Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Did you know?

Hey girls vandaag een ‘wist je dat?’ blogpost. En vandaag ga ik natuurlijk ook de winnaressen bekend maken van de Happy Tante Betsy blog ZOO Adventure giveaway. Wat is het toch leuk om al die enthousiaste reacties te lezen, ik heb er van genoten. En ik vind het heerlijk om jullie te verrassen. Ik heb vandaag echt een super leuke verrassing voor jullie!

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook

Whahaha mijn tong hangt uit mijn mond?

Wist je dat ik de afgelopen dagen niet geblogd heb, maar ik gisteren wel live ben gegaan op mijn Facebook pagina?

Even een kleine time out om wat meer tot rust te komen. Het heeft me goed gedaan en ik ga zeker ook even nadenken hoe ik dat in de toekomst vorm ga geven.

Wist je dat vandaag de Geefmaand november tot een einde is gekomen?

Deze maand zag er uiteindelijk toch weer heel anders uit als ik gedacht had. Ik ben spiritueel uit de kast gekomen. En heb mezelf daarbij de vrijheid gegeven om mijn hart te volgen en daarmee beter voor mezelf te zorgen.

Wist je dat ik natuurlijk gewoon nog over Tante Betsy blijf bloggen?

Ik heb altijd al blogposts met diepgang gedeeld, daar gaan er nu gewoon meer van komen. Maar ik ben en blijf groot fan van Tante Betsy jurkjes en blijf die liefde natuurlijk gewoon met jullie delen. Tante Betsy maakt nu eenmaal een groot deel uit van mijn leven. Tante Betsy jurkjes maken me gelukkig, ik kan er mezelf in zijn ze stralen uit wie ik ben en hoe ik me voel.

Wist je dat ik een hele gave winactie samen met Tante Betsy deed?

En dat Windy een aardbeienjurk heeft gewonnen en super blij is met Dress Lola Strawberry Red en deze enthousiaste foto deelde.

Wist je dat ik besloten heb om geen winacties meer te doen in samenwerking met de Tante Betsy verkooppunten?

Ik heb er enorm veel werk aan om me te verdiepen in een verkooppunt en ik liep daarmee enorm tegen mijn eigen grenzen aan. Ik ga Tante wel wat vaker lief aankijken en vragen of ik een leuke winactie mag doen. Dat kost me vele malen minder werk en zo kan ik jullie af en toe toch verrassen.

Wist je dat er een winnares van een geefactie die ik deze maand deed, niet reageerde en ik besloten heb iemand anders er blij mee te maken?

Normaal doe ik altijd mijn uiterste best, maar ik zag dat deze dame maar één enkele keer op mijn blogposts heeft gereageerd. Én ik heb langere tijd gewacht. Dus ik ga iemand die hier regelmatig reageert verrassen. Ik denk dat ze heel blij zal zijn met deze verrassing. Ik hoop dat het kaartenset haar zal helpen op haar weg van groei en bewustwording.

Wist je dat ik binnenkort live wil gaan op mijn Facebook pagina en jullie wat meer wil vertellen over engelen kaarten en affirmatie kaarten?

Als je op Facebook onder ‘je vind dit leuk’ op de drie puntjes klikt. Kun je in het scherm dat zich opent op ‘volgend’ klikken en dan kun je ‘meldingen ontvangen’ aanklikken. Je krijgt dan een pop-up melding te zien als ik live ga, als je op dat moment op Facebook bent. En van mijn dagelijkse posts krijg je dan een gewone melding. Je kunt natuurlijk ook nog aangeven ‘als eerste weergeven’ in datzelfde scherm. Zo mis je geen enkele blogpost en ook geen enkele winactie.

Wist je dat het nu toch echt tijd is geworden om de winnaressen bekend te maken van de winactie in samenwerking met ZOO Adventure?

Ik heb ondertussen wel meer als genoeg gekwebbeld en ‘wist je dat’ feitjes over mezelf deel ik wel weer een andere keer. Laat het weten als jullie dat leuk vinden, dan maak ik er een terugkerend item van.

Wist je dat ik zelfs zes dames blij mag gaan maken met een gave prijs?

Ja je leest het goed! Ik mag vijf waardecheques ter waarde van 50 euro weggeven in plaats van twee waardecheques! Is dat niet super leuk! En dat alles omdat jullie zulke enthousiaste reacties hebben achter gelaten :D. Én ik natuurlijk zelf heel enthousiast ben over de ZOO Adventure laarzen.

Wist je dat als je een paar laarzen besteld bij ZOO Adventure ze gratis toegezonden worden en dat je ze ook zelfs gratis mag retourneren?

Dit maakt het wel vele malen eenvoudiger om een paar van die fijne comfortabele outdoor laarzen te bestellen. En je kunt ze ook nog eens achteraf betalen met Klarna. Hier staat alles uitgelegd over Klarna.

