Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Embracing the goddess within with Susan

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Hey lieverds vandaag ga ik eens uit mijn comfortzone stappen en ga ik nog meer in mijn kracht staan. In het kader van de volle maan en de godin in mij. Zo mooi om heerlijk mijn vrouwelijke zelf te omarmen en vanuit intuïtie te leven en vanuit mijn hart. Gisteren las ik een oude Flow magazine iets over Mindfulness en dat daar niks zweverigs aan was en dat triggerde iets in mij. Vandaag geen zweverige blogpost, wellicht wel een zwierige aardse blogpost over de godin in mij.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Kyra Poppy PinkHappy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Kyra Poppy Pink - Flow magazine

Ja lieverds ik vind dit toch nog wel spannend om te doen, maar aan de andere kant heb ik er ook lak aan wat andere mensen, wat jullie, van me zouden kunnen denken. Nu is dat als fan van vrolijke fleurige Tante Betsy jurkjes met gekke over the top printjes al iets waar ik jarenlang ervaring in heb. Daar trek ik me ook niks van aan wat een ander vind, ik trek aan wat ik leuk vind.

En deze blogpost resoneert met jou of niet. Je herkent jezelf erin of hebt er helemaal niets mee. Toch hoop ik dat je verder durft te lezen, want wie weet is het allemaal nog niet eens zo vreemd wat ik allemaal schrijf en deel ;).

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Daarom vandaag hup in alle openheid, ik omarm de godin in mij. Ik geloof erin dat als wij sterven dat alleen ons lichaam sterft en onze ziel voortleeft. En dat op een gegeven moment onze ziel weer indaalt in een nieuw lichaam. Ik weet inmiddels al heel wat jaren dat diep in mij heel veel oude kennis zit uit vorige levens. Levens waarin ik een kruidenvrouwtje ben geweest, ik buiten de samenleving heb geleefd in afzondering. Omdat men vrouwen die zoveel wijsheid in pacht hadden maar eng vond en deze vrouwen zelfs vermoord werden.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Er zijn nog steeds culturen die vrouwen liever dom houden. Maar lieverds als je eerlijk naar binnen kijkt weet jij ook dat jij heel krachtig bent. Ja ik ga het gewoon zeggen hoor, wij vrouwen zijn vaak veel krachtiger als mannen. Mannen leven vaak nog vanuit hun ego en hun ratio en hebben hun vrouwelijke kant nog niet omarmt. Wij vrouwen staan veel meer in contact met ons gevoel, met onze intuïtie. En wie weet heb jij ook wel heel lang vanuit jouw ego en je ratio geleefd. Maar ben je inmiddels aan het ontdekken dat je intuïtie, je buikgevoel en de stem van je hart enorm goede raadgevers zijn.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Ik vind het heerlijk om bewust te zijn, om bezig te zijn met mijn innerlijke spirituele ontwikkeling en ik geniet volop van het transformatie proces dat ik nu doormaak. Zo’n beetje als een vlinder durf ik uit mijn cocon te kruipen en mezelf te laten zien. Ik mag nog meer gaan stralen en heerlijk in mijn kracht gaan staan. Maar daarnaast ook lekker vrolijk speels fladderen en de uitkomst van de situatie los te laten. Daarnaast mag ik ook de mannelijke kant ontwikkelen en vanuit daadkracht handelen. Maar daar gaat deze blogpost niet over ;).

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lala Leopard Purple

Ik ben door mijn opvoeding en wat ik meegemaakt heb altijd heel serieus geweest. Ik heb er al eens over geschreven, maar het was bij ons thuis vaak geen lolletje. Ik heb daarom ook echt moeten leren om te lachen, om plezier te hebben. En eigenlijk is dat iets dat ik nu ook aan het leren ben. Dat ik mag gek doen, goed mag zorgen voor het innerlijke kind in mij. Ik wens me een groot Pipi langkous huis met een schommel in de tuin om het kind in mij te ontdekken en te laten spelen. En ook een hangmat om heerlijk lui in te slapen en te luieren. En ondertussen huppel ik in een fleurig Tante Betsy jurkje door onze tuin en geniet ik van de madeliefjes in het gras.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Maar nog even over die godin in mij, die vrouw die graag met edelstenen werkt. Die plezier beleeft aan haar talloze kaartensets. Sinds ik die ‘Messages of love from Susan’ doe, ontdek ik dat ik enorm geniet van het werken met de symboliek op de kaarten. Dat de kaarten zo een boodschap brengen. Ik ontdek de wijsheid in mij, ingevingen als ik de kaarten zie en er naar te luisteren. En ook zo leuk om die wijsheid dan weer te mogen delen en anderen te helpen met hun bewustwordingsproces. Zodat ook zij volledig in hun kracht gaan staan.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Ik deed vanochtend voor mezelf een volle maan legging met godinnen kaarten en elfen kaarten. Ik kan dan zo genieten van de boodschappen die ik mag ontvangen. Ik heb me vandaag ook meer verdiept in de symboliek op de kaarten. Ik heb te lang voor mezelf alleen uit het boekje gelezen in plaats van te vertrouwen op de wijsheid in mezelf. Mooi om zo meer uit mijn schulp te kruipen en te geloven in mezelf op dat gebied. Natuurlijk deed ik dat wel al veel langer, maar nu durf ik dat zonder zijwieltjes whahaha.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Volle maan legging Godinnen orakel & Elfen orakel

