W

  Dank je wel Susan dat wij vandaag mogen meegenieten van jullie mooie “jubileum” dag gisteren, zo fijn dat je blij bent met de keuze welke je gemaakt hebt. Waarom? Ik gun je het mooie geluk samen. Heerlijk hoe jullie deze dag samen volledig hebben kunnen genieten van waar jullie beiden blij van worden. En super leuk hoe mooi Tante oplicht is the dark bij beiden. Heerlijk weekend samen knuff x

  5 april 2019 at 21:46
 • Reply Wilma Rommelse

  Wauw wat heerlijk en bewust hebben jullie genoten. Ook een mooie foto op de achtergrond van jullie samen in de “jeugdiger jaren”
  Wat een fijn liefdevol blog. Geniet van het weekend.

  5 april 2019 at 22:02
 • Reply Btjaaktje

  Gefeliciteerd met jullie 12 jarig huwelijk. Nog een half jaar en dan een koperen feest? Dan een diner i.p.v. een lunch :). Supergoed om te horen dat je gelukkig bent met je keuze om opnieuw te kiezen voor je huwelijk. Ik vind jullie een geweldig leuk stel om te zien.

  Wat is de Butterfly Pepper een mooie ‘Glow in the dark-jurkje”. Prachtig zoals die opschijnt! Toch wel een topper dit jurkje… want ik vind hem echt iedereen heel mooi staan. Eigenlijk zou iedereen een Butterfly-jurkje in de kast moeten hebben hangen. Ik heb er twee, een roze en de zwarte.

  Fijn weekend lieve Susan! Dikke knuffel XxX

  5 april 2019 at 23:04
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd. Wij zijn in juni ook 12 jaar getrouwd. Lang genoeg om ook tussentijds opnieuw gekozen te hebben om er wat van te maken. Huwelijk is een werkwoord ?
  Fijn weekend!

  6 april 2019 at 08:14
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Van ❤️e gefeliciteerd met jullie 12-jarig huwelijk!!! Ik vind jullie altijd zo’n lief stel samen. Fijn dat jullie er zo’n chille, liefdevolle dag van gemaakt hebben. De rust staat je goed ??

  6 april 2019 at 19:49
 • Reply Dagmar

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Jullie zien er beiden zo mooi en ontspannen uit?

  7 april 2019 at 15:35
 • Reply EstherK

  Ik liep nog wat achter, maar nog van harte gefeliciteerd samen! Heerlijk zo’n dagje met zijn tweetjes er op uit. Hebben wij van het weekend ook gedaan. ?

  8 april 2019 at 20:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.