Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Dress Lola Strawberry Red lovers

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Hey girls wow wat een hoop liefdevolle reacties op de Happy Tante Betsy blog giveaway. Ik mag een van jullie blij gaan maken met een Dress Lola Strawberry Red! Én ik ga ook iemand blij maken met een Tante Betsy kadobon. Ja je leest het goed, ik ga twee dames blij maken op mijn happy Tante Betsy blog.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Wat heb ik genoten van de mooie reacties.
Woorden van liefde…rood is de kleur van liefde en natuurlijk het lied van Marco Borsato komen naar boven.
Zelfliefde, houden van jezelf, jezelf die jurk gunnen, een jurk waar je blij van wordt. Waarin je heerlijk jezelf mag zijn en mag gaan stralen.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Wat ik ook lees dat veel dames nog geen rood Tante Betsy jurkje in de kast hebben. En er nu klaar voor zijn om in hun kracht te gaan staan.
Met rood straal je kracht uit, daadkracht en maak je je bewust zichtbaar. Je valt op een positieve manier op.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Je ziet het ook altijd op mijn foto’s. Rood doet enorm veel met mij, ik ga er altijd van stralen. Ik draag al jaren rood en heb er geen enkele moeite mee om op te vallen in de menigte.
Wij doen deze jurkjes ook niet aan om op te vallen, maar omdat we er blij van worden. Je voelt je een powerwoman in rood en het roze van de aardbeien maakt het ook een zacht en lief jurkje.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Tante Betsy Dress Lola

En het Lola model maakt het een speels jurkje. Ik las dat iemand iets schreef over dat ze er een Oostenrijks gevoel van kreeg en dat het niets voor haar was. Mij doet die leuke speelse halslijn, ook aan een dirndl denken en daarom vind ik het net een gave jurk.
Daarnaast is het gewoon een prachtige halslijn of je nu een flinke buste zoals de mijne hebt of dat je een kleinere buste hebt. Het kan allemaal!

Ik schreef ook al eens een blogpost over het Lola model: So in love with Tante Betsy Lola dresses.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Veel dames gunnen zichzelf deze jurk omdat ze hier ook op mijn happy Tante Betsy blog leren dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.
Maar ik heb ook enorm genoten van de liefdevolle reacties voor anderen.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Lieve jurkjeszusjes die reageerden onder de reactie van een ander. Of die in hun eigen reactie een dame benoemden die ze het jurkje gunnen. Mijn ogen vulden zich met tranen om zulke mooie liefdevolle genegenheid. Dankjewel daarvoor lieverds!

Live on Facebook

365 days of happy Tante Betsy dresses op Facebook

Gisteren was ik nog even live gegaan op mijn Facebook pagina. Om jullie erop te attenderen dat het de laatste dag van de winactie was. Zodat je nog kon mee doen voor jezelf óf voor een ander. Ik kreeg er op een blogloze zondag meteen wat extra bezoekers door. Dankjewel lieverds!

365 days of happy Tante Betsy dresses op Facebook

En omdat meerdere dames mijn Facebook pagina nu ‘als eerste weergeven’ hebben staan en/of ‘meldingen ontvangen’ hebben aangezet. Zagen ze ook dat ik live ging. Ik had het deze keer niet van te voren aangekondigd, maar had toch meteen wat dames als publiek.

Zorg dat jij dit ook aan zet en zo niks meer mist. Er komen namelijk nog winacties aan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten. En natuurlijk vind ik het ook gezellig als je even gezellig op bezoek komt bij een gewone kwebbelblogpost of eentje met diepgang.

Dress Lola Strawberry Red

Tante Betsy Dress Lola Strawberry RedTante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Nou girls wie oh wie gaat Dress Lola Strawberry Red winnen?
Nadat ik nog eens alle reacties geleden had, ben ik met mijn ogen dicht gaan scrollen en kwam op een fruitige reactie. Ik had al een paar reacties gelezen over de liefde voor aardbeien, dat heerlijke zomerse fruit waar velen van houden en genieten. Deze dame houdt van en eet heel veel fruit. Lieve Windy jij bent dé winnares van deze geweldig leuke jurk. Dat je er maar heerlijk in mag gaan stralen! Neem je even contact met me op?

