Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Words of Wisdom

Embrace transformation with Susan

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black

Hey lieverds vandaag gaat mijn blogpost over transformeren. Vandaag koos ik heel bewust voor Tante Betsy Dress Claudia Dragonfly Black. Een jurk die ik gewoon móest hebben, nadat een libelle heel dichtbij me kwam zitten. En me de boodschap van transformatie bracht, terwijl ik de blogpost over de kracht van kleuren aan het schrijven was. Vandaag een blogpost met diepgang over veranderingen in ons leven.

Embrace transformation with Susan - libelle verandering zit in de lucht

Als je gezellig met me mee op het pad van bewustzijn mee wandelt, herken je wellicht ook steeds meer tekens en signalen om je heen. Je ziet dubbele nummers op je mobiele, op nummerborden, op je digitale klok of zelfs op je kassabon. Je hoort in de tekst van een liedje iets wat je op dat moment nodig hebt. Je oog valt op een tekst in een tijdschrift of opeens komt er een boek op je pad, dat je helpt op je weg. Dit zijn allemaal tekens die je verder leiden op je pad.

Embrace transformation with Susan - let op synchroniciteit

Zo is het ook met dieren, nu ben ik daar eerlijk gezegd niet zo in thuis. Ik heb eens gehoord dat een libelle voor transformatie staat. Dat er letterlijk transformatie in de lucht zit. Ze kondigen een periode van verandering aan. En ja ik weet dat verandering eng kan lijken, maar verandering is altijd voor je hoogste goed. Op de website van Inspirerend Leven staat een heel artikel over de libelle en wat de bijbehorende boodschap is. Misschien herinner je nu opeens dat je van de zomer ook heel vaak een libelle hebt gezien. Ik raad je zeker aan dat stuk te gaan lezen, het zal je helpen en je nog meer bewust gaan maken.

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black

Ik ga al langere tijd door een proces van verandering heen. Ik heb begin dit jaar mijn baan ‘verloren’. Herstellende van mijn burn-out, viel ik met mijn fiets en had ik een gebroken arm waardoor ik opnieuw moest reïntegreren. En tijdens die reïntegratie werd het me steeds duidelijker dat ik in de Wia zou belanden. Op zo’n moment is dat allemaal eng als je er zo midden in zit. Maar door jarenlange ervaring met grote veranderingen in mijn leven wist ik dat dit mijn weg was die ik te gaan had.

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black

Inmiddels kom ik beetje bij beetje tot rust. Maar afgelopen week had ik weer het gevoel terug geworpen te zijn ná de Tante Betsy fandag. Al mijn klachten waren verergerd en ik was enorm overprikkeld (ik heb een cva gehad in 2005). Ik weet niet hoe het zit en of dit gewoon te maken heeft met de ascentie verschijnselen van de enorm hoge energiëen die nu in de lucht hangen.

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black

Ik vind het aan een kant wel moeilijk om hierover te schrijven op mijn blog. Maar ik heb heel sterk het idee dat ik hierover móet schrijven en ik voel de behoefte om het hier te delen. Ik kan me voorstellen dat dit allemaal abracadabra lijkt als je dit leest en je er daarom ook helemaal niks mee hebt. Dat mag en dan mag je genieten van de outfit foto’s, die tussen deze tekst door staan. Maar in feite is het gewoon een blogpost over het hebben van vertrouwen in de veranderingen in je leven. Dus wie weet kun je er stiekem wel wat mee ;).

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black - Sporty Gardenia Jacket Blue

Ben jij hooggevoelig, hoogsensitief, dan zit het er dik in dat jij ook opmerkt dat je tegenwoordig nog gevoeliger bent als voorheen. Wie weet heb je, als je ook op de Tante Betsy fan dag aanwezig was, ervaren dat je deze week nog meer last van je lijf hebt als anders. En ook al was je daar niet aanwezig, dan kun je de laatste tijd veel sensitiever zijn als anders. Weet dat je klaargestoomd wordt om op een hoger trillingsniveau te gaan leven.

Embrace transformation with Susan - 88 business healings voor intuïtieve ondernemers - Margaretha Schokker

We gaan naar een hogere dimensie waarin we nog meer vanuit ons hart gaan leven en handelen. Zuiverheid, eerlijkheid, compassie, liefde, licht…dit alles helpt je trillingsfrequentie te verhogen. Lieverd volg de aanwijzingen die op je pad komen. Koop dat boek dat naar je lonkt, volg een online workshop die op je pad komt. Ik volgde een gratis online event, het innerlijk licht e-festival van Commit Happiness. Naar aanleiding van een workshop van een van de deelnemers, Margaretha Schokker, kocht ik een boek dat me zeker verder op mijn pad gaat helpen.

