Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Enjoy quality time with Susan

Hey lieverds vandaag weer een blogpost met diepgang. Ik ben nu twee dagen na elkaar om 5.11 uur wakker geworden, gelukkig ook weer in slaap gevallen hoor. En ik wil daarom weer eens wat vertellen over positief denken en over affirmaties. Want jij kunt met de kracht van je gedachten jouw wereld veranderen. Jij bent zo ongelooflijk krachtig en vandaag wil ik daar weer wat dieper op in gaan.

Het zit er wel dik in dat als je altijd al mee leest dat ik je wellicht niets nieuws vertel. Maar wie weet zet deze blogpost jou wel aan tot grote veranderingen. Ik als motivator, inspirator en lichtwerker, zie het als mijn taak om dit met jullie te delen. Jullie te inspireren, te motiveren, mijn ervaringen met jullie te delen. Dit is iets wat ik van nature doe en waar ik goed in ben. Dit is mijn levensdoel om mensen te helpen zichzelf te helpen, door een voorbeeld te zijn.

Vaak deel ik mijn ervaringen ook door middel van een kwebbelblog. Ik zit tegenwoordig wat meer in relaxstand en ben aan het leren om nog beter voor mezelf te zorgen. Maar ondertussen sta ik niet stil hoor, want doordat ik tot rust kom, komt er vanzelf plek voor nieuwe ideeën. Dus lieverd al moet je verplicht rusten omdat je lijf niet zo mee werkt als je zou willen. Zie dat dan niet als straf, maar wees dankbaar dat je mag leren goed voor jezelf te zorgen. En weet dat ook jij aan jezelf mag en kan werken door te genieten van het leven in ruststand.

Er zijn redenen waarom jij ziek bent geworden, waarom jouw lijf je maant tot rust te komen. Je kunt door gewoon heerlijk jezelf te zijn ook mensen helpen door een voorbeeld te zijn. Vaak zelfs nog beter als mensen die maar doordenderen in het leven en geen tijd nemen om stil te staan. Door bewust stil te staan, door naar binnen te kijken en te zijn. Mag jij worden wie je bent. Je hoeft en kunt je niet meer verschuilen achter een baan. Want dat is niet wie je bent, dat is wat je doet of deed.

Whahaha al typend ga ik een hele andere kant op als de bedoeling was, nou ja dit zal de bedoeling zijn dat dit al typend uit mijn vingers komt. Te laten weten dat wat er ook in je leven gebeurt, dat je nog steeds tot grootse dingen in staat bent. Door heerlijk jezelf te zijn, dat jij mag worden wie je bent. En daarmee een voorbeeld voor anderen mag zijn.

Door dagelijks bezig te zijn met affirmaties, positief denken en in mijn kracht te staan ben ik een voorbeeld voor anderen. Ik ben erachter gekomen dat ons denken een zeer krachtig iets is, dat je jezelf ziek kunt denken. Maar zeer zeker ook dat je jezelf beter kunt denken. En ja ik weet dat ik nogal wat zeg…schrijf. Maar let maar eens op als je begint te piekeren dat je je daar niet beter door gaat voelen. Let eens op je lichaam wat negatief denken, negatieve woorden met je doen.

Er is een reden waarom ik geen journaal meer kijk. Er is een reden dat ik me heel bewust zoveel mogelijk omring met positieve mensen. Door de natuur in te gaan kan ik mezelf weer opladen met positieve energie. En dat kan natuurlijk ook door in de tuin te gaan zitten of op je balkonnetje of achter de geraniums ;). Al die dingen die goede energie opleveren zijn goed voor jou.

Wees lekker creatief, geniet van het lezen van een goed boek of gewoon een romannetje. Wees niet zo streng voor jezelf, maar wees lief voor jezelf. Voor de dames die wel werken, doe dit soort dingen niet alleen in je vakantie. Maar maak bewust tijd voor Me-time, het is belangrijk voor je dat je kunt opladen. Probeer meerdere rust momenten op een dag te creëren. Ga naar buiten tijdens de pauze en laat die roddelende collega’s links liggen. Die doen je geen goed, die leveren alleen negatieve energie op. Geniet van alle kleine dingen in het leven, van ontluikende bloemen, van bloemen vol in de bloei, luister naar de fluitende vogeltjes. Maak van het leven een feestje en hang gewoon lekker zelf die slingers op.

Vandaag ga ik een paar uurtjes samen met dochterlief genieten, we gaan naar een pluk tuin. Vorig jaar gingen we er heen op mijn verjaardag. Ik verheug me om lekker quality time met dochterlief door te brengen. Jullie gaan vast mooie bloemenfoto’s door deze post heen zien en kunnen zo mee genieten.

Lieverds als het even kan trek iedere dag een mooie vrolijke jurk aan en maak van het leven een feestje. Jij bent het waard lieverd om goed voor jezelf te zorgen. Denk positieve en krachtige gedachten daarmee creëer jij namelijk je eigen werkelijkheid!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Heidi

  Mooi!!! Jezelf zijn. Dat is het mooiste wat je kunt worden????

  10 juli 2019 at 19:38
 • Reply Annelies

  Ik heb vandaag flink aan de rem getrokken. Even lekker niks doen. Wel toevallig dat jij er nu over schrijft ? Ik was erg moe dus was het nodig om even te niksen. Wel lekker mijn nagels gelakt dus creatief bezig geweest. Vandaag de eerste van drie jurkjes binnen gekregen uit de sale. Daar geniet ik ook van. Ik denk dat ik morgen maar eens wat bloemen uit de tuin ga plukken zo inspirerend die vrolijke bloemen van jou. Fijne avond nog. Liefs Annelies

  10 juli 2019 at 19:46
 • Reply Corine

  Je hebt zo gelijk, dat heb ik nu net even nodig, beetje veel tegenslag gehad. Maar we gaan het weer omdraaien, prachtig bloemen boeket, knuffels Corine

  10 juli 2019 at 19:58
 • Reply Margo

  Hoi Susan,
  Zooooooo, dit kwam binnen….??
  Alsof het bange kind in mij die niet meer weet wat ze waard is /wat haar waarde is zonder baan, gekoesterd werd… heel bijzonder dat dit precies is waar ik het andaag in therapie over gehad heb…. Dank je wel???

