Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Embracing change with Susan

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Hey lieverds gisteren heb ik besloten dat er toch een aantal veranderingen hier op mijn blog gaan komen. In het kader van een nieuw begin, een nieuwe weg die ik insla met het starten van een intuïtieve business. Ik heb daarom alle vrije tijd nodig. En ga daarom in vervolg op intuïtie bloggen en niet meer op vastgezette dagen. Lees je mee wat er veranderd en wat er allemaal wel nog hetzelfde blijft.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Ja lieverds het is best een grote stap om mijn reguliere dagen dat ik blog los te laten. Het is toch een bepaalde structuur die mij houvast gaf en jullie natuurlijk ook. Ik heb een heel aantal jaren dagelijks geblogd, daarna heb ik dat ivm mijn burn-out teruggedraaid naar vijf dagen in de week. En sinds enige tijd blog ik, vanwege mijn gezondheid, op drie vaste dagen in de week. Ik had die structuur nodig, mezelf kennende zou ik het anders vergeten of net meer gaan bloggen.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Omdat ik me actief wil gaan richten op mijn 8 weekse cursus ivm intuïtief ondernemerschap heb ik deze beslissing genomen. Verder gaat er gewoon teveel vrije tijd in een blogpost zitten. Ik wil deze gewoon vanuit intuïtie gaan schrijven en als ik echt wat nieuws te melden heb. Ik ga daarom even een time-out creëeren hier op mijn blogpagina.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Volg je me via mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ Facebook pagina, dan hoef je je geen enkele zorgen te maken. Ik blijf outfitposts delen en dat zal vanaf nu dagelijks zijn. Zo’n outfitpost maken kost veel minder tijd als een blogpost en zijn ook populair zag ik. En ik wil ook daar weer eens wat vaker live gaan. Wellicht gewoon even om mijn outfit te delen en om dan door te gaan naar mijn Happy Susan blog Facebook pagina.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Ik vertelde woensdag al dat ik actiever ga worden op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Voor de hooggevoeligen onder ons, die wat hebben aan mijn blogposts met diepgang. Ik wil daar regelmatig live gaan omdat dit veel minder energie voor me kost. Ik sta gewoon een half uurtje of zo te kletsen tegen jullie en daarna kan ik het loslaten. In een blogpost zitten heel wat uurtjes werk en die tijd wil ik nu anders gaan besteden.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Zo heb ik ook weer wat meer tijd als ik een aanmelding krijg voor een engelenkaart reading. De ‘Messages of love from Susan’ blijven vooralsnog €8,88 kosten. Eigenlijk is dat veel te goedkoop voor de tijd en energie die ik erin steek. Maar dat is dan maar even het oefen tarief ;). Ik merk dat ik door readingen voor anderen te doen, mezelf meer ontwikkel op intuïtief gebied en meer vertrouwen krijg. Gun me daar ook de tijd in als je er een aanvraagt, ik ben namelijk ook druk met mijn zelfontwikkeling.

Happy Susan blog - Embracing change with Susan

Dit lange weekend ga ik flink opruimen in huis in het kader van Woningsdag. Ik doe mee aan de digitale kleedjesmarkt via de Facebooksite van Heerlen Mijn Stad. En ik ga ook spullen op VrijMarktplaats zetten, een categorie binnen Marktplaats. Dat zal dan met mijn bekende 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account zijn. Staat er nu nog wat op waar je interesse in hebt en wat er al langer op staat, stuur me dan een mailtje met de prijs die je in gedachten hebt. Wie weet komen we dan wel over de prijs uit, die moet wel in de buurt van mijn vraagprijs zitten. Ik heb er twee paar dure laarzen op staan en die gaan echt niet veel goedkoper weg.

Woningsdag in Heerlen

365happyTanteBetsydresses op Vrijmarktplaats

Ja lieverds je leest het al, ik ben flink bezig met loslaten. Het is echt nodig om een nieuwe start te maken. Ik heb vandaag ook een aantal sponsors benaderd, waar ik al langere tijd niet meer mee samenwerk. Ik heb hun banners van mijn site verwijderd omdat dit niet meer past bij wat ik wil uitdragen. De banner naar Tante Betsy blijft wel staan, want ik draag nog steeds iedere dag een Tante Betsy jurk en dat gaat ook niet veranderen ;). Ook de Happy Tante Betsy shops list blijft er vooralsnog op staan, omdat ik het belangrijk vind om die zelfstandige ondernemers te steunen.

Happy Susan blog Facebook pagina - Embracing change with Susan

Lieverds ik ga er vandoor, nou ja ik ga nergens heen hoor whahaha. Jullie zien me op mijn Facebook pagina’s en Instagram account. Zorg dat je bij mij actief volgt zodat je geen enkele post mist (‘als eerste weergeven’ aanklikken) en een melding krijgt als ik Live ga (‘meldingen ontvangen’ aanvinken). De instructies op bovenstaande afbeelding gelden natuurlijk ook voor mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ Facebook pagina.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply chucky1012

  Lieverd…..
  Héél veel succes met alles wat jij gaat doen en
  harte lijk met alles wat jij hier gedaan had 👌🏽👏👏👏👏👏
  Ik blijf jou volgen en volgen en zal natuurlijk
  hier eens komen kijken…..
  De cursus is jou van harte gegund.

