Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Sneak Peek, Tante Betsy

Did you know this about Tante Betsy SS2019 collection

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Hey girls vandaag weer eens een wist je dat blogpost gecombineerd met feitjes over de Tante Betsy Spring Summer 2019 collectie. Lees gezellig mee over feitjes die Tante al deelde. En natuurlijk deel ik insider sneak peaks, die je nog niet eerder zag.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat Tante Betsy onlangs zelf leuke wist je dat’jes deelde?

Ze vertelde dat ze zelf haar stoffen en prints ontwerpt en haar eigen patronen ontwikkelt. Natuurlijk wisten dames die mij al langer volgen dit al. Als ik het goed heb is dit al het geval sinds SS2015 collectie dat ze haar eigen stoffen en prints gebruikt. Ik vertelde er al eens over op mijn oude Tante Betsy blog op blogspot; Tante Betsy loves prints & patterns. En wat patronen met ons doen.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat ze ook vertelde dat er ook een verkooppunt komt in Australië?

Jullie wisten vast al als je mijn happy Tante Betsy shops list kent, dat er naast verkooppunten in Nederland ook een aantal winkels in België zijn die Tante Betsy verkopen. Daarnaast zijn er ook al langer verkooppunten in Denemarken, maar ook in Zweden, in Frankrijk, in Duitsland en dus ook op de Faröer eilanden. De buitenlandse verkooppunten kun je vinden in de Store Locator op de Tante Betsy webshop pagina. En natuurlijk ook de Nederlandse ;).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat je op mijn happy Tante Betsy shops list ook de links naar de Facebook pagina’s van de Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten kunt vinden?

Wel zo handig want daar worden vaak updates geplaatst als de collectie binnen is, of kun je er sneak peeks vinden of als er sale is. Op mijn lijst vind je de winkels onderverdeeld per provincie, eventueel met vermelding of ze ook een webshop hebben. En natuurlijk vind je er ook de Tante Betsy webshops. Ik hoop de Tante Betsy verkooppunten lijst volgende week te updaten.

Happy Tante Betsy shops list

Wist je dat het nu Tante Betsy SS2019 sneak peek tijd is?

Ik heb nog lang niet alles wat er in de eerste lichting komt gedeeld op mijn happy Tante Betsy blog. En dat gaat me ook vandaag nog niet lukken, want er komt enorm veel leuks. Voor ieder wat wils van dierenprints en bloemenprints tot grafische prints en effen items.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat er deze SS2019 zomercollectie ook weer hoodies zijn?

Hoodies kun je heerlijk als jurk dragen, maar ook als vest. Ik ben gek op de hoodies van Tante Betsy en gebruik ze veelal als vest of als jas. En soms heb ik de behoefte ze als jurk te dragen. Heerlijk sportief en altijd makkelijk te combineren. Deze zomer geen effen hoodies, maar wel met een grafisch printje ‘Summer Japan’.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat van de Summer Japan print ook jurkjes komen?

Deze grafische print komt er ook in het Pepper model én ik zie ook rokjes voor de liefhebsters. Zoals je kunt zien vallen de Pepper jurkjes en de hoodies een maatje groter. In de showroom hangt alles in maat M en ik draag normaal altijd maat L. In de taille zijn beide 42 cm plat gemeten in maat M. Vandaar dat ik ze ook even heb kunnen passen, nou ja ik heb de hoodie gepast. Meten=weten en aan de hand van de afmetingen geef ik ook altijd maatadvies.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat er deze keer ook weer effen vesten komen?

Sweatvest Nicole met leuke details als zakjes, een strikkoord en mooi aangerimpeld boven de buste. Deze kun je natuurlijk ook heel mooi als jurkje dragen. Zoals jullie kunnen zien heb ik deze ook kunnen passen. Dus ook deze M valt als een L. Dit gaat vast een heel populair item worden gok ik zo. In de showroom hingen ze er ook in blauw, zwart en rood. Maar wellicht komen ze in nog meer kleuren. Op dat moment was niet de gehele collectie aanwezig ivm een fashionevent. Ik hoop ook dat hij er in het paars komt. Waarschijnlijk komt hij ook in het groen, deze basiskleur zie je vaker in de collecties van Tante Betsy terug. We gaan het zien ;).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat er ook nog meer effen items komen in de eerste lichting?

