Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Outfit of the day

Do you say yes to the Dress with Susan

Hey lieverds vandaag had ik weer een ‘say yes to the dress’ uitstapje. Ik koos voor Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Orange, ik word zo blij van deze gave print. Ook ga ik afscheid nemen van een paar jurkjes, ik wil deze jurk namelijk in alle kleuren. Lezen jullie weer gezellig mee…alhoewel ik mijn best ga doen om het te geen te lange blogpost te maken.

Wat is het toch een feestje om de Kitschy Deer print van Tante Betsy te dragen. Ik vind het zo’n gave print en word er gewoon blij van. Had je gezien dat Tante Betsy een gave Facebook winactie heeft met deze print. Ik heb deze jurk al in drie kleuren, maar stiekem wil ik die dus in alle vijf de kleuren ;). Ik merk dat ik toch het allervrolijkste word van een leuke gekke print.

En deze is heerlijk te combineren met de vrolijke kleuren die erin zitten. Maar je zou het ook rustig kunnen houden hoor. Vandaag koos ik voor een Snag Tights panty Beachbum en mijn Clumpy’s laarzen Lynn in de kleur Colvert. En om het lekker warm te hebben Tante Betsy Cardigan Rose Gold, die staat er zo mooi bij.

Vandaag hadden we ook een feestje, want we gingen voor de tweede keer weddingdress shoppen bij Queens Bruidsmode in Eindhoven. En yihaa she said yes to the dress. Ik ga helemaal niks verklappen, maar wow wat zag ze er mooi uit. Een van haar vriendinnen kon helaas door de griep niet mee, maar die hebben we suf gespamd met foto’s ;).

Wie weet ga jij vandaag ook wel yess tegen een van mijn jurken zeggen. Ik merk dat er een aantal jurkjes in de kast hangen die ik niet zo snel kies. Ik kies eerst een kleur op gevoel en daarna een print. En meestal is dat of een bloemenprint of een leuke gekke print. De zwarte Lemonade Flower Branch is wel een bloemenprint, maar ik kies dan toch liever voor een meer vrolijke print. Terwijl ik het Lemonade model echt wel een heel fijn model vind.

Ik heb ook twee polkadot jurken waar ik afscheid van ga nemen. Op een of andere manier blijven die ook maar hangen. Dress Lynn Circles Green en Dress Crossover Little Dot Green wie weet wordt jij er wel blij van. Je kunt mee loten op mijn Marktplaats account, daar verkoop ik ze tegen een vaste prijs. Ze vallen allebei ruimer in de maat, eentje is een M die als een L valt. En vandaag kwam ik erachter dat een L als een XL valt (Meten=Weten). Ook alweer een reden voor mij waarom een jurk dan toch vaak blijft hangen, omdat het niet de juiste afmetingen zijn voor mijn lijf.

Wie weet mag ik jou na het weekend wel blij maken met een van mijn Tante Betsy jurken. Vanochtend heb ik vier paar laarzen naar het PostNL pakketpunt gebracht. Altijd fijn als anderen blij worden van items die ik niet meer draag. Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Maatadvies van de Lala Kitschy Deer en andere jurken van deze AW2019 collectie vind je in deze blogpost.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat je dochter geslaagd is voor een bruidsjurk….
  Jij hebt prachtige dressen van TB aan op de foto’s ?
  Goed dat jij velen blij zult maken met vrolijk gekleurde jurken zodat de kledingkasten er flink opgeruimd er uit zullen zien ??

  Een fijn weekend ?

  1 november 2019 at 19:44
 • Reply Annelies

  Waar ik erg benieuwd naar ben is wat trekt de moeder van de bruid aan op de grote dag. Fijn dat zij in ieder geval haar jurk gevonden heeft. Fijn weekend Susan.

  1 november 2019 at 19:44
 • Reply Corine

  Wat leuk, dat je dochter nu geslaagd is voor haar trouwjurk, denk dat we allemaal heel benieuwd zijn, je straalt heerlijk op je foto’s, knuffels Corine

  1 november 2019 at 19:51
  • Reply Monique den Boer

   Lieve Susan, wat spannend zeg zo’n tweede bezoek aan de bruidswinkel en helemaal te gek dat je dochter geslaagd is en nou aftellen naar de grote dag❤️ Hopelijk mogen wij dan ook een glimp opvangen, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe mooi jij er dan uit zal zien? Heel herkenbaar trouwens als je 1 jurk hebt waar je onwijs verliefd op bent en dan ook nog eens lekker zit dat je ze dan in alle kleuren wilt hebben. Geniet van je weekend Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   3 november 2019 at 10:04
 • Reply Ria

  Leuk, ik hoop ooit de jurk te kunnen zien waar ze yes tegen zei! En of mama in TB zal lopen die dag…

  1 november 2019 at 20:07
 • Reply Frederike

  Wat grappig! Ik kies juist voor deze ‘rustiger’ prints. Gelukkig is er voor elk wat wils.

  Benieuwd naar de jurk! Spannende tijd kan ik me nog herinneren.

  1 november 2019 at 20:22
 • Reply Willeke

  Wat leuk dat je dochter gaat trouwen en fijn dat het gelukt is met de jurk. Ik ben ook heel benieuwd wat je gaat aantrekken op de huwelijksdag .

  1 november 2019 at 21:48
 • Reply Ina van Splunter

  Fijn dat je dochter haar keus heeft gemaakt, die zullen we tzt wel langs zien komen, net als jouw outfit, een fijn weekend en tot volgende week vrijdag

  2 november 2019 at 08:13
 • Reply Tamara

  Wat zullen jullie een geweldig leuke en gezellige dag gehad hebben! Super dat ze Yes to the dress gezegd heeft, alle voorbereidingen zijn zeker zo leuk als de dag zelf!

  En die kitschy deer print is inderdaad he-le-maal geweldig!! Die wil ik zelf ook wel in alle kleuren, zó zó zó ontzettend gaaf, mooi en superleuk, helemaal in love met de print!!

  Fijn weekend leeveke ❤️?

  2 november 2019 at 17:53
 • Reply Btjaaktje

  Yeaaaah wat leuk dat je dochter een jurk heeft gekozen! Ik hoop stiekem dat we tegen die tijd ook een glimp gaan opvangen van haar. Een aantal jaren geleden had ik een echte TLC Say Yes to the Dress verslaving. Gelukkig ben ik nu wel verzadigd maar bruidsjurken blijven toch wel iets magisch. Ik ben ook heel benieuwd wat jij uiteindelijk naar de grote dag gaat dragen.

  De kitchy deer staan je prachtig! Ik kan wel begrijpen waarom je ze alle kleuren in je kast wil hebben. Dat heb ik weer met de hartjesjurken. Die heb ik in vier kleuren. Het model met de rits. Die heb ik in rood, roze, grijs en groen.

  Tot heel gauw! Liefs ? T.J.

  3 november 2019 at 21:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.