Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Words of Wisdom

Embrace changes with Susan

Embrace changes with Susan

Hey girls het is de morning after als ik dit schrijf. Ik merk dat ik me heel opgelucht voel en bevrijd voel. Nu ik ga bloggen onder mijn eigen naam. Wow ik had dit niet verwacht. Maar bekend staan als dé Tante Betsy blogger gaf naast veel leuke jurkjes, ook een hele grote verantwoordelijkheid. Natuurlijk blijf ik het happiness in a dress principe voordragen. Maar dan wel onder mijn eigen naam en op mijn eigen manier. En dat voelt enorm goed!

Happy Susan blog

Embrace changes with Susan - Danefae softshell jas Jane

Ja girls zo zie je maar weer dat veranderingen altijd voor je hoogste goed zijn. Soms is het hartstikke eng om een nieuwe weg in te slaan, maar je krijgt er zoveel voor terug. Ik voel me enorm bevrijd, enorm opgelucht om nu lekker mijn eigen ding te doen onder mijn eigen blognaam; Happy Susan blog. Gewoon heerlijk mijn gevoel volgen. Zonder rekening te hoeven houden met het feit dat ik toch een soort woordvoerster, het uithangbord van Tante Betsy was.

Embrace changes with Susan - happy Tante Betsy dresses SS2019

Ik kreeg maandag diverse kaarten met loslaten. En deze keer voelde het zo dat ik mijn kindje in de wijde wereld mocht loslaten. Ik mocht het oude loslaten en mijn nieuwe weg in slaan met een nieuwe naam voor mijn kindje, mijn Happy Susan blog. Vol vertrouwen die nieuwe stap maken en doen waar ik blij van word.

Happy Susan blog

Embrace changes with Susan - OOTD Danefae softshell jacket Jane & ZOO Adventure laarzen & Urban Hippies Daily Bag

Ja lieverds ik heb als kind al grote verantwoordelijkheden gedragen en ben nu aan het leren om de verantwoordelijkheid bij anderen te laten. Ik ben en blijf groot Tante Betsy fan en er blijft een samenwerking bestaan, maar gewoon op een andere manier. En dat is goed zo. En ook al was het even flink slikken dat men niet blij was met mijn ingeslagen weg onder hun naam. Nu ben ik heel blij dat al die veranderingen, die mij de gelegenheid geven om de verantwoordelijkheid los te laten. Natuurlijk was dat een zelfopgelegde verantwoordelijkheid hoor lieverds. Dat heeft niemand aan me gevraagd. Maar het voelt goed om dingen los te laten, niks meer te hoeven en niks meer te moeten van mezelf. Niks fijners als helemaal jezelf kunnen zijn met alle facetten die ook bij mij horen.

Embrace changes with Susan - Tante Betsy Dress Sporty Red & Sendra boots van Boeties.nl

Lieverds het is belangrijk om de veranderingen in je leven te omarmen omdat die altijd voor je hoogste goed zijn. Vaak zie je dat pas achteraf, als de storm is gaan liggen. Als je bewuster in het leven staat, kun je het ook wel al eerder zien. Het is vooral belangrijk om volop vertrouwen te hebben dat alles goed komt en zelfs beter wordt. Ja ik weet het is eng om bijvoorbeeld je baan te verliezen. Maar er gaat vanzelf weer een deur open. Ik zag gelukkig al vrij snel dat ik een ander pad heb te bewandelen. En dat kan ook heel goed én zelfs beter zonder baan. En dan heb ik het even over mijn baan bij de sociale werkplaats waar ik werkte. Ik ben nooit in dienst geweest van Tante Betsy ;). Dit is en blijft een persoonlijk blog!

Embrace changes with Susan

Embrace changes with Susan

Als je al langer meeleest heb je mee gekregen dat ik in maart 2017 een burn-out kreeg. Die eigenlijk al een dik half jaar aan de gang was. Terwijl ik aan het herstellen was en het reïntegreren was. Maakte ik in mei 2018 een flinke val met mijn fiets en brak mijn arm. Dit alles heeft er uiteindelijk ook toe geleid dat ik minder ben gaan bloggen. Niet meer iedere dag zoals ik jarenlang heb gedaan en alleen nog doordeweekse dagen. En sinds november 2018 nog ‘maar’ 3 dagen in de week. Mijn val en jullie niet aflatende steun en bemoedigende woorden hebben er toe geleid om te kiezen voor mezelf. Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor. Ik neem zelfs blogvakanties, na jarenlang iedere dag te hebben geblogd.

