Follow:
BeYoutiful, Happy Susan Creations, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue

Hey lieverds het begint weer in me te borrelen, ik voel dat ik weer wijsheid te delen heb en schrijf daarom vandaag weer een blogpost. Ik schreef er wellicht al eens over dat het belangrijk is dat je naast enthousiast kunnen geven, ook open mag staan om al het goede in je leven te ontvangen.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue

Wij vrouwen zijn van nature gevers, liefde geven, hulp bieden, een helpende hand uitsteken. Dat gaat ons vrouwen vaak makkelijk af en misschien zelfs te makkelijk. Want het kan zomaar zijn dat jij je snel wegcijfert om een ander te helpen, altijd Ja zegt op een verzoek. En daarmee dus ook vaak Nee zegt tegen jezelf. Vaak is je dat met de paplepel in gegoten en weet je niet beter als er altijd maar zijn voor een ander.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue

I am balanced between giving and receiving.

Als je vrouwen vraagt of ze het makkelijk vinden om te geven dan zeggen ze vaak volmondig Ja. Terwijl als je vraagt of ze makkelijk kunnen ontvangen…Dan is dat vaak een twijfelgeval en moeten ze daar even over nadenken. Hoe is dat bij jou? Ben je iemand die dolgraag cadeautjes weg geeft, anderen helpt, anderen graag een plezier doet? En als kun je dan ook goed zelf die uitgestoken hand hulp aannemen? Kun je dat doen zonder dat je er iets tegenover wilt zetten. Kun je een cadeau of gift ontvangen zomaar zonder er iets voor terug te willen doen?

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue - Beschermengelen tarot Radleigh Valentine

I enjoy the joy of giving and receiving.

Het is enorm belangrijk om open te staan voor hulp, het niet altijd alleen willen doen en je wellicht in alle bochten wringen om het zelf gedaan te krijgen en daarna total loss te zijn. En geloof me dat is ook nog een leerpuntje voor mij hoor ;). Het is niet dat ik alle wijsheid in pacht heb omdat ik er nu een blogpost over schrijf. Maar ik ben het wel aan het leren om niet altijd alles alleen te doen, om dankbaar hulp te aanvaarden en te ontvangen. En dus ook om hulp te vragen…

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy

I accept loving acts with generosity with open arms.

En ja ik heb een aantal maanden geleden van twee lieve jurkenzusjes een jurkje (en geld voor een jurkje) ontvangen omdat ze wisten dat ik nu leef van een minimum inkomen. En geloof me ik heb al een aantal keer gedacht wat kan ik voor ze terug doen? Ik heb ze natuurlijk uitgebreid en enthousiast bedankt. En ik heb me ook bedacht dat ik ze gewoon een plezier doe om te laten zien dat ik geniet van het gegeven cadeau, dat ik enorm blij ben met het ontvangen jurkje.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Birds Blos

The good I do comes back to me. I embrace the Law of Attraction.

En zo kan het ook…waarom voelen wij vrouwen die enorme behoefte als we een lief cadeau ontvangen om er iets voor terug te doen. Ik heb die dames vast al door de jaren heen enorm veel plezier gedaan door mijn wijsheid te delen. En vast ook door mijn Meten=Weten posts en Live Facebook sessies en hun daarmee geld bespaard of ongemak om te het weer te moeten ruilen. Dus ik heb het lekker losgelaten en ik ben gewoon enorm dankbaar voor die lieve daden.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Girls - Happy Susan creations blog shop

Net zoals ik enorm blij en dankbaar ben als er jurkenzusjes iets van me kopen. Ik verkoop tegenwoordig mijn creaties op mijn Instagram account Happy Susan Creations. Mijn jurkenzusjes die geen Instagram hebben sturen me vaak gewoon een pb’tje via Facebook en dat werkt natuurlijk ook. Dit is dus ook een mooie vorm van geven en ontvangen. Ik word er blij van als ze blij zijn met mijn creaties. En hun aankoop helpt mij weer aan een extraatje of ik kan er weer creatieve spullen van kopen om weer nieuwe creaties te maken.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot

Lieverds ik hoop dat deze blogpost je aan het denken zet en dat het je helpt om open te staan om meer te gaan ontvangen in je leven. Want weet je lieverd hoe meer je open staat om te ontvangen, hoe meer je ook weer anderen op jouw beurt kunt helpen.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue - Beschermengelen tarot Radleigh Valentine

Schaam je daarom ook nooit voor jouw overvloed. Help jezelf ermee en als je hart en je intuïtie het aangeeft help er dan ook weer anderen mee. Zo maken we samen de wereld een mooiere plek om te leven. Deel je talenten, deel je wijsheid en sta zeker ook open om alle overvloed met open armen te ontvangen.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue - Beschermengelen tarot Radleigh Valentine

Deze blogpost is trouwens geïnspireerd door de Beschermengelen Tarot kaarten van Radleigh Valentine die ik van de week trok. De Jophiel’s Rose legging gaf me twee dingen aan, ten eerste om meer plezier te hebben in mijn leven. En ten tweede om open te staan voor aangeboden hulp. Terwijl ik vanmiddag bezig was om affirmaties op te schrijven naar aanleiding van mijn kaarten, borrelde deze blogpost in me op.

Enjoy the joy of giving and receiving with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot Blue - Beschermengelen tarot Radleigh Valentine

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mina

  Wat een mooie blogpost, iets om over na te denken! En de kaarten geven ook weer mooie toepasselijke boodschappen! Dank je wel lieve Susan!💗❤️😘

  24 juni 2021 at 22:02
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕🤩 en ja leuk hoe dat dan ook weer extra doorwerkt hè.
   Ik ga me ook eens bedenken wat voor mij haalbaar is om op dat gebied meer te delen. Dikke dankjewel knuffels voor je reactie 😃💕😘

   26 juni 2021 at 08:48

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.