Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Dress up party with Susan and Jacqueline

Dress up party with Susan and Jacqueline - Tante Betsy AW2019 Dress Garden Bouquet - Dress Swirley Bouquet

Hey lieverds ik kreeg opeens inspiratie voor deze blogpost nav een reactie op de She Wears Retro Facebookgroep. Een aantal jaren geleden vond ik het heerlijk om naar Elfia te gaan, want ik ben dol op verkleden. Sinds Tante Betsy in mijn leven is gekomen, heb ik die behoefte niet meer zo omdat iedere dag al een verkleedfeestje is. Ik heb me namelijk nog nooit zo mooi gevoeld als in een Tante Betsy jurk en ik heb in feite iedere dag een feestjurk aan. Vandaag heb ik een verkleedfeestje samen met Jacqueline, genieten jullie met ons mee.

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Carnaval in MestreechHappy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Carnaval in Mestreech

Jacqueline en ik zijn beide Mestreechse meidskes en we zijn allebei opgegroeid in Maastricht. Verkleden voor carnaval hebben we er met de paplepel ingegoten gekregen. Ik heb het vroeger altijd heerlijk gevonden om me lekker te verkleden en mee te zingen en dansen en me in het feestgedruis te gooien. In Maastricht wordt veelal buiten op straat carnaval gevierd en het leukste is als je gewoon heerlijk wat bij elkaar aantrekt. Natuurlijk zijn er ook de sjoen pekskes om van te genieten, want er worden de prachtigste creaties genaaid en geshowd.

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Carnaval in Mestreech

Jacqueline viert nog steeds carnaval (in Heerlen) samen met haar gezin en een carnavalsgroep. Ieder jaar worden er nieuwe pekskes genaaid en samen met attributen een prachtig geheel van gemaakt. Kijk eens naar deze geweldige Pippi Langkous foto van Jacqueline. Ik moet bij het zien van deze foto meteen denken aan een foto van onze lieve Tante, met haar heerlijke creatieve brein.

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Pippi Langkous aka Jacqueline

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Pippi Langkous aka Tante Betsy

Ik vier zelf al heel wat jaartjes geen carnaval meer, maar verkleden vond ik wel nog steeds leuk. Daarom ging ik ook met liefde naar de Elf Fantasy Fair (nu Elfia) zo kon ik heerlijk genieten van een verkleedfeestje in een liefdevolle sfeer. De geweldige energie die daar hangt en al die prachtig verklede mensen, dat is gewoon het toppunt van genieten.

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Elfia Arcen

Sinds mijn burn-out zijn we er niet meer heen geweest omdat het ook te druk voor me is. En op een of andere manier heb ik er geen behoefte meer aan. Men vroeg me ook wel eens wie of wat ik was en ik zei dan altijd steevast dat ik mezelf was. Op Elfia en met carnaval vinden mensen het ook heerlijk om in de huid van iemand anders te kruipen. Mensen vinden het dan makkelijker om zich uit te leven door iemand anders te zijn, door iemand anders uit te beelden.

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Elfia Arcen

Happy Susan blog - Dress up party with Susan and Jacqueline - Elfia Haarzuilens

Ik vind zelf niks leukers om gewoon heerlijk mezelf te zijn. Ik ben geen toneelspeler en rollenspellen zijn niet aan mij besteed. Dankzij het heerlijke creatieve brein van Tante Betsy kan ik iedere dag mijn mooiste jurk aantrekken en daarmee mijn kleurrijke zelf zijn. Ja dat vond ik eigenlijk het leuke aan Elfia dat ik me eindelijk een prinses kon voelen in een prachtige jurk. Nu hoeft dat niet meer want ik voel me iedere dag mooi en prachtig. Tante Betsy jurkjes maken me iedere dag vrolijk en de ene dag maak ik er een stoere outfit van. En de andere dag een vrolijke outfit. Al naar gelang mijn stemming die dag.

Dress up party with Susan and Jacqueline - Tante Betsy AW2019 Dress Tango Frida - Frida Kahlo

Dress up party with Susan and Jacqueline - Tante Betsy AW2019 Dress Keyhole Chinese Rose - Dress Swirley Chinese Floral

En wat zo fijn is bij de jurkjes en outfits van Tante Betsy dat je er niet alleen als je lang en slank bent mooi in uit ziet. Maar ook als je een weelderig gevuld figuur hebt er prachtig uit ziet. Daarom is het ook zo leuk dat ik tegenwoordig met de hulp van Jacqueline jullie kan laten zien hoe de jurkjes staan en vallen bij verschillende typen vrouwen. De jurkjes zijn eigenlijk om heerlijk aansluitend aan je lijf te dragen, zodat je vrouwelijke vormen mooi tot hun recht komen. Als jij je meer op je gemak voelt als het allemaal wat losser zit dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Als jij je er maar mooi in voelt dat is het allerbelangrijkste.