Embrace transformation with Susan - 88 business healings voor intuïtieve ondernemers - Margaretha Schokker

Embrace transformation with Susan - 88 business healings voor intuïtieve ondernemers - Margaretha Schokker

En gisteren na een krachtige heling workshop van Marisa Evelo, die eigenlijk zondagochtend was (tijdens het inmiddels afgelopen Innerlijk licht e-festival) en ik gisteren pas beluisterde. Besloot ik me aan te melden voor een online cursus, online training Nieuwetijdstools 1 & 2. Met de korting van het e-festival gaf ik me dit zelf cadeau, wetende dat dit perfect aansluit bij waar ik nu mee bezig ben.

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Cherry BlossomEmbrace transformation with Susan - Asterisa Nieuwetijdstools

Wie weet merk je dit soort toevalligheden ook wel op in je leven. Dat je een bepaalde weg moet inslaan en dat alles je daar toe leidt. Dat je een telefoontje krijgt van een bekende dat je verder helpt. Of dat je opeens een gesprek hebt met iemand en dat je een wijze boodschap mag ontvangen. Volg je gevoel lieverd, volg je hart en je intuïtie. Volg de synchroniciteit! En terwijl ik dit woord even google, kom ik op de website van Holistik.nl Ik realiseer me opeens dat ik daar een aantal maanden geleden een boek van kocht in de boekhandel. Whahaha geweldig hoe het Universum werkt. I love it!

Embrace transformation with Susan - Holistik handboek

Lieverd omarm de veranderingen in je leven. Vertrouw erop dat alles zo gaat zoals het hoort te gaan, ook al is of lijkt het mega eng. Een verhuizing, scheiding, ontslag, ziekte…allemaal stuk voor stuk brengen ze je iets mooiers op je pad. Laat die deuren die zich sluiten achter je en bewandel vol vertrouwen je pad. Er zullen vanzelf nieuwe deuren openen.

Embrace transformation with Susan - Tante Betsy Dress Claudia Butterfly Black - Snag Tights Beachbum - Clumpy’s Lynn Colvert

Lots of love from Susan

PS Ik kocht deze jurk in de Dragonfly print bij Tante Betsy in de webshop. Op één jurk na is deze uitverkocht (de jurk valt by the way netjes op maat).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Ria

  Heb toevallig deze zomer enkele libellen gezien hier ? en bij het leegmaken van mijn huis heb ik op weggeefgroepen vanalles geplaatst. Een dame kwam iets afhalen maar we hebben meer dan 2 uur staan babbelen! We bleken in hetzelfde schuitje te zitten. Ze heeft me getroost en moed gegeven. Moed om toch naar de huisarts te gaan om me uiteindelijk thuis te zetten ( voorheen heb ik dat steeds afgeketst). Geen idee wat komt maar voor elke deur die dicht gaat, gaat een andere weer open. En het is niet mijn werk dat het belangrijkste is, dat ben ikzelf! Tijd brengt raad… dank je voor je mooie blog ?

  13 november 2019 at 19:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat bijzonder Ria dat was dan wel een hele waardevolle ontmoeting. Ik krijg er tranen van in mijn ogen hoe bijzonder het allemaal werkt, dit soort ogenschijnlijke toevalligheden. Wat mooi dat je door te geven iets heel waardevols hebt mogen ontvangen.
   Goed van je dat je er naar geluisterd hebt en de tijd neemt om tot rust te komen. Vertrouw er maar op dat er iets prachtigs op je pad gaat komen dat veel beter bij je past. Dankjewel om dit hier te delen lieverd. Dikke knuffels??

   13 november 2019 at 20:11
 • Reply Hannelore

  ??

