Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Enjoying Me-time with Susan

Hey lieverds daar ben ik weer met een blogpost. Life is back to usual, dus iedere maandag, woensdag en vrijdag zie je hier van mij een blogpost. Ik zit op een nieuw plekje in het bos, verder weg van de begaande paden. Zodat ik heerlijk in alle rust kan genieten. Vanmorgen vroeg was ik ook nog heerlijk creatief met een Tante Betsy jurk, verderop in deze blogpost kun je lezen wat ik ermee deed ;).

Ik had vanochtend een prachtige heling dankzij getrokken kaarten en daar wil ik vandaag ook wat meer over vertellen. Ik liet de Lemurian Starchild Oracle cards die ik in Glastonbury kocht, woensdag ook al even zien tijdens de Live video op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Vanochtend trok ik een prachtige kaart ‘Peace beyond survival’. De leeuwin in mij wordt heel blij van een kaart met een afbeelding van een leeuw. Ik ben echt zo’n trotse krachtige leeuwin van binnen. Ook met mijn blonde manen aan de buitenkant. Hihi ja dit is echt een stukje ego, maar ook gewoon wie ik ben en wat bij mij hoort. Ik mag trots zijn op die mooie binnen- en buitenkant.

Toen ik beter keek zag ik ook een lammetje en dat deed me weer denken aan de Chinese astrologie. Manlief en ik zijn allebei uit 1967 en zijn allebei schaap ;). Ik heb daar verder weinig verstand van hoor, dus dat is iets waar je jezelf in mag verdiepen bij interesse. Maar die kaart gaat daar helemaal niet over hoor, ik vind het moeilijk om te vertellen waar de kaart precies over gaat. In ieder geval over de verbinding van de leeuw én het lammetje in ons. De bijbehorende affirmatie zegt al heel veel; As my inner Lion and Lamb sit down together, they share and find peace, which allows for healing beyond victimhood or aggression.

De beschrijving lezend kwam er in ieder geval oud verdriet omhoog, maar daarna ook een heerlijke innerlijke rust. We voelen ons wellicht weleens slachtoffer van de omstandigheden, maar vaak is dat een uiterlijke en zelfs innerlijke illusie. Het is belangrijk om jezelf omhoog te tillen. Ik heb het al vaker verteld, dat onze gedachten heel krachtig zijn. Je kunt je zelf helen met je gedachten, maar dus ook andersom. Deze kaart en beschrijving hielp mij in ieder geval met een krachtige innerlijke heling.

Lieverds die niks met orakelkaarten hebben, ik snap dat dit wellicht helemaal aan jou voorbij gaat of dat je er gewoon niks mee hebt. Voor jullie deel ik dagelijks mijn OOTD, outfit of the day, op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina. En natuurlijk ook wel eens gewone blogposts of een ander soort posts. Ik volg daarin mijn hart. Vandaag heb ik deze healing nodig en ik weet dat er dames zijn die heel blij zijn met mijn posts met diepgang. Niet dat ik nu helemaal de diepte in ga hoor.

Vanochtend was ik creatief met textielstiften en zette ik de eerste stappen om een Tante Betsy jurk, Dress Mollie Butterfly Blue, in te kleuren. Ik had deze eerst willen verkopen op Marktplaats, maar ik kreeg het idee om er een vrolijke gekleurde jurk van te maken. Normaal zou je zeggen ga je eerst eens heerlijk kleuren met stiften op papier om er meer ervaring in te krijgen. Maar och ik ben gewoon lekker begonnen, wel eerst aan de achterkant hoor ;). Ik heb diverse textielstiften gekocht en het laatste set dat ik bij de Tedi in Duitsland scoorde is wel een heel ander soort ‘stiften’ met een botte punt. Dus niet echt een aanrader, maar die heb ik toch even gebruikt bij de vlinder. Later heb ik die verder ingekleurd met andere stiften van Faber Castel en Edding. De bloemen zijn ingekleurd met Edding textielstiften. Het begin is er en natuurlijk ga ik het eindresultaat ook met jullie delen. Dat kan wel nog even duren ;).

