Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Hey girls het gonst weer in Tante Betsy land, verschillende winkeliers lieten weten dat ze de nieuwe lichting van Tante Betsy hebben ontvangen. Nu zullen jullie wellicht al overal plukjes gezien hebben. Ik heb zelf de hele collectie in de showroom mogen bewonderen en mocht destijds nog foto’s maken. Die ga ik vandaag delen zodat jullie toch een goed totaalbeeld krijgen van deze lichting. Vandaag dus geen blogpost met diepgang, maar een blogpost helemaal in het teken van de Tante Betsy SS2019 zomercollectie op mijn Happy Susan blog.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Ik wil jullie er wel met klem op wijzen dat niet alles aanwezig was in de showroom van het agentschap, omdat er ook een beurs gaande was. De meeste items komen altijd in meerdere kleuren. Maar niet alle modellen waren aanwezig in alle kleuren. Ook zal van deze lichting niet alles te koop gaan zijn in dé Tante Betsy webshop, zoals jullie voorheen wel gewend waren. Ook Tante Betsy moet keuzes maken uit deze enorm grote collectie. Ik wil proberen jullie met deze blogpost een zo volledig mogelijk beeld te geven, van deze levering van de SS2019 Tante Betsy zomer collectie.Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Drops

Ik begin bij het begin met Dress Lola Drops én een nieuw model, Dress Keyhole Drops. Van deze print komen ook bijpassende leggings. Ik ga er vanuit dat model Lola valt zoals het altijd valt. Ik draag mijn Lola jurkjes altijd in mijn eigen maat, maat L. Ik zie op mijn foto’s drie kleurstellingen, Red, Orange en Green.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Fish

Dan is er een print met visjes, het zou wel eens kunnen zijn dat deze items van Viscose gemaakt zijn. Ik weet nog dat ze anders als anders aanvoelden, dunner. Ik heb destijds wel nog een jurk kunnen passen die ruim viel in model, Dress Lynn Fish. Het Zoë model valt volgens mij weer zoals Dress Zoë Retro, smal in de taille. Ik zie op mijn foto’s dat er ook tops van zijn. Ook deze print zal weer in drie kleurstellingen zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn hart hier niet sneller van gaat kloppen, dat zal denkelijk ook wel komen omdat het niet zo mijn modellen zijn ;).

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Kitschen

Dan komt er weer een heerlijk drukke print die op mijn wishlist staat, de Kitschen print. Ik kan er niks aan doen, maar ik word toch het allerblijste van vrolijke prints in harde kleuren. Dress Carmen Kitschen en Dress Typ Miep Kitschen. Zoals je kunt zien komen er ook tops en rokjes in de Kitschen print. En ook deze items zijn in drie kleurstellingen, Purple, Pink en Green. Zoals jullie weten ben ik groot fan van Fuchsia, maar de kleurencombinatie van paars met oranje doet mijn hart deze keer sneller kloppen. Ik heb Dress Typ Miep Kitschen al online geshopt bij Binnie van SoMuch Fashion te Heerenveen. Ik kon niet wachten op Tante ??? Yihaa!

Enjoy Tante Betsy SS2019 with SusanEnjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Moddie

Dan is er weer een heerlijke retro bloemenprint, ik zie op mijn foto’s maar één model jurk en ook meteen een nieuw model. Dress Claudia Moddie, echt zo’n heerlijk retro model een jurk die je oma zou gedragen kunnen hebben. Ik vind hem leuk! Van deze Moddie print zijn er ook cross tops, blouses en rokjes. Op de foto met model lijkt het om een mouwloos jurkje te gaan, maar dit is een setje. Ook deze print is er in drie kleurstellingen, Blue, Pink en Green.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with SusanEnjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Hearts Tree

Oh zucht weer een print waar mijn hart sneller van gaat kloppen, Hearts Tree. Hoe verzint Tante het toch een boom in de vorm van een hart. Deze print zou ik het liefst in drie kleurstellingen willen. Ik hou ervan en van die prachtige kleurencombinaties, Blue, Red en Orange. En ook nog eens in mijn favoriete model Lola en veel dames worden ook blij van het Mia model. Ik zie achter een jurk ook een rokje piepen, die zal er natuurlijk ook wel in alledrie de kleuren zijn ;).

