Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy kids

Did you know that Tante Betsy loves green?

Hey girls vandaag weer een ‘Wist je dat’ blogpost. Wist je dat ik nu niet meer iedere doordeweekse dag blog en dat goed voelt? Sinds november 2017 blogde ik alleen nog doordeweeks in plaats van dagelijks, na twee jaar dagelijks geblogd te hebben. Sinds kort blog ik naar intuïtie. Gewoon wanneer het goed voelt en wanneer ik iets te delen heb. Ik heb altijd wel wat te vertellen, maar ik probeer toch wat minder te bloggen. Dit geeft mij meer rust in mijn hoofd en ook voor mijn lijf. Beetje bij beetje kom ik wat meer tot rust.

Wist je dat deze ‘Wist je dat’ blogpost geïnspireerd is door Tante Betsy haar nieuwe kortingsactie?

De Code Red kortingsactie van Tante Betsy is afgelopen. Nu zijn alle groene items in de aanbieding met 25% korting. Deze keer geen kortingscode, maar zijn de groene items gewoon afgeprijsd in de webshop.

Wist je dat die korting ook geldt voor de groene items, uit de Kids collectie?

Natuurlijk doen de groene items uit de kidscollectie ook mee. Zo leuk dat ik deze blije foto’s mocht delen. Van dames die hier voor hun kleindochter, nichtje en zoontje een Tante Betsy kadobon wonnen. Maar ik mocht ook deze foto delen van het schattige kabouterelfje.

Wist je dat er heel vaak groen terugkomt in prints van Tante Betsy?

En dat dit een ideale kleur is om te combineren? Zo kun je bijvoorbeeld met de effen groene items ook heel goed met jurkjes of rokjes of tops uit oudere collecties combineren. En natuurlijk ook straks met de nieuwe SS2019 zomercollectie.

Wist je dat groen, de kleur van het hartchakra is?

Het hartchakra staat voor liefde, liefde voor jezelf en natuurlijk ook voor de ander. Het kan zijn dat jouw hartchakra heling nodig heeft en dat groen dragen je daarbij goed kan helpen.

Wist je dat groen heel goed combineert met roze, wat eigenlijk ook een hartchakra kleur is?

Ik kies zelf vaak voor roze als ik liefde nodig heb en wellicht is het daarom wel ook een van mijn favoriete kleuren. En samen met groen is het een supercombinatie. Wellicht ken je de edelsteen rozenkwarts wel, dit is ook een uitstekende steen om je te helpen om je hartchakra te helen. Natuurlijk is daar vaak nog wat meer voor nodig buiten groen dragen en een rozenkwarts. Maar het is een mooi begin.

Wist je dat ik vroeger een hekel aan groen had?

Ik vertelde wel al eens dat ik vroeger als kind verplicht groen moest dragen als we het bos in gingen. Daardoor heb ik een enorme hekel aan groen gekregen. Het heeft echt jaren geduurd voordat ik weer met plezier groen droeg. Gelukkig geniet ik al weer heel wat jaren van groene Tante Betsy jurkjes en vesten. Ik ben er gek op!

Wist je dat dat het enorm goed doet, om heerlijk de natuur in te gaan?

Groen is natuurlijk ook dé kleur van de natuur. De natuur in gaan is enorm helend, de natuur geeft gewoon een hele goede energie. Je kunt helemaal tot jezelf komen tijdens een wandeling in het bos, door velden of langs het water.

Wist je trouwens dat Tante Betsy per SS2019 groen gaat?

Ja je leest het goed per SS2019 gaat Tante Betsy jurken verkopen gemaakt van biologisch katoen. Binnenkort vertel ik er eens meer over, als ik weet dat ik ook foto’s van de nieuwe zomercollectie mag delen. Voor nu richt ik me heel bewust op de huidige collectie. Het wordt steeds kouder en het is gewoon heerlijk om me te hullen in de groene hoodie van Tante Betsy of het geweldige 100% wollen vest dat niet kriebelt (klik op de link voor meer info en maatadvies).

Wist je dat je groen met heel veel verschillende kleuren kunt combineren?

Alle knalkleuren zijn onderling heel goed te combineren. Je kunt natuurlijk ook een ton-sur-ton combinatie maken. Of kiezen voor warmere herfstkleuren.

Ga jij nog een groen item scoren van deze Tante Betsy AW2018 wintercollectie?

Wist je dat er weer een eind is gekomen aan mijn ‘Wist je dat’ blogpost?

Ik heb wel weer genoeg verteld en ik ga heerlijk genieten van het weekend samen met manlief. Hopelijk heb ik nu meer energie om de kerstboom op te zetten. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Ps. In mijn Black Friday blogpost vind je een compleet overzicht met diverse links naar blogposts met maatadvies en live passessie video’s. Een handig naslagwerk bij online shoppen! Check it out!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

38 Comments

 • Reply chuvky1012

  Zo fijn dat jij je nu goed voelt nu je minder blogt ?
  Fijne shoptip met flinke korting…..