  Good luck en een fijn weekend 😘

  24 april 2020 at 20:06
  • Reply Mina

   👏👏Super goed nieuws! Het verbaast me ook niets! Heel veel succes lieverd! Uiteraard volg ik alles op de voet!Heel goef dat je op gaay ruimen, je hebt de ruimte straks nodig in je hoofd!Wens je een fijn lang weekend en opruim ze! Dikke knuffel ❤❤😘😘

   24 april 2020 at 20:39
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel lieverd vandaag even niet opgeruimd maar gewerkt aan een nieuw dreamboard/visionboard voor mijn nieuwe intuïtieve onderneming. Dat was ook al meteen een opdracht van de cursus en in het kader van de nieuwe maan leek me dat heel slim om dat maar eerst te doen ;). Ik heb er weer veel plezier aan beleefd💕🌸💃 Knuff😘😘

    25 april 2020 at 20:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd en als er weer een nieuwe blogpost is deel ik dat natuurlijk weer gewoon op Facebook. Dus stiekem veranderd er niet zo heel veel. En op mijn Facebook pagina’s wordt het alleen maar gezelliger💃💕😃😘

   25 april 2020 at 09:03
 • Reply Corine

  Lieve Susan, heel veel succes met je cursus en met alles, doe het op je gemak, ik blijf je volgen hoor en heerlijk om je enthousiast te horen vertellen via de Facebook filmpjes, knuffels Corine

  24 april 2020 at 20:13
  • Reply Doortje

   Jammer dat je minder gaat blogfen – maar ik begrijp het volledig. Ik blijf je volgen, succes met je nieuwe cursus en nieuwe stappen!!
   XxD.

   24 april 2020 at 22:19
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel Doortje, ik weet even niet of je ook op Facebook zit. Maar daar word ik in feite actiever en daar wordt het alleen gezelliger met Live sessies. En dat bloggen komt vanzelf ook wel weer, nu even een pas op de plaats zodat ik meer tijd en energie overhoudt.
    Op Facebook blijft alles hetzelfde en wordt het eigenlijk nog leuker om me te volgen💕💃😃😘

    25 april 2020 at 09:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja daar komen er alleen maar meer van die filmpjes, live kwebbel sessies en natuurlijk met diepgang. Dat kost mij vele malen minder energie en tijd en is ook voor mij gezelliger. Dus yihaaa ik verheug me erop. Dikke knuffels😘😘

   25 april 2020 at 09:04
 • Reply Diena

  ❤💋

  24 april 2020 at 20:32
 • Reply Marscha

  Lieve Susan,

  Wat ben je toch een heeerlijk mens!!! Tuurlijk blijf ik je volgen! Ik ben super benieuwd wat voor moois er allemaal op je pad gaat komen. Alle begrip dat je kiest om jouw eigen tijd anders in te delen! Veel succes met de cursus en hoop gauw weer iets van je te zien en horen💖.

  Dikke knuffel Marscha😘

  24 april 2020 at 20:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd en je blijft gewoon dagelijks van me horen op Facebook. Dus eigenlijk veranderd er niet veel. Maar een Facebook post of Live sessie kost veel minder tijd en krijg ik meer interactie dus daarom die keuze ;). We gaan ons zien💕💃😃😘

   25 april 2020 at 09:09
 • Reply K. Van Dongen

  Succes met je nieuwe weg.
  Groetjes Karen

  24 april 2020 at 21:08
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ik weet niet of je ook op Facebook zit, maar daar kun je me dus volgen💕💃😃😘

   25 april 2020 at 09:09
 • Reply Geeske

  Wat leuk dat je nu reddingen aanbied! Heel veel succes met je intuïtieve business! Ik volg het graag.

  25 april 2020 at 10:26
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ik ben vandaag al heerlijk aan de slag geweest met een dreamboard/visionboard voor mijn intuïtieve business. Ik heb er heerlijk van genoten. Én vanmiddag ging ik Live on Facebook op beide Facebook pagina’s💕💃😃😘

   25 april 2020 at 20:38
 • Reply Caro

  Wat een heerlijk gevoel moet dat hebben gegeven, toen je die beslissing had genomen! Die druk van je schouders af, ruimte voor jouw eigen keuzen op jouw nieuwe pad! Heel erg goed. Ervaar je dat ook zo? Dan is deze stap de enige juiste. Well done mooie dame💕. Bloggen in een vast schema zou ik echt niet kunnen opbrengen. Ik blog zodra ik ruimte en energie heb in mijn hoofd. Dan vloeien de woorden moeiteloos ‘op papier’…. En nou en of dat een blog schrijven een beste klus is! Maar op deze manier een hele leuke en dankbare klus!! Fijn dat jij dat ook weer gaat ervaren. Ik blijf je op de diverse kanalen gezellig volgen. Dikke kus💋

  25 april 2020 at 12:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ja hoor het voelde goed van de week toen ik de beslissing nam door de Nieuwe Maan legging die ik deed.
   Het zal nog even vreemd zijn om geen blogposts te schrijven de eerste tijd. Ik doe dat al sinds december 2011 dus al heeeel wat jaartjes. Vandaag ben ik al Live gegaan op beide Facebook pagina’s en het voelde goed om er vandaag verder niet mee bezig te zijn om wat te delen. Heerlijk genoten van creatief zijn met een visionboard voor mijn intuïtieve business. Loved it💕😃😘

   25 april 2020 at 20:42

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.