Enjoy Tante Betsy SS2019 with SusanEnjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Wieber

En weer heerlijke knalkleurtjes in print Wieber, Blue, Green en Red. Wat een gave print, ook al heb ik gemerkt meer van bloemenprints te houden én drukke gekke printjes. Deze komt weer in het wikkeljurk model, Ruffle Wrap Dress en ook in het Lola model. Stiekem staat die toch weer op mijn wishlist. Ik zie ook tops en rokjes, dus voor ieder wat wils.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Ik zie dat ik ook foto’s gemaakt heb van effen rokjes (Flap Pocket) en blouses én Shirt Mellie als ik dat goed lees op het etiket ;). Leuk om te combineren met elkaar of met een rokje in een andere print of met een top in een andere print. Ik hoor net op het inkoopfilmpje van Diezijner dat die van Viscose zijn.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Over The Top

Jaaaa hier is ze dan dé veelbesproken print van Tante Betsy. Ik weet nog dat ik echt heb moeten wennen aan die print. Ik zag hem bij binnenkomst op de paspop met de wikkeljurk en vond ik het echt to much. En dan ga je stap voor stap door de collectie heen en stuit je opeens op je favoriete model, Dress Lola Over The Top. Én dan begin je spontaan te stuiteren en realiseer je dat dit dezelfde print is whahahha. Deze print komt er in drie modellen jurkjes: Ruffle Wrap Dress, Dress Lola én een zippie model, Dress Sporty. Voor ieder wat wils óf helemaal niet hihihi. En oh er zijn ook blouses en rokjes van!

Enjoy Tante Betsy SS2019 with SusanEnjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Kitschy Skirt

Dan zijn er nog enorm gave rokjes. Zucht hier had ik wel een jurk van willen hebben. Zo gaaf! Ik hou ervan, heerlijk überkitsch. Dit is Tante Betsy ten top. Ja lieverds ik kan er niets aan doen, ik word blij van dit soort items. Máár ik draag eigenlijk alleen nog maar jurkjes, die staan me toch het allermooiste. Maar zucht hoe gaaf zijn ook de ‘tops and bottoms’ van Tante Betsy.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Dan heb ik nog effen shirts met een streep op de foto staan én effen Ruffle Wrap jurken! Voor de dames die niet van drukke prints houden.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Én er komt een effen Jumpsuit! Niks voor mij deze items, maar ik kan me voorstellen dat er ook dames zijn die hier heel blij van worden.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy My Garden

Zo en nu is het weer tijd je in een heerlijke tuin vol bloesem en vogels te wanen met deze prachtige My Garden print. Er komen drie modellen in de kleuren Pink, Green, Blue en Black én Gold. Dress Mila My Garden met lange mouwen, Summer Cross Dress My Garden Long (Maxi jurk) en Dress Auntie My Garden. Ook allemaal van Viscose hoor ik op het inkoopfilmpje van Diezijner.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Hatch

Dan is het weer tijd voor een rustiger printje, alhoewel met zo’n leuke applicatie is het toch weer een opvallend jurkje. Dress Summer Cross Hatch en Dress Betsy Hatch. In zie diverse kleuren Orange, Green, Blue, Black en Red. Ook al ben ik fan van bloemetjes en drukke printjes, deze vind ik toch ook wel heel leuk. De heldere kleuren en leuke details maken het toch weer heel bijzonder. Ook hiervan zie ik weer rokken en tops/blouse.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Leopard

Dan komt er een hele andere stijl jurk van een andere kwaliteit stof. Een doorschijnende jurk…Tante Betsy liet hem al zien op haar Facebook pagina. Dress Auntie Leopard, ik moet eerlijk bekennen dat ik er niks mee heb. Ook is er Boho Dress Leopard, een langere jurk, in de kleuren Gold en Green. Als hij van katoen was geweest had ik hem denkelijk wel heel leuk gevonden, maar eigenlijk heb ik die al in mijn kast hihi.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Update…de witte jurk komt niet, dus ik heb ook de foto verwijderd ;).

Tante Betsy Breton

Dan komen er nog wat leuke streepjes jurken, print Breton. Ze staan niet op mijn wishlist, maar als ik er nu nog eens naar kijk vraag ik me af waarom niet ;). Dress Auntie Breton met een mooi rozen borduursel op de mouw en beneden op de jurk. Daar zijn ook nog twee soorten tops van, altijd mooi om te combineren met de Baggy Trousers of een effen rokje of print op print.