  10 juli 2019 at 20:13
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, wat komt jouw verhaal op het juiste moment zeg, hier donderen we ook maar door soms 7 dagen in de week en hel lijkt wel of het steeds drukker wordt maar ja dat je heb je als je een eigen bedrijf hebt samen met je man. Maar ja om er voor te zorgen dat onze mensen aan het werk blijven moet er dag in dag uit veel geregeld worden en dan hebben we het nog niet eens over het reilen en zeilen thuis maar ja dat heet nu eenmaal ondernemen. Maar vandaag even niet man man man wat kan een mens zo aan het eind tegen de zomervakantie moe zijn. Ook mijn lichaam wist me te vertellen dat ik gas terug moest nemen vandaag en dat hebben we dan ook maar gedaan. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen. Als we straks vakantie hebben hoop ik met mijn gezin ook leuke dingen te gaan doen en mooie herinneringen te mogen maken waarop we dan weer een tijdje kunnen teren. Wat een leuke fotos van jou en je dochter zeg. Veel liefs van Monique den Boer uit Dordrecht

  10 juli 2019 at 20:16
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  (positief gedichtje wat ik vorig jaar geschreven heb)
  WEGGECIJFERD
  Uit statistieken is gebleken,
  dat mensen in grote getale als nummer worden bekeken.
  Maar ieder mens is uniek,
  hoort niet in een grafiek.

  Een mensenleven is geen moeilijk vraagstuk,
  maar vraagt simpel geluk.
  Is niet geslaagd,
  wanneer iemands persoonlijkheid vervaagt.

  Draait niet om centen,
  maar eigenschappen en talenten.
  Waarderen en respecteren.

  Het zijn uitgerekend liefde en waardering bij elkaar opgeteld,
  wat tot positiviteit samensmelt.
  Dat geeft dus,
  een enorme +

  10 juli 2019 at 21:10
  • Reply Petra van Schijndel

   Prachtig al die bloemen. Fijn dat je genoten hebt met je dochter.

   11 juli 2019 at 09:40
 • Reply Neeltje

  Ik ben door mujn lijf teruggevloten en lag gisteren en vandaag ziek op de bank. Morgen rustig aan werken en eind van de week heerlijk vakantie!

  10 juli 2019 at 23:22
 • Reply Annette Elias

  Hier nog eentje die verplicht rustiger aan doet… creatief bezig zijn, buiten zijn.. je hebt helemaal gelijk! Het helpt, het heelt, het verzacht. Ik genoot weer van je prachtige foto’s! Toevallig ben ik zelf bezig allerlei bloemen te maken.. van papier. Heerlijk om te doen! Zo vinden we allemaal onze eigen manier! Geniet maar lekker Susan!

  10 juli 2019 at 23:40
 • Reply chucky1012

  Heerlijk die positieve energie maakt mijn dag weer heel goed nadat ik slecht nieuws had gehad…..
  Ik pak tussendoor dagen waarop ik lekker doe wat ik wil doen en zet mijn gedachten dan om in zeer positieve dingen en ga ik doen wat ik graag wil doen en waar ik heel blij van wordt….

  Een hele fijne dag en dank je voor deze fijne post Xoxo

  11 juli 2019 at 09:45
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd….. niet alleen je levenslessen, je handreikingen en je levenswensen aan ons worden met de dag duidelijker en completer! Ook je manier van schrijven wordt steeds meer JIJ… je wordt duidelijker, to-the-point! Niet meer “schoorvoetend” (en dat is niet het woord wat ècht de lading dekt van wat ik bedoel), maar er is geen enkele schroom meer met ons te delen, wat gedeeld moet! En dat is zo onwijs krachtig en komt zo binnen! Ja jij bent een lichtwerker en alle sh.t die je de afgelopen tijd over je heen hebt gekregen, heeft je hier gebracht…… JOUW PAD…. zo mooi om te zien en mee te beleven!

  Ik herinner me een boodschap, die je pas geleden kreeg….. “het geschreven woord”…. weet je nog ?? Op krachtige maar oh zo empatische wijze jouw wijsheden delen, daar waar je zo ontzettend veel vrouwen/mensen mee kunt helpen! Ervaringsdeskundige op velerlei gebied en jij hebt de gave deze op een begrijpelijke, liefdevolle en zeer doortastende manier aan ons te vertellen en met ons te delen!

  Mooi mens, I love you ?

  11 juli 2019 at 12:21
 • Reply Happy Susan blogger

  Wow lieverds wat een mooie reacties allemaal. Oh het liefst zou ik op iedereen willen reageren, weet dat ze stuk voor stuk binnen komen. Maar voor mezelf zorgen is nu belangrijk, ik ben pas aangekleed (heb heerlijk rustig aan gedaan) en ga nu lekker buiten wandelen lieverds. Dikke dankjewel en sterkte knuffels voor jullie???

  11 juli 2019 at 15:10
 • Reply Patricia Lourens

  Mooi geschreven Susan? je teksten werken inspirerend ?. Vooral het stukje; dat je het waard bent kwam goed binnen. Geniet van je rijd samen met je dochter. Weet ook dat wat jij leert en loslaat haar ook helpt; bloedlijn en oude patronen. Liefs Patricia

  11 juli 2019 at 22:04
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.