Let op! De dames die een waardecheque hebben ontvangen, zullen wel de rest van het bedrag gewoon moeten afrekenen. Ik weet dat dit bij Tante Betsy ook het geval is, dat je niet kunt kiezen voor achteraf betalen in combinatie met een cadeaubon/waardecheque.

Wist je dat het nu toch echt tijd geworden is om de winnaressen bekend te maken?

Dé winnares van de ZOO Adventure outdoor laarzen is geworden; Joyce. Jij mag jezelf heerlijk gaan verwennen met een paar enkellaarsjes in het model Brechje. Zodat jij met warme en droge voeten met je zoon naar school kunt lopen. Je zult merken dat deze laarsjes heerlijk comfortabel zijn, zelfs voor jouw moeilijke voeten ;).

Wist je dat de waardecheques ter waarde van €50 gaan naar dames, die expliciet aangegeven hebben dat de ook kans wilden maken op een waardecheque. En dat deze cheque/code vast langere tijd geldig zal zijn.

De winnaressen zijn Claudia, Jeannette, Karin, Alexsandra en Mascha. Lieverds gefeliciteerd allemaal en heel veel succes met sparen. Ter zijner tijd zou ik het leuk vinden om een foto van jullie te ontvangen in een Tante Betsy outfit mét jullie ZOO Adventure laarzen. Laat op mijn blog een reactie achter zodat ik jullie kan mailen ivm afhandeling van de winactie.

Wist je dat ik dé winnares heb geloot onder de reacties op mijn blog, mijn Facebook pagina en mijn Instagram account.

Waaronder ook Claudia zat, dus die kon ik een waardecheque aan bieden. De andere uitgelote dames hadden dit niet aangegeven. Dus heb ik keer op keer gescrolled zodat ik wel op een reactie kwam, die aangegeven had dat ze ook een waardecheque wilde winnen.

Wist je dat ik dit al op donderdagochtend schreef?

Maar de winnaressen donderdagnacht heb geloot, meteen na het einde dat je kon reageren. En vandaag nog even wat heb geschreven. Wij zijn vandaag namelijk een dagje weg naar Keulen, na vanochtend een informatie bijeenkomst over de Wia gehad te hebben. Er is me weer wat meer duidelijk geworden.

Wist je dat je ook in Keulen Tante Betsy dames tegen komt?

Zo leuk ik herkende een Danefae jas en zag erna roze benen. We hebben even gezellig gepraat in een winkel met vrolijke schoenen en tassen. En zijn meteen even op de foto gegaan.

Lieverds heb een fijn weekend en ik zal na het weekend de emailadressen van de dames die uitgeloot zijn doorsturen naar ZOO Adventure.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply Ria

  Goed dat je wat meer aan jezelf gaat denken, ben ik ook van plan!
  Proficiat aan de winnaressen ?

  30 november 2018 at 19:36
 • Reply Nicolette Essen

  Gefeliciteerd winnaressen! En Suzan wat een heerlijk kortverhaal heb je weer in elkaar geknutseld.

  30 november 2018 at 19:39
 • Reply Corry

  Wist je dat! Ik dit een leuke blog van je vindt
  Wist je dat! Ik het goed van je vindt dat tijd en rust neemt voor jezelf
  Wist je dat! Ik je zal blijven volgen
  Wist je dat! Ik de winnaars feliciteer met hun super leuke prijs
  Een heel fijn weekend

  30 november 2018 at 19:39
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Hallo lieve Susan, wat leuk zo’n blog met wist u datjes.. en gefeliciteerd aan de winnaressen. Ik hoop dat je een hele leuke tijd hebt (of hebt gehad) in Keulen. Fijn weekend.
  liefs Eveline

  30 november 2018 at 19:39
 • Reply Monique den Boer

  Gefeliciteerd lieve dames met jullie gewonnen prijs het zijn fantastische laarzen. Ik ben zooo blij dat je blijft bloggen Susan anders wordt het maar een saaie boel op fb. Heb een fijn weekend en tot maandag. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  30 november 2018 at 19:42
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wow, Susan, wat een feestje maak je altijd van! En een geweldige reactie van Zoo Adventure om i.p.v. 2, gewoon 6 dames blij te maken! Echt heel bijzonder☺️

  Btw ik vind het wel een leuke afwisseling om jou live te zien/horen.
  Heel fijn weekend?.
  Rebecca

  30 november 2018 at 19:43
 • Reply Annelies van der Valk

  Dames gefeliciteerd met jullie prijs. Susan ik kijk uit naar je live op Facebook. Lijkt me erg leuk en leerzaam. Een fijn weekend Susan.