Jaaa er komen ook nog leuke effen Summer Skippy jurkjes aan. Er komen gave jackets/sportieve vesten; in het model Sporty en in het model Vera. Oh zucht een oranje met fuchsia roze Sporty jacket, zo gaaf!

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Op deze foto draag ik Dress Pepper Retro Rounds (maat M valt bij Dress Pepper als maat L) en een rood Sporty Jacket (deze valt wel netjes op maat en is mij te klein…deze draag ik normaal in maat L 😉).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat er ook bijpassende rokjes komen?

Natuurlijk komen er ook effen rokjes met sportieve bies voor bij de Sporty Jackets. Voor ieder wat wils. Én er komt nog meer, maar dat deel ik een andere keer ;).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat ik al eerder een aantal Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peeks deelde?

Deze sneak peeks kun je terugvinden onder de tag SS2019. Of de categorie Sneak Peek. Óf zoek via het zoekvak. Als je doorscrolt na iedere blogpost kom je het zoekvak, de categorieën en de tags vanzelf tegen.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Wist je dat het nu tijd is voor weekend én dat ik volgende week een leuke weggever heb?

Ja je leest het goed, je maakt volgende week kans op een leuke weggever. Wat dat gaat zijn zien jullie maandag ;). Lieverds geniet heerlijk van jullie weekend! Ik hoop dat jullie mee genoten hebben van deze leuke SS2019 sneak peek en het zit er dik in dat jullie wishlist alleen maar groter wordt ;). Blame me én het geweldige ontwerptalent van Tante Betsy :D.

Tante Betsy aka Alisa

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply chucky1012

  Zulke leuke en fijne weetjes ??
  Ik had al inderdaad gezien dat de eigenaresse en ontwerpster van de pretty TB items zelf ook nieuwtjes shared.
  Helemaal toppie en ik ga er weer snel wat items op mijn wishlist bij zetten ?

  Een fijne avond en goed weekend ?

  8 februari 2019 at 19:37
 • Reply Katja Prins

  Ooooooooh wat een geweldige wist je dat en sneakpeeks heb je deze keer voor ons. Ik word enorm blij van de hoodie en het roze jurkje met Japans sterrenprint. Die had ik nog niet gezien en ik zie nog veel meer leuks dat ik nog niet eerder voorbij heb zien komen. Ik zit weer te stuiteren en kan bijna niet wachten om dat moois zelf te zien, te passen …. en te kopen natuurlijk.

  Het zal mij niets verbazen als er nog meer verkooppunten komen in het buitenland. Ik heb inmiddels al 5 jurkjes gekocht en opgestuurd voor familie en vrienden in Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

  Dikke knuffel en Xx
  T.J.

  8 februari 2019 at 19:42
  • Reply Katja Prins

   Vergissing, ik zie nu dat het roze jurkje dat je draagt net even een andere print heeft. Maar ook enorm gaaf.

   8 februari 2019 at 19:48
 • Reply Ingrid

  Leuke weetjes…..super leuke collectie komt er aan! Knus en fijn weekend!

  8 februari 2019 at 19:43
 • Reply Neeltje

  Oh die groene hoodie en het nieuwe vest model lijken me erg mooi ?

  8 februari 2019 at 19:47
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Hier wordt een mens zeer gelukkig van. Kan haast niet wachten?. En wat een mooie jurkjes komen er weer. Mijn wishlist wordt steeds langer…????????

  8 februari 2019 at 19:48
 • Reply Ina Sloot

  De lente en het zonnetje komen steeds dichterbij om de mooie Tb jurkjes die eraan komen te kunnen dragen! Zo’n zin in! Jij ook een heel fijn weekend! Grtjs

  8 februari 2019 at 19:50
 • Reply Joyce siemons

  Wat een mooie foto van tante! Echt een prachtige collectie, kijk er erg naar uit ?. Bedankt voor alle leuke wist ik datjes én de foto’s natuurlijk ?
  Veel liefs?