  Een fijn weekend ?

  14 december 2018 at 19:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het doet me echt goed om wat minder te ‘moeten’ van mezelf. Ik blog met liefde en passie, maar het kost ook tijd en die ben ik nu meer in mezelf aan het steken ;). Knuff!??

   15 december 2018 at 07:26
 • Reply Heidi

  Jij ook een herl fin weekend. Fijn dat je wat tot rust komt. Kus

  14 december 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja beetje bij beetje komt dat goed. Alhoewel ik gisteren weer enorm slecht geslapen had, na twee dagen lekker te hebben kunnen uitslapen. Dan ben ik meteen weer gesloopt voor de rest van de dag. Eigenlijk als ik goed naar mijn lijf had geluisterd had ik deze blogpost niet de lucht in gegooid, maar liggend in bed (na een kort middagdutje) heb ik hem toch afgemaakt ;). Dus beetje bij beetje kom ik er wel. Knuff??

   15 december 2018 at 07:29
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd, ja groen is 1 van mijn favoriete kleuren! Eigenlijk was ik helemaal klaar voor de winter, heb alles gekocht wat ik wilde, maar vandaag toch het groene solid green bloesje gekocht. Mooi bij mijn kabouterrokje en vast nog wel bij meer. Het prijsje was te leuk, om hem nu niet te doen ?

  Heb een mooi weekend, fijn om te lezen, dat je wat meer rust en energie krijgt!

  Dikke knuffel ?

  14 december 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd ik reageerde ook al op je ‘She wears Retro’ Facebook groep waar ik mijn blogpost deelde…dat weet je natuurlijk ;).
   Ik vind de blouses van Tante Betsy echt enorm gaaf en deze leuke effen blouse zal vast prachtig staan bij je kabouterrokje en bij nog veel meer. Ook heel leuk op een jeans, ik weet dat je die ook nog zo af en toe draagt ;). Geniet ervan lieverd! Dikke knuffels terug??

   15 december 2018 at 07:32
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat super dat je nu weer wat beter in je vel zit. Nu lekker genieten van het weekend en van je man. En succes met de kerstboom

  14 december 2018 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja ik hoop vandaag echt samen met manlief wat te kunnen opruimen in huis. Het is een enorme chaos, dus hoop dat we vandaag toch wat meer orde kunnen scheppen en de kerstboom kunnen opzetten. Dat geeft toch wat meer gezelligheid ;). Knuff??

   15 december 2018 at 07:35
 • Reply Corine

  Prachtige foto’s, je straalt weer. Ik ben ook helemaal gek op groen. Super kleur, jij ook fijn weekend, knuffels, Corine

  14 december 2018 at 19:51
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd dit zijn allemaal oudere foto’s?. Ik sta eerlijk gezegd nog vrij moe op de foto’s dus ik koos ervoor om outfitfoto’s en fotoshoot foto’s te delen die ik samen met Jacqueline maakte. Of leuke enthousiaste buiten foto’s, in de natuur zijn doet me wel altijd heel goed. Dikke knuffels terug??

   15 december 2018 at 07:37
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,

  Wist je dat, ik stiekem jou wel mis maar je het van harte gun dit stukje rust?

  Wist je dat, ik ook minder online ben om rust in het koppie te krijgen en dat best moeilijk vind omdat ik dan de dames best mis.

  Wist je dat, ik idd al weer een groen item bij tante heb besteld, de vosjes. In het Lemonade model.

  Wist je dat, dat ik vandaag het wollen vest in het blauw binnen heb gekregen. En oh wat is die mooi!

  Wist je dat, ik morgen eindelijk weer eens een weekend vrij ben en dus 2 dagen tante mag en kan dragen.

  Wist je dat, dat ik jou een héél fijn weekend wens en een dikke knuffel geef!

  14 december 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd wist je dat ik je wist ik dat reactie heel leuk vind en zo geniet van alle lieve leuke reacties???.
   Wist je dat ik jullie ook mis, maar inderdaad echt even heel bewust vrijaf neem en me dat inderdaad gewoon meer rust geeft om minder van mezelf te moeten.
   Wist je dat ik misschien met kerst de hele week vrijaf neem, op jullie aanraden.
   Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar manlief heeft dan een week vrij en het is toch wel lekker als ik dan gewoon heerlijk samen met hem kan genieten van helemaal niks doen ;).
   Wist je dat ik gelukkig vannacht weer goed geslapen heb, 7.17uur wakker mijn hersens begonnen alweer op volle toeren te draaien over een gave winactie die ik binnenkort ga delen. Zo nu ga ik nog even gezellig verder reageren ;). Dikke knuffels??