Happy Susan Blog - Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Tante Betsy Houndstooth

Last but not least is er een nieuw model mouwloos jurkje, Dress Josephine Houndstooth en nog een nieuw model jurkje waarvan ik de naam niet weet. In de 4 verschillende kleurstellingen Red, Blue, Gold en Black. Blijkbaar zijn er ook hemdjes en rokjes van…ook dat heb ik gezien op het inkoopfilmpje van Diezijner.

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Lieverds dit is de laatste keer dat ik zoiets kan laten zien. Ik heb de AW2019 wintercollectie reeds gezien, maar daar mochten geen foto’s meer gemaakt van worden. Dus heb ik ter zijner tijd ook niks meer om te delen. Ik wens jullie heel veel shopplezier in een stenen winkel of wellicht ga je met een winkelmandje door de webshops sjezen. Hier vind je de lijst met Tante Betsy verkooppunten.

Happy Susan blog - Tante Betsy verkooppunten winkels en webshop

Dé Tante Betsy webshop volgt altijd later, ik weet ook helemaal niet wat ze zullen hebben. Ik heb wel al wat wishlist items doorgegeven. Maar ook voor mij is het nog een verrassing wat ze wel of niet hebben en wat ik mag gaan ontvangen.

En lieverds wat zijn jullie favorieten en waar wordt jij blij van?

Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan

Oh ja ik ga nog iemand heel blij maken met een Tante Betsy kadobon twv €50. Ik had een verborgen winactie, voor de actieve mee lezers. Ik blog alweer een tijdje op maandag – woensdag en vrijdag ;). Alexsandraaaaa jij bent de gelukkige, mijn vinger kwam al scrollend met mijn ogen dicht op jouw reactie uit. Gefeliciteerd! Neem je contact met mij op.

Happy Susan blog - winnares Tante Betsy kadobon

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw……
  Wat een prachtige fashionitems (y)
  Love it so much…..
  Als ik een geldboom had dan wist ik het wel…
  Het is maar goed dat deze niet bestaat…..
  Hihihi….
  Zulke mooie foto’s.
  Wat een werk had jij van deze post gemaakt…..
  Respect.
  Ik ga meteen eens kijken in d e webshops….
  Hoop dat je had genoten van een fijne en mooie dag.

  Een prachtig weekend toegewenst Xoxo

  29 maart 2019 at 19:38
 • Reply Ina Sloot

  Hoi! Er staan weer zoveel leuke jurkjes op mijn lijstje! Kon de houndstooth helaas nog niet scoren in mijn maat. Ben zo benieuwd naar dat model! Ben ook benieuwd wat het voor jou gaat worden!! Fijne avond en weekend!
  Alexsandra gefeliciteerd!
  Xx

  29 maart 2019 at 19:45
 • Reply Marianne Asselman

  Dank je wel voor deze zo leuke informatieve blog over de nieuwe collectie. Mijn favoriet?? De overdetop Wrap, echt geweldig gaaf en gelijk toen ik hem de eerste keer zag, straal verliefd.
  Dus wie weet.

  29 maart 2019 at 19:50
  • Reply Alexsandra Stegeman-kok

   Lieve Susan

   Wat een super blog hier kan ik goed mee uit de voeten . En wat leuk win ik zomaar een bon van tante ik sta nu letterlijk te stuiteren na een heerlijke zwemdisco feestje van mijn jongste. Ik ga hem morgen nogmaals lezen. ???

   29 maart 2019 at 21:55
 • Reply frederike

  mooie blog Susan!…wat is het toch een topcollectie…laat maar komen die zomer

  even een kleine aanvulling…voor zover ik heb begrepen komt de witte jurk niet, ook de kiki voor dames en de betsy breton zijn ook niet in productie gegaan…maar hé er is nog genoeg moois over!

  liefs Frederike

  ps bij ons op de groep een compleet fotooverzicht

  29 maart 2019 at 19:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Goedemorgen Frederike je liet het me al gisterenavond even weten, dankjewel daarvoor en dat je het hier even gedeeld hebt. Ik heb vanochtend de witte jurk én Dress Auntie Breton verwijderd. Model Kiki weet ik niet welke jurk of item dat is…misschien die in de Houndstooth print…
   Ik heb daar ook nog eens een ander model van zien langskomen, die niet in de showroom hing maar ik wel op het inkoopfilmpje van een theelepel geluk zag met van die rouches ;). Ik zie die nu ook niet in haar webshop. Bedankt voor je aanvulling lieverd. Knuff??

