Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Easy does it

Happy Tante Betsy blog - Easy does it

Hey girls vandaag is echt zo’n dag dat ik me realiseer dat het goed is, dat ik me ziek heb gemeld. Ik merk dat ik uitgeput ben en vandaag was ik zelfs heel rusteloos. Daarnaast herken ik veel kenmerken van mijn burn-out. Ik moet echt even aan de rem trekken en beter voor mezelf gaan zorgen. Daarom ook een korte blogpost vandaag (stiekem is hij toch best lang geworden, dat krijg je met zo’n kwebbelkont ;)).

Dress Skippy Nicky Velours Black & Tante Betsy legging purple met Dr. Martens boots

Dress Skippy Nicky Velours Black & Tante Betsy legging purple & Dr. Martens boots

Vanochtend had ik een afspraak bij de huisarts omdat ik al langer plekjes had op mijn lijf, waar ik toch eens naar wilde laten kijken. Niet dat ik me er zorgen om maakte hoor, maar meer dat het me wel slim leek om ernaar te laten kijken.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy legging & Dr. Martens boots

Daarom deed ik vandaag mijn paarse Tante Betsy legging aan met mijn Dress Skippy Nicky Velours Black. Een jurk die makkelijk aan en uit kan en dus wel zo makkelijk bij een onderzoek.
Op mijn buik bleek een gezonde moedervlek te zitten die wel wat dikker was, maar waar de huisarts zoiets van had die ziet er heel gezond uit. En op mijn rug bleek ik wratjes te hebben, manlief krabt me wel eens op mijn rug en dan had ik er last van. Gelukkig niks ernstigs en ik kon ze meteen laten weghalen door de assistente.

TK Maxx shopping therapie

Happy Tante Betsy blog - Easy does it - TK Maxx shopping therapie

Ik kreeg het gevoel dat ik shopping therapie nodig had en ik ging naar de TK Maxx. Altijd leuk om te snuffelen tussen de hebbedingetjes.
Ik vond een leuk schrift; Daily Mindfulness en leuke kalenders waar ik vrolijk van wordt. Ik kon niet kiezen welke, dus nam ze allebei. En ik kocht ook nog een monthly planner met mooie teksten in.

Happy Tante Betsy blog - Easy does it

Ik ben eigenlijk niet zo van agenda’s enzo, ben zoals ik onlangs schreef geen planner. Maar wie weet ga ik er deze keer toch eens wat mee doen ;).

Danefae Jane Softshell Jacket & ZOO Adventure outdoor boots

Happy Tante Betsy blog - Easy does it

Ik ben in de namiddag nog even heerlijk het bos in gegaan. En heb met een lief Tante Betsy dinnetje gebeld, die gezellig ‘met me mee heeft gewandeld’ door het bos. Dat heeft me zo goed gedaan. Dankjewel lieverd!

Happy Tante Betsy blog - Danefae Jane softshell & ZOO Adventure outdoor boots

En daarmee ga ik afsluiten lieverds, heb een fijne avond! Dikke knuffels van mij! Geen zorgen om mij…alles komt goed schatjes, alles ís goed schatjes!

Lots of love from Susan

* De Tante Betsy jurk en legging heb ik ontvangen voor mijn blog. Alsmede de ZOO Adventure outdoor laarzen.

**De jurk draag ik in maat M ipv de gebruikelijke maat L (klik voor de blogpost met maatadvies). De legging in maat XL.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply chucky1012

  Geeft niets je moet ook aan jezelf denken…
  Goed dat jij naar de huisarts was geweest en dat er wratten verwijderd konden worden.
  Heel goed dat jij voor de plekjes daarheen geweest was en dat er goed naar gekeken wordt.
  Zo fijn dat je wat spullen geshopt had.
  Leuk dat er een T.B. fan met je mee geweest was om te wandelen ?
  Wauw…
  Pretty zijn je boots.

  Fijne avond ?

  15 november 2018 at 19:38
 • Reply Hennie Rijnders

  Goed toch dat je op tijd aan de rem trekt en kiest voor je zelf. Dan is het misschien weer snel beter . Heb een fijne avond lieverd.
  ? Hennie

  15 november 2018 at 19:47
 • Reply Caro

  ?

  15 november 2018 at 19:48
 • Reply Carolien

  Knuffel goed dat je ontlaad in de natuur .. neem je rust en wees lief voor jezelf ❤️

  15 november 2018 at 19:51
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd, super goed om serieus naar jezelf te luisteren! Zowel innerlijk, als uiterlijk. Dus die plekjes na laten kijken is slim, eventuele onduidelijkheden uitsluiten… geen zorgen dus en lekker concentreren op wat belangrijk voor je is nu! Fijn toch, dat je zo dicht bij het bos woont en daar lekker kunt bijtanken, je hoofd vrij kunt maken en energie op doet! Ik kon het bijna ruiken ?

