Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Do it yourself with Susan

Hey lieverds vandaag allerlei plannen om vanalles op marktplaats te zetten. Zodat ik nog spullen zou verkopen voordat we op vakantie gaan. Maar de dag is alweer om gevlogen en is het ook goed om het allemaal lekker los te laten en me te concentreren op onze vakantie ;). Soms gaan dingen niet zoals je ze plant en vaak is het achteraf ook maar goed dat het zo gegaan is.

Ik krijg meer en meer vertrouwen dat dingen soms lopen zoals ze moeten verlopen en dat het voor onze hoogste goed is. Het geeft zoveel rust dat je daarop mag vertrouwen. Net zoals met manlief, dat die opeens geveld is met rugpijn is een heel duidelijk teken van zijn lijf om rust. Als je over dit soort tekens heen gaat, door de pijn heen gaat, gaat je lijf gewoon harder om rust roepen. Dus lieverds luister naar de tekens die je lichaam je geeft. En geniet ook van die verplichte rust en vertrouw er gewoon op dat er een reden voor is dat je die nodig hebt.

Vanochtend zijn manlief en ik op advies van zijn fysiotherapeut gaan wandelen. Manlief is geen echte wandelaar, maar bewegen is goed, ook al gaat dat niet zo snel als anders. Ik kan zelf wel enorm genieten van buiten in de natuur zijn en langs het stuwmeer lopen is voor mij de perfecte combinatie. Bos en water bij elkaar, heerlijk vind ik dat. Ik deed mijn Fuchsia Roze ZOO Adventure outdoor laarzen aan, want het heeft twee dagen flink geregend. En zo kan ik onbezorgd genieten zonder me druk te maken of mijn schoenen/laarzen/sneakers vies worden. Je spoelt het er gewoon weer vanaf ;).

Daarna bracht ik een bezoekje aan de kapster, fijn dat dit nog kon voor onze vakantie. Want ik had het inmiddels wel helemaal gehad met mijn lange haar. Met warm weer is het wel fijn als je het in een vlecht kunt doen. Maar het was wel erg lang geworden en begon me steeds meer te irriteren. Dus heel dankbaar en blij dat ik bij mijn vaste kapster terecht kon, ze was net zelf terug van vakantie. Mijn outdoor laarzen verruild voor mijn groene Just Say Wizz sneakers, wat lopen die toch ook heerlijk. Ook al iets om dankbaar en blij mee te zijn.

En ook enorm blij met mijn Tante Betsy Dress Betsy Hatch Green welke ik scoorde bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen. Roze en groen vind ik zo’n mooie combinatie. Ik word er gewoon blij van, wat is die lieve Tante van ons toch een super ontwerpster. En dat lieve hertje en dat bloemetje op de mouw, geweldig leuk die borduursels.

Wat is het toch een feestje om de jurkjes van Tante Betsy te dragen. En ook als ik ze aan de wasmolen zie hangen…echt genieten is dat. En nee ik was ze niet samen met handdoeken, die had ik in de lichting ervoor gewassen. Maar ik was wel álle Tante Betsy jurkjes samen, ik sorteer daarbij niet op kleur. Dat doe ik al jaren zo, wel natuurlijk binnenstebuiten gewassen en op 30 graden op het kortste programma. Ze hangen wel gewoon hangend te drogen aan een kleerhanger. En nee ik ben niet bang dat ze verkleuren, want zo lang hangen ze nu ook weer niet buiten ;).

Nou lieverds ik ga er een einde aan breien, hier zittend in mijn grote zitzak lekker in de schaduw. Ik had eigenlijk een blogpost met diepgang willen typen. Maar de inspiratie ontbreekt. Ik ben gewoon al heerlijk in genietstand, vakantiestand ;). Ik ga kijken of het me deze week nog lukt om blogposts te maken, maar ik moet ook echt dingen gaan regelen en gaan klaar maken voor vertrek. Dus wie weet alleen korte posts.

Oh ja voordat ik het vergeet. Ik heb een aantal weken geleden een nieuwe pagina gemaakt; Onderbroektop DIY. Waarin ik foto’s met uitleg heb geplaatst hoe je van een onderbroek een topje maakt. Zo kun je het altijd makkelijk terugvinden in het menu. Vandaag heb ik trouwens ook weer een fuchsia roze onderbroektop onder mijn jurk.