Embrace changes with Susan - Danefae softshell jacket Jane & ZOO Adventure outdoor bootsEmbrace changes with Susan

Ja deze mooie en noodzakelijke veranderingen die geven mij rust. En nu voel ik ook nog eens een gevoel van vrijheid. Dus in plaats van boos, verdrietig of verontwaardigd te zijn, ben ik enorm dankbaar. Dankbaar voor mijn nieuwe weg. Dankbaar voor alle lieve jurkjeszusjes. Én ook voor diegenen die moeite hebben met mijn nieuwe weg en dat aan Tante Betsy hebben aangegeven. Mede dankzij jullie ben ik waar ik nu ben en natuurlijk had ik dat alles al zelf gemanifesteerd. Dankjewel universum om mij te leiden, te begeleiden en mij vol vertrouwen mijn nieuwe pad laten te bewandelen. Dat is in je kracht staan en de veranderingen te omarmen. Dus lieverds omarm de veranderingen in jouw leven vol vertrouwen. Alles komt goed schatje(ssss).

Embrace changes with Susan & Law of Attraction Dreamboard

Embrace changes with Susan - Law of Attraction Dreamboard

Lots of love from Susan

PS Er komt dus geen tweede blog, dít blog heet nu Happy Susan blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Door een wereldwijde storing van Facebook en Instagram kan ik deze blogpost niet delen. Ik ga het nu maar loslaten en probeer het later op de avond nog eens.
  Wie weet weet je me ook wel zo te vinden. Je kunt altijd https://happysusanblog.nl opslaan op je pc/mobiele of dus even intypen in Google. Heb een fijne avond lieverds! Dikke knuffels van Susan????

  13 maart 2019 at 19:55
  • Reply monique den Boer

   Lieve Susan, ik heb je gevonden hoor maar wat een gave spijkerjurk draag je daar zeg super. Het loslaten is altijd eng maar zoals je zelf al zegt komt het je heel vaak ten goede ook al duurt het soms vaak even. Eigenlijk ben ik wel nieuwsgierig hoe je blog er verder uit komt te zien. Is er ook iemand anders die jouw vorige taak het promoten van Tante jurkjes over gaat nemen? Allemaal nog onwetende vragen van mijn kant maar het zal best goed komen. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   14 maart 2019 at 07:44
   • Reply Happy Susan blogger

    Lieve Monique ik blijf gewoon ín Tante Betsy jurkjes bloggen en deel outfitfoto’s en eventueel info over een nieuw jurkje. Mijn ootd van gisteren is niet meer te koop in de webshop, dus geen doorkliklink en de info had ik al eerder gedeeld. Dus op zulke momenten ga ik geen extra info delen.
    Het is nu tijd voor veel meer blogs met verdieping en bloggen over het innerlijk. Ik ga wel kijken of het binnenkort toch nog lukt om een pas sessie te doen. Maar daar kan ik nu nog niks over zeggen wanneer dat gaat lukken (is even afhankelijk van diverse factoren). Dus ik blijf gewoon bloggen in Tante Betsy jurkjes en blijf op die manier toch ook promoten. Alleen anders als anders ?. Dikke knuffels ??

    14 maart 2019 at 10:32
 • Reply Annelies van der Valk

  Maar ondanks de storing ben je gewoon te vinden hoor lieverd. Nu je je eigen weg bent ingegaan zal je zien dat het steeds beter met je gaat.Ik wens jou dan ook het geluk van de hele wereld. Liefs Annelies

  13 maart 2019 at 20:57
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja zo mooi om te bemerken hoe al die veranderingen zoveel beter voelen. Ik ben er heel blij mee. En ben ook heel dankbaar dat ik steeds beter zie wat mijn pad is. En zo mooi om dat met jullie te mogen delen en jullie daarmee te inspireren.

   En jazekers ik ben zelfs heel makkelijk te vinden. Je hoeft maar HappySusanblog.nl in te typen bijvoorbeeld (en dan kom je alsnog op 365 days of happy Tante Betsy dresses….dat blijft vooralsnog de hoofddomeinnaam).
   En natuurlijk kan men me ook vinden via de info link op mijn Facebook pagina of oudere gedeelde posts.

