Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Did you know that? Boots facts

Did you know that? Boots facts

Hey girls vandaag weer een ‘Wist je dat’ blogpost en dan ga ik heerlijk in vakantie stand. Manlief heeft komende week vrij en we gaan dan samen in relax stand. Maandag 24 december komt er wel nog een blogpost met de uitslag van de Happy Tante Betsy blog Boeties Christmas giveaway. Je kunt nog het hele weekend meedoen en een kansje wagen! Lees je gezellig mee met wat ‘laarzen’ feitjes en ook nog wat ander gekwebbel.

Wist je dat ze bij Boeties ook nog andere laarzen hebben als cowboylaarzen?

Ze hebben er bijvoorbeeld ook Ibiza laarsjes van Nemonic. Neem maar eens een kijkje in de webshop van Boeties.nl En zie je wat moois, waag dan zeker een kansje onder de winactie blogpost. En je mag ook nog op Facebook en Instagram een extra kansje wagen.

Did you know that? Boots facts

Wist je dat ik vroeger als tiener, al gek op cowboylaarzen was?

Jammergenoeg heb ik daar geen foto van, dat was in de tijd van de dia’s. Ik weet nog goed dat mijn laarzen sporen hadden. Die mocht ik er niet aan hebben van mijn vader. I was not amused, dat vond ik echt helemaal niet leuk. Dat maakte ze net speciaal. Ik heb wel een hele leuke foto in ‘zevenmijlslaarzen’. Jaaaa op jonge leeftijd is de liefde voor laarzen al gestart whahaha.

Did you know that? Boots facts

Wist je dat ik heel lang geen laarzen heb gevonden die me pasten omdat ik best flinke kuiten heb?

Ik heb een kuitomvang van 38 cm rechts en 39 cm links. En laarzen die ik vroeger in schoenenwinkels aan deed, zaten meteen vacuüm gezogen aan mijn benen. Totdat ik Cinderella laarzen in Eindhoven tegen kwam. Die hadden leren laarzen met een wijdere schacht maat. Ik was zo enorm blij dat ik eindelijk weer laarzen kon dragen. Deze foto is genomen op mijn vrijwilligerswerk destijds in 2005 (zo’n 15 kilo lichter ;)).

Did you know that? Boots facts

Wist je dat ik sinds enkele jaren cowboylaarzen draag en het zelfs leuk vind om als cowboy verkleed rond te lopen?

Ja girls we zijn een aantal jaren lang vaak naar fantasy fairs (Elfia) gegaan. Ik hou van de cowboy steampunk look. En zelfs voor manlief hebben we gave lange leren cowboy jassen kunnen scoren. Afgelopen jaar zijn we niet geweest, maar wie weet komend jaar wel weer. De hoepel, de kanten rok en de vleugels heb ik zelf gemaakt :).

Did you know that? Boots factsDid you know that? Boots facts

Wist je dat ik uit Limburg kom en ik als rasechte Maastrichtse verkleden in het bloed heb zitten?

Van jongs af aan heb ik al carnaval gevierd en verkleden vind ik dan ook heel leuk. Manlief heeft er zelf niet veel mee en ik eigenlijk ook niet meer, maar dat komt meer omdat ik allergisch ben voor zatlappen. Op Elfia heb je daar geen last van ;).

Did you know that? Boots factsDid you know that? Boots facts

Wist je dat ik nu wel weer genoeg gekletst heb en mijn hoofd naar rust verlangt?

Ik kan niet meer zoveel online zijn, dus hou het hier verder ook bij. Ik heb nog genoeg ‘Wist ik datjes’ op laarzengebied, maar die vertel ik maandag wel ;). Bij de bekendmaking van de Boeties winactie. Doe dus gerust dit weekend nog mee (klik)!

Did you know that? Boots facts

Wist je trouwens dat ik vandaag twee dames blij heb mogen maken?

Dinsdag had ik een extra blogpost met alle items die ik op Marktplaats te koop heb gezet. Máár ik gaf in die blogpost ook een ‘Tante Betsy’ shirt weg en ik zou vandaag bekend maken wie de winnares van zou zijn.

Er melden zich drie dames en alledrie de dames krijgen zo’n shirt dat we kregen toen we op de high tea bij Tante Betsy waren. Marianne krijgt die van Sylvia las ik, lief van je Sylvia! En Gerda gaf spontaan aan dat ze met de hare ook wel iemand blij wilde maken, ook al zo enorm lief. Dus heb ik vandaag aan Karin en Alexsandra hun adres gevraagd. En zo mogen ze alledrie genieten van een uniek Tante Betsy shirt. Dankjewel lieve Gerda en Sylvia!

Did you know that? Boots facts

Het ‘Tante Betsy’ shirt van de High Tea

Did you know that? Boots facts

Samen met Gerda op de foto

Did you know that? Boots facts

Jacqueline en Sylvia (Sylvia geeft de hare aan Marianne)

Did you know that? Boots facts

Bij Tante Betsy op de high tea

Zo girls ik ga er nu echt vandoor, heb een fijn weekend! Maandag ben ik er weer en dan heb ik de rest van de week vrij.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Marianne

  Dank je wel en ik ben blij met mijn grote T-shirt. Leuke gezellige blog weer vandaag en de bovenste eerste foto van de laarsjes, echt mijn favoriet en nog het liefst in rood. Ze lijken mij zalig zitten. Nu heel fijn weekend, ik ga er op mijn manier van genieten
  Groetjes en tot maandag

  21 december 2018 at 19:39
 • Reply Fhathima

  Wat een superleuke foto met je man in cowboykleding! En een leuke ” wist je dat” want ik wist helemaal niet dat je zo creatief bent dat je zelf zo’n hoepel en vleugels kunt maken! Gaaf hoor!
  Goed weekend ?

