Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Enjoying Betsy Daisy Dot with Susan

Enjoying Betsy Daisy Dot with Susan

Hey lieverds als ik deze blogpost op mijn iPhone typ, zit ik heerlijk te genieten in het zonnetje in het bos. Zo blij dat ik de boel de boel heb gelaten en lekker een rondje door het bos ben gaan lopen. Vandaag draag ik een jurkje van de nieuwe SS2019 zomercollectie van Tante Betsy, Dress Betsy Daisy Dot Black. Zo flieft ben ik op deze jurk dat ik hem vanochtend, na hem gepast te hebben, niet meer wilde uitdoen.

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Art Amsterdam clogs

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Knickers Daisy Dot Black & Art Amsterdam clogs

Ik kreeg er ook het bijpassende broekje, Knickers Daisy Dot Black, bij en die heb ik een tijdje aangehouden om te testen. Fijn voor dames zoals ik die last hebben van schurende bovenbenen. Óf gewoon onder Ruffle Wrap Dress Daisy Dot zodat je je veilig voelt in de wikkeljurk. Jammergenoeg wordt ik niet blij van de wikkeljurk, het is gewoon niet mijn model. De doorknoopjurk die ik vandaag aan heb is wel mijn model en keer op keer word ik er blij van.

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Knickers Daisy Dot Black & Art Amsterdam clogs

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Art Amsterdam clogs

Ik heb de Tante Betsy knickers ondertussen verruild voor mijn Pamela Mann Curvy Super Stretch panty en mijn Sendra laarzen. Het werd me toch te koud aan de benen. Als het straks wat warmer weer wordt, ga ik het broekje zeker al wandelend testen. Ik koos voor maat XL van het broekje omdat ik stiekem een XL’er ben. Die zit me goed, ook al tekent hij wel een beetje af bij mijn buik. Maar die buik is ondertussen ook een stuk flinker geworden. De Pamela Mann panty doet dat gelukkig niet die zit mij perfect, dat kon je ook al lezen in mijn review.

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Hoodie Long Pink & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights & Sendra boots van Boeties.nl

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights & Sendra boots van Boeties.nl

Nou girls al typend wordt dit een echte jurkjes blogpost. Of zou ik er toch nog een andere draai aan weten te geven en er wat meer verdieping in kunnen brengen ;). Ik had vandaag eigenlijk allerlei items op mijn Marktplaats account willen zetten. Het is weer loslaat tijd, wie weet komt het er dadelijk nog van. Maar de drang om lekker naar buiten te gaan was sterker. Van het weekend was het er maar niet van gekomen, manlief en ik hadden allebei weinig energie. Ondanks dat het vandaag regenachtig weer is, heb ik mezelf toch bij elkaar gepakt en ben gewoon gegaan. Met mijn Danefae jas blijf ik lekker droog en met mijn Fuchsia Roze ZOO Aventure laarzen is het heerlijk comfortabel wandelen.

Danefae softshell jacket Jane Dutch Green & Dress Betsy Daisy Dot BlackDanefae softshell jacket Jane Dutch Green & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights & ZOO Adventure outdoor boots

Ik vind het heerlijk om alleen door het bos te lopen en affirmaties op te zeggen. En weet je wat ook zo mooi is, ik zag opeens een prachtige lucht en wilde er een foto van maken. En op dat moment bleek het 14.14uur te zijn op mijn telefoon. Ik heb wat met nummers en dubbele getallen en zoek op zo’n moment even de betekenis op. Op de pagina van orakels.net kun je dat vinden onder deze link. En wow hoe mooi is die boodschap, terwijl ik dus al affirmaties opzeggend door het bos liep. ‘De engelen helpen je om positieve gedachten, affirmaties en visualisaties werkelijkheid te laten worden.

Happy Susan blog - Engelen getallenHappy Susan blog

Wel zo fijn om dat even op dat moment op te kunnen zoeken. Ze staan ook wel in mijn ‘Getallen van de Engelen’ boek, maar die sleep ik natuurlijk niet overal mee naar toe. Mijn telefoon heb ik vrijwel altijd bij de hand en ik heb een grote internet bundel ;). Als je ook vaker bepaalde cijfercombinaties ziet of hetzelfde getal, dan weet je nu waar je dat kunt vinden.

Happy Susan blog - Engelen getallenTante Betsy Dress Betsy Daisy Dot Black & Hoodie Long Pink & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights & ZOO Adventure outdoor boots

Ik heb daarna dan ook even heel bewust nog affirmaties op staan te zeggen, op dezelfde plek waar ik onlangs ook live ging. Ik had toen mijn blauwe Dress Betsy Daisy Dot aan. Ik heb een heleboel affirmaties op mijn telefoon en deze heb ik hard op staan te zeggen. Het is gelukkig een vrij rustige plek en och als iemand me ziet, denkt die dat ik tegen mijn telefoon sta te praten, te telefoneren. In plaats van vorige week toen ik tegen de boom stond te praten waar mijn telefoon tussen geklemd was whahaha.

Happy Susan blogHappy Susan blog - Live on Facebook - Dress Betsy Daisy Dot Blue

Lieverds ik ga nog wat doen, ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn kwebbelblogpost, met een snufje diepgang ;).