   Dikke knuffels voor jou??

   14 maart 2019 at 10:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, via je website ben je prima te “vinden”… zoals je wel weet, sta ik volledig achter jou! De veranderingen die je doormaakt, maar ook aan de buitenwereld manifesteert, zijn jouw (broodnodige) veranderingen. Ze zeggen alles over jou en jouw pad en niets ten nadele van iemand anders. Niet je geliefden, je familie, je vrienden, je oud-werkgever, of 1 van de merken waarmee je al zolang samenwerkt. Jullie (de merken en jij) hebben elkaar sterker gemaakt, hebben veel aan elkaar gehad en nu is het tijd die samenwerking in een andere vorm te gieten. Voor zowel jou, als voor deze merken zullen er nieuwe deuren opengaan… elk “eind” (alhoewel dit niet echt een eind is), betekent een nieuw begin. En dat geldt voor ons allemaal… als je de mogelijkheden en de kansen maar ziet en wilt zien! En dat is iets waarin jij voor mij en voor veel anderen een groot voorbeeld bent en kunt zijn!

  Dikke bewonderingsknuffel! Heb een hele fijne avond lieverd ?

  13 maart 2019 at 21:25
  • Reply Happy Susan blogger

   Zo mooi, dankjewel lieverd. Ja en die kansen die je ziet ook durven aan te grijpen en die nieuwe weg in te slaan. En soms ook even wachten tot het juiste moment is aangebroken om die grote stap te nemen. Bij mij kwamen er wat technische storingen tussendoor, stress vanwege de contracten ivm mijn werk en een blogvakantie.
   Het is ook belangrijk om het de tijd te geven en voor jezelf de tijd te nemen en dan opeens is het moment daar om in de diepte te springen en de stap te wagen.
   Doordat ik nu steeds beter in contact met mijn gevoel sta en stil kan zijn, bemerk ik dan opeens de sensatie die het geeft, de opluchting die ik voel en de vrijheid om gewoon heerlijk en lekker mijn ding te doen. Loslaten wat was en omarmen wat er nu is. En zeker ook enorm dankbaar zijn voor de weg erheen. Ook al is het soms moeilijk en pijnlijk en brengen veranderingen veel stress mee, uiteindelijk is het zovele malen beter als voorheen. Dikke knuffels voor jou lief dinnetje??

   14 maart 2019 at 10:47
   • Reply Jacqueline Harbers

    ??? lief mooi mens ?

    15 maart 2019 at 21:36
 • Reply chucky1012

  Heerlijk moet deze vrijheid voelen en dat heb jij héél goed gedaan….
  Er is meer dan bloggen over iets van een merk….
  Zoveel moois om over te schrijven ??????

  Ga zo door en een fijne avond ?

  13 maart 2019 at 21:42
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja ik merkte gewoon dat een blogpost schrijven vanuit intuïtie me zoveel makkelijker afging en me meer energie geeft. Ik heb zoveel moois te delen en daar hebben zoveel meer dames baat bij. Dus daarom de nadruk meer en meer op het innerlijk. En natuurlijk met outfit foto’s want Tante Betsy jurkjes maken me nu eenmaal blij en horen bij mij wie ik ben. Ik vind het een supercombinatie en ben blij met mijn nieuwe blognaam. This is me! Yihaa???. Knuff??

   14 maart 2019 at 10:51
 • Reply Netty

  Pluk de dag Susan en doe alles op jouw manier en hoe het goed voelt.idd er gaat soms een deur dicht en op een andere plaats weer een open. Er komt altijd weer iets op je pad. Succes met alles wat je doet

  14 maart 2019 at 07:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja en ik vind het ook wel heel spannend hoor om te zien welke deuren nog meer zullen open gaan. Ik werk met mijn dreamboards en affirmaties en dan is het toch wel spannend om te zien wat ik nu weer allemaal gemanifesteerd heb. We gaan het zien en jullie gaan het lekker mee beleven. Dikke knuffels??