Ik heb zelfs een aantal fuchsia roze onderbroeken in verschillende maten gekocht, omdat ik weet dat je er niet makkelijk aan kunt komen. Ik zou ze kunnen versturen voor €5 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Daar krijg je dus één fuchsia roze onderbroek voor (92% polyamide en 8% elastaan), je mag er dan zelf een topje van maken ;). Ik maak er zelf geen winst op. Ik heb in totaal 6 stuks in maat 2XL, 4 stuks in XL, 4 stuks in maat L en 4 stuks in maat M.

Meld hieronder duidelijk als je interesse hebt én welke maat je zou willen ontvangen (ik neem zelf hier de XL van, ik ben dan ook stiekem een XL’er). Voor nu is het op=op, maar wellicht dat ik na onze vakantie nog wel meer kan gaan scoren als er vraag naar is. Mocht het nu toch niet zo zijn, kan ik deze nog altijd gaan terugbrengen naar de winkel in Duitsland ;). En zie je nu nog iets leuks op Marktplaats reageer dan onder de desbetreffende advertentie, ivm de schoenen en laarzen die er al langer op staan wil ik wel wat met de prijs doen. Stuur me dan een bericht met een leuk tegenbod.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds doe me even een plezier. Kijk na het plaatsen van je reactie de hoeveelste je bent die reageert voor jouw maat. En reageer op je eigen reactie met nummer 1 of 2 en zo verder. Op=op
  Zo nu ben ik gaar en ga ik koken???

  29 juli 2019 at 19:39
  • Reply Patricia Lourens

   Hoii Susan wat een leuke blog. Super fijn dat je al in de vakantiemodus zit! You go girl?.
   Graag wil ik 1x onderbroek maat L.

   Liefs, Patricia

   29 juli 2019 at 20:14
   • Reply Happy Susan blogger

    Helemaal goed Patricia dan is er een L voor jou.
    Nummer 1 van de 4
    Ik zal even kijken wat wijs is ivm geld overmaken. Wellicht via een betaalverzoek ???

    29 juli 2019 at 20:51
    • Reply Happy Susan blogger

     Hoi Patricia
     Ik heb je een betaalverzoek via Messenger gestuurd.
     Is voor mij de eerste keer dit???

     29 juli 2019 at 21:25
    • Reply Marianne Asselman

     Geniet van de voorpret en rustige modus. Ik ben er ook al lang achter dat dingen gebeuren, komen en gaan zoals het op je pad ligt. Fijne vakantie en sterkte met mannetje zijn rug

     30 juli 2019 at 04:48
   • Reply Marieke

    Hey Susan, ik lees dat je ze in Duitsland gekocht hebt. Wij gaan daar volgend weekend naar toe. In welke winkel koop je deze? Mag via pb 😉 . Dan kan ik daar ff gaan kijken. Marieke

    30 juli 2019 at 06:05
  • Reply Sabrina

   Hi Susan,
   Toevallig vandaag dezelfde Hatch aan met een zwarte onderbroekentop (nog snel even voor de vakantie jouw DIY bekeken!) maar deze roze staat wel veel gaver! Dus heel graag maat M voor mij!
   En ik probeer ook steeds vaker los te laten. Hier helpt het door met mijn 2-jarige Frozen mee te zingen: laat het los, laat het gaan!! Geniet van de vakantie voorpret!
   Liefs, Sabrina

   29 juli 2019 at 22:54
   • Reply Sabrina

    Maat M nummer 1

    29 juli 2019 at 22:55
   • Reply Happy Susan blogger

    Heb je al een betaalverzoek gestuurd per mail???

    29 juli 2019 at 23:33
    • Reply Annette

     Hoi zou ook graag de roze willen voor onder de groene hatch. Maat M aub.groetjes Annette

     30 juli 2019 at 12:42
     • Annette

      2 van de 4 m

      30 juli 2019 at 12:48
     • Happy Susan blogger

      Hihi komt doordat het een reply op een reply is. Is dan niet meer leesbaar. Gelukkig wel in de mail.
      Ik heb je al een betaalverzoek gestuurd per mail???

      30 juli 2019 at 13:59
  • Reply EstherK

   Het groene jurkje is ook een van mijn favorieten van dit jaar. Zo mooi!

   Fijn dat je nu dingen beter kunt loslaten. Naar je lijf luisteren is zo belangrijk! Die les heb ik inmiddels ook wel geleerd. Doe je dat namelijk niet, dan zorgt je lijf er uiteindelijk wel voor dat je moet luisteren en dan ben je nog verder van huis. Pijnlijke les, maar nodig om te leren. ???