  21 december 2018 at 19:45
 • Reply Hennie Rijnders

  Een heel fijn weekend lieverd.
  ? Hennie

  21 december 2018 at 19:57
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wauw wat een gave kostuums heb jij gemaakt ?. Fijn weekend lieverd ?

  21 december 2018 at 20:02
 • Reply Peet

  Wat een geweldig pak met die hoepel!
  Echt WoW! Fijn weekend!

  21 december 2018 at 20:05
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wat een leuke foto’s!! Super schattig ook die foto’s van vroeger. Fijn weekend en geniet van jullie vakantie. Hier ook heerlijk anderhalve week vakantie! ? Jacqueline

  21 december 2018 at 20:06
 • Reply Natasja

  Wat een ontzettend leuk verhaal om te lezen! En wat zagen jullie er geweldig uit in die kostuums! Mijn man en ik hebben er ook al vaak aan gedacht om Elfia eens te bezoeken. Het is er nog niet van gekomen, maar wie weet volgend jaar, nu ik jullie foto’s zo zie krijg ik er helemaal zin in!?
  Groetjes, Natasja

  21 december 2018 at 20:09
 • Reply Wilma

  Hele fijne vakantie! Geniet van je rust en even lekker niks! Knuf

  21 december 2018 at 20:23
 • Reply Cathelijne van Gerven

  Wat ben ik “jaloers” op je cowboy outfit foto’s, echt mega gaaf❣❣?? Geniet van een welverdiende vakantie ??

  21 december 2018 at 20:23
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Allereerste Sylvia , Gerda en Susan bedankt voor het TB shirtje ik ben er enorm blij mee dat ik hem straks mag ontvangen. Verder Susan Wat een heerlijke blog weer. Nu lekker in de ruststand. Dikke knuffel ??????

  21 december 2018 at 20:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  Zoooo wat een supertoffe “Elfia” outfits heb jij gemaakt zeg! Echt heel erg mooi ?! En jaaa…. zucht…. laarzen! Ook 1 van mijn grote liefdes, al jarenlang…. stompe neuzen, ronde neuzen, spitse neuzen…. heb het allemaal gedragen èn nu nog steeds, alleen zijn de kleurtjes wat fleuriger dan vroeger ?

  Lieverd, maak er een heel mooi weekend van samen met Arno en hoe heerlijk om uit te kunnen kijken, naar een weekje samen vrij ?

  Dikke knuffel ?

  21 december 2018 at 20:46
 • Reply chucky1012

  Leuke foto’s.
  Ik had de hele webshop uitgespit ??
  Zulke pretty boots….

  Heb hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar ?

  21 december 2018 at 20:48
 • Reply Ria

  Hahaha wat een leuke foto die kleine Susan met de grote laarzen… maar vooral het broekje met het te laag hangend kruis vind ik hilarisch ? En wat een mooie outfit op dat Elfiading (ik ken er niks van!) Met de winactie van Boeties doe ik niet mee, not my cup of tea (al had 24 december wel de ideale dag geweest om iets te winnen, Iedereen viert kerst, ik iets anders)
  Geniet van jullie week vakantie, liefs, Ria

  21 december 2018 at 21:11
 • Reply Cynthia

  De laarzen staan je ook gewoon heel erg goed evenals de Betsy’s. En ik Vind de kinder foto’s die ik de laatste tijd voorbij zie komen zo schattig (en retro)❤ Veel liefs!

  21 december 2018 at 22:36
 • Reply Nora van der Woude

  Wat een Geweldige Foto s. En heel herkenbaar.Alleen de voorpret al bij het verkleden.Ik wens je héle Fijne Dagen en een Mooi 2019 met veel verkleedpartijtjes .Liefs Nora.

  22 december 2018 at 11:01
 • Reply Tamara

  Heerlijk, die klein Duimpje foto, en die zelfgemaakte kostuums!? Echt gaaf. De afgelopen weken las ik vooral mee en kwam er weinig van reageren door werkdrukte, maar nu is lekker de vakantiemodus aan! Ik ben ook een groot laarzenfan, en mijn favoriete paar komt van Boeties! Ik ga dus straks lekker even rondsnuffelen in de webshop voor je eerdere blog. Fijn weekend Susan!

  22 december 2018 at 12:36
 • Reply Ger da

  Wat een mooi stel zijn jullie samen, prachtig! En dan het idee dat je dat zelf gemaakt hebt, zo mooi. Ik val niet op vrouwen, maar man wat ben jij stunning!!! ? En ook die jeugd foto, geweldig, met van die guitige koppie’s.
  En dan over koppie gesproken, ik ben daar de duckface aan het doen ??? Waar zouden we het over hebben gehad? Vast over tante haar mooie nieuwe collectie, waarvan ik eigenlijk niet heel veel meer weet.
  Zo was ik onder de indruk van alles, wat was het leuk met al de dames.
  En ik ga zo ook nog even naar je win aktie van Boeties, je hebt mij op een idee gebracht. Cowboy laarzen vind ik geweldig maar in combi met mij, nee dat is niet echt de wow factor. Maar…..ik kan natuurlijk wel voor enkellaarsjes gaan. Nooit aan gedacht, dus ga ik toch een poging wagen, wie weet!

  Lieve Susan, lekker genieten lieverd ❤

  22 december 2018 at 18:49
 • Reply Carola

  Fijn weekend!!!

  23 december 2018 at 06:48
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.