  30 november 2018 at 19:43
 • Reply Heidi

  Wist je dat ik heel blij ben voor de winnaressen. En wat geweldig zomaar extra mensen blij mogen maken. Geweldig.

  30 november 2018 at 19:43
 • Reply Ger da

  Wist je dat je een topper bent? Tuurlijk weet je dat! ?
  Wat een leuke manier van blog schrijven, mag je echt vaker doen.
  En wat super van Zoo Adventure dat ze er nog eens drie bonnen bij hebben gedaan, dus alle 6 gelukkige dames, gefeliciteerd!
  Heb een heel fijn weekend Susan!
  (Zijn jullie het hele weekend in Keulen? Dan heel veel plezier daar!)
  Lieve groet xx

  30 november 2018 at 19:53
  • Reply Ger da

   En ik lees dat je live bent geweest,ga ik zo eerst kijken. Ik loop een beetje achter ?

   30 november 2018 at 19:55
 • Reply Wilma

  Gefeliciteerd voor de winnaressen! Een heel leuk Wist je dat blog! Wat leuk dat je meerdere dames blij mocht maken! Fijn weekend! Knuf!

  30 november 2018 at 19:56
 • Reply Jelka

  Ik vind ‘wist je dat’-jes een leuke manier om dingen te weet te komen. Leest grappig, vlot. Volgens mij is het dan ook makkelijker kleine dingetjes in te voegen die je anders misschien over zou slaan. Ik zeg; vaker doen! ?

  30 november 2018 at 19:56
 • Reply Marjolein

  Wat een feestje weer! Gefeliciteerd aan alle winnaressen!!! ?

  30 november 2018 at 19:59
 • Reply Joyce

  Oooh my God, Heb ik echt gewonnen….???Ik kan het niet geloven, ik sta hier heel perplex en letterlijk met mijn mond vol tanden.wauw…Na mijn laatste voet operatie in oktober, ben ik super benieuwd of ze goed gaan zitten…Ik ben zo blij!!!Susan thx, mijn eerste keer dat ik zoiets gaafs win.Whoop hoop!!!Dikke knuffel, de op weg naar school foto volgt zodra ze er zijn!!!

  30 november 2018 at 20:02
 • Reply Marianne

  Van Harte gefeliciteerd allemaal met jullie prijs en waardebonnen. Heel veel plezier ermee en geniet ervan. Fijn weekend en de groetjes

  30 november 2018 at 20:04
 • Reply EstherK

  Leuk zo met de wist-je-datjes! Goed dat je afgelopen dagen even heel goed voor je zelf gezorgd hebt, ben ik ook aan het proberen. ?

  Voor de dames die een waardebon hebben gewonnen, van harte gefeliciteerd!

  Fijn weekend alvast!!!

  30 november 2018 at 20:08
 • Reply Hennie Rijnders

  Weet je dat jij een lieverd bent en ik je een heel fijn weekend wens samen met Arno. Weet je dat ik de winnaars van harte feliciteer en blij voor ze ben?
  ??Hennie

  30 november 2018 at 20:14
 • Reply Maria Louisa Wessels

  Fijn weekend Susan en winnaressen van harte gefeliciteerd

  30 november 2018 at 20:22
 • Reply chucky1012

  Allen van harte gefeliciteerd….

  Een heel fijn weekend ?

  30 november 2018 at 20:22
 • Reply Liesbeth

  Alle gelukkige winnaressen gefeliciteerd! En Susan geniet van je weekend!

  30 november 2018 at 20:45
 • Reply Annette

  Ohhh gefeliciteerd winnaressen! En goed van jou Susan, lekker een dagje op stap!

  30 november 2018 at 20:57
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd voor alle winnaressen! Jullie gaan echt heel veel plezier aan jullie laarzen beleven! Enne….. Susan?! Wist je dat je zo’n groot mooi en zuiver hart hebt, dat ik nauwelijks geloof, dat die in dat kleine opdondertje past ?

  Dikke knuffel en heb een heerlijk weekend ??

  30 november 2018 at 21:22
 • Reply Petra van Vliet

  Gefeliciteerd lieve winnaressen!!

  Wat goed van jou Susan, dat je een keuze hebt gemaakt voor jezelf en ons toch nog blij wilt maken ?
  Echt lief, maar vooral top dat je op jezelf past!
  Dikke kus!

  30 november 2018 at 21:52
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd winnaressen!!! En jij ook Susan, voor het vinden van de moed om voor jezelf te kiezen?

  30 november 2018 at 22:15
 • Reply Dagmar

  Leuke blog Susan- zo te lezen heb je het leuk gehad in Keulen, my hometown. Gefeliciteerd aan alle winnaressen!