   30 maart 2019 at 07:10
  • Reply carola

   oooh jammer, maar fijn dat ik het weet, was zo aan het wachten op de kiki…

   30 maart 2019 at 15:22
 • Reply Binnie

  Mooi gemaakt Susan. Wat doe je dat toch goed. Jou jurkje is al onderweg naar je toe. Super leuk. Ik ga zo ff nog wat online zetten van wat ik miste. Heel veel liefs???

  29 maart 2019 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ik zie dat hij bij jou al uit de webshop is gevlogen, heb ik de juiste keuze gemaakt ;). Ik verheug me erop.
   En ja er zitten heel wat uren werk aan zo’n blogpost, maar normaal kon je bij Tante Betsy zien wat er allemaal was…dat is deze keer niet het geval…zo hebben de dames toch een overzicht. Verkoop ze lieverd en vergeet niet ook heel goed voor jezelf te zorgen. Dikke knuffels??

   30 maart 2019 at 07:29
 • Reply Bouke

  Gefeliciteerd Alexsandra!

  Lieve Susan, wat heb je er weer werk van gemaakt! Teveel moois deze collectie. Hoop dat je geniet van het voorspelde mooie weer aankomend weekend
  Groetjes, Bouke

  29 maart 2019 at 19:54
 • Reply Caro

  Ik was vandaag in Utrecht en heb al een klein beetje kunnen zien. Erg leuk hoor maar wat een mega collectie?. Het wordt er niet makkelijker van…

  29 maart 2019 at 19:56
 • Reply Hennie

  Wat een uitgebreid overzicht. Lieverd, fijn weekend. Knuffel
  Hennie

  29 maart 2019 at 19:56
 • Reply Carola

  Hoi, t is misschien stom maar t voelt een beetje verdrietig dat jij steeds minder het gezicht van tb wordt…
  Love you

  29 maart 2019 at 20:13
 • Reply hannelore

  Heerlijk!! Zo jammer dat ze die print rokjes niet jurkjes zijn..
  Maar die rokjes ??

  29 maart 2019 at 20:18
 • Reply Sylvia W

  Wauwwww! Wat een geweldig overzicht! Hihi een wishlist nu? dat gaat niet, die wordt langer en langer! Een heleboel Ohhhhh’s en Ahhhh’s tja ook de setjes voor mij, de jurkjes met dezelfde print leggings (spataders dus net wat fijner voor mij) ik word er zooooo blij van! Ik ga niet on-line bestellen maar echt de winkels bezoeken om te passen en dan keuzes te maken. Dank je wel voor je mooie overzicht en ik kijk er naar uit wat voor moois jij mag ontvangen cq gekocht hebt. Maar nu fijn genieten van een heerlijk weekend met je mannetje, dikke knufff xx

  PS ik zal jou bericht gaan delen in de She Wears Retro FB groep

  29 maart 2019 at 20:20
  • Reply Sylvia W

   Te erg! vergeet uit enthousiasme helemaal de winnares te feliciteren met de geweldige bon! en jou natuurlijk dat het zo lief is dat je zo’n geweldige bon verloot hebt xx

   29 maart 2019 at 21:49
 • Reply Ger da

  Gefeliciteerd Alexsandra, Leuk leuk leuk! Geniet er maar fijn van, dat wordt nog moeilijk kiezen want wat is deze collectie groot. Ik ben vanmiddag bij Tuthola in Markelo geweest, (Ja de zigeuners zijn weer op pad ?) En mocht van Wilma lekker zelf in de dozen neuzen, ze was nog druk aan het uitpakken. Dus deze keer was er gewoon keuze in mijn maat, wat een luxe. Ik heb weer genoten, de Lola haerts tree in het blauw en het rokje in het rood, samen met een shirtje mochten mee naar huis. Maar oh, de summer cross hatch in het groen vond ik ook super, die staat sowieso nu op mijn wensen lijstje. Laat de zomer maar komen. Hoop dat die net zo mooi wordt als het afgelopen jaar. Wens jou binnenkort ook een fijne passessie toe Susan, las dat Binnie jou jurkje al verstuurd heeft dus wie weet morgen!
  Héél fijn weekend lieve Susan ?

