Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Did you know that with Susan

Hey girls het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Wist je dat blogpost deelde. Vandaag ontbreekt het me aan inspiratie, gevalletje niet lekker in mijn vel zitten. En op die manier kan ik toch nog een poging doen om er een leuk blog van te maken.

Wist je dat ik stiekem blij ben dat ik niet meer iedere dag blog?

Er zijn echt van die dagen dat ik echt heel blij ben dat ik die dag niet hoef te bloggen. Zoals gisteren dat ik bijna een hele dag samen met dochterlief heb gespendeerd. Blij dat ik me dan niet met een blogpost hoef bezig te houden en dat ik alle aandacht voor haar kan hebben.

Wist je dat ik al weer een hele tijd drie dagen in de week blog?

En wel op maandag – woensdag en vrijdag. En ja ook al ben ik soms blij dat ik op andere dagen niet meer blog, toch hou ik die dagen aan. Zo weten jullie altijd waar je aan toe bent en ik ook. Aan vooruit plannen doe ik niet, ik ben nu eenmaal een spring in het veld en blog spontaan. Mijn outfit of the day is ook echt van die dag. Zoals Dress Sporty Dot Red van vandaag met mijn gave Sendra boots van Boeties.nl.

Wist je dat iedere dag een Tante Betsy jurk dragen een feestje is?

Ik vind het echt een feestje om iedere dag een Tante Betsy jurk te mogen aantrekken. Zo hang ik iedere dag zelf de slingers op. Gisteren had ik ook bewust voor een vrolijke jurk gekozen, ik zou met dochterlief mee gaan naar haar therapeut om vragen over vroeger te beantwoorden. De vorige keer had ik een zwarte jurk aan gedaan om een niet te uitgesproken jurk aan te hebben. Maar ik mocht van dochterlief heerlijk mezelf zijn en deze keer een vrolijke jurk aan trekken. Niet dat de Happy Camper van de vorige keer niet vrolijk was ;).

Wist je dat ik omdat ik iedere dag een verkleedfeestje heb, geen zin meer heb om naar Elfia te gaan?

We zijn een aantal jaren ieder half jaar naar Elfia geweest. Dat is een groot verkleedfeestje en normaal vond ik het altijd heel leuk om er heen te gaan. Een mooie zelfgemaakte ruffle rok met corset aan doen of een zelf gepimpte jurk. Manlief gaat er ook graag heen om honderden verklede vrouwen en ook wel mannen te fotograferen. Deze keer gaan we dus niet.

Wist je dat ik daarom twee entree tickets te koop heb voor aanstaande zondag 14 april om Elfia Haarzuilens te bezoeken?

Ik verkoop ze voor de early bird prijs van €40 samen, nu kosten de kaartjes €24,95 per stuk en aan de poort €26 per stuk. Mocht je interesse hebben reageer dan via mijn advertentie op Marktplaats of mijn Facebook profiel. Het zijn trouwens e-tickets.

UPDATE Yihaa ze zijn gisterenavond al verkocht. Blij mee!

Wist je dat ik vandaag iemand blij maakte met drie zakken vol met knuffels?

Wat is geven toch leuk vooral als het voor een goed doel is. Ik had knuffels op mijn Marktplaats account staan om gratis op te halen met de vraag om de motivatie te delen. De dame in kwestie kwam ze ophalen voor de carnavalsvereniging, ik gaf ook nog een zak met andere knuffels mee die ik eigenlijk te koop had staan. Ze verzamelen het hele jaar door knuffels, wassen en drogen ze en herstellen ze waar nodig. En met carnaval geven ze de knuffels aan kids in de optocht. Zo’n mooi en leuk initiatief! Woon je ook in de omgeving van Heerlen, dan heb ik het e-mailadres om contact met haar op te nemen als je ook knuffels wilt doneren.

Wist je dat ik nu ga afsluiten en ga genieten van het weekend in de hoop dat het binnenkort warmer weer wordt?

Want in de webshop van Tante Betsy staat nu de laatste lichting van deze SS2019 collectie en ik hoop dat ik komende week ook nog wat wishlist jurkjes mag ontvangen. In mijn blogpost Enjoy Tante Betsy SS2019 with Susan zag je het hele overzicht. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Hennie

  Een heel fijn weekend Suzan.
  Liefs Hennie

  12 april 2019 at 19:43
 • Reply Annelies van der Valk

  Wist je dat ik jou een heel fijn weekend wens?

  12 april 2019 at 19:55
  • Reply monique den boer

   Lieve Susan, heerlijk he om niet alle dagen te bloggen zo blijft er ook wat tijd over om andere leuke dingen te doen . Wat een leuke fotos zeg van die verkleedbijeenkomsten en wat een werk zou het geweest zijn om er zo mooi uit te zien. Fijn weekend? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   13 april 2019 at 21:16
 • Reply Bouke

  Heel veel liefs voor jou?

  12 april 2019 at 19:55
 • Reply Natasja

  Een heel fijn weekend gewenst! ♥

  12 april 2019 at 20:01
 • Reply Alexandra

  Kan me voorstellen dat het veel relaxter is om minder te bloggen. Fijn meer tijd en rust voor jezelf. Geniet van je weekend.

  12 april 2019 at 21:02
 • Reply Ina Sloot

  Wens jou ook een heel fijn weekend en het warmere weer komt eraan! ☀️?
  Xx

  12 april 2019 at 22:35
 • Reply Neeltje

  Fijn weekend!

  13 april 2019 at 07:37
 • Reply Mina

  Fijn weekend! Dikke knuffel

  13 april 2019 at 09:57
 • Reply Marjon

  Gezellig om zo weer een en ander te lezen en je foto’s te zien!
  Een heel fijn weekend ?

  13 april 2019 at 11:19
 • Reply chucky1012

  De druk is er niet meer om iedere dag een post op jou blog te moeten plaatsen…
  Met prachtige foto’s en waar zoveel tijd aan moet worden besteedt…
  Jij hebt nu héél veel tijd over om zoveel leuks te kunnen doen….
  De tijd weet je goed te verdelen nu je 3 posts per week schrijft…

  Een heel fijn weekend ?

  13 april 2019 at 15:03
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, ik hoop dat het opruimen en het weekend vrij samen met manlief je goed doet. Ook je wist je dat blogs vind ik leuk om te lezen. En alleen maar fijn dat je nu heerlijke dagen hebt dat je alleen maar dat hoeft te doen waar jij je goed bij voelt en happy van wordt. Fijne zondag verder x

  14 april 2019 at 15:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.