  30 november 2018 at 22:46
 • Reply Mina

  Wauw wat een hoop dames mocht je blij maken! Van harte dames dat wordt heerlijk wandelen voor jullie! Wat een heerlijk blog weer en goed dat je van rust genoot! Heb een fijn weekend. Knuff

  30 november 2018 at 23:00
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Heel erg bedankt voor de waardebon ben echt er super blij mee. Ik spring een gat in de lucht. En wat leuk Keulen dat is altijd zo mooi rond deze dagen van het jaar. Nou lekker genieten daar van alles en iedereen????

  30 november 2018 at 23:06
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  Wat leuk dat je weer 6 dames blij hebt kunnen maken! Gefeliciteerd aan de dames!

  En wat ziet Keulen er gezellig uit! En die fantastische schoenen in di winkel, geweldig gewoon!

  Fijn weekend!
  Marjon

  30 november 2018 at 23:47
 • Reply Marjolein

  Van harte voor de winnaars! Ik had gedroomd dat ik er bij zou staan voor een bon, maar ik kan dus helaas (nog) niet voorspellend dromen ??. Nog even oefenen dus! Liefs Marjolein

  1 december 2018 at 00:45
 • Reply Marianne uit Kampen

  Wat n heerlijk begin van de dag is het lezen van jouw blogpost ! Mooi dat je nieuwe stappen neemt en nog meer vanuit je hart gaat werken en spiritueel uit de kast bent gekomen 🙂 Heel veel plezier in Keulen. Bedankt voor je blije berichten en alle winnaressen gefeliciteerd ! Liefs Marianne uit Kampen

  1 december 2018 at 07:03
 • Reply Sylvia W

  Goedemorgen Susan,
  Wist je dat ik heerlijk nu jou blogpost zit te lezen met een bakkie koffie!
  En nu aan het genieten ben van jou blog hihi
  Ik heb niet mee gedaan met de ZOO win actie want ik heb zeer recent een paar zeer ZOO waanzinnige laarzen mogen winnen (door extra wingeluk van Carol) bij Hilde van Hillybilly Beauty, ik de gelukkige eigenares ben geworden van voor model Alette, de paden over, de bossen in, het strand over! Het perfecte paar voor mij en nu al ZOO blij mee!
  Maar uiteraard pak ik natuurlijk wel de kans om de gelukkige winnaressen te feliciteren, super gaaf dames! En ontzettend lief dat je deze win-actie hebt kunnen doen!
  Lieverd erg fijn om mee te krijgen dat je nu echt voor jezelf gekozen hebt, respect kleintje hihi. Genoten van je wist je dat vorm dus ja kom maar op met meer wistjedatjes! Maar nu eerst genieten van een heerlijk fijn weekend knuff x

  1 december 2018 at 09:36
 • Reply Claudia

  Joehoe! Dank voor de bon!! En zo dichtbij bij de volledige prijs! Maar ik gun Joyce haar Brechtje laarzen enorm en hoop dat ze het einde betekenen van haar pijnlijke voeten. Voor zover dat kan natuurlijk. Warm, droog en comfortabel zullen haar voeten zeker zijn.
  Whoop whoop nou moet ik gaan kiezen. Moeilijk moeilijk. Ik laat het jullie weten en zal vandaag om in de stemming te komen mijn turquoise Adisas aandoen en jou Susan en foto sturen om te gebruiken voor je blog.
  Lieverd, goed dat je kiest voor datgene dat je energie oplevert. De engelenkaarten gebruiken wij altijd in ons schrijfgroepje aan het einde van de sessie. Met de vraag “Engeltje wat heb je mij te vertellen” trek ik een kaart en die is altijd raak en passend. En dan maken we er meestal een elfje mee. Ik ben vrij nuchter en down to earth dus vind dit heel bijzonder. Ik kijk uit naar je blogs nieuwe stijl. Je blijft jezelf steeds weer opnieuw uitvinden. Succes er mee enne ik hoop dat de WIA informatie goed voor jou was.
  Liefs Claudia

  1 december 2018 at 11:00
 • Reply Jelma

  Wat schrijf je altijd leuk én enthousiast! En wat goed dat je meer rust en ruimte voor je zelf in wil bouwen!
  Top gedaan deze mooie actie en alle winnaars van harte gefeliciteerd

  1 december 2018 at 15:00
 • Reply Petra van Schijndel

  Mooi dat je weer allemaal dames blij hebt gemaakt. Gefeliciteerd meiden! ?

  1 december 2018 at 18:24
 • Reply Natasja

  Wat fijn dat je weer zoveel dames blij hebt kunnen maken!
  Ik ben erg benieuwd naar je spirituele avontuur, ik hoop er meer over te lezen in de toekomst❤
  De foto’s van Keulen zien er heel gezellig uit, ik krijg meteen zin om ook een kijkje te gaan nemen!
  Fijne dag nog! Liefs Natasja ?

  2 december 2018 at 11:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.