   31 juli 2019 at 10:01
 • Reply Caro

  Hi susan, ik hoef geen onderbroektopje hoor (altijd een hemdje ivm slechte rug) maar wilde je ff zeggen: leuke blog, je ziet er weer mooi uit en kak dat Arno’s rug niet wil meewerken! Ik sta me nu potdorie te verheugen op mijn wasmolentje die straks na thuiskomst ook zo mooi jurkjes gaat staan wapperen… (het moet niet gekker worden???). Kus van mij?

  29 juli 2019 at 20:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha heerlijk vooruitzicht toch. Nu heerlijk genieten van je vakantie lieverd????

   29 juli 2019 at 20:52
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi lieverd,
  Heerlijke kwebbelblog weer. Altijd leuk, hoewel we vanmiddag al meer dan 1 uur met elkaar gebeld hebben en nog niet uitgepraat waren ?. Fijne vakantie en succes met inpakken ?

  29 juli 2019 at 20:27
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha ja we waren nog lang niet uitgepraat?heerlijk toch. Zo nu even wandelen. Even onszelf uitlaten en even afschakelen. Knuff??

   29 juli 2019 at 20:55
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  (Ook ik ben gek op wandelen in de natuur)
  De natuur geeft mij waar velen naar snakken:
  de ruimte om de rust te pakken!
  Liefs Rebelle

  29 juli 2019 at 22:02
  • Reply Heidi

   Ja wandelen is heerlijk. Hopelijk gaat t gauw beter met Arno. En kunnen jullie zonder pijn toch van de vakantie genieten. Ik had gisteren dezelfde jurk aan. T is echt een beauty. Voor de tops doe ik niet mee hoor. Wel super handig dat je die gevonden hebt.

   30 juli 2019 at 08:13
 • Reply Maartje

  Leuk weer om te lezen, dankzij jou helemaal gezwicht voor de onderbroekentops. Wat een uitvinding.

  Ik zou dan ook graag een fuchsia roze van je willen overnemen, in maat L.

  29 juli 2019 at 22:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Helemaal goed Maartje dat is dan nummer twee van de vier in maat L…er zijn nog twee beschikbaar voor andere gegadigden???

   29 juli 2019 at 23:23
 • Reply Happy Susan blogger

  Thamar heeft zich gemeld voor een Maat XXL. Nummer 1 van de 6

  29 juli 2019 at 23:32
  • Reply Annette

   Zie mijn reactie niet meer. Bij deze nog een keertje. Ik zou graag een roze onderbroek maat m van je overnemen. Groetjes Annette

   30 juli 2019 at 12:47
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een super leuke kwebbelpost en wat zie je er weer super uit. Tante mag van mij meer hertjes applicaties op de jurkjes plakken. Ben daar zo verliefd op. Vraag is 2xl de grootste maat die je hebt. Weet namelijk niet of het past bij me. Als het wel zou passen dan graag

  29 juli 2019 at 23:59
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja lieverd 2XL was de grootste maat die ze hadden. Kan het eventueel morgenvroeg wel even meten voor je?.
   Even aangepast, Alexsandra neemt er toch geen???

   30 juli 2019 at 00:18
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi hoi,
  Mag ik een roze in maat XL?

  30 juli 2019 at 08:02
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja natuurlijk Jacqueline dit is nummer 1 van de 4 in maat XL. Heb je al geappt hoe en wat???

   30 juli 2019 at 14:00
 • Reply Happy Susan blogger

  Kimm neemt nummer 3 van de 4 in maat L. Er id nog eentje over???

  30 juli 2019 at 14:51
 • Reply Happy Susan blogger

  De stand van de roze onderbroeken ‘ Onderbroektop to be’ is
  Ik heb nog twee in maat M
  Nog eentje in maat L
  Nog twee in maat XL
  Nog drie in maat XXL

  31 juli 2019 at 10:12
  • Reply Happy Susan blogger

   Lieverds ik heb de sets (2 onderbroeken per maat) in maat M, XL en XXL geretourneerd. Deze zijn niet meer beschikbaar. Ook kan ik nu even niks meer voor je doen ivm vakantie???

   2 augustus 2019 at 17:14
 • Reply chucky1012

  Happy Holiday 😉

  Xoxo

  12 augustus 2019 at 21:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.