Lots of love from Susan

* Het broekje en de Tante Betsy jurk heb ik ontvangen voor mijn blog. Dress Betsy Daisy Dot Black valt heel mooi op maat net zoals de blauwe versie. De afmetingen van maat L deelde ik in de blogpost; Happy Susan blog.

Oh ja de klompjes zijn Art Amsterdam clogs die ik vorige zomer op een rommelmarkt scoorde.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige dress waarvan men een echt lente gevoel van krijg….
  Hier was er veel wind en ook scheen de zon flink…
  Lekker om buiten te zijn geweest en gewandeld te hebben….

  Een fijne avond Xoxo

  18 maart 2019 at 19:43
 • Reply Corine

  Jaah, deze jurk heb ik ook, prachtig is hij, kleedt mooi af, heb hem alleen verder nog niet aangehad, geloof dat het hier 2 weken gestormt heeft. Knuffels Corine

  18 maart 2019 at 19:43
 • Reply Caro

  Gezellige deerne! Mooi jurkje en een fijne verrassing gekregen in het bos (14). Fijn genoten van je blog?

  18 maart 2019 at 19:51
  • Reply monique den Boer

   Lieve Susan, wat een geweldig jurkje heb je aan zeg, ik heb vorige week een foto geplaatst van mijn zwarte wikkeljurk die ik met hulp van jouw kadobon heb gekocht en ik ben er zoooo blij mee. Wikkeljurken staan mij weer super, jurken met pofmouwtjes juist weer niet. Zo zie je maar we zijn allemaal anders en gelukkig is er daarvoor heel veel keuze bij Tante. Fijne avond nog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

   18 maart 2019 at 20:15
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog en gewoon blijven doen waar je je goed bij voelt?

  18 maart 2019 at 20:04
 • Reply Jolanda

  Die jurk staat je super Susan.

  18 maart 2019 at 20:35
 • Reply Jacqueline Harbers

  Jaaaaa dress Betsy is absoluut jouw modelletje! En de zwarte Daisy Dot print kriebelt stiekem bij mij ook nog wel heel erg! Ik vind hem toch wel erg mooi, al zou ik voor de Nova gaan. Ik heb de blauwe in het wikkeljurkje, wat mij gelukkig mooi paste (had ik niet verwacht)…

  Wat een mooie combi trouwens met de panty en de Sendra’s… echt tè gek ?

  dank je wel voor je stukje wijsheid, tovert altijd weer een glimlach om m’n mond! Iets in de trant van : hihihihi… die lieverd kan het toch niet laten, ons voor vandaag nog iets moois mee te geven ??

  Dikke knuffel lieverd ?

  18 maart 2019 at 20:37
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,

  Fijn dat je lekker naar buiten bent gegaan, frisse neus halen en het zonnetje op je gezicht, zo genieten is dat. En dat krijgen we gewoon kado, je moet het alleen wel kunnen zien, en dat doen wij! ❤
  En ja, wat een mooi leuk jurkje is dit, staat je ook weer zo mooi. Het felle roze steekt zo mooi af met het zwart,ook ik ben flieft.? Maar helaas, die gaat vandaag terug naar tante, hij is mij zo’n 10cm te kort. Terwijl hij verder zo mooi zit, dus even een dompertje, maar er zijn ergere dingen in het leven. ? Ik ga duimen dat er bij de volgende lichting weer iets moois voor mij bij zit, en dat er dan ook A-lijn rokjes bijzitten. Want ik heb bij tante veel meer gezien, dus gaat goed komen!
  (En klaag niet hoor, heb nu van de eerste lichting 2 vesten, jackje plus een rokje?)

  De link van de dubbele getallen heb ik op mijn telefoon gezet, ben benieuwd wat ik zoal tegenkom.

  Dikke knuffel ?

  19 maart 2019 at 08:18
 • Reply Btjaaktje

  Zwaaaaaai naar Susan, wat ben je mooi in het Daisy doorknoopjurkje. Aan je gezicht te zien voel jij je hier veel Happy’er in. Alhoewel ik je het wikkeljurkje, van de foto gezien, ook heel mooi vond staan.

  Bij mij komt er ook geen wikkeljurk, al is het alleen dat ik er een klein trauma aan heb overgehouden. In de jaren ’90 waren wikkelrokjes een tijdje erg populair… en je begrijpt vast wel waar dit verhaal naar toe gaat … Tijdens het winkelen in een supermarkt, is ergens het touwtje losgeraakt en stond ik daar, voor iedereen te zien, in mijn onderbroek. Nu kan ik daar gelukkig wel om lachen.

  Fijne dag vandaag lieve Susan!

  19 maart 2019 at 09:03
 • Reply Merel

  Heerlijk weer die blog, wat is het altijd genieten he in het bos❤️ Helaas kon ik je foto’s niet zien, ben op het werk en mijn WiFi is hier niet zo sterk….

  Tot je volgende blog!

  Liefs merel?

  19 maart 2019 at 13:00
 • Reply Neeltje

  Deze jurk is gewoon jouw model. Super mooi!

  19 maart 2019 at 21:20
 • Reply Annette Elias

  Ja, ik snap dat je flieft bent.. Deze beauty staat je gewoon geweldig!!!

  29 maart 2019 at 01:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.