Tante Betsy Dress Lola Strawberry RedTante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Maar zoals gezegd bovenaan in mijn blog ga ik nog iemand blij maken. Omdat deze winactie me ook hielp om meer bezoekers te krijgen, heb ik vandaag besloten om de hoofdprijs onder de reacties op mijn blog te verloten. Je mocht ook mee doen op Facebook en omdat ik nog opbrengst had van diverse Marktplaats verkopen, kan ik een leuke troostprijs aanbieden. Ik ga Judith blij maken met een Tante Betsy kadobon twv. €55.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry RedTante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Lieve Judith jouw reactie kwam er al op en neer scrollend uit. Ik zag ook dat op mijn blog diverse dames voor jou hebben meegedaan. Lieverd jij mag de herfstblues gaan bestrijden met deze prachtige jurk. Tenminste ik hoop dat je die voor jezelf gaat kopen van deze bon. Stuur je me me even een pb?

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Blue

Black Friday

Ik weet niet of het slim is om nog even geduld te hebben en te wachten op de Black Friday actie van Tante Betsy. Ik hoop jullie snel meer te gaan vertellen wat voor een soort kortingsactie dat gaat zijn.
Hou vooral ook Tante Betsy haar Facebook pagina in de gaten! Ga ook daar even meldingen aanzetten. Of aanklikken als ‘eerste weergeven’ zodat je niks mist!

Tante Betsy op Facebook

Daarnaast zal ze het ook vast op de home pagina van haar webshop delen en vast ook op Instagram. Mis die Black Friday actie niet!

Lots of love from Susan

*Deze winactie is tot stand gekomen door mijn samenwerking met Tante Betsy. De jurken die ik draag heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd dames!! Geniet van jullie mooie jurkjes!
  En Susan, weer bedankt voor deze toffe winactie!!

  Marjon

  12 november 2018 at 19:35
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Gefeliciteerd windy en judith. Dat jullie allebei weer heerlijk gaan stralen in jullie nieuwe outfit. Liefs,
  Eveline

  En Susan je hebt helemaal gelijk over dat rood je kracht geeft.

  12 november 2018 at 19:40
 • Reply Monique Vermeulen

  Gefeliciteerd dames! Susan, bedankt weer voor deze geweldige actie.

  12 november 2018 at 19:40
 • Reply Heidi

  Gefeliciteerd. Wat super leuk voor de winnaressen. En wat heerlijk om een jurkje namens tante te mogen weggeven. En dan zelf ook nog iemand blij maken met een bon. Feest!!!!

  12 november 2018 at 19:40
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd.
  Goed om te zien dat jij weer TB fans blij gemaakt hebt.
  Ik moest meteen denken aan ‘vandaag is rood’.
  Mooi liedje.
  Prachtige dress en het staat jou zo mooi.
  Zo vrolijk wordt ik hiervan ?
  Mooie foto’s.
  Fijne post.

  Een fijne avond ?

  12 november 2018 at 19:41
 • Reply Brigitta

  Beiden gefeliciteerd ! Geniet ervan

  12 november 2018 at 19:43
 • Reply Annelies van der Valk

  Gefeliciteerd dames ik weet hoe leuk het is om wat te winnen bij Susan. Ik won in september wel twee prijzen. Susan ik heb je live op Facebook gisteren gemist omdat ik mijn huiskamer weer eens aan het veranderen was?.

  12 november 2018 at 19:50
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat een steengoede winnaressen! Van harte gefeliciteerd lieve dames, heel veel plezier met deze prachtige jurk ?

  Wat super, dat je ook een 2e dame blij hebt gemaakt, lieve Susan ?

  Dikke kus en fijne avond ?

  12 november 2018 at 19:56
 • Reply Sylvia W

  Jaaaa, de rode vrolijkheid stroomt hier weer via jou blog de kamer in! Wat een bijna mission impossible maar zo leuk om alle reacties te lezen. Wat zullen de 2 dames die gewonnen hebben extra blij zijn, gefeliciteerd lieve dames! Ik wil graag de lieverds bedanken die lootjes voor mij hebben ingezet, dat vind ik bijzonder & hart verwarmend lief! Dank jullie wel, knuff x. Hihi ik zag ‘m al aankomen the black Friday! Uh even kijken of er nog wat in de oude sok zit na zaterdag om te kunnen shoppen. Maar ik kan ook heel goed meegenieten, daar word ik ook heel blij van. Fijne avond lieverd x

  12 november 2018 at 20:00
 • Reply Hennie Rijnders

  Gefeliciteerd dames en geniet lekker van die mooie prijs. Fijne avond. ?Hennie

  12 november 2018 at 20:01
 • Reply Trees

  Hey lady’s… Gefeliciteerd veel plezier met de jurk. Lekker shinen!!Suzan bedankt voor het meedoen.