  8 februari 2019 at 19:56
 • Reply Annette

  Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh! Sorry, ik moest even gillen! Wat laat je weer een moois zien, want wat een supergeweldige collectie komt er toch weer aan, echt ge-wel-dig!!!!! OOk im deze post weer een heleboel must haves! ja ik hoop ook op paars, en dan graag zonder oranje…? Daar ga ik HEEELLLL blij van worden… ook wat meer roze in mijn kast is welkom, en die mooie japanse sterren, en.. en.. en… te veel om op te noemen! MIjn lijst is inmiddels al een meter lang vrees ik!

  8 februari 2019 at 20:02
 • Reply Jelka

  O, leul, leuk, leuk!!! ?

  8 februari 2019 at 20:10
 • Reply Ger da

  Jaaaa Susan, daar was het vest al, sweatvest Nicole. Wat een leukerd vind ik dat. Ik hoop ook zo dat die in het paars komt, blauw en groen is ook goed,zoals altijd bij mij ?, maar paars is ?

  Als ik aan al dat moois denk, krijg ik het ook wel een beetje benauwd, zoveel keuze,en kiezen moet echt wel,.groeit hier helaas nog geen geldboompje, maar wat is de juiste keuze ? zucht….
  Maar hé, daar gaan we vast uitkomen, het is gewoon genieten wat die tante toch allemaal maar mooi voor ons maakt.

  Dikke ? en een fijn weekend Susan ?

  8 februari 2019 at 20:54
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat een heerlijke collectie komt er weer aan. En wat heeft Tante idd een mooi talent voor ontwerpen.

  8 februari 2019 at 20:58
 • Reply Caro

  Moooooooie vesten met printje❤️❤️❤️

  8 februari 2019 at 22:07
 • Reply Trees

  Ooh heelnfevasrlijk dit allemaal te zien. Wishlist word idd langer. Wat een leuke vrolijke collectie. . Dank voor het sjowen .
  Fijn weekend, groetjes

  8 februari 2019 at 22:34
 • Reply Trees

  Ooh heel gevaarlijk dit allemaal te zien. Wishlist word idd langer. Wat een leuke vrolijke collectie. . Dank voor het sjowen .
  Fijn weekend, groetjes

  8 februari 2019 at 22:35
 • Reply Ann DB

  Oh oooh, zie ik weer iets extra ?… Dacht goed te kunnen selecteren ?.
  En tante denkt aan onze moraal: we passen in een maat kleiner! Olé…
  Knappe foto van Alisa ook trouwens ?…

  8 februari 2019 at 22:46
 • Reply Marianne Asselman

  Zo vandaag weer even genoeg puf en energie om je blog te lezen. Wat leuk en gaaf al die weetjes. De foto’s die je showt van de nieuwe collectie zijn ook super geweldig leuk en gaaf. Dat Roze vest/jurk echt geweldig. Ik heb er weer van genoten, supergaaf. Dank je wel.

  9 februari 2019 at 00:14
 • Reply Corine Erents

  Leuke sneak peek Susan! Dank! Er komt weer heel veel moois aan!

  9 februari 2019 at 01:16
 • Reply Jelma

  Ik lig in bed, diep inder de dekens, de wind loeit on het huis en dan die heerlijke kleurige voorjaarscollectie?!

  9 februari 2019 at 06:28
 • Reply Windy

  Wat veel leuks weer. Dankjewel dat we alvast mochten meegenieten!

  9 februari 2019 at 08:40
 • Reply Fhathima

  Wat leuk dat tante alle stoffen en prints zelf ontwerpt! Ik vind het Japanse printje ook fantastisch!! Heerlijk om steeds al wat te zien !

  9 februari 2019 at 08:55
 • Reply Claudia

  Fijn dat je alles weer doorpast. Wij moeten vanaf nu in Nijmegen een heel fijn verkooppunt missen helaas.