   15 december 2018 at 07:44
 • Reply Joyce Siemons

  Mooooi allemaal susan? groen is hey meest vertegenwoordigd in mijn kast, ik denk dat het door mijn groene ogen komt, ik hou ervan??

  14 december 2018 at 19:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat leuk Joyce die kleur staat je dan ook prachtig ??.
   Ik heb ook best wel wat groene jurkjes van Tante Betsy in de kast, maar er js altijd ruimte voor meer. Nou ja eerlijk gezegd begint mijn kast aardig vol te raken…oops maar ze zijn zo leukk???. Knuff??

   15 december 2018 at 07:46
 • Reply Ria

  Goed dat je wat meer aan jezelf gaat denken! Draag graag groen, wist niet dat dat een onderliggende betekenis had… Soms koop ik een favoeriete jurk bij in een andere kleur maar blijkt die het dan toch niet te zijn ? raar toch he… Veel plezier met het opzetten van je kerstboom, hoop er volgende week eens een foto van te zien (met jou erbij uiteraard). Geniet van je weekend en je ventje! Groetjes, Ria

  14 december 2018 at 20:00
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja ik hoop dat het vandaag gaat lukken met hulp van manlief. Als ik het alleen doe heb ik al een middag nodig om alleen de kerstboom op te zetten en lichtjes erin te doen. Dus hoop dat hij dat voor mij wilt doen en dan ga ik hem wel versieren ;). Maar eerst orde scheppen in de chaos☺️?. En natuurlijk zal ik dan wel foto’s delen. Knuff??

   15 december 2018 at 07:48
 • Reply Hennie Rijnders

  Jij ook een heel fijn weekend lieverd.?

  14 december 2018 at 20:09
 • Reply Jelka

  Goed idee, de kerstboom. Die is immers ook groen. En ondanks de uitverkoop, en ondanks dat er nog vrij veel op mijn wensenlijstje stond (staat) mag ik voorlopig geem jurkjes meer kopen. Budget is op. Ik ben voor het eerst in héél lang ‘vreemd gegaan’ en heb deze week een fantastisch groen jurkje van een ander merk gekocht (de roodkapjes van bluts! Ik spaar al m’n halve leven sprookjesboeken, dus deze móést ik echt hebben?). Gelukkig wordt ik daar ook héél blij van. Dus even wachten moet kunnen. Nu eerst lekker een rustige kerst, en dan stiekem vast uitkijken naar de lente!! ?

  14 december 2018 at 20:11
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh jaaaa maar dat is dan ook een enorm gave print! Ik kan ook nog steeds geen afscheid nemen van mijn HOK jurkjes, heb ze eergisteren nog in de handen gehad…maar ze zijn zo mooi ook al heb ik ze al meer dan een jaar niet gedragen. Geniet heerlijk van je mooie jurkje en natuurlijk ook van alle andere mooierds ?. Knuff??

   15 december 2018 at 07:52
 • Reply Cynthia

  Gezellig hoor Susan. En wat een lief, leuk kind was je toch!

  14 december 2018 at 20:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihihi wat lieff! Ja zo leuk hè die oude fotootjes. Zo blij dat ik er foto’s van heb gemaakt. Hihi in onze donkergroene loden jasjes, echt zoals we waren. Al mijn jurkjesfoto’s staan op dia’s, hoop die ook nog ooit eens te gaan zien en redden. Staan bij mijn vader in de garage ;). Knuff??

   15 december 2018 at 07:54
   • Reply Cynthia

    Dia’s: geweldig Susan. Probeer er zoveel mogelijk te bemachtigen voor ze verloren gaan. Een mooie avond nog.

    15 december 2018 at 23:12
 • Reply Neeltje

  I love green. Gisteren bij het zien van de actie direct (weer) een jurk besteld. Hihi. Fijn dat je je weer wat beter voelt!

  14 december 2018 at 20:46
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja groen is echt jouw kleur hè en staat je ook fantastisch. Geniet er maar heerlijk van lieverd??. Knuff??

   15 december 2018 at 07:55
 • Reply Annelies van der Valk

  Fijn weekend Susan. En leuk om mezelf en mijn kleindochter te zien in jou blog vandaag.

  14 december 2018 at 20:58
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Het is dan ook zo’n leuke lieve foto! Eigenlijk smelt mijn hart bij al die leuke foto’s van Tante Betsy kids. Van jullie wist ik dat ik ze mocht delen en dat kabouterelfje heb ik onlangs zelf gevraagd ;). Soms vind ik dat best moeilijk om te vragen en ook omdat ik nu minder online ben dan laat ik het maar. Geniet ze lieverd! Knuff??

   15 december 2018 at 07:58
 • Reply Petra van Schijndel

  Groen moet je doen! Heerlijke kleur, draag het ook zo graag. Fijn weekend! ?