  12 november 2018 at 20:03
 • Reply Daniëlle

  Owww dames wat gaan jullie er blij mee zijn! Veel plezier!!! ❤

  12 november 2018 at 20:05
 • Reply Anita

  Gefeliciteerd dames!
  Ik droeg rood vandaag.
  De star burst heet hij geloof ik, van afgelopen winter.

  12 november 2018 at 20:11
 • Reply Esther Messing

  Gefeliciteerd meiden. Wat zullen jullie stralen in jullie nieuwe jurkje. Geniet er maar lekker van.
  Zeker weten Susan dat je 2 meiden heel blij hebt gemaakt. Je bent een topper?

  12 november 2018 at 20:15
 • Reply Giny

  Dames van harte gefeliciteerd! Ik ga proberen zelf een mooie rooie te scoren?.

  12 november 2018 at 20:19
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Gefeliciteerd dames en wat zullen jullie stralen met deze mooie winactie. Geniet ervan

  12 november 2018 at 20:31
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Windy, zo gaaf!! Wat voor mij bijzonder is, dat we elkaar nog nooit live zagen, konden, zien, maar dat je in meer opzichten dan jurkjes, een soort zusje van ME bent….en ik vind het super leuk, dat we de jurkjes liefde ook delen. Susan en Windy, knus!!

  12 november 2018 at 20:37
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd jurkenzusjes! En Susan bedankt voor je gave blogs en lieve acties! Ik heb je raad ter harte genomen en bij Pinka zo’n mooie aardbeien jurk voor mezelf besteld. ?

  12 november 2018 at 20:44
 • Reply Ger da

  Jaaaaa,er zijn weer twee dames in de stuiter stand, gefeliciteerd! Wat zullen jullie blij zijn ❤

  En ik ben zeer benieuwd hoe en wat voor actie tante voor ons in petto heeft op Black Friday. Ik ben een beetje verliefd geworden op de Bibi Dress met de vosjes, in het groen natuurlijk ?, sinds ik die voorbij zag komen met paars gecombineerd. Dus duim dat die er dan nog is in mijn maat. Duim je met mij mee Susan? ??

  Dikke knuffel ?

  12 november 2018 at 20:48
 • Reply Windy

  Oh lieve Susan en tante Betsy wat ongelooflijk leuk. Ik heb dit model nog niet en zo leuk dat als ik deze vrolijke aardbeienjurk draag dat het me doet herinneren aan een heel leuk mini uitje en de manier waarop ik dit voor elkaar kreeg. Ik ben opgewonden en stil tegelijk haha. Heel hartelijk dank. Ik zal haar met liefde dragen.

  Lieve Ing dankjewel voor je lieve woorden. Ben super blij met je en hoop echt dat we elkaar ooit mogen ontmoeten.

  Dankjewel Andere dames voor de lieve felicitaties ♡

  12 november 2018 at 20:54
 • Reply Maria Louisa

  Gefeliciteerd dames, geniet van de jurk en van de bon.
  Staat je super Susan al dat rood, echt een kleur voor jou.
  Ik hoop echt dat de wollen vesten in de black friday actie zitten bij Tante.
  Er staat er al een tijdje eentje op mijn verlanglijstje.

  12 november 2018 at 20:56
 • Reply Anneke

  Wat fijn dat je twee dames blij hebt kunnen maken❤️❤️
  En Judith, de kerst komt er aan hoor, het feest vd lichtjes en hopelijk lichtpuntjes✨
  Geniet vh prachtige jurkje dames.
  Knuf Anneke

  12 november 2018 at 21:10
 • Reply Judith Renken

  Oké…..
  Dit meen je niet!
  WoW…..
  Wat ontzettend geweldig dat ik een cadeaubon mocht winnen! Echt tof! En ben er zó blij mee. En ja, de bon ga ik besteden aan een rode aardbei….als mijn maat er nog is.
  Ik las dat Windy had gewonnen en was blij voor haar omdat de jurk zo goed terecht komt…echt blij…En toen zag ik mezelf voorbij komen…..super blij, al voel ik me ook een beetje bezwaard…. Maar; dank je, dank je, dank je lieve Susan! Ik ga je zo een pb sturen.
  Hele dikke knuf van mij X

  12 november 2018 at 22:10
 • Reply Christel

  Gefeliciteerd dames!!!

  12 november 2018 at 22:51
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd dames!

  13 november 2018 at 08:12
 • Reply Ria

  Bedankt Susan om 2 dames gelukkig te maken! Ze zullen met veel plezier steeds aan je denken als ze hun aardbeijurk aantrekken ? Geniet ervan dames!

  13 november 2018 at 18:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.