  13 november 2019 at 20:00
 • Reply Willeke van Schagen

  Goh, mooi geschreven blog weer! Ooit heeft een hypnotherapeut tegen me gezegd dat ik ook hooggevoelig ben, maar zelf ben ik me er niet altijd bewust van. Wel dat ik heel erg gevoelig ben maar dat is anders. Het kan ook zijn dat er in mijn leven minder ruimte is gekomen voor mijn eigen bewustwording door zorg voor onze kinderen en mijn ouders en nieuw werk. Maar ik lees je blogs graag, en telkens probeer ik ook op nummers en cijfers te letten maar op een of andere manier komt het niet in mijn systeem. Wat me de laatste tijd wel sterk opvalt, er komt van alle kanten geld naar me toe en ook heb ik al twee keer iets gewonnen. Misschien is nu het moment om een staatslot te kopen haha.
  Ik ervaar ook meer ongemakken in mijn lijf deze week, zou het dan met de fandag te maken kunnen hebben? Nooit bij stilgestaan. Heb meer behoefte om te eten en heb last van obstipatie. Ook wel moe, maar ik slaap juist heel goed altijd gelukkig. Ik ben heel blij dat je hierover hebt geschreven, dankjewel lieve Susan?

  13 november 2019 at 20:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow en ik ben weer blij dat jij dat schrijft. Want ik heb ook al twee dagen last van obstipatie? terwijl de laatste tijd ook op dat gebied loslaten makkelijker is ?.
   Ja je zou denken dat het van de Fandag is maar het zit er dik in dat we last hebben van ascentie verschijnselen. We worden gewoon omhoog getrild lieverd van de 3de dimensie naar de 5de dimensie. De online cursus die ik ga doen gaat daar ook over. Eigenlijk past dit ook goed bij het met gemak en genot overvloed creëren wat je nu zelf ook ervaart. De ene keer is dat financieel, maar je kunt ook een overvloed aan liefde krijgen, een overvloed aan ideeën. Stel je maar open en ontvang lieverd.
   En er komt vanzelf wel meer informatie op je pad mocht dat nodig zijn voor jouw levenspad. Dikke dankjewel knuffels voor je bijdrage??

   13 november 2019 at 20:19
   • Reply Monique den Boer

    Lieve Susan, best herkenbaar wat je schrijft ik heb de afgelopen maanden een heftige emotionele tijd gehad binnen de familie en met mijn dochter die de weg een beetje kwijt is. Zo verdrietig allemaal, ik heb het nu een plaatsje kunnen geven en hoop dat er een hogere dimensie is/komt die mij daarmee verder willen helpen. Ik ben online lid van holistik en wat ze schrijven is zo heel erg waar vooral over narcisme. Ik wist niet dat ze ook een boek hadden dat ga ik mijzelf kado doen. Zorg goed voor jezelf Susan en de jurk die je aanhebt is prachtig❤️❤️, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht ?

    14 november 2019 at 07:37
    • Reply Happy Susan blogger

     Hey lieverd heftig is dat met je dochter lieve Monique. Ik weet nog eens dat je schreef dat ze ook hooggevoelig is. Weet je het is geen makkelijke weg dat geef ik meteen toe. En ik denk ook dat als je zelf er niet van bewust bent, dat het allemaal eng kan zijn wat je allemaal voelt. Dat je in feite alleen de lasten ervaart zonder alle krachten te kennen als je hooggevoelig bent.
     Ik hoop dat jij haar grote voorbeeld mag zijn en haar de weg mag wijzen door zelf die weg te bewandelen. En dat ze zo vanzelf de weg terug vindt. Heel veel kracht en sterkte lieverd???

     14 november 2019 at 10:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Ik kom toevallig een stuk tegen over de hogere energie van de laatste tijd; https://spiritualroseofsilence.blogspot.com/2019/11/rust-maar-even-lekker-uit.html?m=1
   Dikke knuffels??

   14 november 2019 at 09:59
 • Reply Wilma Rommelse

  ?? ik had die van de libelle gemist, maar wauw: Als je uit jouw ‘nare’ ervaringen uit het verleden jouw positieve lessen kan zien, als je kan leven in het moment, dan kan je ook de beste toekomst voor jezelf scheppen. Die komt binnen, maar wat is hij waar. Mooi blog, waar je weer goed over gaat nadenken. Dank je wel weer voor je inspirerende woorden. ??

  13 november 2019 at 20:24
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat schrijf je dat mooi lieverd. Hier schrijft een ervaringsdeskundige lees ik, wat mooi dat ook jij je eigen toekomst creëert. You go girl!
   En weet je dat ik door jou geïnspireerd werd tot het dragen van deze jurk gisteren ?. Dikke knuffels??

   14 november 2019 at 10:07

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.