  29 maart 2019 at 20:38
 • Reply Alexandra

  Wow wat een uitgebreide collectie heeft Tante Betsy dit jaar gemaakt. De over-the-top prints zijn voor mij weer iets te, maar ik kan me voorstellen dat anderen daar heel blij van worden. Het is in ieder geval opvallend en heel uniek. Ik kijk al meer naar wat ik al in de kast heb hangen en dat is inmiddels een heel uitgebreide Tante Betsy collectie. Ik heb vorig jaar aardig mijn slag geslagen en de jaren daarvoor ook al prachtige items gekocht en daar kan ik zo meteen weer van genieten. Ik heb nu alweer zin in die zomerjurkjes, rokjes en tops. Ik wil nu jurkjes die echt anders zijn dan de eerdere items die ik al heb. En dat lukt ook dit jaar weer hoor, want er is zoveel moois. Wat fijn dat je zoveel foto’s kon delen, daar word je echt wijzer van en het is zo leuk om te zien. En Alexsandra gefeliciteerd met de cadeaubon en veel plezier met shoppen.

  29 maart 2019 at 20:53
 • Reply Mina

  Van harte gefeliciteerd Alexandra! Wauw Susan wat een hoop foto’s en wat een grote collectie. Pff keuzestress. Ga eerdaags lekker passen denk dat het slimste is! Fijn weekend! Dikke knuffel

  29 maart 2019 at 21:24
 • Reply Maria Louisa

  Wie weet…. misschien de petrol of zwarte maxijurk voor mij.
  Het is zoveel dit keer, maakt het kiezen allemaal lastig.
  Leuk blog weer Susan om zo alles bij elkaar te zien.

  29 maart 2019 at 21:44
 • Reply Saskia van Horne

  Wat een leuke jurkjes weer die er komen. Verheug me nu al om al die leuke verschillende ootd te zien van iedereen.
  Fijn dat jij ze allemaal bij elkaar hebt staan.
  Dank voor je blog en morgen weer lekker genieten van het mooie weer.

  29 maart 2019 at 22:09
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een vrolijkheid alle kleurtjes, keuzes, verschillende inkoop, verrassend wat dadelijk bij Tante in de webshop staat. De hartjesbomen staan hier hoog op het lijstje maar wacht dadelijk met smacht op de maxi dress die ik besteld heb 🙂 en dan weer sparen voor het volgende item

  29 maart 2019 at 22:49
 • Reply Marjon

  Hoi, leuk om al je foto’s te zien! Bedankt dat je alles zo weer op een rij zet! Wat een vrolijkheid bij elkaar
  Ik volg je de laatste tijd wat minder omdat ik niet zoveel heb met je spirituele blogs, maar je passessie heb ik uiteraard weer teruggekeken en ik probeer je jurkjesblogs te lezen!

  Nogmaals bedankt!! Fijn weekend ?

  30 maart 2019 at 08:56
 • Reply Dagmar

  Wat een leuke blog weer Susan! Leuk om zo’n compleet overzicht te hebben! Dank je wel voor al het werk!

  31 maart 2019 at 09:45
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat leuk dat ik de bon heb gewonnen. Ik ga donderdag naar Binnie voor de passessie en even kijken naar mijn Wish lijstje. ?. Heb er nu al zin in. En Susan bedankt voor de waardebon???

  31 maart 2019 at 19:51
 • Reply Petra van Vliet

  Ha Susan!
  De afgelopen weken ben ik zo druk geweest, dat ik helemaal geen tijd/puf had om welke blogs dan ook te lezen. Dus ik heb de hele winactie gemist 🙁 🙂
  Er zitten een aantal supermooie jurkjes tussen, maar jeetje, wat een enorme collectie!
  Ik heb mijn zinnen gezet op een mouwloze variant. Nu maar hopen dat er straks in de uitverkoop nog zo’n jurkje te koop is 😉

  Veel succes met jouw blog en de weg die je ingeslagen bent!
  Over anderhalve week worden mijn weken (m.n. de weekenden) weer wat rustiger, dan volg ik je weer trouwer 🙂
  xxx

  31 maart 2019 at 20:08
 • Reply Ellen Jacobs

  Weer een lekker overzichtvan het moois wat gaat komen. Nu een hoop geduld en hopelijk geluk hebben om het jurkje te kopen waar mijn oog een jaar geleden op viel en dat ik steeds op een foto kon bewonderen.
  Lieve groetjes van de Veluwe
  Ellen

  2 april 2019 at 19:20
 • Reply Ellen Jacobs

  O, ja helemaal de winnares vergeten te feliciteren met haar heerlijke Betsybon

  2 april 2019 at 19:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.