Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses

Energy cleanse with Susan

Hey lieverds vandaag een hele korte blogpost, ik ben namelijk ziek. Ik heb vandaag diverse malen overgegeven en ik heb echt het gevoel dat dit geen griep is, maar een energieclearing. Ik ben ook met een ander eetpatroon begonnen, koolhydraatbeperkt, en wellicht kan het daar ook van zijn. Dat anders eten is een onderdeel om mijn energie te verhogen, dat kon je al lezen in Being High Sensitive with Susan. Mijn lichaam is zich aan het passen aan de hogere energiefrequenties. Voor mij is het wellicht nodig dat mijn lichaam opruiming houdt, voor jou kan het weer iets heel anders zijn. Bij mij voelt het echt als een opruiming, een loslaat proces. Hoe nu verder weet ik niet, want mijn lichaam is op dit moment enorm moe.

Jullie moeten daarom nog even geduld hebben met de jurkjes die ik op Marktplaats had willen zetten (zie mijn blog Lots of abundance with Susan). Ik ga nu weer offline, vandaag geen outfitfoto’s of wat dan ook. Heb een fijne avond lieverds en als je dit op een later moment leest, een hele fijne dag!

Lots of love from Susan

PS In deze blogpost een paar foto’s van onze vakantie in Ierland (2017)

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Annelies

  Doe lekker rustig aan Susan. 😘

  27 januari 2020 at 19:39
 • Reply Natasja

  Beterschap, doe rustig aan!

  27 januari 2020 at 19:49
 • Reply Hennie

  Beterschap lieverd😘
  Lieve groetjes Hennie

  27 januari 2020 at 20:15
 • Reply Mina

  Beterschap lieve Susan,en zorg goed voor jezelf! Pak goed je rust! Dikke knuffel

  27 januari 2020 at 20:20
 • Reply Jooske

  Beterschap! Als je echt KhA eet kan het zijn dat je de keto-griep hebt. Google er maar even op.
  Iig veel beterschap! Rustig aan!

  27 januari 2020 at 20:43
 • Reply Petra van Schijndel

  Beterschap!

  27 januari 2020 at 20:52
 • Reply Saskia van Horne

  Hoop dat je snel opknapt en bruist van de energie. 😘

  27 januari 2020 at 21:07
 • Reply Rebelle

  Van harte beterschap!
  Liefs Rebelle

  27 januari 2020 at 21:21
 • Reply Willeke van Schagen

  Van harte beterschap😘

  27 januari 2020 at 22:06
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie beterschapswensen.
  Inmiddels ben ik na een paar dagen bedrust weer opgeknapt en heb ik een nieuwe blogpost geschreven. Verder hou ik nog even rust. Knuff💕😃😘

  29 januari 2020 at 23:36
 • Reply Tamara

  Lijkt me ook een aparte gewaarwording, interessant hoor, succes meisje 😘

  30 januari 2020 at 23:05
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.