  9 februari 2019 at 09:17
 • Reply Dagmar

  Leuke blog weer Susan, ben zo benieuwd war er allemaal komt. Wel een grote collectie lijkt het! Leuk om weer allemaal in’s en out’s te lezen. Dank je wel! En geniet van je weekeinde!

  9 februari 2019 at 09:50
 • Reply Hennie

  Heerlijk , al die vrolijkheid, kan niet wachten.
  Fijn weekend,
  Liefs Hennie?

  9 februari 2019 at 09:50
 • Reply Maria Louisa

  Heetlijke post weer met zoveel al ast vooruit te kijken, dank je wel.

  9 februari 2019 at 10:39
 • Reply Sylvia W

  Blij! Wordt ik d’r van! hihi natuurlijk ook wel van meer, maar ohhh! dat al deze mooie, super cutiesss straks weer alle mooie vrouwen gaan laten sparkelen en ‘t beeld verwennen, buiten dat alles je voelt dat hier liefde en aandacht aan besteed aan is want ‘t zit zo lekker er zit kwaliteit om je lijf heen, Tante Betsy dragen is uit liefde voor jezelf verwennen vind ik! Heel fijn weekend saampies, knuff x

  9 februari 2019 at 10:44
 • Reply Carol

  Lieve susan van jóuw blog vandaag gaat mijn hart sneller kloppen. Heel veel outfits in mijn stijl. En dat buitenland verhaal wordt steeds meer. Ik kan niet wachten op je passessie fijn weekend.

  9 februari 2019 at 11:13
 • Reply jacinta

  leuke roze items, daar word ik blij van! wel jammer dat een aantal jurken weer te groot vallen. ik draag S, dus moet dan naar XS en daar zijn er altijd zo weinig van. kan ik dus niet mee wachten tot de sale 😉

  9 februari 2019 at 16:31
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh realiseer me nu dat ik heb gelezen dat ze geen XS meer hebben??
   Oh zo vervelend dan als je een kleine maat hebt en dat het groot valt. Gelukkig zal er veel items, die van normale stof zijn en niet van dikkere stof, wel op maat vallen.
   Ik duim voor jullie. Knuff??

   9 februari 2019 at 16:55
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ja hoor…. je hebt het voor elkaar ?… weer eea toegevoegd aan de heerlijke wenslijst voor de zomercollectie van Tante! Dank je wel, dat je ons mee laat genieten ??

  Heb een heerlijk weekend lieverd, ik lees je graag maandag weer ?

  9 februari 2019 at 16:44
 • Reply Ria

  Zie teveel wat ik leuk vind ? veel sportieve jurkjes, rokjes en vestjes… en wat een mooie foto van tante zelf! Laat de lente maar komen!

  9 februari 2019 at 19:00
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  Dank voor deze heerlijke sneakpeak! Ik ben echt super benieuwd wat er allemaal komt! Als t online staat bij tante ga ik eens kritisch in mn kast kijken wat er nog leuk bij zou zijn, of welk jurkje ik graag wil toevoegen en welke andere er dan uit mag!
  Maar niet voordat ik jouw passessie heb gezien!

  Ik hoop dat je een heerlijk weekend hebt!
  Marjon

  10 februari 2019 at 01:10
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, wat komt er weer een hoop moois aan en ik hoop ook een aantal jurken met een rits ben er ineens achter dat die me super staan. En ik hoop op een hoop geel een prachtige kleur. Bedankt weer voor je mooie fotos en leuke blog Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  10 februari 2019 at 22:54
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een heerlijke blog, leuke weetjes, mooie sneaks en een lieve foto van Tante ?

  11 februari 2019 at 19:40
 • Reply Alexandra

  Wat heerlijk om die sneakpeeks te zien. Ik word er helemaal enthousiast van. Laat maar komen die lente!

  11 februari 2019 at 19:41
 • Reply Angelien

  Ohhh, die roze Japanse sterrenprint ? mijn favoriet?
  Kan niet wachten ???

  12 februari 2019 at 10:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.