  Dikke knuffel lieve schat, ben blij dat je omringd bent door mensen die je waarderen precies om wie je bent…. in die fase van ons leven zitten we nu wel. Rugzakje vol en heel duidelijk wetend waar we behoefte aan hebben!

  Maak er een fijne avond van ?

  15 november 2018 at 19:52
 • Reply Margo

  ?

  15 november 2018 at 19:56
 • Reply Pleun

  ??? en knuffel

  15 november 2018 at 20:05
 • Reply Corine

  Lieve Susan, goed naar jezelf luisteren hoor en lekker uitrusten. Wandelen is zo heerlijk, als het even kan probeer ik ook mijn wandeling te maken ook om mijn leeg te maken en tot rust te komen, knuffels Corine

  15 november 2018 at 20:08
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oh, ik heb diezelfde jurk vandaag ontvangen. Die had ik via de verkoopgroep overgenomen. Super blij ben ik ermee. En ik heb zin in morgen, even wat afleiding.

  15 november 2018 at 20:09
 • Reply Yvonne

  Hoi Susan, denk goed aan jezelf! En wat een prachtige jurk!? groetjes Yvonne

  15 november 2018 at 20:12
 • Reply Patricia

  Dikke knuffel ?
  Lfs Patricia

  15 november 2018 at 20:21
 • Reply Neeltje

  Heel verstandig dat je naar die plekjes hebt laten kijken. Dit is een fijne jurk. Lekker uitrusten nu!

  15 november 2018 at 20:42
 • Reply Alexandra

  Goed dat je voor jezelf zorgt en op de rem trapt. Neem je rust.

  15 november 2018 at 21:29
 • Reply Dagmar

  Juist een hele mooie blog ?

  15 november 2018 at 21:44
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat goed dat je wat meer tijd aan je zelf gaat besteden. Vervelend om te lezen dat het niet zo goed gaat met je. Neem alle rust en even pas op de plaats is niet erg he( moet ik nodig zeggen)?. Soms heb je even een time out nodig zodat je even kunt oplade. Je blogs blijven wel even liggen dat begrijpen wij volkomen. Eerst je zelf en dan een ander ook dat leer ik nu. En weet dat dit erg moeilijk is. Je blog voor nu is weer erg mooi . Doe rustig aan. ????❤❤❤

  15 november 2018 at 22:16
 • Reply Annette Elias

  Ik stuur je gewoon even een dikke knuffel! ?
  Je ziet er prachtig uit in deze combi. Hier thuis vinden ze het een knuffeljurk :0)
  Hopelijk morgen een betere dag!

  15 november 2018 at 23:04
 • Reply Joyce Siemons

  Dikke knuf ?

  16 november 2018 at 06:59
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel voor al jullie reacties. Was al op Facebook bezig om bij iedereen een sticker/reactie achter te laten. Maar merk dat dit al te veel is. Ik ga weer in ruststand. Vanmiddag lekker creatief zijn met een Tante Betsy dinnetje. Zal me vast goed doen. Dikke dankjewel knuffels???

  16 november 2018 at 07:57
 • Reply Ger da

  Hier de ‘samefeeling’ Als we elkaar nu eens een dikke firtuele knuffel geven? ❤
  Veel plezier vanmiddag, zal je vast goed doen.?

  16 november 2018 at 08:23
 • Reply Annette

  Lieverd! Dat gevoel komt ergens vandaan he? De omslag brengt van alles in beweging, maar het het zal beter gaan als de stroomrichting eenmaal blijvend is veranderd,.,nu kolkt en rommelt het nog een beetje…. Goed dat je even lekker me time hebt genomen, en je zalige knuffeljurk helpt zeker ook! Staat ontzettend goed met je legging en schoenen!

  22 november 2018 at 10:32
 • Reply Annette

  Lieverd! Dat gevoel komt ergens vandaan he? De omslag brengt van alles in beweging, maar het het zal beter gaan als de stroomrichting eenmaal blijvend is veranderd,.,nu kolkt en rommelt het nog een beetje…. Goed dat je even lekker me time hebt genomen, en je zalige knuffeljurk helpt zeker ook! Staat ontzettend goed met je legging en schoenen!

  22 november 2018 at 10:32
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.