   14 maart 2019 at 10:53
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan ❤

  Dappere mooie positieve inspirerende en bovenal lieve vrouw. Ik denk dat het vanaf nu alleen maar beter met je kan gaan, zoveel druk op je schouders die nu weg valt, zelfs ik voel nu de opluchting voor je ( onbewust liet ik een diepe zucht) Alsof je nu eens diep kan ademhalen, ik ben niet zo goed om gevoelens op papier te zetten, maar wat Jacqueline hier boven zo mooi heeft omschreven, daar sluit ik mij helemaal bij aan.
  Denken in mogelijkheden, hoe moeilijk soms ook, het brengt ons veel verder dan stil te blijven zitten in een negatieve spiraal.
  Ik ga gauw je nieuwe blog naam op mijn startscherm zetten, ik loop mee op jou pad ?
  Dikke knuffel ❤??

  14 maart 2019 at 07:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat voel ik een kracht uit je woorden lieverd. Doe jezelf niet te niet je weet precies hoe het te verwoorden en het over te brengen. Ik geniet altijd van je mooie liefdevolle reacties. Ook al ontbreekt me vaak de tijd om op iedereen te reageren of kies ik bewust voor mezelf omdat ik al veel uren in mijn blog steek.
   Ik ben jullie enorm dankbaar dat jullie me hebben geholpen om het los te laten om iedere dag te bloggen. Dankzij jullie steunende woorden en ook vanwege mijn gezondheid die me tot halt riep voelt dit alles zovele malen beter. Dus hele dikke dankjewel knuffels for being you. Je bent een toppertje! En ik vind het super om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren om jou en vele anderen te laten stralen. Oh ik voel alweer een blogpost op komen. Zoefff sorry dames die hieronder gereageerd hebben. Ik ga schrijven. Dikke knuffels???

   14 maart 2019 at 10:58
 • Reply Marscha

  Lieve Susan,

  Wat een prachtige blog weer!
  Zo knap en positief hoe je er weer staat!

  En die moonboards wauwwwwwww zo gaaf en positief, daar wordt je toch helemaal blij van.

  Ik lees ook al een hele tijd mee en heb zelf niet één jurkje van Tante, want die staan mij (helaas) niet, maar jouw blogs vind ik geweldig en ik hoop echt dat je daar nog heel lang mee door zult gaan hihi! Nu je je eigen weg in gegaan bent, klopt alles nog veel meer. Ook ik ben erg spiritueel en leg ook regelmatig een kaartje voor mezelf en anderen. Ik geloof heilig in de kracht van het universum en vertrouw daar ook op.

  Voor mij is jouw nieuwe weg ook echt een cadeautje! Super leuk en leerzaam, dankjewel daarvoor.

  Susan….namasté

  14 maart 2019 at 07:15
 • Reply Caro

  Prachtig om te mogen volgen hoe jij jouw pad bewandeld en hoe jij groeit! Je straalt uit elke vezel nieuw herwonnen zelfvertrouwen en bewustzijn. Mooi❤️

  14 maart 2019 at 07:45
 • Reply Corine

  Lieve Susan, heel knap dat je de beslissing genomen hebt! Je ziet gewoon meteen dat je veel lekkerder in je vel zit. Ook inspirerend blog weer, knap hoor, grote knuffel Corine

  14 maart 2019 at 11:10
 • Reply Hennie

  Lieve Susan, ik heb erg veel respect voor de manier waarop jij nu in het leven staat. Je hebt een enorme sprong gemaakt en ervaren dat dat de juiste sprong voor je was. Heel fijn dat je je er zo gelukkig mee voelt. Dat het eng is om te springen houd vaak iemand tegen, het vertrouwde is veiliger. Maar jij deed het……chapeau. Ik hoop nog veel blogs van je te lezen onder welke naam dan ook. Het gaat immers om jou en jouw gevoel er bij. Liefs
  Hennie??

  14 maart 2019 at 12:03
 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijk blog, (h)eerlijk Susan.
  Fijn om te lezen dat je steeds lekkerder voelt en dat straal je ook uit.
  xx

  14 maart 2019 at 12:53
  • Reply Giny

   Susan wat mooi om de verandering bij jou te zien. Je straalt! En dat ligt niet aan je kleding!
   Dat je blog nu gewoon je eigen naam heeft zegt ook al veel.
   Heel veel groetjes Giny

   15 maart 2019 at 00:12
 • Reply Neeltje

  Wat mooi dat je je eigen pad hebt gevonden. Ga ervoor!

  14 maart 2019 at 22:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.