Nou lieverds ik ga een einde aan deze blogpost breien zittend in de tuin genietend van de vogelgeluiden en de bloemetjes in mijn potten. En van mijn vrolijke fleurige zomer jurkje Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Orange die ik vanmiddag aan deed. Heerlijk geaard met blote voeten en wie weet ga ik dadelijk nog creatief zijn of komt dochterlief nog op bezoek. Ik geniet in ieder geval volop van het leven en het prachtige weer.

Happy Susan blog - Embracing the goddess within with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Wie weet inspireer ik je met deze blogpost en durf je ook wel de godin in jezelf te erkennen. Of wie weet heb je die al heel lang geleden omarmt, ik in ieder geval wel, maar er openlijk over schrijven is toch weer wat anders. Maar we worden niet meer vervolgd, we komen niet meer op de vuurstapel of worden opgehangen als we heerlijk onszelf durven te zijn. Dus yihaaa we mogen heerlijk ons zelf zijn.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Geweldig en zo mooi is deze post geschreven….
  Ik voel mij nu net een rups…. 👌🏻
  Lekker doen wat jij wilt en laat anderen maar denken, doen en kletsen wat ze willen,…
  Ik maak mij er niet druk over….
  Kleedt mij zoals ik wil….
  Trek mij er niets van aan en laat anderen lekker kletsen….
  Pff doe en wat ik wil doen en gelukkig zijn…
  Mooie dress had je aan 😍
  Wat is de nagellak prachtig.
  Welke kleur is dit en van welk merk?
  Handig zo een overkapping.
  Hihihi leuk pippi…

  Een fijne avond Xoxo

  8 april 2020 at 20:30
 • Reply Mina

  Yihaaa, mooi omschreven en precies, wees je mooie zelf!

  Ben nog steeds heel blij met mijn Engelen trading en de mooie boodschappen die ik heb gekregen! Hele dikke knuffel

  8 april 2020 at 20:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat fijn lieverd dat je er zo blij mee bent. Met liefde voor je gedaan en dan ook zo mooi dat je er weer eentje hebt doorgegeven en cadeau hebt gedaan aan een jurkenzusje. Ook zij was er heel blij mee. Heb al een aantal mooie reacties mogen ontvangen. Dikke knuffels😘😘

   11 april 2020 at 08:58
 • Reply Jobke

  Mooi om te lezen hoe je jezelf aan het ontwikkelen bent Susan! ❤

  9 april 2020 at 11:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja het gaat opeens hard in deze tijden van grote transformatie. Dikke knuffels😘😘

   11 april 2020 at 08:59
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, zo herkenbaar wat jij schrijft dat je er maling aan hebt wat anderen van je vinden qua kleding en lekker je eigen pad volgen heerlijk is dat hè. Ik heb een vriendin die engelen healingen geeft en tijdens zo’n healing wist ze mij te vertellen dat ik vroeger een orakel ben geweest , eerst wist ik niet zo goed wat ze er mee bedoelde maar nu vallen alle puzzelstukjes op z’n plaats. Zo bijzonder hè. Lieve groetjes van Monique

  13 april 2020 at 19:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat bijzonder lieverd om dat te horen. Veel van ons hebben trauma’s uit vorige levens en durven voor dit soort dingen niet uit te komen omdat we er vroeger dus voor vermoord zijn.
   Ik heb het afgelopen jaar, anderhalf jaar, een aantal sessies gehad waar ik deze heb mogen helen. Daarom durf ik er nu ook echt publiekelijk voor uit te komen, terwijl ik dus wel al meer dan 20 jaar voor mezelf mee bezig ben.
   Blij dat ik die healings heb mogen ontvangen en nu heerlijk ook op dat gebied mezelf durf te uiten. Geniet van jouw bewustwordings weg lieverd! De transformatie gaat in deze tijd sneller dan ooit. Laat het maar allemaal binnen komen. Dikke knuffels😘😉

   14 april 2020 at 10:42

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.