Het doet in ieder geval goed om weer creatief te zijn en ook heerlijk buiten te zijn. Ik kan echt genieten van Me-time en ook nu zo rustig zittend in het bos. Er kwam net zelfs een eekhoorn aangehuppeld, maar nadat die me in de gaten had ging hij er als een speer vandoor ;). En ja ik zit op een grote plastic zak die ik toevallig in mijn DailyBag van Urban Hippies had gedaan (ik had oud papier weggegooid). De boomstam is wat vochtig en zo kan ik lekker droog zitten in mijn Tante Betsy Dress Summer Cross Daisy Black mét onderbroektop :).

Er is verder vandaag weinig uit mijn handen gekomen. Ik heb na mijn wandeling heerlijk in mijn zitzak zitten te lezen. Én ben in de namiddag naar een postpunt gefietst. Want ik heb zomaar vanochtend Dress Twiggy Little Apple Red via mijn Marktplaats account verkocht. Deze stond langere tijd gereserveerd voor een Duits jurkenzusje, maar helemaal niks meer gehoord en geen betaling ontvangen. Nu mag ze een Nederlands jurkenzusje blij gaan maken. Lieverds ik ga jullie laten, ik wens jullie een heel fijn zonnig weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Caro

  Wat een te gek idee!!! Je molly dress inkleuren❤️ Volgens mij wordt ie straks supermooi!!!!

  23 augustus 2019 at 19:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Ik ben stiekem ook wel heel benieuwd hoe het uiteindelijk gaat uitzien. Zal nog wel even duren, want dat inkleuren gaat nog niet zo snel. Zeker weten dat het een uniek exemplaar wordt???

   23 augustus 2019 at 22:06
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een superleuk idee zeg aan de slag gaan met textielstiften , brengt me op een idee maar verdwijnen de kleuren na of vervagen ze niet na het wassen van de kleding Susan? Heerlijk zon middagje in de zon en met het vooruit zicht op mooi weer de komende dagen moet je echt blijven genieten hoor. Voor je het weet zit je weer in je winterjas. Weet jij toevallig wanneer de nieuwe collectie online komt bij tante Susan? Wij gaan morgen heerlijk een dagje naar Amsterdam om de verjaardag van onze dochter te vieren. Fijn weekend lieve Susan. Groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  23 augustus 2019 at 19:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd nee heb er nog geen ervaring mee, maar na fixatie zou het gewoon in de was moeten houden. Dus gaat vast goed komen!
   Nee jammergenoeg kan ik daar nog niks over vertellen, die informatie heb ik gewoonweg niet hihi. Ik vertelde er speciaal wat over in mijn live Facebook sessie op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina; https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses/videos/1130479383829881?sfns=mo
   Geniet heerlijk van jullie dagje Amsterdam en de verjaardag van dochterlief. Knuff??

   23 augustus 2019 at 22:10
  • Reply Jacqueline Harbers

   Oh WOW, wat een gaaf idee lieverd! Laat je ons idd het eindresultaat eens zien? Ben heel benieuwd, hoe het gaat worden en ook of de kleur mooi gaat blijven (moet wel hè, met goede textiel-stiften)… persoonlijk vermoed ik dat de leeuw voor kracht en geloof in jezelf staan, het lam misschien voor het kind/je onzekere stukje… als je die 2 samenvoegt komt er een mooie balans… maar ook hier geen kenner, dit is hoe ik het invul!

   Dikke knuffels en geniet van je weekend….. nog maar 1 weekje ? en dan…..

   24 augustus 2019 at 13:48
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat een leuk idee, wordt het ineens heel anders ?

  23 augustus 2019 at 20:20
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja leuk hè gaat vast een heel fleurige jurk worden. Gelukkig dacht ik er wel aan om karton tussen de jurk te leggen. Want anders had de stift al doorgedrukt???

   23 augustus 2019 at 22:11
 • Reply Rebecca

  Wat een goed idee zeg, dat inkleuren van je jurk?. Zal vast mooi worden.

  Wat een prachtige affirmatie bij de mooie kaart trouwens!
  Fijne avond, liefs Rebecca

  23 augustus 2019 at 20:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Het zal in ieder geval een heel bijzondere jurk worden?one of a kind?
   En ja prachtige affirmatie bij die mooie kaart. Knuff??

   23 augustus 2019 at 22:13
  • Reply chucky1012

   Geweldig om een TB in te kleuren ??
   Wat een orginele tip ????
   Heel goed en fijn is deze post…..

   Geniet van een prachtig weekend ?