Dress up party with Susan and Jacqueline - Tante Betsy AW2019 Dress Betsy Stars Red

Daarom geef ik ook nog even onze afmetingen door zodat je een beter idee krijgt. Deze kun je ook terugvinden in de Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline blogpost, waar ook de oksel tot okselwijdte, de taillewijdte en lengte van de geshowde jurkjes in maat L staat. Aan de hand daarvan geef ik Meten=Weten maatadvies. Okay onze afmetingen; Jacqueline haar bustewijdte is 95 cm, taille 83 cm en heupwijdte 103 cm bij een lengte van 1.72 m. Mijn lengte is 1.57 m, bustewijdte 112 cm, taille 100 cm en heupwijdte 115 cm. Omdat er bij mij veel meer curves in de jurkjes gaan, vallen de jurkjes met mijn lengte toch veelal op knielengte.

Dress up party with Susan and Jacqueline - Tante Betsy AW2019 Dress Lola Stars - Dress Lala Disco Leopard

Lieverds ik hoop dat jullie weer mee genoten hebben. De andere foto’s zijn nu ook toegevoegd aan het overzicht dat ik vorige week deelde. We hebben natuurlijk veel meer foto’s gemaakt. Deze fotoshoot foto’s zijn van betere kwaliteit dan de screenshots van de Live on Facebook passessie. De Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline blogpost staat trouwens ook vastgezet op mijn Facebook pagina zodat je het makkelijk kunt checken bij online shoppen. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Corine

  Hardstikke leuk blog weer, het plezier straalt van de foto’s af.
  Geniet van je weekend, knuffels Corine

  11 oktober 2019 at 19:41
 • Reply Bouke

  Heerlijke foto’s! Bovenal twee prachtvrouwen… inside and outside❤️

  11 oktober 2019 at 19:44
  • Reply Jacqueline Aarts

   ?

   11 oktober 2019 at 19:50
  • Reply Hannelore

   1 woord….wauwwww …

   11 oktober 2019 at 20:34
 • Reply Wilma Rommelse

  ❤️❤️ wat een enthousiasme en mooie vrolijke foto’s van prachtvrouwen.
  Dank je wel voor het delen van de maten

  11 oktober 2019 at 19:49
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat was het weer lachen, ik heb er weer van genoten ? en ook weer een geweldige blog om weer te lezen, lieverd ??

  11 oktober 2019 at 19:52
 • Reply Joyce Siemons

  Wat een heerlijke foto’s van jullie ??

  11 oktober 2019 at 19:53
 • Reply Caro

  Wat een te gekke foto’s, die van vroeger en die van nu?.

  11 oktober 2019 at 19:56
 • Reply Annemiek

  Wat herken ik het dat je zegt ik wil geen rol spelen ik wil mezelf zijn?
  Ik vind verkleden niet fijn dan weet ik niet meer waar ik met mezelf heen moet?
  Leuke foto’s vd collectie en het verschil van jullie beide qua lengte en maten is ook fijn om te zien dat de jurkjes jullie beide mooi staan?

  11 oktober 2019 at 20:03
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Geweldige foto’s! Het plezier spat eraf ?

  11 oktober 2019 at 20:17
 • Reply Mina

  Wauw wat een pret hebben jullie samen! Twee prachtige vrouwen zo mooi om mee te genieten! Dikke kus voor jullie allebei en he fijn weekend!

  11 oktober 2019 at 20:45
 • Reply Vera

  Geweldig?

  11 oktober 2019 at 21:08
 • Reply Esther Messing

  Wat een gezelligheid zijn jullie samen. Kus Esther

  11 oktober 2019 at 22:00
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat een leuke foto’s! ♥️

  12 oktober 2019 at 08:15
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een prachtige foto’s zeg en die prinsessen jurk ? wat gaaf, vraag me af of je dit ook allemaal zelf gemaakt hebt? En je man is wel een lieverd hoor dat hij dat allemaal doet die van mij zou zeggen je gaat zelf maar?. Maar idd er komt ook een tijd om dingen af te sluiten en dat is prima en voor mij voelt Tante ook iedere dag als een verkleedpartijtje waar je nooit op uitgekeken raakt. Leuk dat jullie samen zo’n mooie blog gemaakt hebben en de foto’s van Jacqueline zijn superleuk?Fijn weekend dames. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  12 oktober 2019 at 10:24
 • Reply Peet

  Geweldige fotos meiden, heerlijk dat funny met elkaar doen ❤

  12 oktober 2019 at 21:30
 • Reply Ria

  Leuke foto’s van jullie ? enne …die Pipi langkous, die lijkt toch wel erg veel op Alisa ?

  21 oktober 2019 at 18:15
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.