  14 december 2018 at 22:08
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja heerlijke kleur ook hè. Ja wij zijn echt van de knalkleurtjes hè en voelen ons prettig in iedere knalkleur????❤️ Knuff??

   15 december 2018 at 08:00
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat fijn dat je je vruchten plukt bij minder bloggen. ❤❤❤

  Heerlijk die foto’s. Ook al laat ik groen toch echt over aan mijn zus. Staat haar zo veel beter, en ik blijf lekker “fout” in roze, rood en blauw.
  Toch twijfel ik soms wel als ik zulke mooie foto’s en combinaties voorbij zie komen. Ik geniet echt van je blogs, pikt soms een traantje mee weg en knik instemmend.

  Geniet van het weekend ?

  14 december 2018 at 22:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Heerlijk toch lieverd ik ben ook gek op die kleurtjes. Blijf jij maar lekker dragen waar je blij van wordt! Ik ben ook groot fan van knalkleuren en zo blij dat er ook ‘winter’jurkjes zijn van Tante Betsy in vrolijke kleuren. Ik ben niet zo van de herfstkleuren ook al staan me die ook wel mooi, ik geniet nu eenmaal het meeste van knalkleurtjes. Zo fijn om te lezen dat je lekker meegeniet. Dikke knuffels??

   15 december 2018 at 08:02
 • Reply Caro

  Wist je dat groen mijn lievelingskleur is, al heel lang? Dat ik roze enorm niet mijn kleur vind? En dat ik elke keer weer geniet van jouw gezellige blogs?

  14 december 2018 at 22:30
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi inderdaad ik heb je nog nooit in het roze gezien?. Groen staat je ook prachtig lieverd!
   Oops ik merk nu alweer dat dit typen me toch weer wat teveel is, mijn hoofd begint te protesteren.
   Maar vind het ook zo gezellig met jullie. Ik ga weer in ruststand. Knuff??

   15 december 2018 at 08:04
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wist je dat groen mijn lievelings kleur is. Vooral het tante Betsy groen. ???
  Fijn dat je wat meer tot rust komt, fijn weekend gewenst met je mannetje ?

  15 december 2018 at 09:45
 • Reply Sylvia W

  Groenemorgen hihi
  Heerlijk je blog post met “wist je datjes” fijn dat de druk van moeten steeds meer van je af valt, en je betere nachten aan het maken bent! Daar haal je toch je broodnodige energie vandaan, hopelijk gaat het jullie lukken om vandaag kerst gezelligheid aan te brengen in jullie thuisje met een mooie gezellige boom!

  Wist je dat ik een behoorlijk groene periode heb gehad qua kleding? Ik denk dat het kwam om dat ik daar veel complimentjes op kreeg, maar op een gegeven moment heb ik al het groen in een doos gestopt en mezelf verplicht ook voor andere kleuren te gaan. De doos met inhoud heb ik geruimd! Op een paar stuks na en daar zijn in de tussentijd een aantal jurkjes van Tante Betsy en het stoere stieren HOKje bij gekomen maar groen heeft niet meer de overhand.

  Ik wens jullie een heerlijk weekend, warme knuff uit ‘t Delftse xx

  15 december 2018 at 09:59
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  “Wist je dat” ik pas groen draag sinds ik alle mooie jurken draag? Ik had ook een hekel aan groen, niet omdat ik dat vroeger moest dragen, maar omdat ik er niets mee had. Tante heeft zoveel mooie groene tinten en ze zijn inderdaad bijna overal mee te combineren. Ik zag bijvoorbeeld dat jij het groene wollen vest op je hertje draagt. Dat wil ik ook graag, maar kon niet de juiste panty vinden. De panty die jij erbij draagt, is dat ook die Aqua Green van Pamela Mann? Deze lijkt wel wat blauwer. Dank je wel weer voor je heerlijke blog ?

  15 december 2018 at 14:55
 • Reply Esther

  Ik ben dol op groen! Ik heb ook een aantal mooie groene jurkjes in de kast hangen en een aantal fijne vestjes. ? Fijn om te lezen dat minder bloggen je goed doet. Volg je hart. ? Hoop dat je een fijn weekend hebt gehad!

  16 december 2018 at 20:42
 • Reply Alexandra

  Door omstandigheden even een paar blogs gemist. Wat leuk om mijn nichtje en mezelf terug te zien op de foto. Mijn nichtje en haar moeder (mijn zus) zijn nog steeds heel blij met dit mooie groene kabouter jurkje. Het staat haar zo mooi! Ik vind groen ook een mooie kleur, maar helaas sta ik niet met iedere groene kleur. Mijn hartjes lola jurk is nog steeds favoriet bij me. Ook leuk om die andere foto’s te zien.

  17 december 2018 at 19:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.