   24 augustus 2019 at 04:01
   • Reply Happy Susan blogger

    Hihi dankjewel lieverd ja het is een DIY Tante Betsy jurk aan het worden. Leuk om te doen, nu weer een uurtje bezig geweest maar ik moet even wachten tot het droog is voordat ik verder kan. Anders gaat de inkt wellicht doordrukken op de andere kant. Dus even rust met het karton ertussen. Gelukkig had ik eraan gedacht☺️???

    24 augustus 2019 at 12:37
 • Reply Jolanda

  Supergoed idee dat inkkeuren! Laat je het eindresultaat nog een keer zien in he blog? Groetjes Jolanda

  23 augustus 2019 at 20:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Jazekers ga ik doen. Alleen zal het nog wel even duren, er gaat heel wat tijd in zitten. En op stof kleuren is anders als op papier dus dat gaat niet zo snel. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd naar het eindresultaat????

   23 augustus 2019 at 22:15
 • Reply Corine

  Oh gaaf Susan, jurkje wordt er alleen maar mooier op, dat is wat ik nog mis, inspiratie, ik krijg het nog niet voor elkaar, grote knuffel, Corine

  23 augustus 2019 at 21:01
  • Reply Happy Susan blogger

   Niet te streng voor jezelf zijn lieverd. Niks moet en alles mag hè. Gewoon je hart volgen en lief voor jezelf zijn. Knuff??

   23 augustus 2019 at 22:15
 • Reply Joke

  Leuk idee! Heb je er al ervaring mee hoe het houdt in de was?

  23 augustus 2019 at 21:09
  • Reply Happy Susan blogger

   Hoi Joke nee geen enkele ervaring, maar na fixatie kan het gewoon in de was. Ik zal deze wel niet samen met mijn andere Tante Betsy jurkjes wassen, ik wil geen risico’s lopen?. Als je ermee aan de slag gaat vergeet dan niet een stuk karton ertussen te leggen ivm doordrukken van de inkt???

   23 augustus 2019 at 22:18
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Ook ik ben iemand die opfleurt,
  wanneer creativiteit mijn dag kleurt!
  Liefs Rebelle

  23 augustus 2019 at 22:28
  • Reply Happy Susan blogger

   Love it lieverd ??❤️
   Dikke dankjewel knuffels voor je mooie woorden en gedichten??

   24 augustus 2019 at 05:49
 • Reply Marianne Asselman

  Werkelijk een super idee, helemaal top. Ook word je er vrolijk van, de kleurtjes die ontstaan en de creativiteit waar je dan mee bezig bent.
  Veel plezier met het verder kleuren

  24 augustus 2019 at 03:11
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaa inderdaad al kleurend ontstaat er een fleurig en kleurig geheel. Nu nog regelmatig tijd maken om ermee verder te gaan.
   Ik heb nog heel veel spullen op te ruimen in huis. Was me ook aan het bedenken om de items die ik deze week op Marktplaats gezet heb te schenken aan een goed doel. Slaapzakken voor zwervers…campingbedje voor een minder bedeelde…even kijken hoe ik dat ga aanpakken. Knuff??

   24 augustus 2019 at 05:53
 • Reply Saskia van Horne

  Wat leuk Susan.
  Zo vind ik de jurk ineens wel leuk?

  24 augustus 2019 at 09:09
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha en ik heb er nu weer een uurtje aan gekleurd en ze is nog mooier geworden. Gaandeweg leer ik allerlei mooie kleurcombinaties te maken hihi???❤️??

   24 augustus 2019 at 12:35
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hihi…. had mijn reactie verstopt onder een andere reactie, dus nog maar een keer ?

  Oh WOW, wat een gaaf idee lieverd! Laat je ons idd het eindresultaat eens zien? Ben heel benieuwd, hoe het gaat worden en ook of de kleur mooi gaat blijven (moet wel hè, met goede textiel-stiften)… persoonlijk vermoed ik dat de leeuw voor kracht en geloof in jezelf staan, het lam misschien voor het kind/je onzekere stukje… als je die 2 samenvoegt komt er een mooie balans… maar ook hier geen kenner, dit is hoe ik het invul!

  Dikke knuffels en geniet van je weekend….. nog maar 1 weekje ? en dan…..

  24 augustus 2019 at 13:50
 • Reply Neeltje

  Wat een gaaf idee om de jurk in te kleuren. Geeft direct een heel ander effect!

  24 augustus 2019 at 15:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.